Soft och Ambassadeur

Igår då. Kvällen började på Soft redan vid 21. Det var jag, Linn, Anna, Julia, Camilla, Dennis och hans kompis som jag inte kommer ihåg vad han heter. "Nattklubben" där hade inte börjat än så vi satt och drack öl och snackade och hade det trevligt. Jag och Linn spetsade även vårat vin lite, hoho busigt!





Sen när vi kände att vi hade gjort vårt där så drog jag, Anna, Linn och Dennis vidare till Amba. Lite roligt var det när vakten bara bad att den yngsta skulle visa leg, och där står vi, ett gäng 18 åringar liksom. Det blev snabbt riktigt mycket folk där och vi dansade som bara den. Det delades även ut RedBull vilket var nice.
Vakten jag, Angie och Valentina lärde känna i onsdags visade sig jobba på Amba på helger, så honom snackade jag en del med. Riktigt rolig var han, engelsman så det var perfekt att träna lite engelska nu när man inte läser det i skolan längre ;-) Han lovade iaf att släppa in massa snygga killar till oss nästa gång!





In i dimman...
Tidigare har vi bara varit på stora dansgolvet. Men igår hittade vi ett mycket roligare dansgolv haha! Det var sådär att man kunde texten till alla låtar, roliga låtar. Som Grease, Dirty Dancing, Carola - Fångad av en stormvind, Hanson etc etc. Så där höll vi till ett tag innan vi gick ner igen.

Nu kom Valentina hit, så vi ska äta middag och dricka lite vin och cola. Det blir mysigt, dags att vara social. Under tiden kan ni ju njuta av de här videosarna från igår. Hm, nyktert?


Carola - Fångad av en stormvind


Hahaha, sexig kille som dyker upp!


Dirty Dancing - I've hade the time of my life

Youtube ger grymt dålig kvalité som vanligt, men det får ni stå ut med ;-)

Dinnertime!
Mal

Sushibuffé

Hej hopp!
Igår var riktigt roligt, men det orkar jag inte skriva om nu utan gör det senare med både bilder och videos. Det blir mycket roligare så!

Idag vaknade jag vid 11 men gick inte upp förräns en halvtimme senare. Älskar att ligga kvar i sängen utan att behöva gå upp och bara kunna ta den tid man vill på sig på att vakna.
Vid 13 mötte jag Frida inne i stan och vi gick och åt lunch på en sushibuffé där det även ingick asiatiskt, mongoliskt och efterrätt. Riktigt fräscht var att man beställde sushi och så gjorde de den då istället för att den legat framme. Tyvärr blev vi så sjukt mätta att vi inte orkade prova det mongoliska... Får bli en annan gång helt enkelt!
Vi hade sjukt roligt åt allt möjligt, speciellt servitrisen som man inte förstod vad hon sa och alla våra såser, haha. Sen fick vi även asgod friterad banan med glass, delicious!

Nu ligger jag på soffan och slappar. Tänkte försöka ta en liten powernap men det går inte så bra då diverse sms trillar in titt som tätt. Vilka problems, gosh!

Later
Mal


Spotted.. Tur att handen hann upp, ha ha ha!

God morgon

God morgon. Idag har jag lite planer, vet bara inte vad jag ska göra först.. Jag borde städa mitt rum och plugga men just nu orkar jag inte det. Och nu börjar Pussycat dolls 2 på tv3, det är typ fyra avsnitt i rad och det är ju så roligt att kolla på så jag ligger nog kvar här i soffan ett tag till..

Btw så är min tatuering snart helt läkt, gaaah, kan fortfarande inte fatta att vi gjorde det men är verkligen glad att vi gjorde det. I love it.
Later
Val

Tired

Dennis ligger här bredvid i sin säng och snarkar. Jag tror jag ska göra samma sak.
Så god natt!
Mal


Mina fötter mår inte bra!

Fredagkväll

Hallå! Idag är det fredag vilket betyder utgång för många men jag tänkte att jag skulle vara duktig och hålla mig hemma ikväll för egentligen skulle jag upp tidigt för att jobba imorn. Nu blev det inte så för det fanns inget jobb kvar. Bokstavligt talat. Verksamheten är nedlagd och det skulle vara sista jobbtillfället för mig imorn men imosre fick jag ett samtal och fick veta att det inte behövdes. Jag har varit anställd i två år och i onsdags fick jag mitt arbetsbetyg. Det var jättekul att läsa och jag fick bästa rekommendationer. Väldigt roligt! Så jag antar att jag ska leta nåt nytt snart, men tills vidare blir det fartfyllda helger. Vi börjar imorn med utgång och så ska vi  "supa bort alla minnen av hon-som-inte-får-nämnas-vid-namn" som Malin uttryckte det haha.. Förutom den idioten kommer jag sakna alla för det har vart riktigt roligt många gånger och jag har verkligen utvecklats.
Så, om någon har något roligt projekt på gång så är det bara säga till för jag tror det dröjer ett tag innan vår nattklubb kommer igång hahaha ;-)



Nu ska jag kolla på Let's dance, åh, jag vill också dansaaaaaa!
Ha det så trevligt ikväll!
Val

"Det är så himla mysigt här!"

Tjaa!
Nu sitter vi i myskläder och har precis ätit frukost. Och restear från igår, det är nästan godare idag! Vi sitter och kollar på Eva och Adam, ni vet den där gamla serien som gick när vi var små? Haha så sjukt kul. Eva och Adam håller på och parar ihop Alexander och Annika, oj oj oj!

Här är lite bilder från igår och idag som ni kan underhålla er med medans vi underhåller oss på vårt sätt!


Angelie skulle kolla på film i bilen som inte fungerade


Jag kör, haha


Val skötte musiken i framsätet


När vi kom ut till landet var vi tvugna att gå ut och sätta på vattnet


Kvällens mat var grym ;-)


Angelie lagade hamburgare till oss


Medans Val bakade kaka


Middag


Semlor och kladdkaka


På vårt bord just nu: frukost!

Nu ska jag äta lite chips och choklad. Kan det bli bättre?

XoXo Mal(&Val)

På landet

Yo yo yo!
Nu sitter vi på landet och myser. Vi överlevde bilturen, Flygfyren och Donken. Dagens bästa kap var att jag och Angie hittade en kundvagn som vi tog och tjänade 5 kr på det ;-) hahaha! Sedan hade vi även miljoner sexiga ragg att välja mellan på Flygfyren!
Nu har vi precis ätit middag och sitter i soffan och kollar på HSM! Vi har planerat riktigt svull ikväll med 2 marabou chokladkakor, 2 påsar chips, 2 olika dipp och varsin semla. Sen har Valentina precis bakat en kladdkaka till oss. Sa jag att vi är tre personer..? Och juste, vi har 2 st 2 liters Cola i kylen också. Mmm mmm mmm!

Vi har massa bilder så om ni kikar in senare får ni se hur vårat liv ser ut just nu!

XoXo Mal&Val

P.s. Angie säger hej till allihopa och hälsar att det är så himla mysigt här!


PUSS

Jag har fortfarande inte börjat packa eller klätt på mig, istället sitter jag och tänker på en grej som vi hade riktigt kul åt för några dagar sen. Nämligen hur folk kysser, och då var det inte själva kyssen utan ögonen. När jag var 10år var jag bästis med en kille som visste väldigt mycket så han höll alltid på och berätta massa saker för oss andra och om vi undrade något hade han alltid svar eller tog reda på det. Och precis som alla andra 10åringar älskade vi att leka "sanning eller konka" och "snurra flaskan" haha. Iaf så slutade det alltid med att han sa till alla oss andra att vi måste blunda när vi pussas, för annars "njuter man inte av det". Det där är en grej som följt med mig hela mitt liv så automatiskt sluter jag ögonen. Det vi kom in på för några dagar sen var iaf att om man kysser någon på en offentlig plats, typ mitt i stan eller vid bussen så vill man gärna ha koll på vad som händer runt omkring. Jag fick då ur mig att jag ibland kan komma på mig själv med att öppna ögonen för att kolla vad som händer eller bara det ena för att var lite diskret. Jag kan också märka hur jag kollar om killen har sina ögon öppna eller inte haha.. Under samtalet kom det fram fler såna grejer och det slutade bara med att de andra skrattade åt att jag ens tänkte på det. Ja lite lustigt kanske, jag skyller på att det är min gamla bästis fel.



PUSS
Val

snart dags att packa

God morgon, eller ska jag säga god förmiddag kanske? Jag tvingades upp för en timma sen för att mami skulle ta alla mina kuddar och mitt täcke för att lämna in det på tvätteriet. Det var motvilligt jag gick upp men det var nog lika bra annars skulle jag sovit bort heela dagen haha..
Nu sitter jag och kollar på tv och har precis gått över från frukosten till choklad. Det är så man ska börja dagen! Senare åker vi som sagt till Malins landställe och det ska bli riktigt mysigt. Sist kunde jag inte följa med eftersom jag skulle jobba morgonen efter. Så sist jag var där uppe var alltså i somras över midsommar och det var jätte mysigt och trevligt. Jag tror nog vi får det lika bra nu och bättre är det att vi slipper vissa backar eftersom vi håller oss i huset haha.. Ska nog börja packa lite snart så jag inte glömmer nåt. Åh, det är så kul att packa men jag hatar att packa upp så det står alltid små väskor och påsar med grejer i mitt rum..


Bild från igårkväll

Vi hörs sen
Val

God morgon

God morgon. Hur mår ni?
Jag sitter i soffan och äter frukost, har precis kommit hem från en lång morgonprommis med Dennis. Jag var uppe strax innan 9 och vi har varit ute i nästan en timme, en härlig powerwalk såhär på morgonen. Idag har jag egentligen inte så mycket att göra känns det som, men ändå är hela min dag fullbokad.

Dagens planer:
ca 11.30 äta lunch med mamma i Gallerian
ca 13.30 möta upp tjejerna som är och fikar (kanske :-D)
15.00 har jag tid hos frisören så jag ska bli snygg i håret
17.00 ska jag, Val och Angie åka på en liten roadtrip upp till mitt land. Vi ska handla massa godsaker på vägen och självklart donken till middag hihi ;-)

Sen hoppas jag även på att hinna handla upp mitt presentkort på Make Up Store så jag kan göra nån cool sminkning i helgen.

Nu ska jag äta upp resten av frukosten så ni får ha en bra dag snyggingar!

Mal


Frukost!

Helgen firas med belgisk choklad :-D

Hellu!
Nu har helgen börjat, det här var en lagom lång vecka ;-) och idag hade vi ingen litteraturvetenskap så vi slutade tidigt = NICE! Jag åkte hem, lagade lite lunch och har legat och kollat på The Hills sen dess. Jag såg klart säsong 4 så jag bestämde mig för att börja kolla lite på Laguna Beach, haha. Det verkar inte alls lika bra, men har man inget bättre för sig så...
Dagens planer är nada fram tills kl 18 ungefär då det är dags att röra sig mot dansen. Sedan hem igen, slänga i mig lite middag och sen lutar det som sagt åt utgång. Jag kommer ju äga på dansgolven ikväll efter att ha värmt upp med Kevin och streetmixen!

Jag är sugen på choklad. Eller jag har ätit lite choklad som jag fick av Marcs flickvän men nu är den slut och den var sjukt god och jag vågar inte gå och fråga om mer. Jag är feg. Smart är jag också...
A: Malin, vill du ha belgisk choklad?
M: Eh, vad är det?
A: Choklad från Belgien!
Piiiinigt hahaha. Men gott var det!

Sedan är jag lite sugen på att prova Royal Garden i helgen. Det vore nice. Får se om jag lyckas övertala någon annan till att vilja gå dit och spana in stället :-D Men det är mycket på g i helgen. Så vi får se hur det blir med det, jag menar, stället finns ju kvar!

Nu ska jag göra något annat än att fortsätta babbla på här. Kanske städa lite. Eller hämta kakor i köket.. Hmm...

Mal


Ja tack!

Lill lördag

Hello! Nu är det helg för min del, skönt! Idag invigde jag min nya jacka som lär bli en favorit och så var vi duktiga med vårt UF företag. Vi planerade när vi ska sälja och även lite detaljer till mässan, det kommer nog bli riktigt bra. 3or som går på norra får chansen att köpa våra tröjor redan på måndag och torsdag nästa vecka. Det står Sudent 09 på dem och de är så kallade studentflakströjor.
Nog om det, nu ska jag sova lite tror jag, är så trött.
Ikväll blir det utgång.
Puss
Val

Sova bort kvällen

Hjälp, vad hände..? Jag skulle bara blunda lite, men somnade totalt. Jag kan inte hålla mig vaken hela kvällen och eftermiddagen när vi börjar så tidigt i skolan. Tur att vi börjar 10 imorgon :-)
Jag hade tänkt titta på One Tree Hill förut så det ska jag ta och göra nu istället!

Haha Marc håller på och leker med Dennis så helt plötsligt kommer de med världens fart och hoppar upp i min säng (där jag sitter), snurrar runt lite och sen springer de iväg igen. Knäppisar.

Jag har sovit i 2 timmar och är fortfarande trött :-( Dags för sängen, te och OTH!

Puss
Mal

Tisdag

Vårt möte i eftermiddags gick bra men vi ska dit igen nästa vecka för det var lite krångel. Den nya tiden är torsdag nästa vecka ch då åker ju Malin till Russia! Aaaah! Jag ville inte gå själv så jag tvingade Zacke att boka upp det och följa med mig vilket han så snällt gjorde, tur där! Efter mötet var det en föreläsning på Göta källare, har faktiskt aldrig varit där tidigare men det blir det ändring på för det var en sjukt nice lokal.

Nu har jag kollat på Top Model men min favorit Lauren-Brie åkte ut, hon var så cool så nu kanske jag dissar serien, fast jag vill ju veta vem som vinner..


Nej nu orkar jag inte skriva mer så vi hörs imorn
Puss
Val

Mal&Val

Hej babes.
Nu sitter vi än en gång hemma hos mig (Mal) och Val undrar vem gubben på tv är. Hur ska jag veta? Vi har ätit lite och nu gått över till desserten som består av Ballerinakakor! Vi ska åka och fika snart så vi måste ju värma upp. Vi ska iväg på möte på Garant och sedan vidare till Göta Källare där de lovat oss fika :-D We like.

Nu måste jag gå och hjälpa Marc med hans mat så Val får forstätta skriva!

Haha ja, jag är full av pizza eftersom man inte kan äta maten i skolan.. Trots att vi då inte åt lunch, (eller räknas en halv potatis?) så stannade vi kvar i skolan till 15.00 och jobbade med vårt P100. Alla ska lämna in råmanus senast den här veckan men vi lämnade vårt före jul och har nu fått tillbaka det rättat med massa positiv respons. Det kändes riktigt nice!
Strax ska vi som sagt iväg på möte så nu ska jag gosa lite med Dennis, Malins söta vovve.

XoXo
Mal&Val

En rolig historia

Det var en gång en måndag kl 8 på morgonen och Mal & Val sitter snällt på svenska lektionen och gäspar. Då kommer S*****-***** in och säger samtidigt:
I have a dream! Sen började det klia i hans rumpa, så han blev very satisfied... Då kom Linn in i klassrummet 20 min för sent och stannade. Sen kom det en het brud, hon var klädd i lack och läder och vågade kläder och gillade att vara naughty. 20 min senare klev de på en buss som först skulle ta dem till USA och sedan Västindien. För där finns det en hemlig källa. Om man dricker ur den blir man kåt. Och våt. Sen blev det dags att äta pasta, eller kanske basta... Tillsammans brast  de istället ur i vacker skönsång "I have a dreeeaaam!"


Klockan 8 på morgonen underhöll jag, Val och Angie oss med att skriva historier, ni vet sådär när man skriver lite och sen viker man bakåt så att den andra får fortsätta utan att ha sett vad man skrivit innan. Resultatet den här gången blev väldigt roligt, haha, men det mesta är väldigt internt. Så jag förstår om ni inte fattar.. Vi blir väldigt poetiska och påhittiga på morgonkvisten tydligen. Vi börjar dock 8 imorgon också, time will tell vad vi hittar på för skoj då!

God natt
Mal


Vi tre <3

Tree Man

Jag sitter glatt i mitt rum ovetandes om vad som visas på tv. Då ropar Marc att jag måste komma. Jag går in i vardagsrummet och jag ser på hans min att jag ska kolla på tvn. Då visas programmet "Hälften människa, hälften träd".

Brittisk dokumentär från 2008. 32-årige Dede bor i en avlägsen by i Indonesien med sina två barn. Dede är före detta fiskare och har en mycket ovanlig hudsjukdom. Han har rotliknande strukturer som växer på hans kropp, grenverk som kan växa upp till fem centimeter per år och som skjuter ut från hans händer och fötter. Han är känd som "Tree Man" och hans tillstånd har förbluffat de lokala läkarna i 20 år. För att försörja sig och sin familj jobbar han på en cirkus där han visar upp sin trädliknande kropp. Hudspecialisten Dr Anthony Gaspari från Marylands universitet åker till Indonesien för att försöka ställa en diagnos på Dedes mystiska tillstånd.

Det var något av det värsta jag sett! Så jävla hemskt. Det var riktigt äckligt (förlåt) och jag kan inte ens tänka mig in i de här människornas situation. Jag och Marc sitter och ryser, tillslut var vi tvugna att stänga av tvn...
Jag tänkte lägga in en bild här i bloggen, men nej! Det går bara inte. Ni som är nyfikna nu kan googla "tree man" så förstår ni nog varför... Men jag varnar er! Nu ska jag sova. Om det går.

Mal

Movitz


Malin, Valentina & Linn <3

Mal

Underhållning?

Hejsan! Jag tänkte berätta lite om mig själv. Jag heter Malin, men mina vänner kallar mig fjortis. Jag älskar att skära mig, men spela wow är också ett av mina stora intressen. Jag tycker absolut inte om att leka med min mamma, för jag har hört att om man gör det kan man bli fjortis.
Jag bor i en soptunna och där bor också min älskade Val. Vi har ofta trevligt tillsammans, fast hon kan vara lite tjock. Nu vet du lite om mig, hoppas du har ett lika deprimerande liv som jag har!

Puss & Kram
Mal

Ny skinnjacka

Hemma! Vår dag i skolan var väldigt lång men ganska kul, jag har lärt mig massa nytt! Efter skolan mötte jag upp mami i skrapan så gick vi till en butik för att kolla på en skinnjacka som jag förälskade mig i förra veckan när vi gick där för att fördriva tiden innan vi gick och tatuerde oss. Idag när jag och mami kom dit var den ännu snyggare så jag provade den och det slutade med att den blev min. Så himla skönt, som jag letat och längtat hihi :-) Sedan gick vi till Kicks och köpte lite annat kul, det är så roligt att var tjej ibland och gå och kolla smink och grejer haha..
Efter vår runda skulle vi åkt och tränat men vi hoppade över det eftersom jag ändå inte ska träna nu p.g.a tatueringen. Det resulterade i att vi inte heller åkte och handlade massa mat och istället åkte till Subway och köpte med oss mackor till middag. Delicious of course!
Nu ska jag äta den andra halvan!
Val

Trött

Då var veckans jobbigaste dag avklarad, härligt. Men jag undrar fortfarande varför vår tidigaste dag även är vår senaste dag, inte snällt mr schemaläggare.
På naturkunskapen skulle vi kolla vilken blodgrupp man tillhörde, eller en ur varje grupp skulle kolla. Så det var bara att sticka sig i fingret och pressa ut blod, haha. Sen ville jag och Angelie bli blodssystrar men då blev Irre arg och vi fick inte det. När man ändå hade stuckit sig i fingret och allt...
Sen skulle Irre (vår lärare alltså) förklara nåt. Så hon skrev upp blodgrupperna AB och OO efter varandra så det alltså blev aboo. Det tyckte vi var lite roligt och alla skrattade åt det. Sedan typ 5 min senare säger Irre "ABOO, hahahaha är det det ni skrattat åt? Det såg jag inte förut!" och så stod hon och skrattade åt sig själv. Lite svårt att förklara om man inte vet vem Irre är men roligt var det!


En till bild från i lördags.
Angelie, Anna, Camilla, jag, Val och Linn


Nu ska jag försöka att inte sova. Men det känns väldigt lockande för jag är så sjukt trött.
Men jag ska försöka.

Mal

Måndag

God morgon mitt i natten! Det är dags att åka till skolan om 30 min. Innan dess ska jag klä på mig och äta och efter skolan ska jag möta mami för att kolla runt lite i butiker och sen träna och handla. Hoppas skolan går snabbt!
Ha en bra dag
Val

Birthday


Valentina, Victor och Angie


Jag och Angie på Movitz


Födelsedagsbarnet och Valentina


Victor åt plankstek och vi fick varsin gaffel och åt vi med :-D


Sen kom det tre killar och tog kort på oss genom fönstret. Då ville vi ha ett kort på dem också!


Devidiamo på Vappe ;-)

Mal

Ciao!

Nu har vi ätit lunch/middag. Det blev kött, med sallad och chevre och gott vin, delicious!





Nu kom mami precis hem med det här efter en runda i butiken.

Dags att äta lite mer då :-)
Val

Vardagslyx

Det blev ingen dans igår så nu bestämde jag att smaklökarna skulle få dansa lite!
Jag sitter just nu och äter banan med riven mörk choklad, lite socker och honung. Delicious!




Sitter samtidigt och kollar runt på internet , Top Model Canada på TV och leker med mobilen
Kramar
Val

Sthlm Sunday

Söndag! Inga planer alls vilket är ganska skönt. Jag funderar på att läsa lite i psykologiboken för Malin fick mig att ta hem den och det är alltid bra att ha gjort sin läxa. Trots att jag aldrig gör det annars måste ju någon gång bli den första.
Igår var det som sagt ingen vidare hit. Det var trevligt i början av kvällen när vi var hemma hos Malin och hade fest i badrummet med Victor och Angelie och på Movitz var det också bra. Sedan hamnade vi på Vapiano där vi skulle hälsa på Danne men han hade slutat sitt pass så det slutade med att vi tog en drink och sen blev det hemgång. Det är inte kul att bo i landets huvudstad och sakna drag, då är det illa.

See ya later!
Val


Morning

God morgon, god morgon. How u doin'?
Jag mår riktigt bra idag, har precis slängt i mig lite frukost och ska börja röra mig mot Jossan. Vi ska ha en chill dag med massa godis, så det blir nice.

Igår blev det som sagt lugnt, vilket ni kanske förstod med mitt inlägg? Jag vill ha sommar och sol så man slipper frysa arslet av sig så fort man går utanför dörren! Men man kan ju inte få allt, så det är bara att glatt vänta på att sommaren dyker upp igen. Nu börjar jag få lite bråttom så kika in senare så kommer bilder från igår.

Mal


Nattligt inlägg

Vissa kvällar blir lyckade, andra misslyckade... Så är det när man bara är 18 år! Men jag börjar bli trött på att höra saker som "Om någon av er är 90a blir jag arg" och "Ni är lite för unga tjejer". Ikväll orkade vi inte ens försöka ta oss in någonstans. Det är så jävla trist att gå ut i Sverige, varför ska det vara så? När man äntligen har åldern inne för att gå ut och ha roligt så har man egentligen inte det. För åldersgränserna bara stiger och hur många 18 års ställen finns det i Stockholm? Typ 5?
Nu brukar vi visserligen komma in på de bättre ställena med högre åldersgränser men det krävs ju en del för det. Och massa tur!

Nu skriver jag säkert bara det här för att jag är trött och allmänt irriterad just nu :-P Jag kommer säkert ha heeelt andra åsikter när vi stapplar ut från Berns nästa gång... Jag tror helt enkelt att det är dags för mig att sova!

God natt
Kram Mal (hahaha)

Jag har landat hos Malin

Heeej! Nu är jag hemma hos Malin, känner att det börjar bli en vana and I like it! Det är alltid så mysigt här och så äter och dricker man så onyttigt vilket vi gillar mycket haha.. Förresten så har min träningsvärk nästan försvunnit helt nu. Vi var ju ch tränade i onsdags och igår var det värst, kunde typ inte röra mig, nej jag säger ju att det är bättre att ligga i soffan och chilla ;-)

Min dag idag har iaf varit skön, Lena kom och åt lunch med oss och så fikade vi. Hon gillade pajen jag hade gjort och tatueringen gillade hon också! Massa plus till Lena haha!
Nu ska jag dricka min goda drink som består av sprite och cola som Marc precis gjorde, vi kan ju hoppas den är god trots att det ser lite suspekt ut. Sen när Malin käkat klart ska vi sminka klart oss och så ska hon nog ta på sig lite kläder...? Sen kommer Angie och sen blir det som sagt till att dra ut. Vi lär ju alla frysa om fötterna eftersom vi måste gå utan strumpor så tatueringarna syns ordentligt ;-)
Puss och kram
Val

Hey I'm bored

"Den som inte tror att man blir onykter på vatten, har aldrig åkt med finlandsbåtarna!"

Mal

Jag vet inte vad jag ska ha för rubrik

En pizza, en pirog och en chokladboll senare... Jag har precis ätit lunch helt enkelt ;-) Jag jobbar på att ha den perfekta kroppen ikväll, haha!
Annars så kom jag precis hem från stallet. Det blåste och var svinkallt trots att det var +3 grader ute, Ryssland -20 here I come!

Jag har verkligen ingenting att skriva just nu så jag kan passa på att säga grattis till Victor som fyller år idag! Vilket ska firas på Movitz ikväll, det blir nog grymt!

Håkan besökte en spågumma efter en väl genomfestad natt. Han slog sig ned och utbrast: "Jag vill inte veta ett dugg om framtiden, jag vill bara få reda på vad fan jag gjorde igår".

Det där är så vi på söndag...

Mal

Lördag

Good morning! Igår hade jag massor i huvudet men mitt internet ville inte fungera så det blev inga fler inlägg från min sida. Tur det kanske för det var rätt flum men ändå! Och ikväll blir det ju utgång.
Nu är jag iaf pigg och vaken, har ätit frukost och duschat och så. Och nu har jag inget att göra. Funderar på att lägga mig i soffan och kolla film tills jag kommer på nåt bättre.
Kramar
Val

Hjälp mig!

Jag känner att jag har väldigt mycket problem idag. Och det jag tänker berätta om nu är nog det värsta... Det är något som tär väldigt hårt på mig och jag känner att allt kommer brista snart. Jag vet inte vad jag ska göra eller vem jag ska prata med. Snälla, hjälp mig någon! Jag vill inte känna såhär. Så, till problemet... Vilken av de 4 Ben & Jerry's sorterna ska jag välja? Hmm...


Cheesecake Brownie, Caramel Chew Chew, Phish Food & Half Baked


Det blev Cheesecake Brownie, asgod. Nästan en ny favorit skulle jag tro!
God natt babes.

Mal

Chris Browns efterfest



Som de flesta av er säkert vet så spelade Chris Brown på Hovet ikväll. Vi har pratat rätt mycket om hans efterfest pga en speciell anledning och en viss mytoman.. Först skulle den vara på Sture, sedan Cafét och nu Amba. Det visade sig slutligen att den faktiskt skulle vara på Amba och jag och Linn har haft planer på att försöka gå. Dagen i ära var vi inte så speciellt taggade på att dra ut och vi trodde inte att vi skulle komma in och så ändå. Så vi orkade inte ens försöka eller nåt utan stannade hemma istället. Nu till poängen. De som vi hade planerat att dra ut med gick ut iaf och nu får Linn sms och gissa vart dom är? På Amba såklart! På CHRIS BROWNS JÄVLA EFTERFEST! Åh, jag blir så arg på oss. Varför stannade vi hemma? Jag hade velat gå hur trött jag än var! Lesson lerned, i fortsättningen tänker vi inte banga någonting. Eller hur Linn?

Mal

Fortune cookie

Jag kände verkligen, verkligen inte för att gå ut ikväll. Så det blev en myskväll hemma för min del också. Några av tjejerna skulle chilla hemma hos Anna, men allt blev så sent så jag bestämde mig för att stanna hemma istället.
Jag och mamma åkte och storhandlade. Och då menar jag STORhandlade... Vi köpte bl.a. 12 delicato's, 4 olika Ben & Jerry's, 6 paket kakor (Ballerina, Maryland etc.), ostbågar, läsk, 10 Gorby's, 12 Grandiosa pizza... Jag kan go on and on and on. Sen köpte vi massa tråkiga grejer också som typ bröd. Intressant va? Så om jag mystiskt skulle försvinna eller nåt så beror det antagligen på att jag har ätit ihjäl mig. Om nu någon skulle märka om jag försvann...

Nu börjar jag få tråkigt/bli övertrött. Så jag underhåller mig på mitt eget vis. Ni kan få ett litet smakprov genom en bild:


Typ. Den här bilden är hysteriskt rolig just nu. Det skulle jag nog tycka oavsett vilket humör jag än är på... Nu ska jag göra lite mer vettiga grejer, typ som att googla Mel Austria eller nåt. Se vad som händer med mig när jag blir uttråkad!

Mal

Till min störda Val


Gå fram till ca 1.15

Farväl
Mal

Det blir en lugn fredag

Hello. Nu har vi pracis ätit middag. Jag gjorde en tacopaj för min och Malins blev ju så god sist! Det var lite svårt att göra allt själv, degen till pajskalet, grädda det i ugnen, tina köttfärs, steka den och hacka allt annat. Samtidigt! Men jag klarade det och det blev riktigt gott. Vuxenpoäng!
Ikväll ska jag stanna hemma och kolla Let's dance och äta chips och sådär med mami, det blir mys. Jag hejar lätt på Laila Bagge, hon är grym!
Imorn blir det utgång för födelsedagsfirande fick jag precis reda på haha




Ha en bra fredagkväll!
Val

Onödig skoldag

Så var den onödiga skoldagen över.. Eller den var över för länge sen eftersom vi bara hade lektion i ca 15 min. Kul. Jag och Valentina var i skolan och vände i princip, haha.
När jag kom hem blev jag sugen på pannkakor så det var bara att ställa sig och steka. Var riktigt hungrig och tappade räkningen vid 7 st, jag som inte alls brukar äta många.. Under tiden satt jag och kollade på The Hills och nu sitter jag i soffan och samlar krafter för att orka ta mig ut till stallet. Dennis ligger bredvid och sover och drömmer och "pratar" i sömnen, haha, han är så söt.
Som sagt, stallet var det. Dags att byta om så vi hörs senare.

Mal

En härlig morgon

God morgon! Jag vaknade pigg och glad för 40min sen. Nu har jag precis duschat, tvättat håret, fixat håret och tvättat och smörjt in tatueringen :-)
Mamis reaktioen igår när hon såg den var typ såhär: den var ju ganska söt, men du kunde ritat dit den själv. Ja, mami tycker inte om tatueringar så det var ju rätt bra omdöme hahaha
Nu ska jag äta frukost och sminka mig i lugn och ro och sen till skolan för en lektion, sköna fredag! Tyvärr är jag lite orolig för vad jag ska ha för skor på mig för jag vill inte ha nåt som trycker på foten. Och nästan alla mina skor ligger i en låda på en hylla några meter in i förrådet men massa andra grejer framför. And I ain't klättring this time!
Ha en bra dag
Puss
Val

Tattoo


Såhär ser min fot ut just nu, hur ser din ut?

Mal

Kväll

Shit, jag kan inte fatta att vi faktiskt gjorde det! Lite coolt även om tatueringen är petite.. Min har inte gjort ont alls nu efter och jag tycker inte att det gjorde så ont att göra den heller. Inte så konstigt kanske med tanke på att den tog typ 5 min. Fatta att ligga där i flera timmar och bli tatuerad, aj!

Kvällen har spenderats på mitt och Bellas fik i Old Town :-D Sedan gick vi runt hur länge som helst och letade efter en skoaffär vid skrapan. Bella som redan var arg på en annan sak blev inte gladare när den inte fanns, hahah. Till slut ringde hon sitt ex som snällt letade fram adressen till oss. Jag tänkte för mig själv att 'det har säkert stängt precis när vi kommer dit'.. Men jag insåg att klockan var typ 18.25 och att de antagligen stänger 19 isf. Eller 18. Vi kommer dit exakt 18.31 och när tror ni de stänger? Jo, 18.30 såklart. Men jag räddade iaf Bella från att kliva i hundbajs, hade vart ett lagom roligt avslut om hon hade gjort det också.

Jag har haft huvudvärk till och från hela dagen idag så nu ska jag gå och ta en alvedon. Och hälsa till Marc från Chrille att han ska få stryk. Nu hoppas vi bara att Marc läser det här (jag vet att du gör det!) för jag kommer säkert att glömma bort det innan jag hinner hälsa.

Puss
Mal

Vi tatuerade oss!

Nu är det som sagt gjort! Angelie, jag, Malin och Linn bokade tid i lördags för att tatuera oss idag. Det gjorde vi också och i den ordningen. Linn var väldigt nervös och jag blev det till och från. Malin och Angie var riktigt coola och verkade inte alls nervösa. När vi kom dit fick vi sitta och vänta ett tag och sen kom killen som skulle göra det fram till oss. Vi skulle göra ett hjärta och killen frågade om vi hade nån skiss. Det hade vi såklart inte eftersom det var tjejen som egentligen skulle tatuera oss som skulle gjort det. Men eftersom det var lite avancerat och killen skulle göra det istället så fick han lite panik när det inte fanns något hjärta. Det hela slutade med att jag tog en femkrona och drog en ring runt (som en mall till storleken) och ritade hjärtat i. Och sen gick vi in två och två och gaddade oss!
Och såklart tog vi några bilder


Angelie och jag gick först


Angie var happy och showade med sin piercing



Malin, Linn, Angie och jag


De tog bilder på oss till sitt forum och sen skrev vi i gästboken :-)

Det gjorde inte så jätte ont men nu svider det lite..
Snart kommer mami hem så vi får se hur hon reagerar när hon får syn på den hihi
Puss
Val


Det är gjort

GAH, nu är det gjort!! Ni får vara nyfikna en stund tills till Val avslöjar allt med bilder, det blir mycket roligare så. Jag ska åka och träffa Bella för en fika i Gamla Stan nu. Tänkte bara tala om att vi överlevt och fortfarande lever. Alla 4. Pappa bara skakade på huvudet åt mig, hihi.

Håll ut!
Mal

Revealing poem

Val, nu tycker Mal att det var länge sen vi skrev en dikt
vi måste skriva nåt, annars bryter vi mot vår plikt
Ännu en vecka i skolan har startat
utan att vi i helgen partat :-(
Så därför längtar vi till nästa helg
till torsdag eller fredag, försök å välj
Vi har en stor plan
på att föreviga vår klan
På torsdag får ni se vad det är
för vi visar då en bild här
Vi längtar galet mycket
trots att vi inte vet om alla känner tycke..
Nu har vi avslöjat way to much
om vår framtida personliga touch
För tredje gången vet Val inte hur hon ska sluta
så Mal får köra och tuta
Back to Internationella Relationer och Mange
inte Schmidt, hejdå och puss till Ange!


Den skrevs i måndags men vi har inte publicerat den förräns ikväll så att ni inte får allt för lång tid på er att kunna lista ut vad det är vi ska göra imorgon ;-)

XoXo Mal & Val

Som ett barn innan julafton?

Aaaj, min mage. Kramp! Det här är inte kul, säkert bara för jag är nervös haha eller så har mina magmuskler fått en chock över träningen haha..
Nej nu ska jag gå och sova för då blir det imorn. Och då kan vi säga: idag!
Hihi sorry om ni inte fattar men äh, imorn är det idag! Och sen får ni ju såklart veta.
Natti
Val

Ledtråd...



Mal

We pop champagne

Hej!
Jag står i just nu i köket och steker pannkakor med Dennis vid min sida, tom han har vågat sig ut hit. The Voice är på och jag passar på att sjunga ut några vackra toner nu när det inte är någon hemma.

Så, dansen! Jag är helt lyrisk, som alltid efter dansen med Kevin. Han är så otroligt duktig! Vi började med att köra miljoner armhävningar och sit up's, jag vet någon som inte kommer kunna gå imorgon... Sedan började vi dirket med själva dansen och koreografin är riktigt rolig. Låten som vi dansade till gick typ "Pop champagne, pop champagne, we pop champagne, we pop champagne. Got to order more champagne". Nåt sånt, haha. Då tänkte jag bara på senaste gången på Berns när vi satt och drack massa champagne!
En annan sak som var skönt var att gruppen var mycket mindre den här gången. Det var i princip inga nya och dom jag och Val "tyckte mindre om" hade slutat. Vi var väl knappt 10 pers. Så man hade gott om space för en gångs skull :-D

Nu ska jag se till att få mina pancakes färdiga. Vi hörs senare!
Mal


Imorn smäller det!

Skolan idag gick bra. På lektionen i småföretagande pratade vi om UF mässan som vi självklart ska vara med på. Eller måste? Haha nej vi vill, vi har bara varit lite dåliga på att planera och fått lite cold feet nu men det blir nog bra! Vi ska planera lite till vår monter och så nästa gång. Sen fick vi våra betyg på alla avslutade kurser också, som vi längtat!

Efter skolan åkte jag bara hem och vände, satte på mig gymkläder och drog till gymmet med mami. Vi var väldigt ambitiösa och det lär kännas i kroppen imorn. Sen åkte vi och handlade, kom hem och åt middag och så. Och nu sitter jag här och kollar på 2½ men, det är sjukt kul!
Är inte så skrivsugen nu men så har min dag sett ut.

Imorn smäller det! Angelie, jag, Malin och Linn. Förväntansfull och lite nerös.
Kramar
Val

Mer tid?

Tiden springer i väg.. Jag har suttit och läst Ljudet av ditt hjärta och nu har jag bara ett kapitel kvar. Ska köpa fyran lagom till Ryssland tror jag för där kommer jag att spendera lagom mycket tid på tåg. Så har jag nåt att göra liksom. Nu har jag bråttom till dansen så vi hörs senare!

Mal

Drama

Ikväll har det hänt massa saker. Massa saker som inte varit bra alls, men som tur var slutade bra. Jag är förvånad över att så många människor stannade och hjälpte till, och så oerhört tacksam. Jag vet inte vad jag hade gjort om det hade hänt någonting och jag vill helst inte tänka på det.

Nu fattar ni förmodligen ingenting av det jag precis skrev så vi tar allting from the top.

Jag skulle hoppträna på ett stall som ligger väldigt nära vårat stall. Vi hade tänkt rida dit men vi var inte så sugna när det öste ner från himlen så vi bestämde oss för att köra hästarna istället. Allt gick bra, vi kom fram och jag började rida fram lite smått i ridhuset medans mamma skulle ta en promenad med Dennis. När jag rider ser jag att det sitter en hund vid läktaren som är så otroligt lik Dennis. Vad roligt, tänkte jag, då har han en hund han kan leka med när han kommer tillbaka. Men hunden var sååå extremt lik och den som höll i den böjde sig ner och såg ut som mamma. Det är Dennis, tänkte jag. Men när kvinnan som höll i hunden ställde sig upp såg jag att det inte alls var mamma och den hade ett helt annat koppel. Det visade sig tillslut att Dennis hade rymt från mamma när de varit ute och gått och han hade sprungit in i ridhuset. Mamma hade gått runt och letat efter honom och trott att han sprungit ut mot 70 -vägen precis utanför. Tänk om han gjort det och blivit påkörd istället... Jag vill inte ens tänka tanken!

Sen till den lite värre händelsen. Hoppträningen hade gått jätte bra och jag hade i princip bara fått bra kritik (kan man säga så?). Han hoppade jätte fint och allt kändes riktigt bra, vi fick massa beröm och allt. Sen skulle vi köra hem hästarna igen och våra hästar går vanligtvis in i transporten hur snällt som helst. Men idag var det isgata och vi var tvugna att gå jätte försiktigt. Så vi hade inte riktigt "rätt" fart för att LeMarc skulle vilja gå in i transporten. Jag trodde han var på väg så jag stod en bit in, men istället ställde han sig upp lite och hoppade bakåt och lyckades slita sig. Vi trodde han skulle stanna med alla kompisar och oss och det är en bit till stallet. Men han galopperar ut på vägen och vi ser att det kommer en bil. Bilen hinner se LeMarc och börjar bromsa. Det är så otroligt halt ute så däcken tjuter och bilen bara vinglar fram. Den hann precis stanna så att han inte blev påkörd. Hon som kör sätter på varningsblinkers och kör långsamt efter. Lillagubben fortsätter springa och vi ser honom inte längre, så jag och mamma rusar in i bilen och kör efter. När vi kommit runt hörnet, till nästa stall som ligger där, kommer det några männiksor utspringandes från stallet och sa att han sprungit förbi. Vi fortsätter köra och när vi kommer till vägen som går in till vårt stall är det en annan bil som stannat där och lyckats få tag i LeMarc. Det är ca 50 m från motorvägen... Där framme står det en till bil med varningsblinkers som precis lyckats stoppa honom från att springa upp på motorvägen. Det var alltså ca 4 helt random bilar och en familj som stannade och hjälpte till. Någon hade ringt polisen och dom stannade och pratade med dem så vi kunde koncentrera oss på att få hem LeMarc. Jag fick ytterligare hjälp av familjen som kom, lånade reflexer osv. och red hem. När vi kom tillbaka till stallet var han hur lugn som helst och hade inte en skråma på kroppen! Det var bara jag och mamma som fick en mindre hjärtattack av allting. Kanske hon som körde första bilen som knappt han stanna också.

Usch, jag vet inte vad jag hade gjort om det hade hänt någon av dem någonting. De är mitt liv, precis som resten av min famlij och mina vänner. De betyder båda så otroligt mycket för mig och jag älskar dem!


Dennis


LeMarc

Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen. God natt alla!
Mal

Hej Frida

Jag skulle hälsa till Frida också. Jag glömde det. HEJ FRIDA!

Mal

My Perfect Life

Nu måste jag verkligen kolla Victoria Silvsteds serie på TV4. Hon får mig alltid att skratta så jag tippar på ont i magmusklerna av mer än bara träning imorn haha.



God natt
Val

Pappa blev inlåst på kyrkogården

Min padre befinner sig just nu lite mer söder i Sverige, i Malmö. Min farmor och farfar ligger begravda i en minnuslund på en stor kyrkogård mitt i city. Pappa bestämde sig för att gå dit och satt där i kanske 15 - 20 min utan några som helst bekymmer. När han sedan ska gå så märker han att de har låst ingången. Har går runt hela kyrkogården och märker att han blivit inlåst då det är låst överallt. Staketet runt omkring där är jätte högt, (ag vet för har varit där massor med gånger) så högt att man inte kan klättra över det. Han går runt och funderar på vad han ska göra, om han ska ringa polisen, hur han ska komma ut etc. När han går omkring ser han en sten som är hyffsat hög och lyckas på något sätt ta sig över det höga staketet. Vilken syn, jag hade gett mycket för att få se det haha!

Såå, hur fan lyckas man bli inlåst på en kyrkogård? Hahaha, jag dog av skratt när mamma berättade (förlåt pappa). Det kanske märks att vi är släkt trots allt, men att bli inlåst på en kyrkogård.. Där går gränsen, jag hade skitit på mig. Helt seriöst. Usch vad rädd jag hade varit!

Nu ska jag äta middag, bättre sent än aldrig!
Mal


Imorn är det imorn!

Hallå, hoppas ni mår bra. Jag är extremt trött, antar att det beror på vädret så jag bestämde mig för att sova "ett litet tag" efter skolan. Det slutade med att jag sov i två timmar och sen när jag vaknade hade vi planerat att dra iväg till gymmet men utanför fönstret föll det snöflingor stora som tennisbollat, typ. Så vi bangade det. Ska gå imorn istället, för sen kanske man inte tränar på ett tag haha åh vad jag vill skriva en sak men nej, det får vänta! It's a secret, det är det som är det roliga, utom att vissa listar ut saker..... men annars så är det mycket hemligt hihi :-)
Åh, jag har inget vettigt att skriva, jag kollar såklart på Sex and the City och sen är det Top Model. Jag är så girly.
Puss & kram
Val

1990 nånting

Skolan gick ovanligt fort idag, trots att jag gick runt som en zombie... På Internationella Relationer tittade vi på en film om självmordsbombare. Det är typ det och massa andra hemska saker som hela kursen handlar omoch det känns liksom lite obehagligt, men det är bara att bita ihop och stå ut antar jag.
Sen slutade vi vid lunch eftersom vi redan lämnat in vårat råmanus. Över en månad innan utsatt tid! (Var bara tvungen att skryta lite). Otroligt nog stannade vi kvar och åt gröt, rester från det som serverades i december? Eller det kanske bara är jag som trodde att julen är slut. Det slutade iaf med att vi frossade i knäckemackor med prickigkorv och Bonjour, jag tror aldrig att vi har gått från matsalen sådär mätta förut haha.

Jag håller på att slockna här så jag ska ta en powernap så jag orkar med träningen ikväll. Under tiden kan ni lyssna på den här låten som jag har börjat lyssna jätte mycket på igen. Den är skön!


Snook ft. Afasi & Filthy - 1990 nånting

ZzzzZzzzZZzzz
Mal

God natt

Tekniken är inte på min sida idag. Nu ska jag sova snart, haha, god natt!

Mal

Ett väldigt ointressant inlägg

Hej hopp, här sitter jag i mjukiskläder och har precis vräkt i mig en pizza. Fräsching. Jag försöker få in mobilen i datorn och lägga över lite bilder och låtar. Jag har bilder från idag och sen har jag bara en låt på datorn och med tanke på vilken låt det är, är det lite tragiskt, haha.. Så tror ni att det vill fungera? Nej, såklart inte. Jag måste väl försöka hitta cdn så jag kan installera själva programmet. Undrar vart jag har lagt den...
Jajaja man kan inte vara bra på allt. Nu ska jag gå och.. eh, göra nåt annat. Typ. Jag är lite rastlös. Men vi höres sen, med eller utan bilder från idag.

Puss babes
Mal

Middag

Aaah, nu har vi precis ätit middag, det var delicious! Jag gjorde en paj på grahamsmjöl med kräftstjärtar och färsk bladspenat, känner att jag börjar bli bra på det här! Och mami uppskattade den mycket. :-)

Alltid lika svårt att få bilder på mat att se goda ut men det är iaf bättre än inga bilder alls 





Nu ska jag kolla Sex and the City
Val

JTMD

Nu är jag hemma efter 3 lektioner. Känner inte att vi gör så mycket i skolan nu eller så är min hjärna inte helt igång än men psykologin var kul och jag fick reda på att jag får MVG, happy!
Nu funderar jag på att kolla på en film, kanske John Tucker Must Die.. Vi såg den sist i lördags men jag älskar den filmen haha och det skulle vara så kul att göra som tjejerna gör! Iaf kul för oss, stackars killen haha.. Ja, ni som sett filmen fattar vad jag menar och ni som inte gjort det borde se den hihi



Bara det faktum att snyggingen Jesse Metcalfe (Trädgårdsmästaren i Desperate Housewives) spelar John och att Penn Badgley (Dan i Gossip Girl) spelar brorsan gör ju att man som vi ser filemn om och om och om igen!

Puss på er
Val

What a beautiful morning

God morgon!
Vad har hänt? Här ligger jag i sängen, vaknade av mig själv 5.30 och är riktigt pigg. Jag som inte behöver gå upp förräns kl 7 kan verkligen ta det lugnt den här morgonen. Jag somnade innan 23 igår och gjorde massa grejer för att inte bli piggare på kvällen som jag brukar bli. Det verkar ju ha fungerat riktigt bra.

Nu ska jag ligga kvar i sängen ett tag, det är så sjuuuukt kallt i vår lägenheten nu när inte elementen fungerar, brr. Lutar väl åt ett The Hills avsnitt innan det är dags för frukost. Kan man inte alltid vakna såhär?

Ha en bra dag
Mal


tired

Åh, nu är jag trött, ska nog sova strax men jag vill se Pamela Andersons serie trots att det verkar lite b.. Nej jag måste hoppa i säng nu om jag ska orka upp till mitt-i-natten-lektionen imorn. Det borde vara olagligt att börja kl. 8 en måndag.
Natti
Val

Training

Aj. Min. Kropp. Det märks att jag inte har rört på mig de senaste dagarna... Mer muskler än jag trott verkar ha försvunnit, för shit vad ont jag har nu. Och jag är typ helt slutkörd haha. Ändå tog jag det lugnt på klasserna idag och tittade mest på. Jag och Linn var som sagt på Danscenter och vi har varit riktigt taggade på att börja där. Därför är det lite jobbigt eftersom det inte alls var så bra och så som vi trodde. Jag tänker iaf anmäla mig till Kevins klass den här terminen för han är så sjukt duktig och inspirerar en verkligen i dansen. Så jag stannar kvar på Danscompagniet och jag tror att det lutar åt det för Limpan också...? ;-D Sen så det där med träning. Just nu är jag riktigt taggad på att träna, dels för att det är roligt men man mår så bra av det. Så mitt nästa mål är att övertala mamma till att börja träna med mig på ett träningscenter här mittemot på Mariatorget. Jag har tröttnat lite på Friskis och sen är det lättare att komma iväg när det är så nära. Dom har även många dansklasser som jag planerar att gå på, så jag tror att det kommer bli riktigt bra tillslut. Och deras core-pass är hur bra som helst! Beach 2009 - here I come.

Nu ska jag plocka undan lite grejer i mitt rum och sedan värma en kopp med varm choklad. Det var strömavbrott här imorse och nu verkar inte elementen fungera så det känns som att vi har vartenda fönster i lägenheten öppet. Iskallt med andra ord. Sen tänker jag ta på mig en mysig tröja och krypa ner i sängen med min bok (gah så spännande den är..). Och efter det försöka somna hyffsat tidigt, innan 23 iaf. Vi börjar 8 imorgon, tack du som fixade schemat.

Nej nu stängs datorn av och sätts inte på något mer ikväll.
Sov gott
Mal

Mitt andra jag

Ciao! Oj vilken slapp dag! Jag skulle börja pyssla med mitt fotoalbum igår sent på kvällen men min hjärna blir lite flummig in på småtimmarna så jag väntade med det till idag. Nu är alla bilder inklistrade i kronologisk ordning och jag har skrivit text och gjort fina rubriker. Så himla kul och speciellt när de som är med på bilderna sitter och kollar, då upplever man alla roliga grejer igen. När jag blev klar med albumet kollade jag lite på TV och sen kom Anna hit och fikade med oss. Alltid lika trevligt och idag blev jag så rörd när hon frågade om vi ville bli "gudföräldrar" (vi sa aldrig ordet men vi pratade om innebörden) till deras son Elias. Åh, det var så himla gulligt och jag blev så rörd att bli tillfrågad. Elias är 4 månader och verkligen världens sötaste. Det är ett stort ansvar och det kanske ses som lite konstigt eftersom jag bara är 18 år (snart 19) men vissa saker är solklara. Och det här är en av dem.



Jag börjar känna mig lite schizo. Mitt ena jag har jobbat i två år, rejäla planer för framtiden, studiemotivation och nu ett gudbarn (+ söta hunden Ceasar). Mitt andra jag är sprallig, trött på skolan, spontan, tar dagen som den kommer och lever för helgerna. Det är en galen kombination men det börjar sakta smälta samman. Jag antar att det är en del av charmen med att vara i det här stadiet i livet. But it is a bit confusing.
Kramar
Val

Dance dance dance

God morgon. Jag har ifs varit vaken sen kl 11 men det är fortfarande morgon. Eller nästan. Jag ska strax försöka slänga i mig lite lunch, tror det kan behövas eftersom jag ska iväg och dansa nu på eftermiddagen. Jag och Linn ska på Danscenters öppethus och prova på lite klasser som commercial, streetfunk och streetjazz. Roligt roligt. Om det verkar bra och så tänkte vi nog köpa ett terminskort där och köra på ca 3 klasser i veckan istället för att dansa 1 gång och sen ha gymkort. Det är samma pengar, tom lite billigare med terminskortet och att dansa är ju så mycket roligare än att gymma. Så i sommar är det vi som har fanulous danskroppar på beachen ;-) Och även vi som kör de grymmaste moven på dansgolven!!

Nej nu ska jag fixa lunch. Efter ett The Hills avsnitt ;-) Jag hatar att jag fastant så... fan!

Kram på er
Mal


Fontana di Trevi
Jag saknar Roma!

Dinner number 2

Jag har precis ätit middag här hemma också, två middagar sitter riktigt fint kan jag lova! Åt först en avocado med majonäs och räkor till förrätt och sedan lax till middag. Hur gott som helst, pappa kan nog få bli delägare i vår resturang. Ville bara tala om att jag lever. Eller nåt, nu ska jag lägga mig och kolla på nåt The Hills avsnitt. Jag är helt fast!

Mal

The girls left the crib

Hallå! Nu är jag ensam hemma, ingen hit, men som tur är kommer mami hem snart. Jag och Malin har lagat middag och kollat film och ätit godis och sen joinade Julia, Linn och Camilla. Jag och Malin försökte med ett experiment som jag såg för några dagar sen. Man tar en mentos i munnen och tuggar liite på den och sen dricker cola så ska det tydligen bli som en liten explosion och vi försökte verkligen men det gick inte! Bara i Malins cola som började smaka konstigt..
Nu ska jag nog ta och börja pilla med mitt fotoalbum för jag fick hem mina foton igår. Började redan lite smått igår på kvällen men sen var jag tvungen att sova eftersom vi skulle upp tidigt på uppdrag tungpiercing tidigt på dagen. Sen fördrev vi som sagt dagen först hos Malin med OTH och sen här, mys!
Dags att pyssla med albumet!
Natti
Val

Take a chillpill

All the single ladies, all the single ladies put your hands up!
Nu sitter vi hemma hos Val och lyssnar på The Voice, Beyonce som spelas vilket ni kanske förstod. Vi har en chill helg den här helgen så igårkväll var vi alla hemma hos Nina allihopa och kollade på Let's Dance och åt kolakakor som Camilla bakat och choklad. Det var mys och vi var hemma innan tolv för en gångs skull... I Vår värld är det rätt ovanligt på fredagar.

Imorse följde vi och Linn med Angie till Eaststreet som skulle byta sin piercing. Shit vilken läskig lokal! Man gick ner i en källare där det stod skåp med verktyg som såg allt annat än mysiga ut och sen var "piercingrummet" ni vet sådär vitt och steriliserat. Usch, jag ska aldrig pierca mig!! Men det gick smärtfritt som tur var och efter det tog vi en tur i Ringen och planerade lite...
Sen åkte jag och Val hem till mig och åt rester från vår tacopaj igår och kollade på One Tree Hill. Ben and Jerry's till efterrätt, såklart! Men det gick vi bort under vår promenad med Dennis... Tror jag. Vi tänkte köra hundtricket men gav upp när de snyggaste killarna (om man nu kan kalla de snygga) var två kineser med både långt och kort hår. Samtidigt. Om ni fattar.

Nu har vi iaf precis kommit hem till Val och hon är i full gång med att städa. Senare ikväll kommer antagligen de andra hit och chillar. Shit vad vi kommer vara taggade nästa helg... Om ni läser så har jag och Val bestämt film till ikväll, surprise surprise. De andra har iaf inget att säga till om för vi har bestämt oss!

Nej nu tycker dom att jag skriver för mycket så jag ska nog sluta. Vi ska ändå laga middag snart, öppna resturang nästa för oss eller?

Ha en grym kväll!
XoXo Mal(&Val hälsar)


Vi delar allt!

Tacopaj by Mal&Val


Ingredienser

Val hackar paprika


Åh vi steker, vi steker, vi steker


Vår speciella och übersmarta metod när vi gjorde degen!


Likbleka jag steker köttfärs


Igen. Här ser ni ett av Caspers syndrom från hans alkoholiserade period i hörnet.
(Ingen fattar säkert, men we don't care!)


From tha stekpanna to tha pajform.


Done and done. Delicious, vi vet!


Mmm mmm mmm!!

Mal + Val + laga paj = good combination!

XoXo Mal(&Val)

Just nu i Mal's säng



Haha, sötnos. Nu har han lagt sig ner och har redan somnat. Han har såklart lagt sig i mitten på täcket och allting, tur att jag inte ska sova riktigt än. Jag behöver aldrig oroa mig över att behöva sova ensam när han är hemma iaf. Nu ska jag gosa lite med honom (be jealous) och sedan tänkte jag lägga in lite bilder från idag. Ska bara fixa nåt att äta, jag är hungrig. Allt börjar bli som vanligt igen.

Mal

Vem kan slå Mal&Val?

Heeeeeeeej babbees.
Asså guuuuh vad vi är fulla nu, shit en halv flaska vin på oss två. Wohoo parteeeyyyyy all night loooooong!
Skoja.
Vi har precis lagat en tacopaj med en delicious sallad med granatäpplen så det ser ut som vi blöder på hela armarna. Men så är det inte. Om ni skulle oroa er. Asså.

Nu kommer vår timer att pipa snart för pajen är klar. Typ. Vi har en känsla av att den kommer bli grymt god. Under tiden får ni kolla på denna snygging som vi festade med och körde karate mot i helgen. Tvåan av utmanarna, Aleks :-)

*Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip*
XoXo Mal &Val


En sen morgon

God morgon! Åh, jag vaknade upp glad ida trots att jag var trött men ledighet, oj så jag längtat! Idag ska vi ses och fika, får se vilka som hakar, saknar Malin nu efter en vecka, en hel vecka! Vi ska iaf ses runt 14.00 så eftersom jag precis vaknade nu ska jag äta frukost och så blir det kanske nåt lunch liknande på caféet om jag inte blir proppmätt haha.
Vi hörs sen!
Val


Dags att äta!

Ni vet vilka ni är



Mal <3

Bad hair day?

Jag har haft mitt hår uppsatt i en knut under de här dagarna. Nu bestämde jag mig för att ta tag i fanskapet och hoppa in i duschen. Jag fick mig en mindre chock när jag släppte ut håret, haha. Jag undrar vilka nya arter skalbaggar som hade planer på att bosätta sig där i...






You see? Så flera schamponeringar, balsameringar (säger man så? låter som jag ska göra en mumie..), svordommar över mitt hår, miljoner förlorade hårstrån, en del huvudvärk och en balsamspray flaska senare var mitt hår tillbaka. Och jag kan garantera att jag har duschat och skrubbat bort varenda influensabakterie från min kropp.



Om du känner lukten av cocos imorgon: du är inte på en strand på Hawaii, tyvärr. Det är bara jag. Som använt för mycket av min balsamspray som råkar lukta just cocos. Sorry.
Jag känner att det här är ett väldigt givande inlägg, ta åt er mina läsare!

Nu ska jag antingen fortsätta med The Hills (jag hade rätt, fastnade totalt när jag började med säsong 2) eller läsa min kära bok. Först ska jag bara bädda med rena lakan. Gud så duktig och alert jag känner mig. Kommer sova som en stock inatt.

God natt.
Mal

P.s. Jesus vad blek jag är :-(

Svåra beslut

The Hills säsong 1: check!

Nu har jag sett hela säsong 1, geek? Haha. Jag har dock lite ångest över om jag ska fortsätta kolla på 2an (väldigt lockande) eller om jag ska läsa min bok, Ljudet av ditt hjärta. Den var sjukt spännande när jag slutade igår. Och jag vet att om jag börjar titta på säsong 2 är jag fast här... Äh, jag sitter redan vid datorn, ett avsnitt skadar inte. Eller? Jag läser boken efter middagen. Vem kan tro att man kan ha så svåra beslut att fatta när man är sjuk? Ha ha ha...

Mal

Tidig helg

Så var sista skoldagen denna vecka också avklarad. Vi är lediga imorn för det är skidresa och vi ska ju som sagt inte åka. Men nu är jag sugen igen, åh, vi skulle åkt! Haha funderar seriöst på att göra som Linn sa men nej så långt skulle jag nog inte gå och vi skyller på att det är försent nu haha.. Camilla kom på besök idag och spred lite solsken över norra och så har vi pratat betyg på lektionerna. Jag blev sjukt glad över mitt MVG i Svenska B!
När jag kom hem och skulle hämta posten hoppades jag på att mina foton skulle ha kommit så jag kunde börja pyssla med det men det hade de icke gjort, lite tråkigt. Antar att de kommer imorn men jag vet inte om jag hinner imorn för jag ska sova ut ordentligt och sen ska vi styra upp en fika och så får vi se hur det blir med kvällsplanerna. Är inte jätte taggad på att dra ut men det kan alltid ändras eller så hittar vi på nåt myspys, kanske våldgästa Nina med att komma dit och baka kakor och mysa. Det skulle va mys för det känns som 100år sen vi träffades!
Puss puss
Val

The Hills

Jag älskar MTV's hemsida där man kan kolla på nästan alla program. Alla säsonger och alla avsnitt, hur bra är inte det den här tiden på dagen när det bara är crap på tv? Så nu ligger jag på soffan, åt frukost för en stund sedan, snart dags att börja med nästa måltid och tittar på The Hills. Ja, ni läste rätt. Jag har aldrig kollat på det förut, men jag känner att jag börjar halka efter i skolans diverse samtalsämnen eftersom alla kollar på det. Och de jämför folk hit och dit med dom i The Hills och ger smeknamn som jag inte fattar någonting alls av. Så nu ska jag komma ikapp. Eller iaf en bit på vägen. Och sorry Linn för att jag ger upp och börjar kolla, du får också göra det helt enkelt ;-)
Nej, dags för första avsnittet eftersom jag hittills kollat lite random från säsong 3. Shit vad Heidi är ful i början!

Kram
Mal


Alla dessa raggningsförsök

"Ska ni följa med till min pappas hotell i Gamla Stan?"

En raggningsreplik som inte går hem hos oss. Kanske om han hade varit snygg.

Mal

Snart back on track igen

Idag känns allt mycket bättre, finally :-D Eftersom det kändes bättre när jag vaknade imorse så kändes det inte som att det behövdes gå till doktorn. Jag har antagligen fått influensa och det finns ingen medicin eller så mot det iaf. Blir det värre igen så får vi ta sjukhusbesök då.

Idag har jag varit vaken större delen av dagen (wow haha) och jag har tittat på de 2 senaste One Tree Hill avsnitten. Fortfarande lika bra! Sen har jag även läst Ljudet av ditt hjärta, tredje Twilight boken, och försökt äta så mycket som möjligt eftersom jag gått ner extremt mycket i vikt under de senaste dagarna.
Nu ska jag alldeles strax ta en dusch för jag känner att jag inte luktar allt för gott, haha... Kanske tom göra en ansträngning och byta lakan. Sedan ska jag spendera kvällen framför en film och lite onyttigt om mamma kommer hem med något sådant (a) Jag vet att du läser, hihi!

Jag känner mig iaf piggare och piggare hela tiden så snart är jag back on track igen. Den som väntar på något gott... ;-)

Mal


Jag och Frida när vi var småsmåsmå...

Dags att ta tag i träningen

Skolan gick smärtfritt idag och sen kom jag hem, åt lite och så åkte vi iväg och handlade. Vi handlade jättemycket och det va grymt jobbigt att bära. Hmm.. undra om jag ska ta det som ett tecken på att jag borde släpa mig iväg till gymmet. Det var ett tag sen, kommer inte ens ihåg men det var sist jag skrev det så då förstår ni kanske.. Usch, känner hur mina muskler börjar försvinna, jag ska ta tag i det här, jag saknar min tvättbräda haha..
Nu ska jag röra ihop nåt gott av nåt av det vi köpte, det lutar åt kyckling.



Mami går på diet så jag antar att jag tvingas äta allt själv haha... jobbigt ;-)

Kramar
Val

Sweet dreams

Tänkte bara att jag skulle skriva nåt innan jag går och lägger mig.
Jag har inte pluggat alls idag vilket är väldigt skönt. Lite jobbigt att komma tillbaka från lovet och sen intensiv plugga för att göra proven man missat but hey, that's life and it went well..
Ikväll har jag har kollar Sex and the city, min favvoserie och jag kan typ alla avsnitt och så, sen var det Top model, love! Och nu har jag och mami kollat filmen på 3an, The Guru haha ja inte direkt den bästa men jag skrattade några gånger så det var iaf tidsfördrivande. Ja en riktig slappkväll helt enkelt, mycket skönt.
Hoppas mina foton kommer imon så jag kan fixa med mitt album! :-)
Nu ska jag sova. God natt och sov så sött
Val

Inte så mycket bättre...

Idag har varit en av de jobbigare dagarna. Usch, tur att jag har sovit mestadels av tiden och drömt konstiga drömmar om bukkisar. Imorgon ska jag iaf till dottore, och förhoppningsvis vet de vad det är för fel. För jag vill inte vara såhär längre... Idag har jag bara gått upp ur sängen 1 endaste gång för att kissa. Och så börjar jag få ont överallt av att ligga ner så mycket :P Det är tom så att jag längtar till skolan!
Nu ska jag sätta på en film här på datorn och äta lite jordgubbskräm så jag inte går ner ännu mer i vikt.
Puss
Mal

rubrik

Äntligen hemma! Jag har varit i skolan och slutade 12.00 sen hade jag prov 15.00 så det var bara att åka hem och sova en timma för att åka tillbaka och skriva provet. Kändes som det gick bra så det kanske var den där powernapen som gjorde det haha..
Jag har inte så mycket att skriva egentligen, det har inte hänt något kul utan allt flyter på. Och jag blev precis väldigt arg men jag kan inte skriva varför för personen läser bloggen (why?!) men det kommer gå över i lycka, det känner jag på mig..


Gaaah, jag saknar er i skolan, kom tillbaka snart!

Val

This sucks

Jag som kände mig bättre och hade planer på att försöka gå till skolan imorgon. Det sprack. Nu vågar jag inte ens gå upp ur sängen efter det som hände sist. Ska kolla lite på One Tree Hill, tur att boxen ligger här bredvid mig. Gör mig frisk!

Mal

Det är mörkt ute när man går hemifrån och mörkt när man kommer hem

Jag kom precis hem från skolan. Det tog en halvtimma extra för det var nåt fel på tvärbanan så jag satt och pluggade och frös medan jag väntade på att den skulle börja gå igen. Jag pallade nämligen inte gå hem för jag hade för första gången på länge (i skolan) på mig mina klackar.. Jag hade prov i Naturkunskap B också men det är inte mitt starkaste ämne precis så jag vet inte hur det gick, hoppas på G haha.. Och nu är det bara att gräva ner sig i böckerna igen, filisofi den här gången. Resten av veckan tänker jag inte plugga nånting alls och om jag har rätt så kommer mina foton i veckan som jag sätter in i album och sådär så då har jag nåt kul pyssel att se fram emot. Jag har redan gjort ett och ett halvt med massa bilder från att vi började 1an (på gymnasiet) så nu är det dags att uppdatera från augusti tills nu, det är så kul! Se upp girls!
Nej plugg var det nu då..
Wish me luck, I need it.
Val

Och så var helgen slut

Gaah! Jobbig dag och imorn blir det inte precis bättre.. Nu är jag iaf klar med allt plugg och den här dagen är snart slut. Fine. Jag kan roa mig lite på datan och kolla The Hills nu. Tyvärr har jag sett avsnittet som går nu och facebook är inte min vän idag. Typiskt. Aja, det blir vad man gör det till och 2009 is goood. Jag ska kolla trots att det är repris för det är ändå roande och sen ska jag nog ta en varm dusch.
Men åh, hur ska jag orka upp 06.30 imorn? Det var typ den tiden jag kom hem i fredags lixom och imorn ska jag gå upp då för att gå till skolan.. Det blir tufft men vi är lediga på fredag så det är nice. Skolan ordnar skidresa till Idre och vi ska inte med i år. Det var ingen mer än jag och Linn som ville åka så det blev inget. Som tur är kan jag lägga till nu. Annorlunda var det för några dagar sen.
Val

Sjuk

Hej.
Sorry att jag varit helt off idag men jag mår så dåligt. Jag har ont i hela kroppen så jag kommer inte ens upp ur min säng. Så jag har legat och sovit typ hela dagen, och jag är fortfarande trött. Men jag har varken ont i halsen eller feber, vad är detta för konstig disease? Det finns ingen chans att jag kommer kunna gå till skolan imorgon som det känns nu. Och jag som har ett viktigt prov att göra. Får maila läraren och hoppas på det bästa. Hon kan ju seriöst inte vilja att jag ska ta mig till skolan i detta tillstånd...

Ville bara säga att jag lever, även om det känns som att jag håller på att dö.. Haha. Vi hörs nog imorgon igen, jag måste sova. Det här var ansträngande..

Mal

När champagnen flödar..

Nu tar jag en paus i pluggandet för att äta lite.
Förresten måste jag bara berätta en kul grej från i fredagskväll. Jag är ju ganska bra på att göra bort mig och självklart hände det igen i fredags. Förra gången vi var på Berns såg vi en man som vi trodde var Mange Schmidt så jag gick fram och frågade honom om det var han. Det var inte han och istället langade han raggningsrepliken "hängr du här ofta eller?" (Allt finns att läsa här). Vi har iaf skrattat mycket åt händelsen och när vi var på Berns nu i fredags gick det förbi en man och Angelie frågade mig om det var den riktiga eller han från förra gången så jag bestämde mig för att ta reda på det. Jag sprang ikapp honom, knackade honom på axeln och sa: Hej, Mange eller Ron? Han kollade förvånat på mig så jag ställde min fråga igen. Han gav mig en lite konstig blick så jag sträckte fram handen. "Hej, jag heter Valentina, VAD heter du?" Mange, svarade han. Lite pinsamt så jag berättade om den andra killen som va så lik honom och han började skratta. Piiinsamt!



Dags att äta!
Val

Plugg-söndag

God morgon! Det kommer bli en lång dag idag som jag kommer önska fler timmar till. Jag har massa plugg att göra så det är bara att ta tag i det nu och sluta skjuta upp.. 
Ha en bra dag!
Val

Kärlekskuddar

Tror ni jag kan sova? Nej. Så här ligger jag och tänker på allt och inget. Plötsligt slår det mig! Jag hade ju också med mig kameran igår. I den finns 0 bilder men en video.. På Vals första ragg som hon dansade med. Sedan smög han mystiskt runt vårt bord och kollade på henne. Och jag gjorde finfina låtar om honom: "Ooooh here he comes, he's a Valeater".


Är det någon som hör vad vi säger om hans rumpa..? Haha.
Synd att kvalitén blir så dålig så ni inte får se hur het han var...

Mal

Update: Kärleksskinkorna säger vi ju, hahahahahaha!

Dagen

Jag mår inte bra alls.. Jag blir i princip aldrig bakis och när jag blir det så är det inte så farligt. Det märks knappt liksom. Men nu.. Aj aj aj, jag har ont överallt i hela kroppen. Känner att en förkylning börjar bryta ut så det är kanske det? För mig låter det mest logiskt iaf. Förutom huvudvärken då, men där ligger förklaringen nog i att jag slog i huvudet igår haha. Det hjälpte visst inte att alla gick runt och pussade på min panna.

Dagen har spenderats hemma hos Nina med tv och godis. Vi hade lite rehab ihop och sov omvartannat. Precis vad jag behövde. Hennes mami och papi är så gulliga så jag gick därifrån med världens leende på läpparna. Jag tror jag behövde det också för nu vill jag bara gräva ner mig och inte komma tillbaka förräns jag är på topp igen. Men nej, det går ju inte, jag har ju prov på måndag som jag måste skriva. Och sen är väl inte mitt rum världens finaste just nu, men allt det får jag ta hand om imorgon. Då jag förhoppningsvis mår lite bättre. Nu ska jag äta lite, sova lite och knarka ner mig lite. Hörs imorgon babes.

God natt
Mal

Ett litet guldigt paket med rosa snöre

Hej! Nu har vi precis ätit middag, det var rätt skönt att få i sig något. Jag har verkligen inte gjort nåt idag mer än att sova och kolla TV om vart annat, riktigt skönt. Haha just det, inatt när jag kom hem trodde jag att jag halucinerade, jag tyckte att det låg ett litet guldigt paket med rosa snöre om på min säng. När jag vaknade imorse hade jag glömt bort det och sen fick jag syn på det igen. Det var på riktigt och inuti låg ett par jättefina pärlörhängen. Jag blev så glad men undrade varför jag hade fått dem då mami svarade att det var för att jag hade varit så duktig med religionen, kämpat och fått så bra på det. Åh, jag blev så glad, min söta mami ♥
Nu har hon varit snäll och gått och köpt choklad och annat gott så nu ska vi äta det.
Kramar
Val

Igårkväll var det galet!

Igår var det gaaaalet! Det var längesen jag hade så kul!


Vi började kvällen hos Malin med middag och Let's dance


Sedan gick vi till Sogni där vi tog ett glas vin och blev bjudna på shots


Veronica, Camilla och Camilla joinade också


Anna är äntligen hemma från Vietnam!


Efter Sogni gick Veronica och Camilla till Göta Källare, Linn, Anna och Camilla drog och jag, Angelie och Malin gick till Berns där vi blev bjudna på massa skumpa!


En av killarna tyckte det var mycket kul att fota ur konstiga vinklar


Sen blev vi bjudnapå drinkar av en annan.
Han köpte 10st till oss 3 tjejer


Sen lämnade han som sagt oss med sitt kort
(men vi köpte inget mer för vi tyckte inte det behövdes haha)


men det tyckte han så det blev 10st till vilket resulterade i att vi gick runt och delade ut många

Sen blev det efterfest på Spybar med några killar och vid 06.00 imorse kom jag hem. Idag kan jag faktiskt erkänna att jag för ovanlighetens skull inte mår prima såhär i efterhand haha. Och så har jag ont i fötterna efter allt dansande!
Trots allt vaknade jag runt 11.00 men jag spenderar min lördag i soffan framför TVn, det känns bäst så haha
Hopas ni hade kul igår för det kan jag lova att jag hade!
Puss puss
Val

Allt kan hända oss

What a night, what a night...
- Tog ett glas vin och hade det trevligt på Sogni
- Bartendern bjuder alla oss på varsin shot
- När vi går in på Berns möts vi av Kevin Tainton (vår danslärare) i garderoben
- Vi kommer inte in där nere ikväll för det är fullt och gästlista som gäller
- Så istället sätter vi oss i en soffa där champagnen sedan flödar
- När vi hade fått nog gick vi upp och dansade tills dom stängde där uppe (kl 3)
- Vi är på väg ner och ska ta våra jackor och så men då är vår favortitvakt så gullig pch släpper in oss där nere där dom stänger kl 4
- När vi kommer ner dit möter vi några roliga killar
- En annan kille kommer och tar tag i mig och släpar med mig till baren.. (Jag fick med mig Val som fick med sig Ange)
- Han frågar vad vi vill dricka, Vodka Redbull svarar Val
- Killen köper 10 st till oss 3 för 1400:-
- Han smakar, tycker inte att den är god, beställer in 10 nya drinkar
- Killen måste gå så han ger mig sitt kort och säger att vi ska köpa vad vi vill
- Där står vi med 20 drinkar och ett kort värt jag-vet-inte-hur-mycket
- Så vi delade glatt ut drinkar till gulliga människor (köpte inte nya) och blev väldigt populära
- De roliga killarna vi mötte i början ville att vi skulle följa med dom när det stängde
- Så vid 4 gick vi till Spybar där vi kom in utan att de varken leggade oss eller vi betalade

Sen hände det massa mer men nu ska jag åka hem till Nina så jag hinner inte skriva mer. Val kommer nog med bilder lite senare ;-)

Ha en underbar dag
Mal


Sent eller tidigt?

Home. Dags att sova kanske...

Mal

Hoppas ingen tittar



Hahahahahahhahahahahahahahahahahaha!
Ikväll bjuder vi på oss själva...

XoXo Mal&Val

Sex med Mal&Val


Idag har vi gett världen lite kärlek!


Sen var vi ute på ängen och blåste blommor...


Och sen blev vi filmade!! Hjelp


Sen blev vi i ett fin paket.


Vi fick massa rosor. Av jätte snygga killar.


Så nu vinkar vi hejdå.

XoXo Mal&Val
Hoppas ni har lika kul som vi ikäll! <3

Dags för middag

Hej babes! Nu sitter jag i Malins säng och har precis fixat smink och hår inför ikväll. Maten står på spisen och i ugnen och är snart klar så vi tänkte äta framför TVn, myspys! Just nu spelas det Eminem vilket får mig att tänka på massa galna minnen från högstadiet haha, känns som igår men det är ju hela tre år sen, sjukt!
Nej nu piper ugnen att kycklingen är färdig så jag ska nog ta och hjälpa till lite. Sen kommer nog de andra tjejerna snart också så om ni läser det här innán ni gett er iväg får ni mer än gärna köpa med er lite choklad och chips för Malin lovade oss det ikväll men vi glömde det när vi var och handlade.. :-(


Mal, Linn och jag på nyår

Ha en trevlig fredaskväll!
Puss puss
Val

Utekväll vs. Hemmakväll

Utekväll eller mysig hemmakväll med godis framför tv:n? Varför välja när man både kan ha kakan och äta den ;-) Så först kör vi lite slapp här hemma med godis och choklad (of course) för att förbereda utgång. Det känns som att det kommer bli en bra kväll. Sen kommer även min personliga hårfixare hit så en grym frisyr blir det ikväll istället för tråkigt utsläppt, right Shaniqua? (Vet fortfarande inte hur det stavas...)

Nu ska jag städa undan lite i min säng och mitt rum så det ser ok ut när det börjar droppa in folk. Fast det går inte så bra när Dennis breder ut sig över hela sängen.. Hm, en anledning att sitta liiiite längre vid datorn? Eller jag ska nog göra nåt annat, typ ta bort sminket så det blir bra sen.
Puss på er

Mal


On and on


This lovely friday

Idag var det lugnt i skolan och vi fick tillbaka våra uppsatser i religion, jag fick VG+ vilket gjorde mig mycket nöjd så det känns skönt, hoppas slutbetyget blir lika bra!
Nu sitter jag och skriver upp födelsedagar, studentskivor, resor och annat viktigt som väntar under 2009 i min kalender som jag fick hem idag. Det är sjukt vad jag är beroende av den, utan den glömmer jag så mycket så det var tur att den kom idag.
Egentligen skulle jag pluggat lite nu men jag ooorkar intee! Så det blir till att ta tag i det på söndag. Istället ska jag börja fundera ut vad jag ska ha på mig ikväll, packa ner lite smink i väskan och senare åka till Malin. Det ryktas att det blir gourmet by us to dinner again ;-) sen gör vi oss iordning där, kollar Let's dance (är ett måste för oss som dansar) och senare ska vi dra ut. Min kompis Veronica och hennes kompis Camilla kommer även joina oss andra så det bir nog en riktigt trevlig kväll.


Vi hörs sen
Puss & kram
Val

Fredag

God morgon! Nu ska jag springa iväg så jag hinner till skolan. Sen blir det hem och ta tag i lite plugg tyvärr men sen är helgen här! Som vi längtat!
puss puss
Val

Revenge

Nu sitter jag i min säng och dricker te och äter pepparkakor, mys. Och jag och en secret person har väldigt roligt på msn. Jag kan inte avslöja vem denna människa är här, för om allt skulle avslöjas skulle det bli en movve-pannkaka... Och det vill vi inte. Så ni får leva med att vara lite nyfikna nu, hihi. Det här är vår revenge moahaha!

XoXo Mal (and the secret person)


En movve-pannkaka to the left

Fokusera

Nytt år - nya möjligheter - nya förändringar

God natt
Val

Pain pain pain

Hur kan jag ha ont utan att ha gjort illa mig? Jag har kommit på 2 anledningar: antingen gjorde jag illa mig igår men kopplade undermedvetet bort det (och kände därför inte att det gjorde ont) och koncentrerade mig på Nina och allt annat. Eller så har jag fått en inflammation i foten. Hm, inget av dem känns särskilt lockande... Dumma, dumma ont under min knöl :-(

Back to tha very roliga bok.
Later
Mal

Torsdag

Hej, hoppas ni mår bra och att det var en bra skolstart för alla som började idag. Vi gjorde det och det började med några inställda lektioner så allt är som vanligt... Sen fick jag reda på att jag har prov på måndag och tidag också, underbart! Nej nu är jag inte på bra humör kan jag säga fast det är inte bara skolans fel. Antar att det är mitt eget för att jag gör fel men åh, jag orkar inte. Verkligen inte den här gången.
Nej, tänk på det som var bra var det och tänka på det bra som kommer, imorn blir det utgång!
Ha en trevlig kväll
Val


Packa ner mig ock skicka iväg mig till ett varmt land?

8 januari 2009

Hey babes. How u doin'?
Jag kom precis hem, det blev än rätt lång dag ändå trots att vi slutade skolan vid 13. Efter skolan åkte jag, Linn och Ange och hälsade på Nina på sjukhuset (jag var där med henne i över 7 timmar igår, jag orkar inte skriva om det nu.. men kanske senare) och innan det tog vi en trip förbi donken då skollunchen som vanligt inte var särskilt mättande. Vi var på sjukhuset rätt länge, över 2 timmar och det var kul/mysigt/roligt.. Jag vet inte riktigt hur jag ska skriva för allt låter så fel, "det var roligt på sjukhuset idag", men jag tror ni förstår vad jag menar. Sen efter det åkte jag och tog ett nytt passfoto som man måste ha till visumet eller vad det är nu när vi åker till Russia. Efter det gick jag hem och här sitter jag nu. Med pain i min fot. Undrar om det är en chimär pain efter att ha spenderat alldeles för många timmar på sjukhuset. Men nu börjar den även svullna upp lite, inte roligt så jag hoppas att det går över om någon timme. För jag har ju liskom inte gjort illa mig. Jaja så kan det gå, det går över!

Nu ska jag ta och kolla lite på facebook och sedan läsa min bok.
Ciao
Mal

Chris Brown ft. Keri Hilson - Superhuman
Till Nina älskling. Vi lyssnade på den hela dagen igår och sjöng på den. Den är grym!
Krya på dig babe, du om någon klarar det här! <3<3

Because we got high

Hello fellows! (and Senses)
Vi har skapat en Alfred. En Alfred Björnbär! Han är het, ni kan få se en bild senare idag. Om Malins mobil vill som vi vill. Nu sitter vi i skolan, igen, och pluggar på flitigt i biblioteket som vanligt. Det är faktiskt sant, för vi uppfinner!
I övrigt sitter vi och kollar in störande tjejer och killar och skrattar hysteriskt, det blir så när man börjar skolan, it's a disease.. And we're injured.
Nej nu vet vi inte vad vi ska göra så ni får en het bild på oss istället ;-) hoho (finns det några snälla barn?!)


Vi skulle så mycket hellre roa oss såhär istället..
men imorn är det ju fredag och då smäller det!

XoXo Mal&Val

Tuff dag

Jag har världens sämsta dag, så god natt. Skola imorgon :-(
Mal

Grammisgalan

Jag sitter och kollar på Grammisgalan. Tyvärr känner jag inte till så många svenska artister så jag är väl inte sådär jätteexalterad men det är underhållande fast de jag hejar på vinner ju aldrig..
Usch, måste gå och sova snart också om jag ska orka upp imorn. Och så ska jag höra av mig til Malin och se vart hon tagit vägen den här gången.

Nu ska jag fortsätta kolla och sen är det sovdags..
Dröm sött
Val


seg dag

Sista dagen på lovet. Lika seg som vår uppdatering. Jag tänkte att jag skulle upp tidigt, haha fel ord, men inte alltför sent iaf men självklart vaknade jag runt 12.30 vilket kanske inte är det bästa med tanke på att vi börjar skolan imorn..
Idag har jag verkligen inte gjort någonting så nu är jag sjukt uttråkad. I helgen blir det förhoppningsvis utgång, jag är taggad så vi kanske ska kolla lite planer och så, det är så jobbigt när man bara "hamnar" nånstans. Men ut ska vi iaf! För gissa vem som är ledig två helger i rad haha
Nej nu kom mami hem så nu ska vi väl laga lite mat
Hörs sen
Val

Rimini 7/7 - 30/7 2009!

Aaaaah! Jag är lycklig!! Vi har precis bokat bljetterna till Rimini i sommar! Det blir jag och Angelie i exakt 23 dagar. Det kommer bli grymt, jag längtar så mycket! Nu ska jag bara prata med Zanza så han fixar en grym lägenhet också hihi
Så, dags för alla att skriva in det här nu så ni vet när ni ska sakna oss ;-)
Åh, lycka! Jag kan inte förklara men det här är det bästa!

Mitt paradis
Mitt andra hem





Mille baci
Val

Lite allt möjligt

Det måste vara nåt seriöst fel på mig. Jag är jätte sugen på att gå ut och bara dansa hela natten. Jag fattar inte hur jag aldrig kan tröttna, det är lika roligt varje gång. I helgen får det bli, jag måste ju försöka begränsa mig. Lite iallafall!

Kvällen har för övrigt varit riktigt mysig. Jag mötte upp Bella och Maja på Espresso House och sen efter ett tag började vi röra oss mot bion. Vi hade laddat upp med godis, popcorn och cola så inget kunde ju direkt gå fel. Gissa vad vi såg? Twilight, haha min fjärde gång.. Men jag måste säga att det var mycket bättre på bio och kvalitén på filmen gjorde stor skillnad. För nu såg man tex verkligen hur han ser ut i solljus. Åh, jag längtar tills tvåan kommer och så fort jag har läst ut min tråkiga Sidartha bok (skolarbete) tänker jag fortsätta med tredje boken.
Det var lite roligt när jag skulle köpa böckerna för jag hade kollat på internet så att de skulle finnas och jag inte sprang dit i onödan. Jag tror jag letade i en kvart innan jag bestämde mig för att fråga någon som jobbade där.
"Ja, den har vi, följ med här" sa hon som jobbade och jag följde glatt efter.. In på barnavdelningen! Haha, inte visste jag att de skulle stå där...

Nej hörni, det börjar bli dags för mig att röra mig mot sängen. Tänkte lägga mig och kolla på ett One Tree Hill avsnitt eller två. Istället för att fortsätta läsa min bok liksom. One Tree Hill känns lite finare, lite bättre you know.
Imorgon ska Nina följa med mig till stallet, den galningen. Du vet att vi kommer frysa ihjäl va? Det ska ju bli massa, massa minusgrader igen.. Får ta med henne på sommaren igen, allt är mycket charmigare då!

Jaja, god natt på er!
Mal


Nina, din snyggloppa! <3

3 låtar jag fastnat för på senaste tiden


NeYo - Mad (älskar den här!)


Kanye West - Love Lockdown


Jordin Sparks - Tattoo


Mal

Hur man håller sig vaken

Det här håller inte, jag bara somnar hela tiden och för att hålla mig vaken måste jag äta på nåt eller kolla på nåt bra program och det är ju lite svårt när det inte finns nåt.. Så just nu är det Rai uno (italienska 1an) och det är nåt underhållningsprogram. Det springer omkring massa snygga killar i kostym, mums, men jag fattar inte varför och jag orkar inte anstränga mig för att fatta.. min italienska behöver en update. Åh, nu fick jag en idé! Jag ska kolla flygbiljetter till i sommar så kanske vi kan boka det nu, jag fick ju faktiskt det i julklapp men vi har inte bokat än så det är dags. Angeliiiiieeee :-)


Jag saknar det här!


Håll tummarna för att jag hittar nåt bra nu!
Baci
Val

Leka doktor

Åh idag har jag varit 5 år! Vi har varit hemma hos Anna och Lo hela dagen och pysslat. Lo är 4 och ett halvt(!) och hon fick massa lera och grejer i julklapp så hon ville att jag skulle komma dit och leka med det efersom jag är så pysslig haha. Jag tvekade inte en sekund så vid 12.30 gick vi hem till dem och kom hem för 30 min sen. Vi har lekt dokto och gjort figurer i lera, det var jättekul haha, älskar att få vara 5år ibland :-)

Vi kom som sagt nyss hem och skulle göra middag men vi var inte sugna på mat så vi köpte chips, ostbågar, chokladbollar och lite godis som vi äter istället... nyttigt! Äh, på måndag ska jag (försöka) ta tag i mig själv igen, och då jävlar!
Hoppas ni haft en bra dag och att alla som har ledigt njuter av de sista lediga dagarna!
Puss och kram
Val

6 januari 2009

Det är ju värsta värmeböljan idag, bara någon enstaka minusgrad. Haha, skämt åsido men det är faktiskt jätte stor skillnad mot igår. Jag har knappt frusit idag och jag kommer ihåg i höstas när jag tyckte att 10 plusgrader var svinkallt. Nu skulle det ju nästan kännas som sommarvärme ;-)

Precis som igår så har jag varit och hopptränat vilket tar i princip hela dagen. Men rolig är det. Nu ska jag bara ta en snabb dusch och sedan bege mig ut i snöstormen och möta Bella och Maja och sen ska vi gå på bio. Passar perfekt en snöig dag som denna! Duschen var det, vi hörs senare!

Pok
Mal

Åldersnoja och nyårslöften, allt i ett

Jag var precis på väg att börja fixa sminket etc och möta upp Linn, Camilla och Janne som sitter på ett hak på Götgatan. Sen insåg jag att det kanske var lite onödigt att börja allt nu, för jag antar att de flesta ställen stänger runt 1 och att det kanske inte är så mycket folk ute ikväll. Så jag bestämde mig för sängen, One Tree Hill och att ladda inför helgen istället. För då borde väl allt komma igång igen? Med tanke på att den här helgen varit segaste ever och nästan helt folktom. Enligt Linn är det värsta partykvällen, men jag har bara hört att Blue Moon Bar har öppet, inget annat. Men jag kan å andra sidan ha helt fel, jag är ju trots allt bara 18 år hihi.
Det är lite sjukt egentligen, hur man längtade efter att bli 18. Nu vill jag bli 20 haha. Alla "bra" uteställen har höga åldersgränser men accepterar nästan alltid tjejer som är 20. Jag har ifs haft tur och kommit in på många av dessa ställen men det är ändå ofta som man får höra "90a.. Nej tyvärr, alltså det går inte". Som om man vore pytteliten. Ok att de kanske inte vill släppa in ett gäng 90or, men när det handlar om en eller kanske två så tycker jag att de borde släppas in när de kommer med ett större sällskap där resten är äldre. De tjänar ju trots allt pengar och de gör heller inget olagligt. Jaja åldersgränserna blir högre och högre, lite synd, men samtidigt blir jag också äldre. Tycker bara lite synd om de som fyller 18 snart och längtar efter ett liv ute på krogen och kommer upptäcka hur sliskiga 18års haken är och inser att de inte kommer in på de riktiga nattklubbarna. Fast det är ju inte mitt problem direkt ;-)

Att bli myndig var inte alls som man förväntade sig och den "riktiga" mydiga åldern är enligt mig 20. Det är mycket som jag som 18 åring fortfarande inte får göra och därför anser jag mig inte som helt 100 procentigt myndig än. Jag känner mig fortfarande rätt liten men samtidigt trivs jag på ett sätt med att vara yngst ute. Det är oftast roligare att umgås med folk som är äldre än de som är yngre. Och det här året börjar ju 91orna att glida in på krogen. Herregud, dom små pluttarna haha. Tiden går fort, det känns som att jag nyss fyllde 18.
Nej 20 är en bra ålder har jag bestämt, sen kan man kanske sluta fylla år. Eller 22 vore okey, men inte mer. Och det är ju ingen ålder alls egentligen...

Om exakt 3 månader och 13 dagar fyller jag 19 år. Det betyder att det här är mitt sista år som tonåring, ska jag bli vuxen sen? Måste man? Och hur ska man ta vara på sitt absolut sista år som tonåring? Jag och Val pratade lite om det och vi bestämde oss helt enkelt för att leva livet och inte låta saker stoppa en. Vi ska göra precis det vi känner för och passa på att göra de saker som man inte kan göra på samma sätt när man blir äldre. Varför ska jag bry mig så mycket om vad andra tycker om mig när det viktigaste är att jag trivs med mig själv.
2009 kommer att bli ett kanon år, det kan jag lova, för saker blir ju vad man gör dem till right? Och jag tänker göra mitt år bra. Riktigt bra. Jag tänker inte gå runt och deppa över saker som kommer göra mig ledsen. Med allt dåligt kommer nya erfarenheter och sen finns det säkert en bra sida med det hela också. Det är den sidan jag tänker fokusera på det här året. Och jag har börjat redan nu, tänker folk utnyttja mig så tänker jag minsann utnyttja dem tillbaka.
2009 är vårt år och vi har 12 härliga månader att se fram emot. De som betyder något för mig och de som står mig nära kommer garanterat att få ett riktigt roligt år med mig. Resten som kommer med på ett hörn, damn you're lucky ;-) Jag tänker utnyttja till max att jag har tiden inne för att stå och dansa nätterna igenom och ändå orka med en morgondag. För den kommer alltid och den morgondagen tänker jag göra lika rolig som kvällen och natten innan har varit. Sen tänker jag fortsätta med de saker som får mig att må bra: ridning, familj, vänner, dans etc. Jag tänker må bra hela det här året och trivas med det jag gör och med de jag umgås med.
Mitt nyårslöfte blir att ta vara på tiden, för den går ruskigt snabbt. Jag tänker inte låta idiotiska saker (och allt vad som kan hända) stoppa mig. Jag tänker leva mitt liv på precis det sättet som jag vill leva det: glatt och spralligt med mycket att göra. 2009, here I come och inget kan stoppa mig!

Puss på er alla
Mal


Jag och Nina på vår 18års fest!

Carnaby

Ååh, Fabbe och Christian och Gigi och Beachparty och Carnaby och Yellownight och dansa i den baren och bli dränkt i sprit och ha kortkorta shorts/kjolar och ha ALLA killars blickar på sig och ååååh. Jag vill tillbaka!



Mal

När ska vintern ta slut?

Hahah, Malin har varken vänt på dygnet eller åkt till rymden ;-) Malin har bara varit i stallet och hopptränat i -10 grader så hon frös lite när hon kom hem. Vilket resluterade i att hon försökte få upp värmen igen genom ett varmt bad, miljoner kläder etc. Men nu så börjar hon bli fit for fight igen, lagom tills hon ska gå ut med Dennis... Hatar denna kyla!

Jag har varit så konstig i magen på sista tiden. Alltså inte bajskonstig utan det började på nyår med en brännande känsla liksom. Det kändes som att man skulle spy men ändå inte.. Det försvann lite grann när jag kom hem och la mig på soffan. Sedan hade jag samma ont i ca 3 dagar och det var då jag insåg att det var samma sorts ont som när jag hade magkatarr för några år sedan. Och nu de senaste dagarna har jag inte haft så ont, utan bara lite, men istället är jag hungrig hela tiden. Samtidigt som jag är proppmätt. Det är jätte svårt att förklara och när jag försöker äta får jag knappt i mig någonting för jag är ju mätt. Skit skumt. Och jag känner hur jag börjar bli svagare, att bära en tallrik känns jätte tungt. Vad är detta, någon som försöker ta ifrån mig min stora passion? Jag som alltid har varit ett matvrak :-( Sen fattar jag inte hur alla modeller som går på jätte strikta dieter klarar av det. Det känns som mina ben ska gå av vilken sekund som helst. Men ändå inte, haha. Det är som sagt svårt att förklara men jag antar att det inte är normalt. Hoppas att det går över snart...

Annars är väl allt bra förutom att skolan börjar på torsdag. Det har varit så skönt att slippa känna sig stressad och bara göra saker som man känner för att göra. Men nu är det bara exakt 5 månader (- en dag) tills vi tar studenten. Det är ju ingen tid alls. Inte ens ett halvår. Sen ska jag börja tjäna storkovan ;-) hihi! Eller så gör jag det lätt för mig och gifter mig rik eller skaffar en rik pojkvän, någon som är sugen?

Dags att klä på sig igen och gå ut i kylan. Igen.
Vi hörs när jag kommer upp igen, känner att I owe you that!
Puss
Mal


Vad gör man inte för denna goding?

90210

Nu är jag hemma igen. Vi har precis ätit middag, det blev sallad och chevre eller hur det nu stavas haha, och vin på det, supergott! Jag var som sagt och klippte mig idag och jag blev supernöjd som vanligt men något fattigare fast det är så värt det! Jag brukade aldrig vara nöjd förut när jag klippt mig men hos Juan blir jag alltid nöjd och det är värt de extra hundralapparna.
Nu är det 90210 så jag ska kolla på det, undrar vart Malin tagit vägen, hon verkar ha vänt ordentligt på dygnet.. Eller har hon åkt till rymden utan mig?? Hoppas inte för jag ska med!!
Puss
Val

frisörbesök idag

God morgon? Jag vaknade precis och fick en mindre chock när jag såg hur mycket klockan var haha..Jag låg uppe igår och kollade på Mean girls och Hot chick för båda gick på TV och jag var bara tvungen att se dem haha så roliga..
Idag ska jag iväg till Sachajuan och klippa mig. Vet inte riktigt hur jag vill ha det, måste bara se till att klippa upp det lite för volymen försvinner när det blir såhär långt eftersom mitt hår är så tjockt men Juan brukar fixa det så bra så jag litar på honom :-)
Nu ska jag äta nåt, blir nog nudlar för jag orkar inte laga nåt haha
Puss puss
Val


What friends are for



Mal

Jag är trött på folk som ljuger

Det här skulle kunna bli en riktigt seg dag. Men jag har tröttnat på sega dagar, jag har ingen lust att sitta hemma utan att ha något att göra. Så jag ringde precis Nina och frågade om hon ville gå på bio med mig ikväll och det ville hon. Vi hade dock lite problems med att hitta en film som gick en bra tid och som vi ville se. Det slutade iaf med att vi ska se Allt flyter, haha, jag hoppas att den är kul.

Vi var ju som sagt ute igår och precis som Valentina skrev så hade vi ett gäng "heta" killar efter oss. De gjorde så sjuka saker och var så vidriga. Usch. En annan sak är att man ser så mycket dumma killar eller vad man ska säga på krogen. När (om? haha) jag träffar en kille som man verkligen vill vara med så kommer det krävas extremt mycket för att jag ska kunna lita på honom. Man ser så mycket som man inte vill se och att killen som raggar mest är den som har flickvän är inget som förvånar mig längre. Att höra "lägg inte upp den här bilden på internet, jag har flickvän" är vardagsmat. Det värsta är att vissa killar bryr sig verkligen inte om att de har flickvän utan ber om ens nummer, msn etc och först långt efter får man veta att han har tjej. Varför håller man på så? Det är väl kanske inte min sak så länge det inte är jag som blir sårad eller att man sårar någon medvetet, men jag tycker ändå att det är fel. Man får liksom aldrig en chans att vara helt ärlig tillbaka. Och varför måste alla ni killar ljuga så mycket hela tiden? Tror ni inte att vi tjejer kan ta sånt som är jobbigt? Jag hör hellre sanningen än att gå runt och hoppas på saker, och det tror jag även att de flesta tjejer gör. Var det bara ett one night stand så säg det så man inte går runt och bygger upp falska förhoppningar. Vi tjejer vill väl också ha lite roligt ibland, det är inte så att vi går och kärar ner oss i varje kille som rör oss. Har man flickvän så ska man hålla sig till henne (om de inte har ett öppet förhållande eller nåt annat sånt konstigt). Det är varken rättvist mot flickvännen eller tjejen man raggar på att hålla på på det sättet och det värsta är att många slipper undan med det. Jag hoppas att alla som håller på såhär vaknar upp en dag och inser hur patetiska de är. För förr eller senare kommer man förmodligen att sluta ensam, var det då värt det?

Nu är det säkert inte bara killar som håller på såhär, visst finns det tjejer som kör med samma spel. Men det märker inte jag på samma sätt men självklart tycker jag samma sak om det.

Jag är så trött på folk som ljuger hela tiden, ge sanningen en chans istället. De flesta kan faktiskt ta den! Nu ska jag klä på mig och åka in mot stan. Vi hörs senare gullungar!
Håll er till saningen så länge ;-)

Puss
Mal


Till Emma

Hej! Åh, jag blev så glad förut när jag såg att min söta syssling Emma i USA hade kommenterat här på bloggen. Jag saknar henne och familjen där jättemycket och förra veckan fick vi ett julkort av dem som var jättegulligt med massa bilder på barnen. När jag kollade på kortet kom jag på en sak. Jag skulle vilja åka till dem i USA och vara där ett tag när jag gått ut skolan, det skulle vara så kul. Och förra året fick Emma och Johanna en lillebror som jag inte ens hunnit träffa ännu eftersom vi inte sågs i sommar. Jag hoppas verkligen vi ses nu i år och att jag kanske kan åka dit sen. Emma, jag saknar er alla jättemycket och hoppas vi ses snart!
Puss och kram
Valentina


Emma och Johanna för några år sedan, så söta!

It's sunday

God morgon! Jag vaknade för att tag sen och nu sitter jag och kolla på The Hills på MTV. Det är gamla avsnitt men det är så bra så det gör inget.
Igår fyllde Mikaela ut så vid 15.30 gick vi hem till dem och fikade. Vid 19 gick jag, Mika, mami och Maria ner till Medelhavspärlan och åt delicious middag, drack vin och sen tog jag och Mika en drink innan vi drog hem till mig. Väl hemma hos mig gjorde jag mig i ordning och hon bättrade på sminket och så blandade vi nya jättegoda drinkar som vi sippade på när vi lyssnade på Britney Spears.
Vid 22.30 kom Angelie (som hade piercat tungan!!!) och en kvart senare hämtad Sebastian upp oss och skjutsade in oss till stan. Vi gick till Sogni och tog ett glas vin med några andra kompisar till Mikaela och satt där någon timma. Vid midnatt skulle Angelie hem så vi lämnade dem, hon åkte hem och jag mötte upp Malin och hennes kompis Frida och fortsatte kvällen med dem. Vi hade mycket trelvligt fast blev lätt besvärade av massa killar som vägrade låta oss vara ifred haha..



delicious i de nya fina glasen

Back to The Hills
Puss och kram
Val

Henrik Dorsin

Juste, jag glömde berätta att vi träffade Henrik Dorsin igår. Han är rolig!



Mal

Big probs

What to wear, what to wear - that is the question.
Jag är i princip klar och sitter och väntar på Friday. Med ett undantag, jag sitter i morgonrock. Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll, finns det inte någon som känner för att köpa en ny garderob till mig? Gärna typ nu? Jag får väl gräva lite I guess.
Ikväll så kommer som sagt Frida hit och sen ska vi vidare ut. Vi tänkte börja på Ice där det ryktas att ett antal drinkbiljetter väntar på oss och gratis är ju aldrig fel? Vad som händer sen beror antagligen på hur mycket folk som har bestämt sig för att gå ut idag. Men alla säger att om det är tomt på fredagen så kommer alla på lördagen så man kan ju hoppas. Vi tänkte prova iallafall, i värsta fall slutar vi på donken eller seven och det är ju aldrig fel det heller. Och vi hade ju faktiskt grymt kul igårkväll när det var folktomt, det blir vad man gör det till helt enkelt. Tom det vi gjorde innan vi drog hem var ju lite roligt såhär i efterhand, eller vad säger du Frida? Haha, och vår nya stupfulla vän som blev utslängd från Solidaritet eftersom hon gått in på toan med en kille. Verkade vara mycket sånt igårkväll..
Jaja, känns som att det är dags för mig att bestämma vad jag ska ha på mig. Inget svart har jag bestämt mig för så det lär ju bli rätt svårt eftersom allt jag äger är svart... Hm.

Ha en grym kväll alla!
Puss
Mal


En tom kväll

Igår var det en minst sagt annorlunda utekväll. Det var inte en människa ute. Vanilla, Huset, Ice, White Room, Sture, Pans, allt var tomt. Det går inte att beskriva men ett tag tror jag att vi bara var 10 pers inne på Ice, sjukt ju.

Kvällen började iaf med Soft. Jag och Frida tog ett glas vin och hade det trevligt med Abdhulla och gänget, haha. Vid 12 kom Veronica och Tess och vi bestämde oss för att dra vidare. Sagt och gjort och för att göra en lång historia kort så hamnade vi på Pans. Två killar och en tjej hade joinat vårt lilla gäng så vi stod och dansade på det annars rätt så tomma dansgolvet. Helt plötsligt försvinner ena killen och tjejen när det börjar bli dags för oss att dra vidare. Och den killen hade den andra killens garderoblapp så vi började jakten på dom. Det är gemensam toa där så vi gick in och knackade på ena toadörren och ropade efter honom. Han svarade och vi frågade om han var ensam. Han var det. Vi väntade i typ 10 min och den andra killen sa att han var risig i kistan eller nåt. Efter ett tag kommer han ut från toan och säger "aah, vad skönt!". Vi tjejer trodde fortfarande inte på att han varit ensam på toan så vi rycker i dörren. Den var låst. Busted. Vi gick ner och skulle hämta våra jackor och då kommer tjejen och säger "vart har ni varit? jag har letat efter er"... Hahaha, smidigt? Njaa.
Sen åkte jag och Frida på lite andra äventyr och jag var hemma vid 5. Sen ringde min mobil vid 7 och någon ville att vi skulle åka med på efterfest. Men min säng kändes mer lockande så det hela slutade med att jag somnade halv 9 imorse. Men nu är jag pigg och glad, någon som vill gå ut ikväll?

Mal


5 månader kvar

Lovet börjar närma sig sitt slut och det känns lite tråkigt. Det var så mycket jag skulle göra men jag har inte hunnit med speciellt mycket, skulle behövas typ två veckor lov till. Åh, va skönt det skulle vara! Ingen skola, läxor, prov, inlämningar..

Tillbaka till verkligheten.. jag är på jobbet och det är lugnt som vanligt så jag fördriver tiden på datan. Idag fyller som sagt Mikaela 19år, grattis old lady! Och jag vet inte riktigt hur kvällen blir, antagligen middag hos henne och sen kanske vi går ut eller så. Är egentligen inte taggad men om jag tar en powernap när jag kommer hem kan allting hända haha..
Det ska faktiskt bli ett av mina nyårslöften tror jag, eller en reminder iaf. De här månaderna fram till juni är de sista vi har kvar i gymnasiet och alla fortfarande befinner sig här hemma. Det är inte lång tid så vi måste ta vara på tiden och göra massa kul. D.v.s alla gå på alla skivor, födelsedagar och ta vara mer på helgerna! Fabulous!


Så det så!
Puss puss
Val

Tired

Jag har jobbat hela dagen och inte ätit någon lunch, bara några crisp så jag var mycket hungrig när mami kom och hämtade mig. När vi funderade över vad vi skulle äta kom vi bara fram till att vi inte orkade laga mat så vi köpte med oss hamburgare hem. De var inte små och det var sjukt mycket pommes och jag åt nästan upp allt så nu är jag mätt och belåten haha. Nu sitter jag och kollar på Tv och har inga planer på att dra ut, tror inte jag orkar det för då måste jag skynda mig nu plus att jag jobbar imorn också så det blir lite tajt. Kanske går ut och tar en drink imorgon däremot då Mika fyller 19 och hon hade önskemål om Berns så maybe baby

Nu ska jag gosa ner mig i soffan med min stora tekopp
Puss
Val

Friday night

Jag är taggad, haha. Ovanligt? Har velat gå ut ikväll sen jag vaknade men ingen ville gå ut med stackars mig.. Och jag kände inte för att dra en runda ensam. Men nu så har jag hittat några, hihi. Så ikväll blir det jag, Veronica, Frida och Tess som härjar ute. Om någon blir sugen på att hänga med så får ni jätte gärna ringa eller smsa för ikväll kommer bli grymt. Speciellt med våra planer ;-)

Annars så har det varit en rätt lugn dag. Jag hämtade Frida i Lijleholmen vilket inte var det lättaste. När jag var i Årsta bestämde jag mig för att sätta på GPSen så att jag skulle komma fram någon gång. Vi åkte ut till stallet och red, det var -7 grader ute (om inte ännu kallare) så vi frös ihjäl lite smått. Det är bara uppvärmningen till Ryssland där det är -30 ute, eller? Usch, fy, bu som LG skulle säga..
Så nu ska jag ta en värmande dusch och sedan slänga i mig lite mat som pappa håller på att förbereda. Och sen hoppas jag att alla ringer till mig och vill med ut :-D

Vi ses i dimman
Mal

Friday

Yooo! vad gör ni? Jag är på jobbet längsta dagen ever men som tur är var det 8 timmar och inte 10 som jag trodde.. Än så länge har jag hållt mig sysselsatt här på datan för det är inga kunder alls så jag får betalt för att blogga, kolla facebook, msn, andra bloggar och såna grejer så jag kan sitta här ett tag till haha. Dock drabbas jag av tristess när det inte finns nåt att göra på datan längre men jag har en bok med också så det går nog prima.

Sitter som sagt och kollar runt på facebook och jag måste bara lägga upp några fler bilder från nyårsafton, så jäkla kul!


grymt heta


Mal and Val

Nu ska jag kolla andra folks nyårsbilder! För att ignorera ett message jag precis fick av en som jag hade tänkt lämna kvar i år 2008.. Det går aldrig som man tänkt sig men jag ignorerar det tills jag kommit på ett grymt svar haha

Ciaoo
Val

Seg dag

Idag är det tillåtet att vara seg. Att vara trött och inte behöva göra någonting. Jag lider med de som var tvugna att jobba idag.

Min dag har spenderats i soffan med min bok, När jag hör din röst. Det är fortsättningen på Twilight (ingen har väl missat det?) och jag är helt fast. Men jag var tvungen att ta en paus nyss och kolla på Victoia's Secret fashionshow. Jag tycker att modevisningar brukar vara rätt så stela och så men här är tjejerna glada, flirtiga och springer runt och dansar med artisten etc. Och hela showen är så otroligt grymt gjord och tjejerna är to die for, vem vill inte se ut som Adriana Lima liksom? Synd att den bara är en gång om året.

Nej nu kan jag inte hålla mig längre. Måste. Läsa. Boken. Om jag inte minns fel så har Val en videoblogg från igår? Pinigt...

Puss
Mal


Nyår

Första inlägget år 2009 hihi.
Igår var det ju nyårsafton och det var mycket trevligt men stressigt. Jag fixade iordning mig i form av duscha, tvätta håret, måla naglarna och så utom smink och det här hemma. Runt 16 kom Malin hit då vi kom på att vi kunde åka och handla här i Sickla på vägen. När vi hade handlat åkte vi till mig och hämtade mina grejer och sen åkte vi hem till Malin. Vi gjorde mat, bakade kladdkaka och andra förberedelser, någon gång vid 18 anslöt sig Angie och strax före 19.00 kom de andra tjejerna och då började vi tre sminka oss, fixa håret och ta på oss finkläderna, mycket stressigt. Vi åt middag, drack drinkar, dansade och taggade till hos Malin och sedan drog vi upp på söders höjder där vi såg ut över typ hela stan.

Vi tog väldigt många bilder och här är några:


Camilla, Linn, Malin, jag, Angelie och Nina vid förrätten


Camilla och Linn


Nina och Julia


Malin och Angelie fixar huvudrätten


Jag


Linn och Malin vid varmrätten


Nina, Camilla och jag


Linn och jag


Malin och Angie med den fina champagnen


Malin, jag, Angie och Nina


Nina och jag


Angelie, Nina, Camilla och Malin med tyskarnas dans


Angelie och jag vid den fina granen

Jag och Angelie vaknade upp hos mig klockan 14.00 idag och båda mådde bra så det var skönt. Sen drog vi hem till Malin för att hämta våra grejer och nu sitter jag i sängen och kollar på TV.
Puss puss
Val

RSS 2.0