Första advent

Hej! Jag kom hem nu, har jobbat lite hos Jenny i inredningsbutiken, så mysigt och juligt där. Fick agera modell åt en tjej som skulle välja halsband också haha.. Ja, vad ska jag skriva? Det är första advent idag och här är det julstök och nu ska jag iväg igen, den här gången till Globen horse show så vi får se när jag kommer hem. Är sjukt trött, skulle helst bara sova bort resten av dagen men nu har ju Malin fixat biljetter och det blir säkert kul så jag ska skynda iväg!

Puss och kram
Val

Lussebullar

Nu har vi bakat klart! Bullarna blev jättegoda fast jag hade bara ett paket saffran i och det skulle varit två.. kan tydligen inte läsa.. synd om mig! Goda var de iaf! Lycko gästerna imorn som kommer på glöggfika, de får njuta av mina bullar.


Finn ett fel.
Tips: det gula paketet i mitten ;-)


Snygg som få när jag glider runt i mjukisbrallor haha


Lussebullar!!

Nu ska vi pynta lite, måste ju ha det fin till imorn!
Next: Julgranen!!

Pussis
Val

Haha, byta namn till matbloggen.se?

Vi åt middag för ett tag sen, det var grymt gott. Jag är en riktig mästerkock!


Medelhavssallad & kyckling med bulgur och sås med smak av vitlök&örter

Nu ska jag baka, hoppas lussebullarna blir fina och lika lyckade som middagen!
Lägger in bilder från bakningen sen
Puss och kram
Val

I'm alive

Yo, jag lever. Tog mig en välförtjänt sovmorgon idag efter en rolig utekväll med Bella igår :-D Vi gjorde en del galna saker om jag tänker efter... Anyway, sorry om jag är tråkig men jag måste hoppa in i duschen nu och sen iväg till Globen igen. Men som sagt, jag lever!

Puss
Mal

Dagarna rinner iväg

Och så var det lördag, Dagarna bara rinner iväg, snart är studenten här! Nu ska vi inte gå händelserna i förväg för det är ju massa andra grejer innan det också. Först ut är Lucia, åh det kommer vara en av de stressigaste dagarna för mig på länge men oj va kul det kommer vara. 10.00-14.00 jobbar jag här i butiken och 15.00 ska vi befinna oss i kaknästornet för att dricka glögg och gå runt och sen äta julbord. Det lär väl hålla på några timmar men senast 18.00 måste jag gå för sen bär det av till Veronica på födelsedagsmiddag och firande. Ska vara där 18.30 men kommer aldrig hinna så jag langar "fin folk kommer sent" haha.. Lucia är ju den 13/12 och hon fyller år den 14/12 så efter midnatt ger vi oss ut i natten för att fira henne med hennes första kväll på krogen, kommer bli grymt kul!
Sen är det ju jul och nyår, alla födelsedagar, studentskivor och annat skoj, SEN är det STUDENTEN!!!  Och sen.....? Time will tell ;-)

Love
Val

God natt

Jag har skurit upp frukt som jag sitter och äter, det fick bli min middag. Innan det tog jag mig ur soffan och orkade mig iväg till gymmet där jag körde hårt i 45 min........eller inte! Tro att jag skulle gå till gymmet en fredagkväll, haha vad tänker man med?! Jag har iofs faktiskt ätit frukt, den ligger här på tallriken men chipsen var mycket roligare så jag plockade fram dem istället och det var inte mitt fel! Camilla ringde nyss och det var hennes fel att det blev chips haha.. Satt här uttråkad i soffan, det var så tråkigt att jag t.o.m skrev det som status på facebook haha och Camilla hade sett det så hon slog mig en pling och vi babblade vilket piggade upp, sötis.

Nu ska jag kolla på det som är kvar av Pirates of the Caribbean på kanal 5. Alla tre filmer är grymma och Johnny Depp... mmm, ni förstår nog haha. Var hur lycklig som helst när vi var i London på Madame Tussauds(?) och hittade Jack Sparrow! Orlando Bloom är ju inte direkt fel han heller och jag tror inte killarna direkt ogillar Keira Knightley(?) hihi men som sagt, filmen är grym!
 


God natt lovers
Val

Release me

Hittade preics den här låten med Agnes, den är grymt bra, både texten och soundet. Och så är hon alltid så söt.


 



Jag ligger i soffan och har typ gjort det sen jag kom hem. Jag har inte ens ätit, kan ju inte tvinga i mig när jag inte är hungrig fast det kanske är bra att äta mer än ett mål mat om dagen.. äh, orkar inte bry mig.
Nu ska jag fortsätta kolla på Idol, hoppas på Kevin eller Alice, de är så begåvade. Tänk om man hade sån talang..

Hoppas ni har en bättre fredagkväll!
Val

Vad hittar ni på för fabulous ikväll?

Vad gör ni? Planerar en grym utekväll med vännerna eller en mysig hemmakväll med kanske pojkvän/flickvän? Jag är på jobbet, det känns så konstigt.. allt. Och hela dagen har kunderna som tittat förbi varit annorlunda, jag vet inte, det kanske bara är jag. Och just det, jag fick en av de finaste komplimangerna idag när jag jobbade. Att få en så fin komplimang och beröm av en som man har så stor respekt för, det värmde verkligen.

Ikväll tänker jag inte göra nånting, jag är ensam hemma.. tråkigt! Förut tyckte jag det var kul och nu bara hatar jag det, finns ju inget att göra och jag pratar i ett och nu har jag ingen som ens kan låtsas lyssna haha.. Känner mig iofs ganska taggad på att dra till gymmet, har inte varit där på ett tag och ingen dans blev det i onsdags heller.. Tror min kropp skulle gilla det men det lutar nästan åt att kila in på Ica här bredvid och köpa med mig lite onyttigt hem och bara ligga i soffan, kolla idol och kanske nån film, halvsova och bara tycka synd om mig själv. Eller så tar jag tag i mig själv... eller inte..
Aja, om nån vill busa är det bara slå en pling eller skicka nåt kul sms

Puss och kram, a little bit happier
Val


Fredag

Nu har jag nyss vaknat. Det var jättetrevligt igårkväll, Ale bjöd oss på en restaurang på Östermalm och vi åt mongolisk/asiaktisk/sushi buffé! Det var asnice! Jag och Angelie åt sjukt mycket, mer än Ale och det var rätt jobbigt att gå till tuben sen för det kändes som vi skulle rulla hem haha.. Jag som alltid pratar om mat och skriver att jag ska äta, jag är inte ens hungrig nu.. Då kanske ni kan förstå hur mycket vi åt, men hey, vi var ju tvugna att smaka allt haha :-)
Efter middagen åkte jag hem och sen kom Veronica hit. Vi kollade på film och pratade strunt haha, vi var tvugna att spola tillbaka filmen några någer för jag babblade så mycket, stackarn..
När filmen var slut gick vi och la oss för att sova. Veronica skulle upp på praktik imorse 8.00 så hon somnade ändå relativt snabbt men jag kunde inte sova av miljoner olika anledningar.. inte så kul. Sen när jag äntligen somnade drömde jag massa dumma drömmar och vaknade hela tiden och hade svårt att somna om.  Imorse när Veronica gick kunde jag knappt hålla ögonen öppna så jag gick och la mig igen och vaknade nu.. Jag vill egentligen bara sova nu också men jag lovade att jag skulle jobba så det går inte..

Smart som jag var tog jag med mig kameran också men den glömde jag helt bort så det blev bara en bild på Angelie och mig i skolan i cafeterian haha..



Sorry om inlägget blev rörigt men jag är sjukt trött.. och inte på mitt bästa humör. Jag ska bli glad igen, snart, måste bara tänka lite och ge det lite tid
Vi hörs senare
Val

Klockan är alldeles för sent

Det är illa att det är vi som har hand om dricka-kupongerna. Gratis dricka i baren alltså... Känns inte så lockande att veta att jag ska vara på mässan kl 8 imorgon. Jag var iaf duktig och åkte hem tidigt, trots det snurrar det lite. Smällar man får ta! Fransmännen är här iår igen :D och nya spanjorer som är snyggare. Och massa andra heta människor, grr. Det är bara i Sverige som ridning är en tjejsport så ni förstår inte hur mycket snygga killar det finns! Imorgon är det fekke fekke som jag tror Linn och Anna ska med på, weho! Älvsjö kl 8... fan! Och imorgon ska kameran med, hihi. Sorry om texten är lite snurrig, nu ska jag sova.

Mal

P100

Fortfarande kvar i biblioteket. Vi har faktiskt pluggat lite men Ale kom för 1,5h sen så det är lite svårt att både prata och plugga. Vi måste ju vara trevliga värdinnor här i vår fina skola haha.. 

Nu tänker vi lägga ner det här, datan har inte så mycket batteri så den slocknar om en kvart. Sen tar det väl ett tag innan vi kommer iväg men sen ska vi iväg och ätaaaa!
A&A säger Shuuuuue!!

Vi hörs när jag är tjockis efter middagen och ska svulla lite mer med Veronica
Pussar
Val

Exklusiv update från Norras bibliotek

Nu är jag en duktig flicka, jag sitter nämligen i biblioteket för att arbeta med vårt P100. Angelie sitter mitt emot mig men vi får inte mycket gjort trots att vi är så pass ambitiösa att vi inte gick på Naturkunskapen för att jobba med det här haha.
Det kändes iaf som att psykologiprovet gick bra, riktigt bra och jag som inte hade pluggat så mycket, nice!
Efter provet förtjänade vi lite belöning så vi gick till konsum och köpte cola och sånt. Sen hamnade vi som vanligt i cafeterian och pratade strunt och försökte förstå oss på massa omöjliga saker.. Och nyss fick jag och Angie en inbjudan av några ettor till skidresan också fast vi ska ju inte åka.

Nu ska jag dricka upp det sista av mig cola och äta min chokladboll, sen ska jag ta Angelie i handen så ska vi arbeta med det här. Vi blir säkert klara med det mesta idag och då har vi råmanus klart(nästan). Sug på den suckers!


Vi var snygga som få i Stöten förra året haha

Dags att ta tag i arbetet!
Love
Val

And I'm off

Underställ: check
Grön långärmad pikétröja: check
Jacka i samma färg: check

I'm off to centralen där jag ska möta upp massa som ska ut till mässan. Sedan ska jag stå ute i 3 timmar och ha hand om bussar, tyck lite synd om mig. Jag tänker på er som sitter och skriver provet just nu, moahaha. Har ni startat? Lycka till iaf.

Puss
Mal

Natti

Sorry att jag inte hört av mig nåt mer sen imorse men jag har varit duktig och pluggat. Ja, det tog hela eftermiddagen nästan för jag läser alltid i slow motion när jag läser inför prov bara för att inte missa nåt för i vanliga fall har jag en vana att läsa för snabbt.. Det är som sagt prov imorn och sen börjar det roliga!
Malin kommer vara mycket upptagen i helgen och jag är tyvärr inte så mycket bättre.. Jag langar en Malin för lite översikt.

Torsdag: Skola 8.40 - ca16.30 (vi slutar egentligen runt 13 men jag och Angelie ska arbeta med vårt P100)
17.10 ska vi möta Ale på Östermalm för att gå till en restaurang i närheten och äta middag ihop.
Efter middagen ska jag raka vägen hem för att möta upp Veronica för att kolla film hos mig och mysa. Sen ska hon sova här.
Fredag: 9.35 - 12.20 Skola. 12.40 - 18.00 Jobb
Lördag: 10.00 - 14.00 Jobb. Sen träning? Sen eventuellt utgång, joina Malin.
Söndag: 11.00 - 16.00 Jobb (hos Jenny i en söt butik här i sjöstaden) 17.00(?) - ? Globen Horse Show. Och eventuellt ska jag hinna med att säga hej till våra gäster som ska komma på glöggfika också..

Sådär ser de närmaste dagarna ut, sen kanske man skulle hinna med att plugga lite också? ...eller?

Imorn är väl egentligen den mest pressade dagen men jag ska vara duktig och uppdatera lite när vi gör vårt P100. Sn har jag en känsla av att jag och Veronica kommer hamna lite framför datan eftersom hon också är en liten bloggnörd hihi.. 


Veronicas blogg hittar ni här


Natti!
Val


Jag har bara roliga jobb!

Nu har jag precis kommit hem från ett möte på jobbet. Älskar möten med AMEX, idag serverades det stooora skagen mackor! Vi gick igenom allt jobb torsdag och fredag ute på mässan och så fick vi fina kläder att ha på oss. Jag och Linn fick 2 st uppsättningar, tycker dom att vi luktar illa? Haha, antagligen för att vi jobbar 2 dagar men man kan ju ha samma?

Den här helgen kommer bli lagom tuff eftersom jag ska jobba dubbelt. Så tyvärr kommer ni inte att höra så mycket från mig nu torsdag - söndag, så Val får stå för underhållningen! Förutom att jobba på American Express ska jag jobba i Globen på Stockholm Internationall Horse Show. Det är så grymt kul och nu är jag tillräckligt gammal för att gå på "stora" festen också, hihi.

Så min helg kommer se ut såhär:
Torsdag: Amex 9 - 13 & 16 - 18 därefter åker jag direkt till Globen och stannar tills det är slut.
Fredag: Amex 8 - 14 sen Globen + Globen fest
Lördag: Globen hela dagen + Globen fest
Söndag: Globen, kommer därifrån runt 22 kanske. Om jag har tur.

Hade velat jobba ute på mässan på torsdagkväll för det ska tydligen uppträda massa artister där. Vilka det är är jätte hemligt så det borde ju iaf vara nån som är bra (läs het)? Fast Prins Carl Philip brukar ju vara i Globen och dela ut pris och nu är han ju singel, så jag ska inte klaga... ;-)

Ska försöka skriva några rader ikväll, annars kommer det som sagt att vara rätt tyst från min sida. Ska göra mitt bästa för att iaf skriva ett inlägg per dag men jag kan inte lova något. Ni får ha en grym helg annars snyggingar, även om det är några dagar kvar..

Puss och kram
Mal


Med Madde som också jobbar i Globen :-)

Chevrolet Camaro

Elektrikern är här nu och tjatar på pappa att han ska köpa en bil till mig i julklapp, haha. Och här om dagen sa Eva i stallet samma sak till mamma. Jag kan ju inte annat än hålla med dem ;-)
Elektrikern tycker att jag ska få en Camaro, en cool bil. Hans motivering var: Malin har ju aldrig varit mobbad och så i plugget. Tänk nu då när hon har fått körkort och tvingas köra runt i en liten bil, hennes telefon ringer inte längre! Snart kommer dom ju inte prata med henne heller. Men har hon en Camaro kommer hon att få alla snygga killar efter sig. Hela elitbandylaget och hennes telefon kommer att ringa hela tiden!
Hahaha, sköning. Jag skulle då inte tacka nej till en bil, hihi.

Mal


Chevrolet Camaro

Ta vara på det du har

I helgen hade min brorsa match i Motala. Mitt under matchen är det en av killarna som säger att han måste byta för han mår inte bra. Han kunde inte se på ena ögat, fick ont i huvudet och trodde att han skulle få migrän. Helt plötsligt faller han ihop och får ett epilepsianfall. De avbryter matchen och alla ledare försöker få honom att ligga stilla och ge honom fria andvägar tills ambulansen kommer. En av ledarna som var där var helt säker på att de skulle förlora honom. Han kördes till sjukhuset och som tur var överlevde han.

När jag var mindre gick det en kille i min skola. Det hade varit helg och när vi kom tillbaka på måndagen berättade lärarna att han hade dött på fredagen. Han hade kommit hem efter skolan och helt plötsligt hade hans hjärta bara slutat att slå. Jag kommer ihåg alla minnesstunder vi hade för honom...

Riccardo Campogiani, behöver jag säga mer?

Livet förändrades nyligen för ett par riktigt bra vänner till mig och mamma i stallet. Deras pappa/man fick en hjärnblödning när han var på jobbet. Han överlevde och han har varit ute i stallet ibland nu efteråt. Det är hemskt att se, det är knappt så att han kan gå och knappt så att han kan prata. Bara enklare meningar.


Jag tror inte att det bara var jag som läste Maddes blogg, tjejen som dog i cancer...


Jag vill bara påminna er alla om att ta vara på det ni har och på de vänner och den familj ni har. För allt kan förändras över en dag. Sånt man inte tror kan hända en själv kanske händer en dag. Man måste ta varje dag för sig och njuta av livet. Det blir vad man gör det till och vissa saker kan man tyvärr inte styra över. Lev livet och njut nu allihopa, gör det till något bra.

Massa kärlek
Mal


Jag vet inte vad jag skulle göra utan er (+ Valentina som tar bilden och Linn som knappt syns) och resten av alla mina vänner och min familj. Skulle inte klara av att förlora någon av er!

Breathless

God morgon! Idag hade vi ingen marknadsföring/småföretagnde A så vi börjar inte förrän 11.10, supernice! Det kommer bli en lång dag, inte i skolan men med allt plugg.. Vi har prov i psykologi imorn men jag har inte ens öppnat böckerna än, smartass. Det är 35 sidor + anteckningar, iofs ska man väl inte klaga för det är inte helt ovanligt att vi får 60 sidor och ibland t.o.m 90..

Jag vaknar ofta med en låt i huvudet och idag var det den här
Shayne Ward - Breathless
Älskar den!

Nu ska jag springa till tvärbanan, puss puss
Val

Some changes

Nu har vi ändrat lite i bloggen så det känns riktigt ovant att gå in på den, tycker ni inte? Den är inte helt klar än men jag orkar inte fixa mer just nu.
Jag sitter i soffan och halvkollar på Desperate Housewives, äter lussebullar och dricker te. Ska jag vara ärlig så tycker jag att DH har blivit riktigt dåligt på sista tiden... Fast jag har ifs inte följt det på ett tag så det kanske är därför.

Nej vet ni? Jag tror jag ska ta och börja läsa lite på boken vi fick i svenskan igår. Vildanden heter den.. Vi räknade ut att vi har 12 prov och inlämmningar innan jullovet. Och vi har tretton skoldagar. Är det bara jag som inte får ihop det? Det enda som känns riktigt bra är vårt P100 eftersom vi nästan är helt klara med vårt råmanus. Jag tycker knappt att vi har jobbat något! Boken var det.. suck!

Hoppas er kväll är bättre :-)
Mal

One Tree Hill

Förra veckans One Tree Hill avsnitt sög rent ut sagt! Nästan så man trodde att de hade tappat det och att det var på väg utför för även OTH. Jag såg det senaste avsnittet nyss och det var så bra, så bra! Det slutar aldrig hända saker och nu när jag för första gången trodde att det faktiskt skulle sluta göra det så händer nåt som man verkligen inte trodde skulle hända. Även om det var nåt man inte ville skulle hända.. Sen fick man även veta vem som slog ner Brooke och varför. Och vem som skjöt Q. Åh, det är så jävla bra! Besatt eller vad, haha..

Precis som Val skrev så lyckades vi inte med vårt mission idag, men inte ger vi upp vi. Vi ska fortsätta leta tills vi hittar det, right Val? Hihi!

Mal


Guess what?

Vi klarade att ta oss till Sickla men vi blev inte kvar länge för de hade inte det vi sökte. Vi var på U-turn och just det vi letade efter var slut, fanns inte i deras andra butiker heller och vi kollade t.o.m på Best of Brands men.., slut där med... Nu kanske ni som hängt med ett tag fattar vad vi letade efter? Malin ska bli lika cool som mig och det vi letade efter finns på U-turn, bara inte i den färg som Malin vill ha.. Någon som minns vad jag köpte där för ett tag sen?  Mycket bra om man ska överleva vår kalla svenska vinter! Haha Marc var mycket nyfiken på vad vi skulle köpa men för en gångs skull fick inte ens han veta. Han tyckte nog inte det var så kul för han sa att jag inte alls var cool. Och vi vet ju att man lätt säger saker man inte menar när nåt gör att man inte blir så glad hahaha ;-)

Nu ska jag sluta babbla och istället fixa nån middag, Malin gjorde mig sugen på pizza.,, Tror iofs inte jag orkar mig ut så jag ska nog koka lite pasta och röra ihop nåt.
Puss puss
Val

Iväg på äventyr

Hallå! Nu är vi hemma hos Malin och vi ska snart iväg igen. Ännu en gång ska vi till Sickla galleria och idag ska Malin bli lika cool som mig haha, ni lär få veta varför lite senare..
Vi har arbetat duktigt med vårt P100 och därför har ni inte hört något från oss men oroa er inte, vi lever och vi har mer planer än ni kan ana haha. Vi ska ha ett bloggmöte i bilen så ni lär ju märka en del förändringar framöver, det blir nog prima ska ni se!

Nu bär det av på äventyr!

XoXo
Mal&Val

Snack innan läggdags

Jag är så arg på mig själv. Och lite på Linn. Fredrik Ljungberg var på Sturecompagniet i lördags, hur kunde vi missa honom?! Fan fan fan. Håller med Valentina och skyller på drinkarna... Men seriöst! Det var säkert han som kom i den feta limmon. Åh, vi hade världens chans att träffa den hetingen ju. Och jag ska aldrig mer glömma kameran hemma, promise!

Annars då? Jag tycker att 90210 var grymt bra, ska nog ladda ner och kolla lite i förväg hihi. Om jag har tur och det ligger uppe vill säga.
Är det bara jag som tycker om snön? Eller jag tycker inte om när det blåser (jag menar stormar) men själva snön är mysig. Den är så julig även om den säkert inte ligger kvar till jul. Som vanligt.
Igårkväll bakade jag och mamma lussebullar, man märker att det börjar närma sig och på söndag är det första advent. Shit vad fort tiden går, nyss var det ju midsommar och vi var på mitt land i värmen. Och det var ändå 5 månader sen. Snart sitter jag här och skriver om studenten och tänker att nyss var det snöstorm och nästan jul.

Jag ska nog börja röra mig mot duschen för jag känner att tiden rinner iväg. Som sagt, det går riktigt fort utan att man märker det...

Sov gott allihopa!
Mal

Sture


Haha kolla vilken fin bild jag hittade på stureplan.se... Sturecompagniet i lördags!

Mal

Skola och stallet, allt är som vanligt!

Vet ni hur halt det är ute? Nästan lite läskigt att köra för helt plötsligt styrde bilen sig själv åt fel håll... Men jag överlevde både på vägen till stallet och på vägen hem så det var ju tur. Eller?

Jag kom iaf precis hem. Eller precis och precis, har vart hemma ett tag innan jag satte mig vid en dator. Mardrömsdagen i skolan är iaf över och jag höll också mitt tal idag. Hur det gick får jag väl veta efter jullovet när vi får tillbaka resultaten från nationella..... haha! Nej men det kändes bättre än vad jag trott. Och min KKA redovisning gick hyffsat bra den med förutom att vi hade en lärarpraktikant som var störd och avbröt hela tiden (är det inte meningen att dom ska sitta längst bak och lyssna och vara tysta?). Sen kom jag hem och vände direkt och åkte till stallet. All by myself men det är bara kul :-)

Nu är det 90210, vi hörs sen. Jag lovar.
Mal

Våga vägra vinter!

Nu har jag precis ätit middag och jag totalvägrar att träna, det är svinkallt och jag går inte ensam ut i en snöstorm för att ta mig till gymmet, måste få nåt mer för det haha..
Puss
Val


Måndag, Lunes, Monday, Lunedi, Δευτέρα

Nu är jag hemma igen. Redovisningen i kka var lite kaosig för jag improviserade bara och det går ju som det går ibland haha men nu har jag det avklarat iaf och kan se fram emot en lååång sovmorgon nästa måndag! Mitt tal i svenskan gick mycket bättre, kändes riktigt bra faktiskt och som att jag fick med klassen och att de lyssnade, mycket bra.
Idag har jag även bestämt middag med Angelie och Ale till på torsdag, ska bli jättekul för det var så längesen och vi har alltid så kul. Massor att prata om och sen ska vi styra upp en fika hos Anna också, innan jul!

Nu ska jag nog gå och lägga mig ett tag, jag är så trött och sen tror jag att jag ska kila ner och träna efter middagen.
Skulle egentligen pluggat men böckerna följde inte med hem, de var mycket olydiga!


haha är det bara jag som töntar mig när jag är trött?



Vi hörs senare
Val


God morgon!

God morgon!
Har ni sovit gott? Det har jag fast jag somnade halv två och det är väldigt sent för att vara mig, blir så ibland när man fastnar framför datan.. Det konstiga var att när jag vaknade för 30 min sen så var jag mycket piggare än jag brukar när jag sovit mina 8 timmar, skumt, men otroligt skönt.
Idag ska jag redovisa mitt kka arbete och hålla mitt tal i svenska nationella B, hoppas det går bra(!)
Nu ska jag äta frukost, ha en bra dag allihopa och va snälla mot varandra!
Val

The story about Saturday night

Hej, jag har ingen fritid nu för tiden. Men det är nice.

Kvällen igår startade för min del på Treat. Det var jag, Anna, Julia och Camilla. Det började såklart med att jag blev lite sen och självklart förlorade jag 8 minuter på slussen för att jag gick till en annan busshållplats för att ta buss 2. Tillslut visade det sig att den gick från samma som den jag kom med. Smartass.

Iaf var det kö när jag kom till Treat så där stod jag själv i 10 min med massa människor som skulle in. Efter ett tag kom Camilla och efter ytterligare 5 min kom vakten och hämtade gänget med tjejer som stod bakom oss så vi hakade glatt på dem och kom inglidandes hur lätt som helst, det var nice. På Treat var det smockat med folk men vi hade det trevligt och pratade en massa. Till slut bestämde vi oss för att möta upp Malin och Linn på Vapiano så vi drog dit. Vi drack drinkar och kollade läget. Och självklart måste tjejer gå minst 2st to the ladiesroom så det gjorde vi också och på vägen tillbaka haffade Linn och jag Danny. För att göra historien kort så sa vi att vi gillade honom och så tog vi en bild ihop haha, han är så söt.
Det roliga var att i fredags så sa jag att jag skulle dejta honom eller nåt i den stilen så det är ju ett steg i rätt riktning haha nej men seriöst, han var trevlig. Och självklart var jag tvungen att skicka ett sms till Lena och berätta det!

Efter ett tag upptäckte Anna att hennes telefon var borta så vi ringde och nån kille (Oscar?) svarade och hade hittat den så hon och Camilla åkte och hämtade upp den. Undertiden drog jag, Julia, Malin och Linn till Ice och på vägen mötte vi upp Angelie. När vi kom dit var det som sagt rätt lite folk men någon gång efter att Anna hade lyckats ta sig dit också så blev det fler. Jag och Angelie träffade sjukt mycket folk från Tyresö. Vår standard replik blev "Hej, känner du Ale och typ, Önder och Franco och dem?" och standard svaret blev "aaa såklart, haha har ni känt dom sen ni va liiiten?"
Kvällen var kul men ganska lugn och jag till skillnad mot vissa andra mår priiiima.


Kallt och tråkigt på slussen i väntan på bussen


Camilla, Anna och Julia(med tre tjockisjackor i knät) på Treat


Med min fina drink på Vapiano


Malin och Anna på Vappe


Linn, söta Danny och jag


Ange, Linn och Anna på Ice


Angie och jag på Ice

Nu ska jag skriva lite på svenska talet och kka tror jag.. eller sova? :-)

Igår

Nu har jag varit i stallet en stund och varit ute och ridit och fått frisk luft så nu mår jag prima igen. Igår var sjukt nice som de flesta utekvällar. Smart som jag är glömde jag kameran hemma, fan!

Kvällen började på Vapiano för min och Linns del. Där drack vi först en asgod mango daiquiri och sen en citrondrink. Skoja inte att dom var spettsade till max, haha. Sen kom resten av gänget som varit på Treat och joinade oss. Där hängde även en het kändis som Valentina sa, vem det var får ni se på hennes bilder sen!
Runt 23 bestämde vi oss för att dra till Ice eftersom man slapp betala innan 23.30. Det var lång kö och jag och Ange såg att Joel (en vakt som har raggat som fan på oss) jobbade. Så vi gick upp till honom och blev insläppta direkt och slapp betala. Det var nice. Där inne var det lite segt i början men det kom mer och mer folk.
Sen bestämde jag och Linn oss för att försöka på Sturecompagniet. Ibland är det bra att vara tjej för även där fick vi gå före lite i kön och kom in utan att betala. Och även där såg vi massa kändisar, haha.
Hela kvällen var alltså sjukt nice och nu ska jag äta middag.

Mal


-

Mal har ont i huvudet och lite ångest över att hon både måste skriva och komma ihåg ett tal och ett KKA arbete tills imorgon..

Söndag

God morgon! Jag är skittrött men nu ska jag iväg igen, det känns som jag aldrig hinner vara hemma längre.
Kvällen igår var kul, vi var på lite olika ställen och på Vapiano träffade jag och Linn en väldigt söt kille haha, ni får se bilderna sen, ni lär ju känna igen honom. Som sagt, nu ska jag iväg men vi hörs senare så skriver jag mer om igår och lägger upp de få bilder jag har.

Have a nice day!
Val

Kaos

Hahahaha ni skulle se mig nu! Eller nej, ingen skulle vilja se mig nu. Jag springer omkring och ska hitta kläder att ha på mig, skor, rätt parfym och grejer. Jag orkade inte tillslut för det är ingen snygg-kväll ikväll så jag tog bara nåt tillslut haha. Så, smink, hår och kläder är fixat, ska bara hitta en väska och det är bråttom för bussen går 21.01, paniiik, varför sitter jag hääär?!
Haha och självklart jag tagit massa kort på mig själv, jag gör alltid det innan vi ska ut för att typ kolla smink och sen gör jag massa fula miner och grejer, kuuul! Elller?

 

Haha undra om Adriana Lima någonsin har såna här probs... tror inte det!

Dags att dra
Val

It's Saturday night, oh yeah!

Hello there! Nu är jag hemma igen. Har jobbat större delen av dagen och sen åkte vi och handlade så jag har inte träffat någon dator förrän nu. Vi har precis ätit midag och nu sitter vi i soffan och kollar lite på TV och vräker i oss chips och godis. Snart ska jag börja göra mig iordning för sen ska vi ut. Vet bara inte när, vart och hur, men det lööser sig som Timbuk säger. Och vad tar man på sig när man går ut dessa kalla vinterkvällar?! Det är snö upp till knäna (känns så iaf) och det är svinkallt. Jag tror det lutar åt mina glansiga svarta byxor, då kan man ha några lager strumpbyxor under också och ett par nice stövlar. Iofs får jag grymt ont i fötterna av mina senaste i samlingen men de är snygga och så slipper man frysa, perfect!

Nu ska jag springa in i mitt rum och leta reda på allt smink och något att ha på mig, det tar väl ett tag att hitta i röran...Hur länge kan man skylla på att man är nyinflyttad? Vi har bott här i 3 månader snart så jag börjar tvivla på att det fortfarande är ett giltigt skäl. Tyvärr..

Ha det så kul ikväll!
Puss
Val

Linn din snurrboll!

Linn min kära vän är lite snurrig ibland, haha. Och hon är så rolig när hon missuppfattar någonting helt och sen blir irriterad!

Igår hade hon pratat med Marre och han hade sagt att de skulle ut imorgon (idag är det idag) och att de skulle föra hos en kompis till honom som bor vid Mariatorget. Jag och Linn fick komma dit om vi ville men eftersom vi lovat att gå till Vappe så var hon lite osäker. Senare på kvällen skickar Marre sms till Linn och undrar vad jag heter i efternamn.
Linn svarar: Va? Varför vill du ha det..?
Marre: Men så jag kan skriva upp er på listan!
Linn tror då att det är en lista till killen vid Mariatorget och börjar bli irriterad.
Linn: Men shit vem tror han att han är? Ska han ha en lista hem till sig?

... and so on! Hahaha ok det var inte lika kul som när hon berättade det men klart killen inte skulle ha någon lista. Det var listan till Sturecompagniet som M. hade snackat om. Det roligar var att hon verkligen trodde att killen skulle ha en lista hem till sig. Och ni som känner Linn och som vet hur hon blir när hon blir irriterad fattar nog det roliga nu!

Mal

Snö

Ok, nu är det officiellt vinter. Det är helt vitt utanför mina fönster, snön har äntligen lagt sig. Hellre det än regn när man blir helt blöt. Hoppas att snön ligger kvar över jul och nyår bara. Det känns att julen börjar närma sig: Coca Colas julreklam går på tv, Grand Hotel och stan har julpyntat, alla affärer säljer julsaker, man kan köpa lussebullar överallt och det är snö. Igår köpte jag och mamma massa nya saker som vi ska pynta med i veckan, det är ju faktiskt första advent nästa helg. Åh jag längtar verkligen efter Lucia, julavslutning, jullov, julafton etc etc. Och nyår också men det räknas inte riktigt till jul.

Jag har precis ätit en stor frukost och ska strax ut och försöka ta mig fram i snön. Ska till Gamla Stan och fika med tjejerna. Så vi hörs lite senare!

Mal


Kärlek

Nu har vi ätit en god middag med gott vin, pratat och haft det allmänt trevligt. Jag gillar såna här kvällar!

Jag kom fram till en sak ikväll, jag har aldrig riktigt varit den som tror på evig kärlek och sånt tjaffs men när man hör sin gamla bästis från 3an som haft samma pessimistiska(?) syn på kärlek vara så kär och redo att flytta ihop med sin kille. Då mina vänner, då ser man livet ur en annan synvinkel och börjar fundera. Trots mina försök att se det pessimistiska (för att inte riskera att bli sårad?) så måste jag erkänna. Jag tror på riktig kärlek.

God natt & sov gott
Val

                                                  




Lincoln & Kennedy

Have a history teacher explain this - if they can!



Abraham Lincoln was elected to Congress in 1846
John F. Kennedy was elected to Congress in 1946

Abraham Lincoln was elected President in 1860
John F. Kennedy was elected President in 1960

Both were particularly concerned with civil rights
Both wives lost their children while living in the White House

Both Presidents were shot on a Friday
Both Presidents were shot in the head

Now it gets really weird...

Lincoln 's secretary was named Kennedy
Kennedy's secretary was named Lincoln

Both were assassinated by Southerners
Both were succeeded by Southerners named Johnson

Andrew Johnson, who succeeded Lincoln , was born in 1808
Lyndon Johnson, who succeeded Kennedy, was born in 1908

John Wilkes Booth, who assassinated Lincoln, was born in 1839
Lee Harvey Oswald, who assassinated Kennedy, was born in 1939

Both assassins were known by their three names
Both names are composed of fifteen letters

Now hang on to your seat!

Lincoln was shot at the theater named 'Ford'
Kennedy was shot in a car called 'Lincoln' made by 'Ford'

Lincoln was shot in a theater and his assassin ran and hid in a warehouse
Kennedy was shot from a warehouse and his assassin ran and hid in a theater

Booth and Oswald were assassinated before their trials

And here's the kicker...

A week before Lincoln was shot, he was in Monroe, Maryland
A week before Kennedy was shot, he was with Marilyn Monroe




1) Fold a $20 bill in half...




2) Fold again, taking care to fold it exactly as below



3) Fold the other end, exactly as before



The Pentagon on fire

4) Now, simply turn it over...




The Twin Towers

And now.. look at this!



TRIPLE COINCIDENCE ON A SIMPLE $20 BILL!
It gets even better!! 9 + 11=$20!!



Helt sjukt. Kan ju inte säga att jag vet att det är 100% sant eftersom jag inte kollat upp allt men jag antar att det är det. Och om allt stämmer så är det som sagt sjuk! 20 dollars sedeln tog fan priset, nästan lite läskigt...

Mal



I'm home!

Hey babes, I'm home! For the very first time since 9.00 imorse, det känns nice! Skolan idag gick snabbt och vi fick mycket gjort. Vi skrev en text som ska komma upp på informations TVn i vår skola så alla norra elever, håll utkik!! You will like this, I promise haha :-)

Nu ringde precis Sabina, de ska köpa med sig mat hit hem och det blir min favourite, greken här nere vid oss! Souvlaki! Mmm, jag har knappt hunnit äta nåt under dagen så det här blir ännu mer nice!
Så min kväll blir lugn, middag från greken, trevligt sällskap lite vin på det kanske och Idol, mys!
Imorn blir det utgång!

Hoppas ni får en bra fredag kväll.
Puss&kram
Val

Buddha Delight Remix

Youtube slutar aldrig förvåna en, haha.



Mal

I'm still here..

Inte har jag kommit någonstans. Jag blev fast här, haha. Har sorterat massa pärmar, ställt iordning dem och sen har jag druckit ännu mer choklad. Känner att jag borde gå på toa snart!
Nu sitter jag och skriver ut massa saker åt mamma och hoppas att vi ska gå hem snart. Kostymnisse efter kostymnisse går förbi och önskar trevlig helg..

Movitz ringde precis men jag kan inte riktigt svara. Han undrade om vi skulle ut ikväll men jag är inte så jätte taggad.. Sen är det fest hos Sandra i Old Town också men jag är nog mer sugen på soffa, mjukisbyxor, godis, cola och idol. Det var rätt ovanligt för att komma från mig. Vi får se hur kvällen slutar :-)

Nu ska jag fixa fler pärmar, dricka mer choklad eller skynda på mamma. Eller jag ska nog gå på toa!

Mal

Högt uppe i Gallerian

Hej
Just nu sitter jag med mamma på jobbet på en hemlig våning som inte finns, haha. Vi har varit och ätit jätte god lunch på en italiensk restaurang i Gallerian och jag ska väl börja röra mig hemmåt snart. Om jag orkar.. Det var rätt chill att sitta här och dricka varm choklad. Me like!

Jaja, vi hörs sen snyggingar!

Mal

My passion

Att vara i stallet är som tre timmar på gymmet. Minst! Så jävla svettigt och vissa dagar när man varit själv eller det bara är mycket är man helt död. Som här om dagen när jag skulle fylla på vatten i hagen.. Jag släpade dunkar som vägde typ 25 kilo upp och ner för en backe, ni anar inte! "Ridning är för mesar", jo visst du.

Nog om det, snart är det Stockholm Internationall Horeseshow i Globen. Ska bli grymt kul och jag ska som vanligt jobba. Kan säga att man är rätt slut efter en sån helg och den här gången ska jag även arbeta med AMEX samtidigt ute på mässan. Tur att vi inte har någon KKA på måndagen efter så jag börjar kl 13. Om nu det hjälper, skulle nog behöva sova bort hela dagen.

Nu ska jag ta en välförtjänt dusch innan jag ska krypa ner i min sköna säng. Jag säger god natt och så hörs vi imorgon. Då är vi en dag närmare julafton! Jag är som ett barn. Om man ändå slapp stressen att köpa alla julklappar...

Mal


Valentina kissed you!

Nu är jag hemma igen. Först fikade vi hos los grannar och sen gick vi till Medelhavspärlan och åt en delicious middag. I like! Gillar att göra sakerna baklänges också, först fika sen middag haha.
Nu ska vi egentligen befinna oss på gymmet om jag inte minns helt fel... men.. jag vet inte om orken finns, är ju proppmätt och inte särskilt taggad och jag dansade ju ändå igår så jag kan skylla på det, mohaha!

Förresten har jag fullt upp här hemma..
Jag borde: städa mitt rum (någon har stökat ner här, men vem?!), börja med mitt tal i svenska, fundera ut vad min kultur redovisning ska handla om och vad f*n mitt religionsarbete ska innehålla.. Sen borde jag ladda ner lite ny musik också för jag har ju jättebra musiksmak som ni märker med alla vidoes höhö, men jag behöver lite nytt i lurarna!
Jag vill: åka utomlands och sola, sooova och mysa!
Jag gör: bombas av mail. Från Carnaby och deras bartenders som skickar massa nudges och messages. Och såklart kära facebook, alla randoms som skickar friend requests och folk som kommenterar på foton och gräjjor
Jag ska: stänga av datorn och göra te!
Kisses
Val


Time for en lång vinter

Usch vad det är kallt ute! Tycker egentligen om vintern och allt som hör till men jag hatar verkligen att frysa. Kan inte snö finnas i sommarklimat? Det finns inget bättre än att springa runt i klänningar utan strumpbyxor och utan att frysa. Sen tycker jag att vintern ät lite för lång också, hade räckt med en månad eller två för mig.
Nej, jag tänker gå i ide! Gömma mig i stora mysiga tröjor, inte färga håret eller göra nåt allt för slitsamt, använda pyttelite smink så huden får andas, inte sola solarium trots att jag kommer vara självlysande i mörker pga blekhet och bara vara. Träna för att jag tycker att det är kul och inte gå ut och supa allt för mycket. Hur roligt är det att gå ut under vinterhalvåret egentligen? Självklart ska jag gå ut, men inte lika mycket som jag gjort nu under sommaren och hösten. Hur töntigt det än låter så föredrar jag faktiskt en helg på landet med mysiga promenader och god mat eller bara en myskväll hemma med tjejerna. Som sagt, jag går i ide men jag kommer tillbaka till våren. Och då kommer jag vara snyggare, fräschare och bättre än någonsin! Det ser jag fram emot och jag vet att ni också gör det.

Anyway, fick ett mail som mamma skickade hem nyss om likheter mellan Lincoln och Kennedy, det var helt sjukt. Tänkte att jag kanske kunde publicera det här sen. Det var även bilder på hur man kunde vika en 20 dollars sedel så att det blev en bild av Twintowers när flygplanen flög in i dem. Lite creepy var det. Nu börjar One Tree Hill strax och jag har inget bättre för mig så jag tänkte kolla på det. Plugg och städning räknas inte till det bättre! Sen ska jag ut till stallet så vi hörs efter det.

Puss
Mal

If I were a boy

Gaaaah! Varför blev jag inte en kille???
Jag älskar verkligen smink, kläder, tjejsnack och allt sånt, lovely men ibland är de så otroligt tidskrävande. Jag är inte den som går upp tidigt för att ha 1,5h på mig att göra mig iordning inför skolan (längre höhö). 40 min och då är det främst för att inte skippa den där viktigaste måltiden på dagen, nämligen frukosten.. Det var så jag gjorde när jag var yngre, gick upp extra tidigt för att duscha 20 min och sminka mig med täckstift, foundation, puder, solpuder, 3 ögonskuggor, kajal, ibland eyeliner, rouge och maskara. Jag hoppade därför över frukosten. Missförstå mig rätt när jag säger att jag inte såg ut som en clown. Jag hade precis som alla andra 14åriga tjejer för mycket rouge så det blev lite clownliknande men jag har alltid varit duktig på smink så resten var mest överambitiöst. Jag menar, vem orkar hålla på sådär för att gå till skolan? Det där är min rutin när jag ska ut och festa dessa dagar..
Nu tar sminket lite mer än 5 min när jag ska till skolan men idag var det jättejobbigt och jag tror mina ögonfransar är på väg in i en höstdepression.. jobbigt.

För att komma till saken så verkar det så mycket lättare att vara kille ibland. Killar slipper oroa sig för naglar som går av, inte hitta rätt outfit till kvällen, att sminket har runnit och massa annat. Iaf majoriteten och typ alla killar jag känner.
Sen är det det där med kärlek, det ska jag inte ens gå in på.. Och det fysiska, killar har typ tusen gånger lättare än tjejer att bygga muskler och grejer och killar är heller inte så intrigerande som tjejer.. Behöver jag ens skriva mer? Trodde inte det heller för ni fattar..

Ibland önskar jag att jag var en kille.


Jag gillar egentligen inte Beyonce's musik men den här låten sätter ord på det jag tänker.

I mitt nästa liv ska jag lätt bli kille.
Val

SACO-mässan

Kom nyss hem från mässan och ja, det var en upplevelse haha. Jag och Angie gick mest runt och samlade på oss godis och cola... För att få godiset så var man ju liksom tvungen att snacka med dom som jobbade där och låtsas att man var intresserad. Vet inte hur många gånger vi hängde vid lantmäteriet och Kalmars universitet. Men kul var det och sen fanns det även massa snygga bartenders där! Jag och Angie har bestämt oss för att gå en bartenderutbildning, tro det eller ej. Jag vet att vi pratade om att det är ett sämst yrke att ha men jag vill inte jobba med det så. Vill liksom bara gå utbildningen, träffa nytt folk och lära mig drinkarna. Sen har vi även planer på att jobba extra tillsammans i en bar, hoho, hur ska det gå? Om det blir så så får ni komma och hälsa på oss så ska vi tanka er med sprit! Det vore lite roligt iaf men det blir inte förräns sommaren 2010 så vi får se hur det blir med det.

Nu har jag lovat att följa med pappa och handla, skulle gått ner för 5 min sen.. Så vi hörs lite senare :)

Mal

This day

Det känns seriöst som höstlov den här veckan and I like it! Antar att det är lugnet före stormen in tha school, norra har ju en förmåga att va så.. men men, jag är faktiskt taggad till att både skriva mitt tal i svenska, göra mitt kulturarbete och plugga till psykologin. Påminn mig på söndag då jag fortfarande inte börjat, då kommer jag ta tillbaka det jag precis skrev..

Nu ska jag göra mig iordning, måste fixa facet för att se lite piggare ut och kläder är nog ganska bra att ha på den här årstiden.. Sen är det lunchtime och försöka sätta igång med svenskan. Efter det ska jag träffa Anna B och senare ikväll blir det training.
 
Dags att ta tag i dagens planer!
Val

 


Den 4 juni 2009

Det är så galet härligt att dansa, går inte att beskriva. Och sen är vår grupp så rolig och Kevin är ännu roligare så vi skrattar oss igenom kvällen på onsdagar. Som idag när en tjej fortsatte att dansa helt inne i sin egen värld trots att alla andra slutat, haha. Man får ut allt dåligt man har inom sig och blir på bra humör oavsett vad. Livet är för kort för att man ska må dåligt helt enkelt.

Jag som hade sett fram emot en skön sovmorgon imorgon men nej nej. Jag och Ange bestämde oss för att åka till SACO-mässan och vara där redan vid 10. Lika bra att passa på och gå på så mycket som möjligt nu när den ändå är. Jag vet redan på ett ungefär vad jag ska göra och så efter gymnasiet, men det är aldrig fel att få inspiration. För er som undrar så är planen att jag direkt efter studenten ska jobba inom Group och Events på American Express där jag redan jobbar extra lite. Sen hösten 2009 ska jag göra en käkoperation och vill vara ledig tills det har läkt klart och så. Sen vill jag fortsätta jobba fram till sommaren. Vad som händer sen återstår att se, vill nog utomlands ett tag innan jag börjar plugga igen. Vet dock inte om jag vill resa, jobba eller plugga nåt språk ännu men det är ju långt kvar. Den närmsta tiden efter studenten är iallafall någorlunda klar och det känns skönt. Känner ingen panik alls över studenten, vill bara därifrån just nu. Tänk vilken frihet! Jag vet att alla säger att man ska njuta av den tiden, att det bara blir värre men jag tror inte på det. Man har en helt annan valfrihet och man kan göra i princip vad man vill. Väljer man ett yrke som man verkligen vill hålla på med och man trivs, vad är då bättre än det? Ska inte gå in på detaljer men det ska verkligen bli skönt att slippa vissa saker och inte känna samma stress. Kan man längta mer till den 4 juni 2009? Det kommer bli underbart!

Idag är det exakt 197 dagar tills vi på Norra springer ut, jag ska räkna ner varje dag. Sen ska jag leva livet som bara den, vill du vara med?

En rätt så skoltrött Mal


Jag och Val på Norras flak i våras. Så avundsjuka!

Brända popcorn

Ok, såhär ligger det till. Jag kom hem från dansen för en timma sen, kollade lite på ett program på TV3, charterresor eller nåt sånt tror jag det heter. Mycket underhållande haha. Iaf så var det en kille som var bartender och han hade kompisar som hade varit med 5 tjejer på en vecka, själv var hans rekord 4 tjejer.. på en kväll.. Det roliga var att en tjej på dansen ska gå en bartenderkurs i sommar i Magaluf. På väg hem från dansen satt jag och Malin och pratade om bartenders vi känner och deras löner och ja, de får ju annat istället.. Hoppas det går lika bra för tjejen haha!

Jag sitter iaf här med en skål popcorn nu för jag blev så hungrig efter allt dansande. Det var bara det att de blev brända och det är så äckligt! Istället gick jag och hämtade en påse med chips men de smakar lökpulver (what's wrong med salta?!) och det är ännu värre så jag återgår nog till mina brända popcorn. Eller så letar jag fram nåt gott, om jag orkar röra mig..

Hugs! 
Val
 

Jag vill ha sommar och sol

Okey såhär är det, jag har ett problem! Jag är jätte trött men om jag tar en power nap nu kan jag ju glömma att somna relativt tidigt ikväll. Men jag är verkligen trött. TRÖTT! Jag vet också att om jag inte sover och tvingar mig själv att vara vaken så kommer jag inte kunna sova ikväll iallafall. Så är det alltid. Sov då idiot, tänker ni nu.  Men nu är det så att om jag somnar är det jätte jobbigt att gå upp sen när man vaknar. Plus att jag blir oftast ännu tröttare när jag sovit på eftermiddagen. Att sova eller inte sova, det är frågan.

Anyway, jag tycker att alla tar och grattar mig på namnsdagen! Jag visste inte ens själv om att jag hade namnsdag förräns jag såg kortet som mormor skickat. Min riktiga namnsdag är på nobeldagen men det är Elisabeth idag och det är mitt mellannamn. Namnsdag som namnsdag liksom! Borde firas med tårta...

Mina ögon går i kors och det känns väldigt lockande att lägga sig i soffan under en filt. One Tree Hill börjar snart så jag ska se det och försöka hålla mig vaken. Vi får se hur det går...

Mal


Oman i våras
Vad jag saknar värme. Skulle inte banga att ligga och slappa på beachen några veckor, äta god mat och bara vila upp sig. Någon som känner för att bjuda mig på en resa?

Zero inspiration

Vi sitter under LG's ledning
"har livet menig?"
Kan det bli mer flum?
i en timma till är vi fast i detta rum
Vi vill ha en macka från Nero
istället för att bli size zero
För så skulle det bli om vi "åt" i vår skola
men vi gör inte det för vi är så coola
Bara 59 min kvar
innan vi vår lunch har
Nu ska vi tydligen läsa om en sexig gubbe
han är gammal och lika mossig som en stubbe
Val vet ännu en gång inte vad hon ska skriva
så jag (Mal) får väl ge henne en inspirerande skiva
Men she'll be back
för annars blir jag lack
Vi hörs en annan gång
för snart bryter jag ut i en inspirerande sång

XoXo Mal&Val

Enjoy if you dare

Hello! Hemma från skolan nu. Dagen gick ganska fort och vi har skrattat oroligt mycket idag, antagligen för vi varit ifrån varandra i några dagar haha, oj så lång tid!
Vi dissade skolmaten och drog till donken, vi hade ju inte ätit där sen i lördags!! hahaha, mycket bättre än äcklig skolmat iaf. På psykologin fick vi massera varandra och oss själva, i början var det ingen stor grej men sen när alla skulle göra ljud och grejer kändes det mest som en stor orgie..

Jag och Malin har lyssnat på en låt av Tila Tequila halva dan och nu har den verkligen fastnat, so, enjoy if you dare! ;-)



Nu ska jag ta en powernap och sen ska vi iväg och dansa!
Val

Hot'n Cold



Älskar Katy Perrys nya låt Hot'n Cold! Sen är det ett stort plus i kanten att killen är grymt snygg också.

Mal

You change your mind like a girl changes clothes

God natt

Ibland undrar jag vart mina tankar tar vägen. Vi var bjudna på middag ikväll 18.00 och när klockan var tio över ringde telefonen. Vi hade hade glömt bort det totalt så vi  fick slänga på oss skorna och flyga iväg ner till bilen haha. Det var en trelig middag och vi kom hem för en dryg timma sen.
Varför blir det sådär, varför glömmer man helt bort vissa saker? stress?

Trött, trött, trött... Ska nog sova nu, eller titta lite på TV..
God natt
Val


Banyuls sur Mer

Åh vad härligt det ska bli, älskar att ha saker att se fram emot!



Mal

Hårkur

Nu har jag fixat med mitt hår i två timmar. Först blandade jag ihop ägg och brödsmulor, tänkte fota lite med det såg mest ut som något som någon redan hade ätit om ni förstår, så jag var snäll besparade er det haha. Jag hade i det i håret i ca 7min och sen sköljde jag ur det och lät det vara i en timma medan jag åt lunch. Efter det tvättade jag håret som vanligt, 2ggr och sen hade jag i min vanliga hårkur som jag brukar använda istället för balsam. Efter det hade jag i shine serum i topparna och nu är håret fortfarande blött men det är riktigt lent och fräscht.

Ciao!
Val

Min säng är min bästa vän!

Varför ska jag alltid vakna så tidigt när jag är ledig för? Jag var helt klarvaken kl 9 imorse men jag kunde inte bara gå upp då. Jag låg kvar och halvsov fram till 11 men det kändes fortfarande för tidigt för att gå upp. Dennis hoppade upp i sängen och jag låg kvar fram till strax efter 12. Gud så skönt det var! Vad skulle jag göra utan min säng?

Ska strax åka ut till stallet i det härliga regnet, usch. Hoppas att det inte är lika kallt som igår bara. Långkalsongerna åker nog på trots allt.

Ha en bra dag
Mal


Söt-Dennis

Mitt hår säger god morgon

God morgon! Nu är jag uppe men fortfarande lika trött som om klockan vore skoldags. Tur bara att det inte är det,  vi är ju lediga idag! wihooo!
När jag kollade mig i spegeln när jag gick upp hade jag typ afro, alltså mitt hår står typ åt alla håll, undrar hur det kan bli så bara av att sova (själv) haha. Iaf så kom jag på att jag läste i en tidning förut att nån kändis hade brödsmulor och ägg i håret som inpckning och att det var jättebra. Vidrigt tänkte jag men jag funderar faktikskt på att ge det ett försök för det här håller inte. Mitt hår gillar inte höst/vinter för det blir alltid konstig då så då får man ge det lite extra kärlek. Något av det värsta och fulaste jag vet är när folk envisas med att ha långt hår och vill inte klippa det för "det blir så kort då". Istället för att regelbundet klippa det några cm (jag menar inte klippa av allt, bara fräscha till det) så har de jättelångt hår och det är superslitet. So, all ya girls, take care of your hair. And I promise, det växer ut igen!! Det är faktiskt ingen big deal ;-)

Nu ska jag fixa det, skriver hur det gått sen, wish me luck!
Val

Kortkort och stora bröst

Jag ska alltid råka ut för så konstiga människor jämt och få så konstiga kommentarer!
Idag har jag fått kommentarer och meddelanden som:

"tjabba ***** e jag ;-) hittade dig när jag kikade in anna stöv. och kunde inte undgå sexiga outfit ;-) så vem e du..? Pusspuss"

"Vad är det där för bilder, modellar du?"

Har fått flera liknande men orkar inte skriva allt. Tänk vad stora bröst och ett par trosor kan göra, herregud! Sen blev mina drinkar starkare än Annas när vi beställde samma, jag har en känsla av att det var boobsen. När vi gick ut senare kom ju vakten fram till mig när jag och Val gick ur kön (vi stod i princip längst bak). Konversationen löd ungefär:
Vakt: Det där ser kallt ut?
Mal: Jo men vi har varit på maskerad så..
Vakt: Jaha, vilka är vi?
Mal: Jag och dem *pekar på de andra*
Vakt: Är ni blandat sällskap eller bara tjejer? Vilka exakt är det?
Mal: Nej, bara tjejer. Hon, hon ,hon!
Vakt: Okey, kom med mig!
Så fick vi gå till VIP sidan samtidigt som en annan vakt gick ner till den vanliga kön och sa att det var fullt och att man förmodligen inte skulle komma in ikväll.

Vad kan vi då dra för slutsats av det här? Jo, man får starkare drinkar, hamnar i VIP och skulle förmodligen få massa gratis om man så önskade när man har korta kjolar och stora bröst! Vart är vi på väg? Jag skämdes mest när jag sprang runt i de där jätte brösten. Jag tycker att jag och Val kan fixa de där boobsen igen en kväll och se vad som skulle hända, på skoj liksom. Om vi skulle behandlas annorlunda, ni fattar. Jag får övertala henne till det!

Puss&Kram
Mal

Prison Break snart!

Haha ja ni ser ju hur heta vi var i lördags, grymt kul!
Jag kom iaf nyss på att det faktiskt är Prison Break ikväll och där är ju en annan heting med så det måste jag kolla på! Haha inte bara för att han är het utan serien är faktiskt riktigt bra, lite svår kanske om man inte följt den från början fast det har jag såklart! Såg första avsnittet för att han är så het och sen blev jag fast, i serien alltså.

Medan jag väntar på snyggo roar jag mig med te och Cosmo. Tur att jag fick hem den idag!


Haha "Hur het är du?" Hetare i rött än vad Beyonce är!

Over and out
Val

Vad vi är fina!



Love
Mal

Back from tha gym

Hey babes! Jag är hemma nu efter ett hårt träningspass. Helt själv! Damn I'm proud, det var längesen jag gick själv men det enda jobbiga är ju att gå dit själv, alltså att verkligen kom iväg sen är det ju inte jobbigt att vara där själv. Om man inte slår i huvudet i en maskin eller så.... skulle jag?! nooo....(!)

Nu är jag faktiskt lite hungig, ska äta lite lax och skagenröra och, jaaa ni gissade rätt, dricka en STOR kopp te haha
Trots att vi är lediga imorn (P100 dag) så är måndagskvällar trista så sen kommer det inte finnas nåt ku på TV så det blir antagligen tidigt i säng ikväll eller så fastnar jag vid datorn..

Puss&kram
Val


"Shake" it



Det här var något av det pinsammaste jag sett... Och det där kallar jag mer jucka än shaka!

Mal

Yo!

Vad händer? Jag sitter och kollar på One Tree hill, har precis ätit lite och ska iväg och träna sen. Jag har suttit och kollat på alla bilder på facebook från i lördags, grymt kul! Och det finns ju miljoner haha.. Jag har inget att skriva egentligen så här ger jag er ännu en bild. När vi kom fick vi kasta av oss jackorna för att posea lite och som ni ser hade vi lite svårt att kolla in i samma kamera samtidigt haha





Nu ska jag nog kolla runt lite på tha internet efter lite kul kläder. Såg precis en reklam för bubbleroom och kom att tänka på när vi var hos Bingo och han jobbade med det. Han hade precis fått ett par True religion jeans och han modellade för oss, haha det var tider det.

Hörs ikväll efter träningen
Val

Dagen

Skolan gick väldigt fort idag! Vi började med KKA och fick sluta jätte tidigt från den och det innebar att vi hade 3.5 timmes håltimme fram till naturkunskapen. Vi gick och hämtade varsin laptop och satt med dem ett tag. Sen lyckades jag övertala de andra att gå och äta ute så vi gick till Lindquists eller vad det heter. Sist vi var där var maten jätte god och man fick en bakelse till efterrätt. Idag var det torrt, degigt och äckligt och bakelsen bestod endast av grädde. Fast det var mycket bättre än chicken kebab!!
När vi var klara var det fortfarande över 1 timme tills vi började så jag, Nina, Angie och Linn bestämde oss för att spela tecken, haha. Jag och Nina var på lag och vann såklart! Angie var helt crazy och slog hela tiden men det hindrade inte oss.
Sen fick vi sluta 45 minuter tidigare från naturkunskapen, Irre var på bra humör idag.

Jag tänkte gå ner och träna step/styrka nu men mamma har kortet så den planen sprack.. Fast då fick jag en anledning att inte träna vilket är skönt eftersom jag är galet trött.

Mal

Tillägnat Ange

Good morning sunshines!
Nu sitter jag i skolan och ska börja mitt arbete i KKA. Om jag orkar. Det är äcklig chicken kebab till lunch idag så jag försöker få med mig de andra att gå och äta någon annanstans. Typ pirren här mittemot. De verkar inte så jätta taggade men jag brukar lyckas! Vi har 3 timmars håltimme fram till naturkunskapen, det är ett under att vi fortfarande sitter kvar här..

Haha jag är tydligen så koncentrerad när jag bloggar så Angie trodde att jag satt och skrev jätte mycket på mitt arbete och var helt inne i det.. I wish. Ni får njuta av den här bilden som Daniel så fint taggade som "Sexigare får man leta efter.." från i lördags.

Love
Mal


Kolla våra enorma tuttar!

It is you

There is something that I see
in the way you look at me
there's a smile there's a truth
in your eyes
what an unexpected way
on this unexpected day
could it be this is where I belong?
It is you I have loved
all along..


Dröm sött
Val

En nyvaken Mal

Jag har inte riktigt haft tillgång till någon dator idag så det är tur att vi har Val som skriver så flitigt!

Jag känner mig så galet seg. Åkte ut till stallet och red och blev iskall och jag fick inte riktigt upp värmen förräns jag la mig i badet en stund. Jag blir alltid så trött när jag badar så när jag var klar gick jag och la mig i soffan under en filt och somnade. Eller jag trodde inte att jag sov och sen när jag vaknade envisades jag bestämt med att jag absolut inte sov. Varför gör man jämt så? Om någon ringer och man ligger och sover säger man oftast att man inte alls gör det, att man faktiskt var vaken. Jag gör iaf jämt så men jag förstår verkligen inte varför. För sen när man varit vaken ett tag så inser man vilka sjuka saker man sagt och hur konstigt man förklarat att man inte sov. Den andra personen inser ju så klart att du sovit. Och det är väl ingen big deal att sova? Det gör ju alla! 
Åh nu blev jag verkligen sugen på att gå och sova, men det är alldeles för tidigt för mig.

Vi har iaf en sjukt nice vecka framför oss, ledigt på både tisdag och torsdag. Eller på torsdag är det SACO-mässa och det ska jag gå på men det är ju chill jämfört med en vanlig skoldag. Och jag har för mig att det håller på ända till kl 16 så då kan man ju passa på att sova ut lite också, me like!

Nej jag ska försöka göra nåt vettigare av kvällen, typ äta Ben and Jerry's.

Take care
Mal

A poem by Val

Här får ni en fin liten dikt som jag skrev imorse, inte lika bra som de andra såklart för vi är ju bäst när vi skriver dem ihop!

Jag ligger i sängen och kan inte sova
Malin ligger bredvid och hon sover kan jag lova
Kvällen igår var spexig och kul
trots att nån som klätt ut sig var lite ful
Sen drog vi vidare till kvällen på Sense
om jag säger slagsmål så vet ni vart det bränns
Istället gick jag och Malin till donken och köpte mat
vi dissade allt tjockis-tjat
Efter donken gick vi vidare
till Tuben som var full av massa glidare
Och tuben var ju självklart sen
vi som hade så ont i både fötter och ben!
Vi kom hem till Malin till slut
där slapp vi alla tjut
Vi värmde maten och åt den i sängen
och kollade på film men fattade inte hela poängen
Vi såg bara halva och det var Hide and Seek
idag ser vi nog klart den och sen får ni från igår en tjuvkik

XoXo Val

P-kvällen!

Kvällen igår började hos Malin. Vi gick och köpte mat på subway (för då ser man så smal ut...?), kollade lite på TV och sen gjorde vi oss iordning för kvällen. När vi var klara kom Angelie eller rättare sagt Pocahontas. Grymt snygg!
Vi tre tog oss till stället där p-kvällen var och alla trodde typ vi skulle vara prinsessor och grejer så när vi öppnade jackorna och var halvnakna med big boobs fick de sig nog en liten chock haha, mucho fun. Kvällen var rolig och det var väldigt många som faktiskt hade klätt ut sig, t.ex polkagrisar (värdinnorna), power puff pinglorna, prima ballerinor, prinsar, prinsessor, pocahontas, pizzabagare, pappa, präst m.m, skitroligt! Vi dansade en del, pratade och spenderade pengar i baren hihi. Camilla och Jannike hade fixat det jättebra. Det fanns skålar med lappar där det stod t.ex "Leta upp Pär och sätt dig i hans knä och jama" eller "Leta upp valfri tjej och titta på hennes bröst och slicka dig runt munnen genom hela konversationen" självklart råkade jag ut för den haha.. knäppisar!

Vi bestämde oss sedan för att dra vidare till Sense. När vi kom dit var kön ganska lång och det var inte säkert att alla skulle komma in. När jag och Malin började gå därifrån kom en vakt fram till Malin och efter lite snack bestämde han att vi 8 tjejer skulle ställa oss i VIP kön istället för de ville ha in oss. När vi var påväg in kom det ut några blodiga killar för det var tydligen slagsmål och när det dessutom var fel på kortläsaren bestämde jag och Malin att vi skulle dra.

Vi gick till donken och köpte med oss massa mat som vi senare åt i hennes säng och kollade på Hide and Seek. Mysigt värre! :-)


Pocahontas åker tuben for the very first time


Mal & Val goes Pam and Pam's friend Carmen


Blomman & Penelope Cruz




Power puff pinglorna


Pocahontas och Poppare


Pam and her friend


Pizzabagare & Pam's friend


Polkagrisar!


Angelie skulle skriva sin autograf på en mage..


mer polkagrisar


Det var mys hos Malin efter med Dennis tha dog <3

Nu ska jag kolla på One Tree Hill och Gossip Girl!
Puss & kram
Val

Förlåt för dålig uppdatering

Hey babes, vi ber om ursäkt för världens sämsta updatering, verkligen. Vi har tyvärr inte haft tid, någon av oss och sen när vi hade tid var vi hemma hos Malin och d hade vi ingen dator för den kraschade ju and on and on..
Jag är iaf hemma nu och vi håller på och lagar middag. Efter middagen så tänkte jag lägga in bilder från igår, jag varnar er att de 'r heta och aningen porriga haha.
Jag kan ju nu avslöja att våra planer från början var att Malin skulle vara en prinsessa och jag skulle vara ett paket men någonstans i all hets så ändrade vi oss. Helt.
Malin var Pamela Anderson när hon var med i Baywatch och jag var Carmen Electra när hon var med i Baywatch, jag vet också att det inte börjar på P men hallå, Pamelas friend ;-) Det var iaf superkul, vi sprang ju omrking halvnakna och det kändes lite annorlunda först men sen var det bara kul. Brösten var ju roligast, vi gjorde boobjob och en kille kollade på mina och slickade sig runt munnen under hela vårt samtal, inte så nice men sen visade det sig att det var ju bara en av utmaningarna haha, mer om det senare..

Nu ropar mami att maten är klar, Luktar kött och bearnaise med sallad, got to go!
Later!
Val


Vi ser det snöar, vi ser det snöar

DET SNÖAR!! Love! Hellre det än äckligt regn. Vi lever, hörs sen och då får ni bilder från igår och 2 dikter. We know you want it!

XoXo Mal&Val

Tillbaka i civilisationen

Nu är vi hemma igen efter att jag och Angie snurrat runt inne i stan ett tag. Vi släppte av Linn vid st Eriksplan och sen skulle vi ta oss hem till mig vilket inte var det lättaste. När vi bestämt hur vi skulle köra så gick inte det för den vägen var avstängd och bron vi hade tänkt ta renoverades. Men till slut lyckades vi ta oss in till city och därifrån var det lätt som en plätt att hitta!

Det var sjukt mysigt igår! Vi kom upp och lagade middag som vi åt framför Idol. Sen hade vi liter med läsk, chips, dipp och choklad! Vi såg på fredag hela veckan (som btw var sjukt kul) och sen på The Holiday. Däremellan hejade vi på Anders i Singing Bee också, han var så söt när han blev glad haha!
Vi kom väl i säng runt 1 kanske och medans Linn borstade tänderna gjorde jag och Angie en jätte fin koreografi till Body Language. Vi har en film så den kanske kanske kommer upp... Sen låg vi och lyssnade på musik, pratade och fick fylle-samtal från Nina. Vi somnade runt 2 och sen när vi vaknade på morgonen hade Linn mysteriskt försvunnit! Vi som hade legat och pratat om alla mördare, våldtäktsmän etc. på kvällen innan. Men det visade sig bara att Linn hade gått och lagt sig i ett annat rum eftersom Angie hade klängt på henne hela natten och tillslut puttat ner henne på golvet. Jag tyckte att jag hade överdrivet mycket plats...
Innan vi åkte hem åt vi frukost framför Eva och Adam, nostalgi!

Jag ska försöka laga nån lunch, är sjukt hungrig.

Hörs sen
Mal

Heidi Montag - Body Language

3181

Jag drar hem nu efter att jobbat 4 timmar. Det går bra nu, kompis det går bra nu. Fick in mycket cash idag, synd bara att jag inte kunde få ta hem allt haha ;-)

Ciao!
Val

Las chicas

Hihi här är två riktiga troll!
 Camilla och Jannike är dem vi har att tacka för att vi kan se fram emot p-kvällen!
Grymt bra initiativ tjejer!


P som i party

God mooorgon! Gissa vad jag gör? Jobbar. Idag känns det ändå rätt nice för jag är typ redan pigg och glad hioho och ikväll är det p-kväll!! Maskerad har jag inte varit på sen jag var liten och då var jag ett troll, ikväll blir det snarare motsatsen fast jag är nog mycket gulligare som troll. Vad/vem jag och Malin är ikväll får ni veta senare för vi har lyckats hålla det top secret och det tackar vi för hihi..

Nu ska jag leta rätt på nån bild att bjuda er på. Blir så tråkigt med bara text, I'll be back soon!
Val

My friday

Hallå! Förlåt för skitdålig uppdatering idag men jag åkte och jobbade direkt efter skolan och sen åkte vi direkt till Sickla för att handla och för att vi aldrig orkade oss dit igår. Och så hämtade jag ut en till klänning idag hihi, mörkblå glansig, tajt, tror ifs jag ska sy på band på den för den är axelbandslös och lite förstor så dn halkar ner. Får se hur jag löser det, time will tell.. Jag kom iaf hem för typ en halvtimma sen och åt middag. Ciabatta(uttalas tjabatta för de som inte fattat det ännu haha) med skagenröra, avokade, lax och massa cirton. Allt är tjejernas fel så som de tjatat om toast skagen. Nu är jag iaf här, bänkad framför TVn med ostbågar, chips, dipp, malteasers och cooooola! Niceeee! Och självklart Idol, värsta svennebanan livet jag levt senaste tiden hahaha, för ovanlighetens skull.

Tillbaka till Idol och alla godsaker!
Puss och kram
Val

Hey mr taliban

Från oss alla (Mal & Angie) till er alla (Val)! Vi sjöng på den här låten hela lunchen och Val var den enda som inte hade hört den, så här har du babe!

Mal (&Al)

I'm off for today

Fullt hus, tyst hus. Det är knäpptyst här hemma trots att alla utom mamma är hemma. Då och då hörs det lite utifrån men det räknas inte. Alla ligger och sover utom jag som sitter här och är en tönt. Jag börjar bli lite rastlös men snart ska vi åka! Angie slutar halv 4 så då är hon väl här om 30 min kanske. Och Linn ska ta första bästa spåret så vid 4 åker vi på vår första mini-roadtrip, wie! Hoppas det går bättre än igår när vi körde fel 3 gånger, haha. Men nu hittar jag exakt, har ju åkt den vägen över tusen gånger och vem hittar till Norra Sköndal liksom?

Jag märkte precis hur ointressant det här inlägget blev, hmm. Jag får pigga upp med den här istället: (varning för lite snusk, haha)


En gammal man gifter sig med en yngre kvinna och trots att de är jättekära i varandra så kan inte kvinnan få orgasm när de har sex. De går till en psykolog för att få hjälp, och får rådet att hyra in en ung snygg man som skall vifta en handduk över dem när de har sex. Paret tycker de låter märkligt, men eftersom de är desperata gör de som psykologen föreslagit. Trots de nya försöken med den handduksviftande, unga mannen så går det inte för kvinnan. Desperata att nå resultat byter den äldre mannen och handdukskillen plats. Kvinnan och den yngre mannen sätter i gång, och nästan omedelbart får hon en jätteorgasm. Hennes man tittar på den yngre killen med ett leende och säger:
- Där ser du grabben, så här skall en handduk viftas!

Hahaha, jag har nog rätt torr humor...

I'm off
Mal


A rainy day in November

Sorry för dålig uppdatering från mitt håll igår med det blev lite ändrade planer. Det blir verkligen aldrig som man planerar eller tänkt sig. Slutade iaf med att jag kom hem vid 7.45 imorse, haha.

Senare idag ska jag, Linnie och Ange ta bilen upp till mitt landställe och laga middag, äta massa onyttigt och bara chilla framför idol och någon bra film. Det ska bli hur mysigt som helst :-) Det jobbiga är bara att vi åker när det är som mest köer tror jag.. Men vi kommer ju förhoppningsvis att komma fram tillslut så det är inga problems!

Vad har jag mer att säga? Jo, vi fick tillbaka våra religionsprov idag. Det gick faktiskt mycket bättre än förväntat och den uppgiften som jag trodde att jag verkligen hade missat och skrivit allt fel på fick jag MVG på. Vem kunde tro att jag kan så mycket om myter? Hihi!

Nu ropar pappa att jag kan äta rester från middagen igår. De åt pasta med pesto och soltorkade tomater! Det har jag inte ätit sen vi åt det till middag typ varje kväll i Italien. Åh vad jag saknar det, vill verkligen tillbaka! Jag kan inte bestämma nåt helt säkert än eftersom jag inte vet hur jag kommer jobba och så men nån vecka ska jag iaf lyckas pricka in.

Jag ska göra nåt vettigare än att babbla på här, typ som att gå in på facebook. Lovar att skriva nån rad innan vi drar.

Puss hej
Mal




Det är nästan så att jag tom saknar Rainbow Tours.. Då vill man verkligen tillbaka! Och söta Gigi till vänster om mig <3

Poem om p-night

Vi fick precis en utmaning
av en söt liten galning
Att skriva en till dikt för vi är ju så grymma
nästan lika duktiga som på att rymma
Dikten handlar om p-kvällen
hoppas ingen blir på smällen
Vilka tror ni vinner pris?
vi gör det iaf på vårt vis!
Kvällen kommer ha happy-hour
och vi ska dansa slut på all vår power
Sen ska alla utklädda vidare ut
det blir ett sent slut
P-kvällen kommer vi sent att glömma
dock måste vi nog vissa spår gömma
Du som inte kommer är en geek
trots detta får du från kvällen senare en tjuvkik
Nu måste vi avsluta
och springa innan
brandlarmet börjar tjuta!

Mal&Val

It is Friday!

God morgon! Det är fredag idag, lovely! Ni vet väl vad det betyder? Hemmakväll för mig I guess eftersom the friends åker till Malins land och resten är upptagna på annat sätt, typ jobb, som t.ex jag.
Idag SKA vi få tillbaka våra prov i Religion och jag är typ nervös, så svårt att säga hur det gått när det är första provet med ny lärare.
Vi hoppas på att det gick mucho bra såklart! Förresten fick jag 18/23 på psykologiprovet som vi fick fick tillbaka igår, räckte väl inte hela väge til MVG men det kändes inte direkt fel hihi
Nu ska jag käka upp min mandarin och dra till skolan
Kisses
Val

Träna utan skor

Vi var verkligen nära att banga träningen men mami såg till att vi kom iväg. Mycket bra. När vi väl var famme och skulle ta på skorna för att ge oss ut i djungeln av maskiner, löpband, cyklar och annat så upptäckte jag en grej.. Jag hade bara en sko med mig för den andra hade trillat ur väskan, frågan var bara om den trillat ur hemma i mitt rum eller förra gången på gymmet. Jag tog med mig min sko och gick ut och frågade om de hade hittat en likadan men det hade dem inte så jag antog att den var hemma och fick köra allt utan skor hahaha. Killen i receptionen garvade åt mig, de måste verkligen tycka det är kul när jag är där för jag får dem alltid att skratta, dock åt mig... hahaha

Nu när jag kom hem upptäckte jag att skon stod fint och väntade i mitt rum. Idiot.
Nu ska jag äta en bulle haha, bästa efter träning..........eller?
Hugs
Val

Ska fylla min iPod med lite sånt här till nästa träning.
Omöjligt att inte älska. 

Ciao!

Ciao! Nu är jag glad igen men är så trött efter den lång dagen.. seriöst, jag behöver sol, fattar inte hur jag ska klara vintern och mörkret och det blir ju inte precis ljusare än på ett tag..

Snart ska vi äta middag och sen ska vi iväg till Sickla för att byta lite grejer som mami köpte idag, en jättesöt lila klänning hade hon köpt till mig men den satt inte så bra. Jobbigt det där.. Efter att vi varit i Sickla ska vi iväg till gymmet och köra på. Men oj va träningsvärk jag får med den här nya metoden, jag är van vid att köra med lite lättare vikter 20ggrX3 set men nu är det tyngre vikter och bara 12ggr. Sjukt jobbigt men jädrans effektivt! Och så är det rätt skönt att veta att sista är sista och inte att man ska göra samma sak två ggr till, då det lät kan bli långtråkigt..

Btw så beställde vi precis två böcker från två småkillar. De kom med jultidningar och så skulle man välja vad man ville köpa så kommer de med grejerna i december. Vi brukar typ aldrig köpa när de kommer och plingar på dörren men de här två var så söta, kanske 10-12 år och den ena typ rodnade när jag kom ut. Supergulligt haha.
See ya later!
Val

En lång dag.. Eller?

Det har varit en lång dag idag, dom lät oss gå ändå till kl 15. Skandal! Vanligtvis är min senaste dag kl 14.15 så vi fick gå hela 45 minuter längre. Hahaha, ironi ironi. Jag minns den tiden då vi gick från 8.20 till 17.30 med bara 10 minuters raster + lunch. Skönt att det är över och jag tycker faktiskt att vi är värda lite kortare dagar nu på slutspurten.

Idag var vi på Moderna muséet och det var riktigt roligt. Guiden vi hade var hur skön som helst och man kunde inte annat än skratta åt allt roligt han sa. Det roligaste var nästan när han sa "Har ni kollat på porrfilm? Det har jag gjort så jag kan ju berätta lite hur det brukar gå till. Det är ofta en lesbisk scen.. bla bla..". Han skulle förklara hur man kunde tolka en tavla av Max Ernst som föreställde en madonna som piskade Jesubarnet och tre män stod i fönstret och kollade på. Han menade att Jesubarnet hade kvinnliga former och att det var två kvinnor som smiskade varandra. Precis som i porrfilm.
Ska jag vara ärlig så förstår jag mig verkligen inte på konst. Man kan ju tolka det på helt orimliga sätt och ofta är det bara fult.

Till något roligare än konst istället. När jag kom hem hade jag fått en avi (heter det så?) från posten och jag såg att det var från Vägverket. Mitt körkort hade alltså kommit och jag sprang direkt ner och hämtade det. Så nu ligger det så fint i min plånbok. Åh vad bra det passar där :D

Over and out
Mal


Hej hopp gummisnopp

Kvällarna bara försvinner iväg och här sitter jag utan att ens ha börjat med det jag tänkte göra ikväll, illa! Tänkte även gå och lägga mig tidigt för en gångs skulle eftersom jag är riktigt trött, men icke. Har tusen saker som måste fixas först. Vem bestämde att dygnet har 24 timmer? Kan man inte lägga till 2? Snälla!

Det gick iallafall bra hos tandis förut idag. Inga hål hade jag och mina tänder är så fina såå.. Eller? Haha. När jag var liten hade jag alltid hål, ofta kunde det vara flera stycken (jag borstade typ aldrig tänderna, bara på morgonen..). Eftersom jag då fick borra och så varje gång har jag utvecklat en liten tandläkarskräck. Men sedan jag började gå hos privat tandläkare har det blivit mycket bättre, hon är så snäll! Sedan borstar jag ju även tänderna flera gånger om dagen nuförtiden och har inga hål.
En annan sak jag inte tyckte om när jag var liten var att gå på toa. Jag tycker fortfarande inte om det men you got to do what you got to do! Jag kunde hålla mig hur länge som helst men det medförde dock vissa trevligheter.. Jag fick urinvägsinfektion och det sved som satan. Det här vågade jag naturligtvis inte berätta för päronen så jag gick istället runt med min urinvägsinfektion, smart ass som man var. Det i sin tur ledde till att jag fick njurbäckeninflammation, något som är livsfarligt. Men som tur är så berättade jag allt för mamma och pappa och tack vare det har ni mig här idag, hihi.

Nej nu måste jag nog börja med alla miljoner saker jag lovat mig själv att göra innan jag ska sova.. Undra hur långt jag kommer, säkert inte ens hälften... God natt på er!

Nu kom Dennis, han hälsar också god natt.

Mal

Jag är frustrerad

Först en sak som stört mig i cirka en vecka, mitt öra. Jag har ett hål i det vänstra örat och två i det högra. Just det, ändå tills för en vecka sen då jag upptäckte att det  tredje växt igen för jag tog ut det några dagar tidigare..
Och så är det ju det eviga med mobilen, eller inte mobilen egentligen.. Vissa dagar piper den hela tiden och alla ringer, men vissa dagar är den typ helt tyst, booooring! ( Ta åt er!) hahaha
Och så helgen.. Lördag kommer bli kul med p-kvällen men fredagen.. Några ska upp till Malins land för att mysa, inte jag för jag jobbar. Och till råga på allt får jag skäll av en jä**a lallare som tror hon är min chef för att jag "prioriterar fest istället för jobb". Det är ju verkligen inte sant, jag har ju snarare blivit en bangare på fest. Inte ok.


Pleeease take me back to this

Det är säkert tråkigt att läsa men jag var tvungen att avreagera mig lite. Ta allt med en nypa salt haha ;-)
Val

Hemma igen

1, 2, 3, å 4, 5, 6, 7, å 8, ratata, rat tatata, höger steg, hopp, vänster steg och hopp och vänd. Böj på knäna! Inte upp med huvet, 1, 2, 3, å 4, 5, 6, 7, å 8. *klapp klapp klapp klapp* ratata tatatata. Börja från steg vänster.

Kevins ord ekar i huvet på mig i takt med musiken. Dansen är grym och det är alltid lika kul! Idag var jag inte lika taggad när vi kom dit men så fort han börjar med koreografin blir jag taggad för det är så roligt!

Nu ska jag lämna alla ekande ord här och ta och hoppa in i duschen och fräscha till mig. Det behövs. Sen ska jag nog kika lite på Grey's också, inte för att jag sett det på ett tag men alltid något att fördriva tiden med.

Ciao!
Val

Follow me

And if you want to leave I can guarantee
You won't find nobody else like me


Utan att avslöja för mycket, är det bara jag som stör mig på J. i Oth? Aah! Haha så nu har jag fått säga mitt om det. Jag tänkte ta en powernap innan jag ska iväg men jag är inte alls trött, skönt. En annan sak jag stör mig på är den som sitter och ringer mig från dolt nummer utan att säga nåt. Har du roligt? Tur att man kan roa folk. Det jobbiga är att han/hon/den/det ringer mig både hem och på mobilen. Jaja, det finns alltså någon där ute som tänker på mig haha!


Mal


I will be right here waiting for you


Fin låt.
Satt och försökte komma på hur den gick igår, nu hittade jag den iaf, så enjoy.
Love, Val

Done and done

Ooo.. nu är det över! Kom hem runt 12.30, jag satt och skrev uppsatsen i 3,5h, helt sjukt! Hoppas bara det var värt det (läs: hoppas att jag får MVG)
Jag valde den första uppgiften, att skriva en artilkel om betydelsefulla möten. När jag skriver uppsatser blandar jag nästan alltid in lite detaljer från verkligheten men hittar på själva storyn och så skriver jag nästan alltid i jag-form. Stackars Micke, om det är han som rättar, han lär ju tro att jag har grova ätstörningar.. Fast kanske inte, jag satt och åt typ hela tiden och drack massa cola, fast jag inte var sugen men jag var ju tvungen, jag och Malin hade ju bunkrat upp!

Nu funderar jag på att gå och sova ett tag, ville inte direkt upp imorse kl. 7.00 när jag egentligen började 10.00 och kunde sovit till 8.40!


En puss får ni istället för snusk som av Mal & Ange haha

Later!
Val

Sill & kaviar för 120:-

Fan vad grymt att ha svenska skrivningen avklarad. Satt ganska precis i två timmar så det var inte så farligt. Vi fick mackor och MER och jag och Valentina hade ju med oss ett lager med godsaker.

Jag och Ange blev klara samtidigt så vi åkte in till t-centralen för att hitta en outfit till henne till P-kvällen. Det blev en jäääätte fin kläning, haha. Men det är fortfarande lite secret så ni får se vad hon ska vara på lördag eller söndag. Sen gick vi på Drottninggatan och klagade på hur hungriga vi var. Precis då kommer det fram en kille till oss som gör marknadsundersökningar. Han förklarade lite vad det var och vi följde med honom och en kille till in i en port och smakade på deras... Kaviar! Haha, vi kom in till ett kontor typ och fick käka en macka med en ny Kalles kaviar, fast den hette Kalles ostiga och var lite som mjukost. Men med kaviar i. Det var gott och passade bra till vår extrema hunger. Och vet ni vad det bästa är? För det fick vi 120 kr var! Fett värt. Fast det var ABBA presentkort liksom så vi kan bara köpa sill, kaviar, tonfisk, löjrom, fiskbullar etc. Men ändå, vi tycker om sånt! Så snart ska vi ha en sillkväll bestämde vi och om du har tur så blir du bjuden, hihi!

Nu sitter jag hemma och äter en baguette med pesto, mozzarella, tomat och prosciutto. Delicious. Väntar på att One Tree Hill ska bli klart, glömde kolla på det igår. Sen vid 4 ska jag till tandläkaren, usch. Lovar att jag kommer få borra eller nåt.. Bara för att jag hatar det. Nej, jag ska njuta av det sista av min macka!

Puss på er
Mal


God morgon!

God morgon! Jag försöker äta frukost men det är inte gott så jag skippar nog resten..
Nu ska jag som sagt iväg för vi har skrivning i SvB nationella. Önska mig lycka till!

Hoppas det går bra för alla som har skrivningen idag.
puss
Val

Infinity

Jag tänkte försöka få några timmars sömn innan provet imorgon.. Så det är dags för mig att börja röra mig mot sängen. Jag är så grymt sugen på colan som står i kylen och bara väntar på mig.  Men den är till provet imorgon och då kommer jag säkert inte ens vara sugen på den, men men. Så god natt Sverige vi hörs imorgon!

Mal

Den absolut skönaste låten att dansa till ute just nu!

Holy poem

En något försenad dikt som vi skrev på religionen i fredags. Here you go!

Vi som trodde att vi skulle få tillbaka våra prov
men segheten mot oss är grov
Varför ska vi alltid tvingas vänta?
som en oskulds-jänta
Det är ju trots allt snart helg
så ikväll blir det återigen botten upp och svälj
Det gäller bara att hitta en nice club
och inte en snuskig pub
När vi väl hittat dit blir det party hela natten
och natten blir svart som katten
Det har ju aldrig hindrat oss
när vi har varit ute och shakat loss
Fast nu sitter vi bara och luktar gulaschsoppa
och vi vill egentligen genom fönstret hoppa
Sedan ska vi på secret mission
där vi ska utveckla vår secret vision
Stora bröst och stora läppar
det här blir grymt, peppar, peppar
Nu kan vi inte längre i lektionen skita
vi kommer tillbaka, på det kan ni lita!


XoXo Mal&Val

Aloha

Aloha! Gissa tre gånger vad jag ska skriva nu och nej det är inte att jag är hungirg..... jag är proppmätt! Haha, har precis tryckt i mig sushi och nu äter jag lussebulle och choklad med te. Jag är verkligen en sucker för sånt.

Haha Malin har ju berättat om dagen fast hon glömde en viktig detalj, nämligen att hon satte rattmuffen fel, så left är right och right är left.. blondie.. Våra secret plans hemma hos Malin var riktigt kul, det blir nog grymt. Det är hemligt tills vidare, bara vi och Marcie som vet om det, så hoppas han inte avslöjar nåt, men det gör han inte för han är så snäll hihi ;-)

Jag är jättenervös inför nationella SvB skrivningen imorn, jag brukar inte vara det men nu är det illa. Kanske för att jag inte alls är beredd men det ska gå bra, det måste det(!) Nu ska jag facebook tönta mig lite mer och inte tänka på den dumma skrivningen.


Den här ska rädda mig imorn, zero misstakes!


Ha en trevlig tisdagskväll, jag ska såklart titta på Ugly Betty och Desperate Houswives!
Val

Första bilturen

Nu har jag precis kommit hem. Jag och Valentina åkte till Sicka köpkvarter (jag körde såklart, hihi) och shoppade ett lager till svenska nationella som är imorgon i 5 timmar.. Kul. Sen körde jag hem henne och sen körde jag hem. All by myself! Det var faktiskt riktigt kul och inte alls läskigt som jag trott. Jag satt med volymen på högsta och sjöng och var glad över min fina present som jag fick av Angelie idag. En rosa rattmuff som det står left och right på och från och med nu ska den alltid sitta där. Sa till mamma att hon absolut inte får ta bort den, den är fett cool ju!

Innan vi åkte fixade jag och Valentina med lite hemligheter här hemma. Utan att avslöja alltför mycket innehåll det ballonger och mjöl. Det kommer bli så grymt och ni kommer snart att märka vad det är.
Jag är som vanligt jätte hungrig och är galet sugen på att äta upp allt som jag köpt till imorgon. Men det vore lite dumt kanske så det tänker jag inte göra. Ska istället gå och luta mig över pappas axel så kankse maten blit klar lite snabbare. Vi kan ju iallafall hoppas!

Over and out
Mal

P100 och porr

Hallå, nu är vi i skolan och surprise, surprise, vi pluggar faktiskt! Det var ju mindre kul att komma till skolan 8.20 och få reda på att lektions jäveln var inställd. Och vi som skulle få tillbaka våra prov.. Usch! Och jag som bara ville gosa ner mig i sängen och sova en timma till imorse, jag kunde ju verkligen gjort det utan dåligt samvete... Det suger rätt hårt när man är morgontrött..

Nej inga sura miner, vi fick ju faktiskt rätt god mat och så ska vi göra vårt P100 nu, jippie!!
Tyvärr har vi lite koncentrationssvårigheter för Elin sitter här med oss och spånar på idéer till p-kvällen, knäppare grejer än hon kommer på går nog inte..


XoXo Val (&Mal)

Hey I made it

Finally, jag har städat mitt rum! Eller det är inte helt klart men jag har absolut kommit en bit på vägen. Det var så länge sen jag städade det sist att jag inte ens vågar skriva när det var.

Nu när allt lagt sig lite kan jag skriva lite om idag. Jag vaknade vid 11 men låg kvar i sängen till 12. Det är fan nåt av det bästa som finns att ligga kvar i sängen utan att man måste gå upp. Det allra skönaste är att sätta på en film och äta frukost i sängen. Tyvärr händer det allt för sällan..
Sen gick jag ner till bilen och gjorde en inre och en yttre säkerhetskontroll och kollade under motorhuven. Spöregnade gjorde det också så det var ju lite mysigt. Not. Resten av tiden lallade jag runt i lägenheten utan att göra någon nytta alls.
Vid 15 kom pappa och hämtade mig och jag körde till vägverket i Farsta. Väl där träffade jag en kille som var tusen gånger mer nervös än mig, han skulle också köra upp. Så vi gick in tillsammans och sen kom två killar som jag skulle köra upp för. De kollade leg och berättade hur allt skulle gå till. Vi gick ut till bilen och jag fick göra en inre säkerhetskontroll vilket tydligen gick bra. Sen var det bara att åka iväg. Jag fick köra i Bagarmossen och Skarpnäck där jag aldrig har kört förut. Men det var ju inga problems, haha. Körde väl i en halvtimme och sen när jag parkerat hos vägverket igen höll jag på att pissa på mig.. Som tur var berättade han direkt att jag hade klarat det. Ni anar inte hur skönt det är att ha det avklarat! En sak mindre på min to-do-list och ett kliv närmare vuxenlivet, woho!

Nu ska jag gå och sova så man kommer upp till den alldeles för tidiga lektionen imorgon, usch. God natt på er!
Mal


Att dom släpper ut den där bruden i trafiken...

I'm off for today

Nu ska jag sova, vill egentligen se Prison Break men det börjar inte förrän om 10 min och jag håller redan på att somna i soffan. Jag får väl gå och lägga mig och kolla tills jag somnar...

Imorn får vi tillbaka proven i religion och jag är faktiskt lite nervös. Åh, hoppas det gick bra! Sen är det P100 och jag är riktigt taggad! Lovely. Om jag inte minns helt fel så ska jag och Malin hitta på lite bus imorn också som innefattar ballonger hihi, mer om det senare..

God natt, sov gott och dröm sött
Val

Måndagkväll

Hey! Jag måste bara börja med att för 100000e gången säga GRATTIS till Malin som klarade uppkörningen idag, på första försöket, och nu är körkortsvärdig hihi, så himla duktigt! Grattis gumman! Längtar till vår roadtrip hihi ;-)

Nu är jag hemma efter möte som gick bra och gym som gick ännu bättre. Tränaren jag hade var bra och fick mig att ge mitt yttersta så det kändes skönt. Jag var duktigt och vi båda skrattade rätt mycket när jag inte nådde på en maskin haha, där får man när man kämpar med sina 163 cm hahaha.. 

Nu ska jag ta en snabbdusch och sen ska vi dricka te och äta goda bullar som vi köpte med oss efter träningen. Kan det bli bättre?
Just det, innan vi handlade så hämtade jag även ut ett paket som innehöll en fin liten klänning. Ni lär ju se den här i bloggen på bilder senare när jag har den på mig. Nu vet jag att Lena blir nyfiken, så ta och maka dig hit snart! :-)

Hoppas ni får en trevlig kväll!
Val

KÖRKORT!


JAG KLARADE DET! Shit, jag har fortfarande inte fattat det helt.. Jag var så nervös att jag skakade och jag var helt säker på att jag inte skulle klara det. Så när jag parkerat bilen på vägverkets parkering säger han "Ja, jag kan ju säga att din körning har blivit godkänd Malin". What liksom? Ah vad glad jag är! Nu ska jag fira med stuvade makaroner och kötbullar, yummie!

Mal

Den här låten tillägnar jag mig själv:


What you got

Hallå, som ni kanske kommer ihåg är vi lediga idag, niceee. Jag sov länge och nu har jag precis ätit lunch, duschat, tvätta håret och allt det där. Jag ska iväg på ett möte 15.00 så jag kanske borde lägga på en rem haha. Ska föna håret och det känns ju nödvändigt när det spöregnar ute.. Och det har blivit en bassäng utanför oss, mysigt, not.
Nej nu ska jag sminka mig and fix the hair..
Vi hörs senare, kanske mellan mötet och gymmet om jag hinner, annar blir det ikväll.
Och alla ni som läser, glöm inte hålla tummarna för Malin idag på uppkörningen, det skulle vara så kul om hon klarade det. Min duktiga flicka.



Här är en till av mina favoriter



Have a nice day sweethearts
Val

Nervöst...

Jag. Börjar. Bli. Lite. Nervös.... Blä! Ska försöka få i mig nåt att äta tror det kan vara bra liksom. Sen ska jag gå ner och göra alla säkerhetskontroller tusen gånger till. Jag kan inte ens skriva! Usch, vi hörs sen när jag inte har klarat uppkörningen.

God morgon
Mal

Time for bed

Gah, jag har varit uppe alldeles för länge!! Usch och inte har jag städat heller. Eller lite men inte så det syns. Och är det någon som vet hur man kollar broms- och styrservo när man gör säkerhetskontrollen? Jag har ringt till typ alla jag känner men ingen kan.. Bara därför kommer jag få göra just det imorgon och om jag lär mig det så kommer jag säkert få nåt aslätt som typ bälte och tuta! Life is life och jag känner att jag bara babblar massa skit för jag har väl inget vettigt att säga. Och jag hatar att jag inte kan lägga upp några bilder från den här datorn, inläggen blir så torra då haha. Men tillbaka till broms- och styrservo, om du vet hur man gör så kan väl du berätta för mig innan kl 15 imorgon? Tack så mycket, då blir Mal glad.

Jag hör hur både sängen och städningen ropar på mig.. Ajdå men först måste jag gå och ta hand om min axel lite för den har gått blivit inflamerad :-( Kan jag skylla på det om (när) jag inte klarar uppkörningen?

Sov gott och dröm om mig
Mal

God natt

Nu ska jag sova och jag säger godnatt med den här bilden

I min rosa mysdress i mina rosa lakan såklart hihi
Sleep well, sweet dreams <3
Val

Sweet home ...

Sweet home Mariatorget. Borta bra men hemma bäst :-) Även om det ungefär var som att vara hemma bara att man slapp städa. Idag har jag, mamma och mormor shoppat hela dagen lång så det blev en hel del! Sen körde vi hem och sen till stallet en snabbis och nu sitter jag här och börjar bli nervös. Jag har min uppkörning imorgon men jag är 99% säker på att jag inte kommer klara den... Så ni kan ju hålla tummarna för mig imorgon kl 15.35? Tror inte att det hjälper eftersom alla kuggar första och jag är ju inte direkt nåt mirakelbarn, haha.

Veckan som kommer är förövrigt rätt chill. Eller har jag missat nåt prov som vi ska ha?! Det enda är väl att jag ska försöka hålla mitt tal som jag inte ens har börjat skriva på. Illa! Har för mig att det är en del kvar som ska hålla det och det är bara en 50 minuters lektion så jag kanske inte ens ska göra det. Men det vore skönt att ha det avklarat. Åh nej, nu kom jag på att vi har nationella i svenska b den skriftliga delen på onsdag. Jag tror det var min försvarsmekanism förträgning som kom fram där, oups.

Nej nu ska jag gå och packa upp allt och kanske börja städa lite i mitt rum. Det ser ut som ett bombnedslag!
Mal

Medans jag städar kan ni njuta av denna video från Ambassadeur. Eller nåt, vad vore en helg utan en video?! (Youtube ger pissdålig kvalité..)


En söndag i soffan

Såhär har jag spenderat min dag i min älskade rosa mysdress


Lussebullarna är slut så nu är det inte kul längre..
borde kanske ta och fixa nåt att äta och snart börjar One Tree Hill!! :-)

Puss på er
Val

I want my colour back!

OMG!
Kolla bilden på mig och Angelie i inlägget under, det var på skolavslutningen 4e juni.
2 månader senare, 1a aug (efter en månad i Italien) såg vi ut såhär:


Härligt värre!


Och alla säger att jag har färg nu, pff..
Val

Good morning busungar

Good morning! Sovit gott? Det har jag! Idag ska jag inte göra nåt speciellt tror jag och vi är lediga imorn så det är nicee. Nu äter jag typ frukost, eller te och lussebulle, och sitter och skrattar åt alla fina kommentarer vi fått hahaha, C M, och det klagades ju på plastglas så njut av detta lite scteeekigare utsmyckade coctailglas istället då hahaha ;-)


Och så kan man ju ha flaskan också


Have a lovely day och undvik att plugga, det tänker iaf jag göra haha
Val

Min kväll

Jag tröttnade på Tvn och sitter nu fastklistrad framför datan istället. Eller rättare sagt, jag ligger på golvet på ett täcke för det är där min data står (den stationära) för jag har inte hittat nåt skrivbord än.. kul..

Iaf så hittade jag en tidning här på golvet som jag fick hem för några veckor sen, cosmo of course, och så började jag läsa den. Fullt med grejer om killar och så nåt test. Jag gjorde testet på kul och det handlade om vad som gör en lycklig. Jag har alltid tänkt mig som en person som sätter uppskattning och bra relationer i främsta rummet men tydligen var det karriären som vann, bara några få poängs skillnad men ändå, det är inte så jag ser mig själv.

Sen måste man ju läsa alla grejer om killar också, ganska kul och alltid ett steg i rätt riktining för att ha bra svar när vi tjejer sitter och försöker vända killarna ut och in, eller ja, asså betéendet. En lång artikel om cosmonova killar, och ja, vad kan man säga? Inget jag inte redan visste haha (tyvärr?), påminner mig och mitt och Malins stora ämne igår när vi knatade omkring på stan haha..

Nu ska jag rota fram en annan gammal tidning som jag inte läst, kanske hittar nåt kul där med, åh, nu kom jag på en sak..
Eller så kanske jag går och lägger mig, ögonlocken blev lite tunga..
Kisses
Val

 

Den här låten har satt sig i huvet på mig för 170e gången.
Den spelades hela sommaren och påminner så mycket om  Rimini -08 och jag längtar tillbaka, mer än någonsin.

I Linköping

Jag hittade till en dator trots allt, hihi. Jag är just nu hos min mormor i Linköping, hur mysigt som helst. Vi har precis ätit en fyrarättersmiddag så jag kan knappt röra på mig. Men gud så gott det var! Ska strax gå ner och äta lite tårta också.. Undra om jag får i mig det!

Jag måste bara berätta om en rolig sak som hände igår. Vi började märka på Anna att hon hade fått för mycket av det goda i sig och jag och Linn pallade inte att hon skulle däcka så vi var tvugna att åka hem. Vi skulle shotta igen så vi sa till bartendern att ge Anna en alkoholfri shot utan att hon visste nåt. Bartendern blandade tranbärsjuice och sprite i hennes glas. Alla drack upp sitt och Anna utbrister glatt "guuuud vilken god shot! Den smakade ingen alkohol alls" och så var hon nöjd och glad. Hon fattade inte vårat lilla påhitt och jag och Linn vek oss av skratt åt hennes reaktion.

Nu ska jag gå och vara lite social men ni får ha en underbar lördagskväll! Vi hörs imorgon.
Mal

Saturday

I'm back!
Jag glömde helt bort en sak, jag hade ju tänkt att vi kanske kunde dra ut ikväll men det verkligen flög ur huvudet på mig.. kanske för att jag inte är så sugen och fortfarande har ont men ändå. Nu känns det lite segt när man kommit hem och tagit på myskläderna och börjat käka chips i soffan, inte alls sugen på att ge upp det haha. Aja om någon ringer på dörren och har en grym utekväll i väskan så hakar jag såklart på men jag styr inte upp något, inte den här helgen.
Jag tänker alltså fortsätta min kväll här i soffan, hur tänker ni spendera kvällen? Någon som har några kul planer?

Har ni förresten sett at de redan börjat med lussebullar typ överallt? Är inte det lite tidigt? Haha inte för att  jag klagar för jag älskar lussebullar och skulle typ äta dem året runt om de gick men det går ju inte (och nej, inte för att de hör till jul för det skulle inte hindra mig, utan för att jag typ suger på att baka haha). Idag åt jag iaf min första för säsongen, supergott!

Nu ska jag nog ta och äta en till lussebulle eller leta fram nåt annat och dricka lite mer te
Hoppas ni får en bra lördagskväll!
Val


I love the way

Ciaoooo! Jag är hemma nu, har varit en duktig tjej och jobbat några timmar. Hann inte blogga imorse så jag ber om ursäkt för det sötnosar. Jag hinner inte skriva så mycket nu heller för jag har ännu en gång inte ätit på hela dagen så nu ska jag flyga in i köket och fixa kyckling, mmmm!
Vi hörs senare
Puss
Val

Tills jag kommer tillbaka kan ni göra som jag och lyssna på den här låten som är en av mina favoriter just nu.

 


 

________________________________________________________________________________
Update: Malin är hos sin söta mormor och kommer antagligen inte kunna blogga där men hon kommer tillbaka imorn.

Movitz och Ambassadeur

Good morning handsome!
Hur mår ni? Jag mår riktigt bra, konstigt nog. Kvällen igår blev som vanligt inte som vi hade tänkt.. haha, jag som inte skulle dricka nåt eftersom jag ska köra ner till Linköping idag. Det sprack från första början!
Jag, Anna och Linn mötte upp mr Movitz i oldtown vid kvart över tio. Så hade vi tänkt gå till Pan's men där kom vi inte in. Fast det gjorde inte så mycket för stället såg rätt dött ut! Vi bestämde oss istället för att dra till Movitz och ta nåt att dricka och sen åka vidare in till Ice.


mr Movitz och Linniepie


Jag och Anna i våra fina hattar


Anders (HAHA) och Anna


Blowjob och anders hejar på!

Det var så sjukt nice på Movits och vi fick in shot efter shot efter öl efter shot... Galet, tror vi shottade minst 7 gånger! Då var de flesta 6or så ni kan ju tänka er hur det gick. Vi satt i baren och snackade med bartenders, mr Movitz och Anders. Det slutade med att vi tom fick Movits pins innan vi drog! Moahaha, hedersgäster from now on.



Sen bestämde vi oss som sagt för att dra till Ice. Men på tunnelbanan tyckte vi att det skulle vara kul att prova att komma in på Ambassadeur. Det är 25 där och vi är 7 år för unga så vi trodde aldrig att det skulle gå. Men vi skickade fram mr Movve att snacka med vakten för han kände tydligen hovmästaren. Och rätt som det var blev vi insläppta! Vi blev visade upp till VIPen där de hade gjort iordning ett bord till oss och det dröjde inte länge innan vår champagneflaska kom in!


Victor, hovmästaren, häller upp champagne


Linn och flaskan


Vi i VIPen




Vi hängde lite i VIPen och sen gick vi och dansade. Vi stannade där till kl 4 och därefter drog vi iväg till donken på Kungsgatan. Bästa sättet att avsluta kvällen på!  Sen tog jag, Anna och Linn tuben hem till mig och nu ligger de tröttmössorna och sover som om de vore döda... Kanske ska gå och försöka få lite liv i dem :-)

Catch ya later
Mal


Avslutar med en bild på Movitz omtalade hemmanyckel, haha

Mystjejen vs. partybruden

Jag sitter och myser i soffan, har ätit ostkaka, kollat idol och njuter just nu av mina kex och te. Huvudet dunkar så det känns som det ska lossna och tänderna också. Not nice. Jag är sugen på att gå ut men jag orkar verkligen inte, mystjejen i mig slår partybruden den här kvällen. Imorn är det en ny fajt och vi får väl se vem som vinner, jag tror jag hejar på partybruden haha ;-) Time will tell..
Ciao!
Val


Frida, jag och Angelie last weekend

What to eat?

Ni behöver inte oroa er, jag lever. Haha, skoja men det är inte så lätt att uppdatera när man inte har någon dator.. Jag har precis "vaknat" från min misslyckade powernap. Jag var inte tillräckligt trött antar jag så jag var vaken hela tiden istället. Tänkte att jag kunde vila upp mig lite inför kvällen men det behövdes tydligen inte.
Ska strax iväg och köpa någon middag med Marcie och sen ska jag duscha och göra mig iordning inför kvällen. Vid 8 någon gång kommer Anna och Linn hit och sen ska vi ut hela natten lång. Eller nästan iaf. Sen Linn, måste vi gå till donken eller seven som vanligt. Man kan ju inte gå och lägga sig hungrig som sagt.. Finns nästan inget bättre sätt att avsluta en utekväll på!

Till kvällens problem istället. Vad ska jag köpa till middag? Hm. Jag är jätte sugen på Burger King efter allt snack igår.. Men dit är det så långt så då blir maten kall.. Vad ska jag äta istället? Kina, pizza, kebab, Sandy's, sushi, indiskt, korvkiorren, japanskt, Subway etc. Big problems jag har för jag vet inte vad jag ska ha på mig ikväll heller. Men allt löser sig nog för det brukar det göra. Och jag ska verkligen inte klaga.

Jag ska nog börja röra på mig. Jag ser så degig ut nu så dagens (webcam) bild (fjortis? haha) kommer senare. Kanske. Om jag har tid att skriva och om min brorsa inte sitter helt obsessd framför Prison Break.


Ha en trevlig kväll om vi inte hörs nåt mer :-)

Mal




Flo Rida - In the Ayer
Har haft den låten på hjärnan sen Linn sjöng på den igår.. Den är skön, hoppas den spelas ikväll!

Lady in red.. soon.

Det är mörkt ute, det ser lite läskigt ut och jag sitter här och bara väntar på en kund att komma in men än så länge är jag själv, rätt skönt faktiskt hihi..

Ikväll var det tänkt att vi skulle ut, till 90s, det var typ jag och Malin som kirrade det men ju mer det närmat sig desto mindre sug på att gå ut har jag så jag tror jag stannar hemma ikväll.. Det ryktas att mami ska laga något gott till middag och så bad jag henne att köpa Tom&Jerry kex till mig. Ja vet att det låter som jag är 5 år och det är jag nog ibland innerst inne för jag älskar de där kexen och de påminner så mycket om när man var liten, fina tider. Så jag tror att jag får en mysig kväll i soffan framför TVn med mami. Och mina kex såklart!
Imorn hoppas jag på utgång, om jag är pigg haha, annars har vi ju verkligen något att se fram emot nästa helg! P-maskeraden! Yeeey, längtar!

Later!
Val



God morgon!

God morgon! Jag är hur pigg som helst, vaknade t.o.m innan klockan ringde och nu har jag äit frukost och väntar på att få gå till skolan. I vanliga fall brukar ju jag springa omkring som en galning och ha bråttom och slänga in ett inlägg här för att jag vet hur mycket ni gillar morgoninläggen ;-) haha
Nu fick jag precis ett sms av Mal som vill gå och shoppa med mig efter skolan, vi måste ju hitta lite grejer till p-kvällen, it's gonna be hot!
Nej nu ska jag ta och och röra på mig, som btw gör jätteont eftersom jag var på gymmet igår och gjorde saker jag inte är van vid så nu har jag upptäckt massa andra muskler, ajaj..
See ya! and don't forget, it's friday!! wihooo
Val

Jag saknar dig bästis

Jag saknar min bästaste bästis sen blöjan. För ungefär en månad sen flyttade hon till Helsingborg med sin pojkvän. Veronica, din svikare come back to meeee! Jag behöver dig och våra svulldagar när vi äter på Burger King och beställer in allt (king wings, lökringar, hot chili, mozzarella sticks, you name it) minst 3 dipper och plusmeny såklart. Och sen en kaffe + efterrätt på Espresso House så är dagen gjord.

Alla knäppisar vi brukar träffa, kommer du ihåg killarna i Gallerian när vi åt brownie med glass? Och alla våra miljoner filmkvällar. "Det är ingen fara lille Johnny, onkel Rumpel är på väg". Den tiden när vi red Shampiz och Reno, red vilse i skogen, gick ner oss i kärr och smyghoppade och hade race. Eller i somras på Gotland när vi låg uppe på vinden och flummade i timmar. Och båten dit med vår gigantiska kebabtallrik som alla kollade snett på.

När du kommer hit nästa gång så ska du inte få vara en sekund utan mig! Moahaha, jag läste i din blogg att du glömde ta på dig kjolen innan du gick ut och inte märkte det förräns du kom till skolan. Det är fan nåt som bara du kan lyckas med. Nej nu ska jag skicka iväg ett sms till dig och påminna dig om vad du missar här hemma!

Och till er andra: god natt, sov gott och dröm om mig!

Puss
Mal


How does it feel in my arms?

Hemma igen! Nu har jag varit och tänat. Jag ska egentligen provträna på måndag men jag blev så sugen så jag gick redan idag, utan tränare då men på måndag går jag med pt. Det var kul och jag ser verkligen fram emot måndag, och nej inte för att det ryktas att han är söt, helt enkelt bara för att det är lättare att ha någon som skriker lite på en och sen ha ett program att följa. Det här gymmet var iaf enormt och hur mycket maskiner som helst och TV gör det ju alltid lite lättare hihi..


 
Och så spelades den här låten med Kylie Minogue..
How does it feel in my arms? x 100
Hahaha, jaa gissa 1000 ggr..



Nu ska jag dricka lite te, blev alldeles frusen på vägen hem (3 min) haha och så ska jag äta lite vindruvor. Sen ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig.
Ciao!
Val

Iväg igen

Yo! Vet ni vad jag ska göra nu? Övningsköra, surprise surprise haha. Lika bra att passa på när man har tid för annars sitter jag säkert bara här hemma och glor på tv. Det gick iaf jättebra att köra med bilskolan förut idag, jag hade en bättre lärare den här gången. Jag vet att jag kommer kugga min första uppkörning fast man kan ju alltid hoppas.. Eller nåt.

Nu ropar mamma att vi ska åka. Ska försöka övertala henne att gå till 7 eleven sen för jag är sugen på en brownie. Eller en cookie. Det och en kopp te är precis vad jag behöver! Jaja, dags att röra sig mot Farsta i bilen. Om det är där du hänger så se upp ;-) Vi hörs sen om jag inte krockar...

Mal


Bråttom bråttom

Jag som skulle hem och äta nåt innan jag ska iväg ock köra eftersom vi inte hann äta lunch.. Tror ni jag har ätit? Nej. Och nu börjar jag få lite bråttom för jag ska gå om bara några minuter. Ändå sitter man här, hm, bra prioriteringar! Vid 14 hade jag mitt utvecklingssamtal som inte var speciellt givande.. Som vanligt alltså.

Funderar på att göra en macka snabbt som jag kan äta på vägen till bilskolan. Hinner jag? Om jag skyndar kanske.. Så bäst att sluta leka med webcamen och röra på fläsket till köket. Ni får ha en bra eftermiddag så hörs vi lite senare. Om någon är så snäll att jag får låna en dator. Men det tror jag nog!

Puss
Mal


Got to go, see ya!

Ambitiösa jävlar

Vi sitter i datasalen och skriver på vår Affärsplan nu. Vi har suttit här i flera timmar och inte ens ätit lunch, riktigt ambitiöst av oss!
Nu börjar det bli jobbigt..
Orkar.inte.mer..

XoXo Val&Mal

Prinsen

Det står på aftonbladets hemsida att prinsen är ledig! wohoo, han är typ min drömprins haha
Med denna glada nyhet säger jag god morgon!
Have a lovely day
Val


Update från pappas dator, haha

Jag sitter just nu vid pappas dator som är en mac och jag fattar nada! Var inne på bloggen och såg att vår design är helt fucked, är den så för alla med mac? När vi har blivit stora och kända får ett riktigt pro fixa vår design.

Anyway, hittade massa roliga bilder på den här datan som inte har funnits i den andra. Alltid lika roligt att se och man undrar varje gång hur fan man kunde se ut sådär när man ser riktigt gamla bilder. Tänkte visa lite bilder, men som sagt jag är ju inte så teknisk av mig så jag förstår inte hur man gör.. Dumma mac! Någon som är teknisk av sig och känner för att hjälpa mig? Please!

Hugs
Mal


Baby

Dansen var jättekul och vi lärde oss ite svårare grejer och till min och Malins stora glädje är det inte alls sista gången nästa gång för den sista är 17dec! Yeeeeey!! :-)
Efter dansen riktigt sprang jag hem för att slänga av mig träningskläderna, ta en snabbdusch och sedan fixa till mig och springa över till födelsedagsfirande. (Allt detta på typ 10 min) Det var trevligt men jag åt ingen tårta, duktigt va? Haha var inte så sugen heller så jag satt mest och pratade med Sebbe och Gustaf och de hjälpte mig med lite gejer till mitt och Malins hemliga projekt hihi, mycket bra.

Nu fick jag precis ett message på facebook. Min kusin ska ha barn! Så länge som jag har tjatat på dem och nu är det äntligen dags. Hoppas tiden går snabbt nu och att de ger bebisen ett fint namn, jag ska se till att lägga mig i! Åh det kommer bli världens lilla gulligaste. Fast Elias tar nog ändå priset, han är så himla söt och snäll, min babycrush for sure!

Love
Val


Low


Den här låten är dansen! Koreografin Kevin lärt oss passar perfekt!
Åh, det är så roligt!

Got to go! Time to packa grejerna.
Ciao lovers!
Val

Dance dance dance

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här men jag saknar den gamla långsamma datorn, buhu. Jag har ju ifs den här men så fort min kära bror kommer hem så ska han ha den, haha. Men det ska nog gå att fixa den andra datorn verkar det som och då tänker jag bränna alla bilder det första jag gör.

Jag tänkte gå och göra lite mackor och te så man får i sig nåt innan dansen. Sen efter dansen ska jag övningsköra lite med mamma. Alla jag känner som har tagit körkort nu (det är väl en 10 st) har kuggat första gången så jag får väl räkna med att göra det jag med. Med andra ord ska man kanske inte deppa ihop om man inte klarar det.

Igår räknade jag och Val ut att det bara är 2 gånger kvar av dansen den här terminen, sad. Hoppas det börjar tidigt nästa termin men jag tror det börjar i typ mars eller februari. Så man får passa på att dansa som bara den när man är ute helt enkelt. Nu ska jag bara övertala alla att gå ut på fredag eftersom jag åker ner till Linköping på lördag.

Åh, det är ju One Tree Hill på tv, got to go!
Mal

Natusan balsamspray!

Jag har precis kommit ur duschen, jättebra att fixa sig innan man ska iväg och dansa... Kände att jag var tvungen att tvätta håret, det blir så himla trassligt så det tar typ 10 minuter att borsta ut först. Samma sak varje gång och jag hatar det.. Idag fick jag en jättebra idé! Minns ni det där natusan balsam spray som man änvände när man var liten? (Mest tjejer då och min pojkvän när jag var 5 år haha)  Finns det kvar? Isf ska jag till närmaste store och köpa upp mig på ett par flaskor för det här håller inte! Snällaaaa säg att det finns kvar? :-)

Nu är jag hungrig igen för jag åt typ ingen lunch, soppan jag gjorde(värmde) var typ den äckligaste jag ätit. Amazing asparagus eller nåt.. bläää..
Amazing my ass!

Later!
Val


Update från min brorsas rum

Datorn har gått söndeeer :'( Hann iaf skicka alla arbeten jag hade på den innan den dog helt.. Men alla bilder.. Förhoppningsvis finns det kvar eftersom det nog inte var själva hårddisken och det som gick sönder!

Jag kom iaf precis hem efter lunch med Linn på John Chris. Skit kul att sitta bredvid henne som kom hem från Egypt igår. Och blekare blir man, kul vinter att se fram emot! Innan det hade vi filosofiprov som gick ok. Första uppgifterna som man fick välja var rätt lätta och det kändes bra. Sen när man skulle välja en uppgift från andra pappret.. Suck, där sprack det. Fattade ingenting av någon av texterna men lyckades skriva ihop en halv sida. Vet inte ens om det var i närheten av att vara rätt, haha. Jag får hoppas på att jag hade lite koll, men det hade jag troligtvis inte.

Nu när det "vanliga" datorn inte funkar får jag passa på att använda min brorsas medans han inte är hemma. Den är jätte rolig för den har en inbyggd webcam, haha. Och nu har jag fattat ungefär hur man tar kort (kanske inte världens bästa kvalité) så enjoy!

Mal


Just nu

I love parmesan!

Nu är magen full igen. Fast vi var duktiga idag med och åt sallad till dinner, fast såklart hade vi massa mozzarella i och annat och of course mycket parmesan på! För de som inte känner till den italienska matkulturen kanske det låter lite skumt att ha på sallad då man i Sverige (om man använder det) oftast har det på t.ex pasta.. Fast i Italien har vi det på allt! I LOVE!


Gissa om jag blev glad när jag hittade dessa? Tyvärr kunde jag inte köpa någon eftersom de var så stora och kladdiga.. :-(



Jag vill ha en latte fast vår maskin är ju inte så snäll mot mig så jag orkar inte.. Och så har jag ju redan druckit en idag, någon som börjar bli beroende? Mucho gott är det fast jag läste för nåra veckor sen att man får mindre bröst av att dricka kaffe, haha låter ju som värsta skämtet, kan ju hoppas på det iaf.. 

Nej nu ska jag dricka en kopp te, där har vi mitt riktiga beroende som ni kanske märkt haha..
Ciao!
Val

Akon - Dangerous



Jag hör alltid den här låten när jag är ute med Dennis och lyssnar på The Voice. Seriöst den spelas varje gång och ju mer jag hör den, ju mer tycker jag om den. Jag som tyckte den va bra redan från början.. Ni kan ju tänka er vad jag tycker nu när jag hör den i princip varje dag? Den är skön liksom och jag kan inte låta bli att sjunga med. Tur att det är mörkt ute nuförtiden så folk inte ser när jag går runt ute och töntar mig för man måste ju såklart dansa också!

På tal om det ska jag väl röra på min stora mage som just nu är full med chips, dipp och cola.. oups, tror vi har julmust hemma det låter mycket bättre att dricka till middagen än den där Berocca skiten jag försökte dricka igår. Fast det kommer väl sluta med vatten för annars måste jag dricka upp hela flaskan för det är ju onödigt att hälla ut det. Och det är helt enkelt inte lika gott imorgon som när den är "nyöppnad".. Haha, tjockis!


Mal


Taco

Jag åt nyss upp min lunch, det blev taco för vi hade kvar i kylen och jag orkade inte laga mat så det var perfekt!
Blev riktigt sugen på att köpa något riktigt onyttigt och proppa i mig när vi gjorde BMI grejen men jag har bestämt mig, inget godis och så den här veckan så då går det inte! Har jag bestämt mig så har jag. Och snart kommer mami hem och så ska en annan tina komma och fika så hon lär ju ha köpt med sig nåt gott men nej, jag klarar det här!



Jag borde verkligen plugga, det är panik men jag orkar verkligen inte..
Val

Jag behöver...


Jag är inte så onyttig som det verkar.. Eller kanske men jag äter oftast knappt nåt, två kakor eller tio chips innan jag tröttnar.. Men jag behöver det där för att kunna plugga till filosofin. Vi kan iaf låtsas att det är så. Har ätit klart nu och sitter och väntar på att One Tree Hill ska bli klart. Jag skulle ju kunna börja plugga så länge men hm, nej! Och btw så gjorde vi en fett grym redovisning, haha :-D

Mal

Good girls gone bad

Vi har rymt från filosofin! Så nu sitter vi i datasalen och "övar" på vårt fett.. Vi har räknat ut vårt BMI och båda har 19.4. Går vi ner ett kilo räknas vi som underviktiga. Nu blev vi ännu mer peppade att äta Burger King till lunch och chips med dipp ikväll! Kanske lite cola på det...

Vi ska väl vara good girls och gå tillbaka till lektionen nu... Eller...? Senare kanske! Eller...? Nej nu måste vi ta våra feta arslen till skrivaren. Vart vi tar vägen sen är det ingen som vet. Keep ya updated!

XoXo Mal&Val

Wentworth Miller

Bara jag som mår illa av att läsa om alla fetter, fetma och skit? Nej, jag vräkte i mig chips och dipp igår så det känns fortfarande lite äckligt haha.. Nu njuter jag av te och inget annat faktiskt..


Ok, jag ljög, njuter ju såklart av den här hetingen på TV3 också ;-)
Val

Mmm transfetter!

Cookies doppade i mjölkchoklad med bitar av mörk & vitchoklad!

Delicious! Sitter med det och en kopp te, nu är min kväll gjord. Blev klar med vår powerpoint om fett som är fett bra för en stund sen. En sak mindre på min to-do-list, skönt.

Mal


Söt pt? Nej tack.

Jag har nyss ätit middag, jag hatar att äta själv så det blir oftast nån slags pasta men idag var jag duktig och gjorde kött och sallad, good girl.
Nu är mami hemma, hon har varit och tränat på gymmet här bredvid och det var tydligen jättebra, fräsch och stort. Hon fixade en provträning till mig så jag ska iaf gå dit och pröva med en personlig tränare, tydligen hade han varit söt också så det var ju kul... not! Vem vill träna med en pt som är söt? När jag är på gymmet vill jag ju ta i och inte tänka på hur jag ser ut haha, aja det går väl bra, kanske får lite press på mig då också att visa hur stark jag är, ungefär som småkillarna på dagis hoho ;-)

Nu har jag gjort te och så tror jag att jag ska äta en apelsin som ersättning för allt annat onyttigt jag brukar proppa i mig på kvällarna. Borde läsa på till filisofiprovet också fast jag fattar verkligen nada så vad gör man? Kanske en bra idé att börja med att öppna böckerna? Orkar inte, får göra det imorn..

Nej dags för te och TV!
puss
Val

Vad Mal vill ha...

Nu har jag precis kommit hem efter min första körlektion. Snurrade runt massa i Hornstull och Eriksdal men det gick bra. Uppkörningen närmar sig, panik! Tror inte jag kommer klara det på första men man kan ju alltid hoppas.

Jag fick nyss reda på att vårt filosofiprov är på onsdag och inte imorgon som jag trott så det känns iaf bra. Ska snart ta göra klar vår powerpoint som är gul precis som fett, haha. Och lite på affärsplanen ikväll hade jag tänkt. Jag tror att jag måste ta en sväng förbi Ica för att klara av kvällen för jag är ju då en av dom som inte hakar på Vals nyttiga vecka... För jag har helt enkelt inte en sån vecka. Egentligen borde man blivit äcklad och så efter arbetet vi gjort om fett men jag bryr mig faktisk inte! Jag väljer att lyssna på fett är en väldigt viktig energikälla för att våra kroppar ska fungera och må bra, hihi!

Mal


Precis vad jag behöver!

APR.24.1990

Idag kollade vi på ett konstverk, det stod typ NOV.3.2008, inte så intressant tyckte jag men sen fick vi se en annan och läraren sa: ja, om man t.ex är född det här datumet betyder den ju mer och får en laddning.



Det var den här han visade och det är mitt födelsedatum så jag typ skrek ut: jag är född då! Haha det var rätt kul för innan hade jag inte reagerat men när "min" kom upp tyckte jag idén var rätt kul.
Vill ni hitta er egen kan ni söka på On kawara på google så kanske den finns där.

Nu hoppas jag iaf att alla lägger det här på minnet och kommer ihåg att gratulera mig på min födelsedag om typ sex månader (speciellt Anna) hahaha ;-) Fast jag lär påminna er, jag är typ besatt av födelsedagar, kan typ allas.. Lite skumt..

Puss
Val


God morgon

God morgon! Nu sitter jag och äter frukost fast vi hade inget gott bröd hemma, mycket jobbigt.. Och vi som har tre timmars lektion innan lunch, härligt.. Och jag slår vad om att det typ är kebabgryta idag, varför? Det är ju måndag! haha stört. 
Det är kallt idag men jag tror inte jag tar på mig tjockis jackan än, väntar nog några grader..
Off to school, see ya there or later here
Val

Nighty

Måste typ sova nu om jag vill sova 8 timmar för imorn är det upp tidigt och grejer, f*n va jobbigt! I'm so tired.... not! Jag skulle mycket hellre dra ut och hitta på nåt skoj, kanske pimpla bubbel eller nåt, visste väl att vi skulle dragit till cafét igår men jag var för trött helt enkelt så jag hade nog inte orkat..

Imorn blir det skola och massa plugg. Kul ......eller? Tar hellre en runda på gymmet men när man inte ens hinner då, det är det illa.
Nu ska jag sova och jag ska drömma om sommaren när jag sprang omkring och var extremt brun, så nice! Miss that!
Sweet dreams
Val

Time for school.. suck!

Då var lovet slut och man måste släpa sig iväg till skolan igen imorgon.. Fast det är bara ungefär 6 veckor kvar på terminen så det känns rätt lovande. Man kanske överlever trots allt. Jag längtar sjukt mycket till studenten men har samtidigt väldigt mycket ångest. Inte över vad jag ska göra sen för det vet jag redan. Jag har ångest över att alla åker iväg på olika håll. Vänner man träffar varje dag kommer helt plötsligt att befinna sig på andra sidan jorden. Det hör väl till I guess, jag kommer förmodligen åka från Sverige ett tag jag med. Fast ju mer jag tänker på friheten och att bara slippa själva skolan ju mer försvinner ångeten. Bara positiva tankar här från och med nu.

Vad har vi att se fram emot denna vecka då? Jo fettredovisning, filosofiprov, svenskatal, få tillbaka diverse prov och kanske en och annan italienska timme där jag och Val ska prata fast vi inte kan, haha. Kul va? Suck, jag längtar redan efter nästa helg. Jag skulle ha gjort som Schmuk och vart pluggis, tentat av alla ämnen (självklart fått mvg i allt) och tagit studenten 2 år tidigare. Det vore nåt!

Jag hör hur filosofi böckerna ropar på mig men jag vill verkligen inte. Jag gjorde klart mitt arbete om fett, det får räcka för idag! Min lilla hjärna är redan full av dagens visdom (hmm) och orkar inte så mycket mer ;-) Imorgon efter skolan har jag min första körlektion innan uppkörningen snart och efter det kan jag plugga hela kvällen. Det kommer troligtvis inte bli så men man kan ju hoppas att jag någon gång i livet lär mig plugga lite tidigare än dagen innan. Jag som hade hela lovet på mig att göra massa.. Det försvann alldeles för snabbt, antagligen eftersom jag inte pluggade nåt. Tiden går ju snabbt när man har roligt och jag valde att vara ledig och ha roligt istället för att tänka på skolan. Man måste ju leva ibland också!

En skoltrött Mal


Se så kul det är i skolan

Kyla

Det är kallt ute och jag har varit ute sen kl 13.. Usch ibland undrar man verkligen vad man håller på med. Var först ute och red med Sofia och sen har vi stått i ett ridhus i 2 och en halv timme och lyssnat på Helena Persson som hade hoppclinic. Kanske inte säger så mycket för er som inte rider men iallafall. Och i ridhuset var det kallare än vad det var ute så ni kan ju tänka er hur mycket jag fryser nu. Ska äta middag och sen bada tror jag innan jag måste plugga. Skolan börjar imogon igen, ångest. Jag som inte ens börjat på mitt arbete om fett.. Känns ju bra, haha!

Igårkväll kom Camilla hit och vi kollade på What happens in Vegas med mamma som hade köpt 4 st Ben & Jerry's, kakor och godis. Det var precis vad vi behövde efter vår lilla trip. Nu kurrar magen så det är väl bäst att gå och värma på lite mat. Jag är jätte sugen på BJ's också men det får bli senare när min kroppstemperatur är något högre och mina fingrar har återfått sin normala färg..

Puss & Kram
Mal

Gym vs. taco

Åh va jag känner mig duktig, nu har jag gjort min del av arbetet om fett. Visste ni att fetma i Sverige har fördubblats sedan 1980? Helt galet. Nu blev jag sugen att gå till gymmet, fast jag är mer sugen på att ligga i soffan och njuta av att vara ledig och typ äta taco till middag. Gym vs. taco, vi har en vinnare. Med 99% av rösterna........ *trumvirvel* Gymmet!! ......eller? Not! Haha taco såklart! Och så ska jag nog hälla i mig några glas cola till det, mmmm..! 
Sen tror jag att jag ska ta en sån där nyttig vecka igen som jag gjorde för två veckor(?) sedan, känns så bra, så från och med imorn till torsdag: inget godis, läsk, chips m.m. Ni kan reglerna? Någon som hakar på igen? Och nej, jag gör det fortfarande inte för att gå ned i vikt eller nåt sånt, bara för att vara lite snäll mot kroppen och hoppa över alla gifter och socker och skit :-)

Hugs
Val

Söndag

Söndag idag, inte så kul för jag har verkligen ingen lust att gå tillbaka till skolan imorn.. Jag ska försöka njuta av att bara vara ledig idag men jag har lite grejer att göra så det blir väl lite sådär med det.. Och så är det kallt!
Jag ska gosa ner mig i soffan nu och så tror jag att jag ska göra lite te, om jag orkar ta mig ändå til köket.. Var är vår home delivery? Mal, har du hittat nåt?
Vi hörs senare så kanske jag har nåt vettigt att skriva, eller inte..
Nu är jag bara kall och trött
Val


Min kärlek

Nu är det minusgrader ute, det är officiellt, vintern är här och det är den 1a november eller aa 2a nu då.. Imorn blir det väl goosen på också, annars fryser man väl arslet av sig.. Usch!

Här är videon som jag pratade om igår. Alice i Idol, så gulligt att hon gjorde om den till en ballad och sjöng den för sin farmor som begravdes igår. Så fin, fick nästan lite tårar i ögonen.

God natt
Val



Alice Idol 2008 - Min kärlek

Video

Nu har jag hällt upp mina chips och ska ta och äta upp dem och dricka upp min latte. Mys! Sen blir det nog lite cola på det och så kanske vi har nåt annat gott hemma haha..

Här är videon från Berns igår, syns inte så bra men iaf hihi


Ha en bra lördagkväll!
Val

Anders-ananas


En film från båten med Anders och hans ananas, haha.

Mal

Sense & Berns

Friday night: Vi började kvällen på Sense(Fellows), där vi drinkade och roade oss. Det var jag, Angelie, Frida, Victoria och Amanda. Blev en del dans men vi var där rätt tidigt så i början var det lite segt men vi hade kul. Bara så ni vet så borde ni kalla mig stekarn för tydligen har jag ett stekigt namn.. Jag och Amanda var i rökrummet och några killar försökte makea a move.
Killen: Jaha, vad heter du då?
Jag: Valentina
Killen: Fan va stekigt namn! Vad heter du då?
A: Amanda
Killen: Inte så stekigt, heeeejdåååå
Haha killen var störd och han gillade inte vår diss ;-) stackarn.. men han borde vara van.

Sense
Angelie, Victoria och Amanda


Frida, Angelie och Jag


Ont i fötterna


För att göra en lång historia (som innehåller mycket dans, raggning, ont i fötterna, telefonsamtal och annats skoj) kort så hamnade jag, Angie och Frida tillslut på Berns. Känner man världens gulligaste vakt så gör man hihi. Ingen av oss hade varit där förut så vi började med en runda för att checka stället. Vi var inte så imponerade, har man varit på europas största disco och grejer så är det rätt svårt att imponeras av annat haha. Tillslut hamnade vi där nere och vi bestämde oss för att stanna ett tag bara för att. Vi dansade inte helt seriöst men vi hade kul. Plötligt kom en kille (Henrik hette han) och tog tag i mig och började bugga. Både jag och tjejerna blev lite chockade men shit va kul det var, kunde inte sluta garva efter att han gjort ett sånt där typiskt luta-tjejen-bakåt-tills-huvudet-nuddar-golvet move.

För att lugna oss satte vi oss ner på en av divanerna och då landade två älvor på oss. Vi blev vänner med dem och de presenterade oss för några män från Madrid som bjöd oss på vad vi ville men ingen av oss tog något för det kändes lite billigt. Efter mer dansande med älvorna träffade vi på miljonär tyskarna som var i Stockholm för att festa. Och så blev vi vänner med dem, de var sjuka men mycket trevliga haha. De gav oss champagneglas och hällde på, så fort det försvann lite från glaset var de där och fyllde på igen.. Mycket trevligt. 

Vi hade också bestämt oss för att leta kändisar men de enda vi såg var Filip Berg (mycket söt) och Mange Schmidt (trodde vi). Vi var lite osäkra på om det var han så jag var tvungen att gå fram och fråga. Det var inte han och det var då det kom: Hänger du här ofta eller? Hahaha jag visste inte vart jag skulle ta vägen..
Runt 02.00 tyckte vi att det var dags att gå och när vi sa det till den ena tysken PJ så hade vi inte en chans.
"You can't go, I've just ordered another bottle of champage!" Så vi stannade till typ 04.00
När vi kom ut var vi tvugna att köpa korv för det såg så gott ut (då). Sen tog vi en cykeltaxi till Norrmalmstogr (ca 50m ifrån) och åkte hem.

Berns

Vi och Älvorna






Vi och the big bottle


Kimpie(?) som skjutsade oss till Norrmalmstorg.


Kvällen var sjuk, dans, roligt folk, icecubes, mer dans och champagne i mängder.
Val

A Cinderella Story


I vår coola hytt


Grymt god efterrättsbuffé.. Tjockisar som var tvugna att vila efter


Förfekke i hytten


Camilla blev uppbjuden bugg-Roger


Så denna man underhöll mig


Sen bjöd han upp mig också


Anders-ananas som gick runt med en ananas hela kvällen


Vi spelade groda med bandet backstage


Vi var ju bara tvugna att beställa av Håkan hela kvällen


Kaos hytt.. Här är det lite städat

Take us back!

Jag är död. Eller nej efter min och Camillas promenad hem från båten mår jag skit bra! Fan vad vi har kaosat, ah galet. Jag kom iaf precis hem med en fläskläpp på köpet. Åh jag vill verkligen tillbaka, jag och Camilla sitter och smsar och planerar nästa resa. För nu vet vi hur vi kan komma på båten. Jag trodde det skulle bli skönt att komma hem men jag vill verkligen tillbaka. Camilla också med tanke på att hon sms-bombar mig om allt som hände. Vi saknar bugg-Roger, Anders-ananas, alla människor som däckat på weirda ställen, spela groda backstage, solariekillen som vägrade gå och Björn Erson. Jag ska ladda upp alla bilder + filmer strax så det kommer ett galet inlägg om en stund. Nu ska jag ta och göra nåt åt min fina läpp, den blir bara större och större.. Vem behöver botox när man har en galen Camilla som slåss?

Mal

Lördag

Eh, vem städar och rensar dagen efter utgång? Jo, jag! Känner mig rätt duktig fast nu orkar jag nog inte mer, har hållt på sen efter min lunch, riktigt bra gjort måste jag erkänna för det behövs.
Skulle lägga upp bilderna här men det fungerade inte förut och nu har jag lite bråttom att göra mig iordning för ikväll får vi middagsgäst(er?) så mami ska laga thaisoppa så snart luktar det det och vitlöksbröd i hela lägenheten, mmmm..! Så jag fixar det senare. Undertiden kan ni nog få roa er med Cinderella storyn som Malin lär skriva snart.

I'll be back tonight med bilder och berättar om våra vilda äventyr igårkväll för idag stannar jag nog hemma med en stooor chipsskål och cola trots en fin inbjudan till Café Opera från tyskarna.. Som sagt, mer om det senare.
Later!
Val


Jag mår prima

God morgon! Nu sitter jag och äter lunch, blev nudlar igen haha, verkar bli så efter utekvällar.. Jag mår iaf prima och det är sant. Så himla skönt! Lite trött bara men jag trodde huvudet skulle sitta löst efter gårdagskvällen haha. Nu ska jag ladda in bilderna och så har jag en video från igår också. När jag lyckats med det så lägger jag upp dem här och berättar om kvällen hihi. Så kika in här lite senare så får ni se :-)


Jag before the utgång


Puss
Val

Kväll, natt och morgon(?)

Hej älsklingar! Jag är hemma nu efter en galen utekväll, natt och morgon(?). Det har varit helt sjukt och vi har haft grymt kul. Har aldrig druckit såhär mycket champagne under en kväll i hela mitt liv förut. Den var god. Den var fin. Den var dyr. Jag berättar allt imorn!
Puuuuuuuuuuss på er! <3
Val

RSS 2.0