31 december

Hej hopp gummisnopp.
Jag kom precis hem från stallet så nu fryser mina små tår... Just nu vill jag bara lägga mig under en filt och läsa När jag hör din röst. Men inte har jag tid med sånt. Jag måste städa mitt rum lite, dammsuga lägenheten, duscha och allt vad det innebär (jag menar inget porrigt!), fixa naglar etc, äta lunch. Och allt det helst innan kl 16 då Val kommer hit för att hjälpa mig förbereda allt. TACK du är bäst älskling!
Så nu har jag inte tid att sitta här och häcka längre. Vi hörs sen. Om jag och Val har tid vill säga, vi har lite heta bilder från igår som bara måste upp i bloggen. Om vi mot all förmodan inte skulle höras så får jag önska er ett gott nytt år och en grym kväll!

Mal

Nyårsstressen är igång

Ciaoo! Här har jag fullt upp så jag glömde att skriva förut. Jag har precis duschat, tvättat håret och allt det där och för en gångs skull började jag inte blöda på knäna när jag rakade benen (mina knän är lite emo), och det är jag glad över! Nu håller jag på och fixar ögonbryn, hår, naglar och allt möjligt. Fick även (nästan) bort det konsitga mönstret på min rumpa från när jag solade igår. Jag brukar aldrig sola för jag har ju mitt italienarblod så likblek brukar jag inte vara ens när solbrännan är borta.. Men igår kände jag att italienarblodet inte räckte och eftersom jag är ovan vid att sola solarium fick jag såklart konstiga märken på rumpan av trosorna.. och spets var nog inte bästa idén haha.. 
Nu ska jag ta tag i rummet, måste bädda iordning så att det finns sovplatser här. Vet aldrig vart man hamnar så om vi hamnar här i närheten finns det plats för nåra och annars får jag och Angie en stooor säng var om det bara blir vi.

Vi hörs sen!
Val


Last day

Jag kom hem från Malin för en stund sen. Vi åt middag, kollade film, babblade och planerade lite inför imorn. Tror det blir goodie! Nu har jag grymt ont i huvet så dags att hoppa i säng, puss puss
Val

Har du sett min hund?


Nu tycker jag att alla ringer och säger att ni sett hans hund ;-) hahaha

Mal

...

Åh va arg jag blir, usch. Eller ledsen? För en kompis skull. Går inte in på vad eller vem men åh jag blir så irriterad. Inte på henne ofc, utan på killen, jävla idiot. Och grejen är att jag varit med om exakt samma sak, suck. Men det var längesen så känn dig inte träffad och allt är glömt och förlåtet, iaf för nu. "Jag tror jag börjar bli kär i min flickvän men..". Nej usch, jag tycker synd om henne, jag ska säga det till henne också. Iofs förstår hon när hon läser det här men ändå. ♥

Val 

På bättringsvägen. Förhoppningsvis

Jag insåg precis att min röst försvinner mer och mer.. Men jag mår nog bättre än igår iaf, så det går frammåt. Jag kan ha hur lite röst som helst imorgon så länge jag är pigg, mår bra och inte har ont i halsen/huvudet. Annars får vi lösa det med Alvedon och Ipren ;-)

Idag har jag inga direkta planer förutom att några hetingar förhoppningsvis kommer hit och kollar på film ikväll. Jag har en känsla av att vi kommer se Twilight.. Tre dagar i rad, vad säger man? Haha. Jag måste ha boken nu så jag kan läsa. Jag och Frida har ju våra teorier om vissa personer och vad som kommer hända. Så jag ska nog gå ut på jakt idag och leta efter 2an. Hoppas den finns i närheten för jag orkar mig inte in till stan och trängas. Sen pallar jag inte göra mig iordning för den delen heller.

Later
Mal

Nyårslöften

God morgon! Eller? Idag är det näst sista dagen på år 2008 och det känns väl inte ens egentligen mer än att jag längtar till imorn! Jag funderar fortfarande på mina nyårslöften men kommer inte på nåt kul och bra. Antar att jag måste ha såna där tråkiga som ingen kan följa, men ärligt, det är inte ens kul, då har jag ingenting istället! Sen finns det ju lite borde grejer och det är väl typ, äta rätt, träna, dricka måttligt, det där med killar, och det där med vänner, vilka som ger och tar och vilka som bara tar energi.. Men allt går som sagt i perioder, det finns alltid perioder (främst sommarn) där man skiter i allt vad nyttigt betyder och bara har kul och gör det man vill för stunden. Det behövs!
Så nej, inga tråkiga nyårslöften för mig, i så fall skiter jag hellre i det men om ni har förslag får ni gärna hjälpa till :-)


 
Laura Pausini ft. James Blunt, den här spelas varm här hemma!

Nu ska jag göra frukost/lunch, vi hörs!
Val

Myskväll

Mysig kväll! Mika gick precis hem, vi har haft en myskväll hos mig, käkat middag, druckit gott vin och pratat massor. Så himla kul att sitta och uppdatera varandra och nu var det viktiga grejer, så viktiga det kan bli på området iaf haha. Samtidigt har vi svullat chips och dipp så det är ingen chans att kroppen kommer va i trim till nyår, perfect! Tur att min klänning är draperad över magen haha, burned på alla andra!
Den här dagen har varit lite konstig och lång. Började med att mami skulle iväg till jobbet, väckte mig och sen hör jag henne springa omkring i hallen och prata om facebook, hallå, det är min mamma! Facebook?! Sen har dagen fortsatt sådär men det var chill ändå, behövs lite oordning i vardagen ibland haha

Nu lyssnar jag på Hani haha, visste inte vem det var förrän i helgen då vi träffade honom och jag säger bara en sak. De ögonen! Har aldrig sett något så coolt, nästan läskigt ju men jag och Nina babblade glatt med honom och de andra.

Nu ska jag snart hoppa i säng tror jag, börjar klia i ögonen
Puss & God natt
Val

Movietime

Nu blev allt genast bättre för nu ska jag titta på Twilight med mina vänner Ben & Jerry.
Solong suckers!
Mal

I Feel good

Jag är arg. Jag är arg för att jag blir sjuk två dagar innan nyårsafton, jag är arg för att man fryser ihjäl så fort man går utanför dörren, jag är arg för att det är hopplöst att gå ut i Sverige (även om vi brukar lyckas ganska bra), jag är arg för att jag inte har massa pengar så jag kan shoppa loss på rean, jag är arg för att det inte går att ladda ner Twilight, jag är arg för att jag inte hittade boken jag ville ha idag, jag är arg på en person som beter sig idiotiskt, jag är arg för att det är stökigt i mitt rum och jag inte orkar städa. Igår var allt bra men sen blev jag sjuk och då blev allt dåligt. Eller nu känns det bra när jag fick skriva lite, haha. Och jag är en sån person som hellre ser det positiva i människor och i allt så nu ser vi allt från den ljusa sidan istället :-) Det är nyår om två dagar, det har faktiskt vänt och vi går mot ljusare tider = sommar snaaart, hey vi lyckas ju och oftast gratis, tänk vad tråkigt livet skulle bli om man fick allt som man ville ha, Twilight laddar så kanske är den klar snart annars är det ju bara att gå på bio vilket är mysigt, boken finns nog i en annan affär och jag måste ju inte ha den just idag, personen har ju faktiskt varit snäll mot mig så han/hon/den/det kanske bara har en dålig dag (dagar), det man inte ser mår man inte dåligt av och jag ser ju faktiskt inte mitt rum just nu...
Sen finns det ju massa andra saker att vara glad för: vänner, familj, ridning etc. Och vi har bara en termin kvar sen har vi klarat av skolan i 13 år (räknat med 6års), hur bra är inte det?
Man ska inte gå runt och vara en bitterfitta, utan se allt från den ljusa sidan. Visst får man ha sina perioder, det tror jag behövs, men jag tänker på en del som är arga på allt hela tiden. Tänk vad mycket man måste gå miste om.



Mal

Fundering

Vart går gränsen mellan att hoppa och att flyga?
Haha, 30m kom Bella fram till...

Mal

Galet på stan

Ah, äntligen hemma! Jag var som sagt i stan idag och jag tänkte att jag skulle åka själv för att vara lite effektiv. Yaya, hur gick det då? Det var ett helvete, det var grymt mycket folk och det kändes som jag skulle bli nertrampad. It ain't easy being kort sometimes. Ja, det var rätt jobbigt men jag hann med det jag skulle, så nu känns det bra. Det var massa folk jag kände igen också och Alex som jag iofs visste att han skulle in till stan men vad är oddsen att man springer på varandra? Iofs sprang ju Malin och Nina på Linn så I guess, Stockholm är litet, mycket litet!

Nu har precis gjort rent min necessär med smink, tömt den på smink jag inte använder, gjort rent den och alla borstar. Slängde även lite gammalt eftersom jag köpte nytt idag så nu är den, och jag redo för NYÅR! :-)



Nejmen, gissa vad de sänder på TV400 idag då??Paradise hotel! I'm bänkad, tills Mika kommer på middag iaf haha

Puss
Val

En förkyld Mal

Det kändes lagom roligt att vakna upp imorse med världens förkylning. Kul såhär innan nyår... Så jag tänker bosätta mig här hemma idag och imorgon och göra allt vad jag kan för att bli frisk. Jag och mamma ska  åka och handla lite senare och då ska jag ladda upp med göra-mig-frisk saker. Det blir nog bra.

Annars flyter väl allt på som vanligt. Att ha lov såhär får mig bara att längta ännu mer till studenten och livet efter. Det här är liksom en liten försmak på det hela innan man börjar jobba, haha.
Och juste, igår kom mamma hem med vår nya bil. Den är jätte, jätte fin så nu kan jag glida runt riktigt ordentligt.

Nu ska jag nog gå och göra lite olagligt, hihi. Så jag kan se på Twilight senare!
Kram
Mal


sms

Hoppas alla är pigga och glada. Jag gick upp för ett tag sen och har redan hunnit konstatera, för 58e, gången att jag hatar sms från tele2.. Mobilen har varit tyst ett tag, plingar till och man undrar vem det kan vara, man tar upp mobilen och ser att det är tele 2, det suger verkligen haha.. Nu plingade det igen men nu var det Linn som ville ha hjälp med olika sorters champagne hahaha.. Hoppas jag kunde hjälpa till ;-)

Nu ska jag äta något och sen iväg till stan
Puss
Val

Twilight



Jag är kär!
Mal

Dagen och kvällen

Jag och Linn var riktigt sega imorse och kom inte upp ur sängen förräns kl 14... Haha, vi lyckades få i oss lite frukost och degade i soffan ett tag. Sedan åkte Linn hem och jag tog bilen ut till stallet och mockade lite snabbt åt skruttputt för att sedan åka iväg igen och plocka upp Frida i Farsta. Vi åkte vidare hem till Bella där hon och Linda hade lagat en delicious middag. Vi som hade förväntat oss att laga nåt enkelt som typ Tacos så att komma till ett dukat bord var inte helt fel. När vi hade ätit spelade vi Pictionary och åt efterrätt. Jag och Frida var på lag och vi sög, haha. Hur fan ritar man någon som klantar sig? Så vi förlorade ganska hårt..
Vi bestämde oss för att gå och köpa massa godis eftersom dom fixat middag och allt. Så jag och Frida tog en promenix till affären och laddade upp med chips, dipp och godis. När vi kom upp igen svullade vi massor samtidigt som vi kollade på Twilight och precis som resten av alla som sett filmen är jag helt kär. Jag vill också ha en vampyr... En som Edward! Nu måste jag köpa böckerna för det är så spännande. Åh, varför händer aldrig sånt i verkliga livet..? Alla killar man träffar är ju drägg nuförtiden, haha.

Nej nu ska jag försöka städa mitt rum och bädda min säng, det ser förjävligt ut!
Mal


Shakespeare in love

Ännu en lugn dag. Jag har helt fastnat i Paradise hotel och det känns ju lagom meningslöst haha. Äh, egentligen är det så lovet ska vara, hälften party, hälften chill i soffan framför TVn och när de sänder samma serie 6h i rad fastnar jag lätt.. Nu är det Shakespeare in love på 5an och den är riktigt bra. Inte riktigt min typ av film egentligen men nåt har man väl lärt sig efter 2,5 år som kulturare haha
Imorn ska jag in till stan, har lite ärenden att uträtta och lite shopping som ska fixas innan nyår. Och så kan vi ju hoppas på nåt kul hihi..
Nu ska jag kolla filmen.
Hörs imorn
Val

28e december

God morgon! Vaknade nyss och har ätit frukost och börjat lite med att städa mitt rum, det såg för jävligt ut! Nu ser man iaf golvet så det är trevligt men mycket kvar så än kan jag inte koppla av. Haha åh, vet inte vad jag ska skriva men god morgon eller dag eller vad det är haha. Today.

Dags att ta tag i städningen igen, när jag ändå är igång.
Pussar 
Val

Utgång

Tagga, tagga för ännu en utekväll ;-) Vi ses på stan!



Mal

Christmas




Dennis tyckte om snön!


Jag och Gisela vid granen


Sötnos


Gustav lurade ut mig på en låång hundprommis




Deg i soffan i väntan på julklappar :-D


..Sedan spårade det haha




Mitt fina paket från Make Up Store :-D

Mal

Trött trött trött

Hej hopp.
Jag sitter i min säng och ska alldeles strax ta en powernap, är helt död.
Idag har jag vart inne i stan med Nina och vi sprang runt lite överallt och försökte hitta en ny vinterjacka till mig och en nyårsklänning till Nina. Helt random springer vi in i Linn och hon joinar oss. Vi gick och åt på Donken, kollade i lite fler affärer och satt inne på bion och väntade på att pappa skulle föra över lite pengar, haha. Men det var ju så kallt ute... Hittade iaf en ny jacka tillslut så jag hoppas att den inte kommer ta sönder mina jeans och strumpbyxor som min jacka nu gör :-)
Ikväll får vi allt se vad som händer, har en del planer men man vet ju aldrig. Next stop för mig är iaf en powernap. Så god natt för ett tag, vi hörs snart!

Kram
Mal

Paradise hotel

Fick precis ett litet önskemål om ett inlägg från min sötaste. Och duktig som jag är loggar jag såklart in och skriver, tyvärr har jag inget roligt att skriva bara. Jag sitter och kollar på Paradise hotel haha kommer ni ihåg det? Jag följde det inte men kollade ibland. Det går iaf hela dagen idag på TV400 och nu sitter jag och kollar på det. Mycket underhållande och aa Olinda, hata eller älska? Kan inte bestämma mig, hon är cool men sjukt störig haha. Och sen han Marre, jag trodde det var Bobby först, de är grymt lika och båda är frisörer, var tvungen att smsa Angie och fråga men tydligen var det två personer haha..

Nu är det paus och jag funderar på vad jag ska äta, vi har en hel chokladask som vi köpte till jul som vi inte öppnat så jag funderar på den men jag är ändå inte sugen. What to do?..big probs.
 
Åh, fattar ni att det är nyår på onsdag?? Gaaaalet! Jag har lite drömplaner hihi men vi får se, time will tell.. Det kommer iaf bli jättekul, längtar!

Nej nu börjar det snart igen!


Paradise


 

PUSS
Val

They're paying me for nothing

Sa jag att det skulle vara segt? Jag menade tomt.. Ingen kund på hela dagen, 2h och 40 min...They're paying me for nothing.
Love
Val

Morning

God morgon! Jag är redan uppe och på jobbet men det gör mig inget nu när det är lov, nice med cash bara. Däremot har jag lite ångest för den 2 jan för då jobbar jag 10 timmar, helt själv och det kommer bli sjukt segt.. men men, det är nästa år höhö.. Idag är det iaf den 27 dec och nu är det inte långt kvar! Nyår på onsdag!!
Jah, vad gör man nu då..? Har en känsla av att det kommer bli lugnt idag.
Pussar
Val


Soft och Huset

Tjaaa, allt bra?
Sorry för extremt jätte dålig update idag, blame it on me!
Mamma väckte mig vid halv 12 imorse och då åkte vi direkt ut till stallet, plockade bara upp Veronica på vägen och sen red vi i en och en halvtimme, galet härligt! Hon har ju inte ridit på typ 3 månader så någon kommer ha riktig pain in the ass imorgon ;-) och det är inte jag..!
Sen när jag kom hem igen vet jag inte riktigt vad jag gjorde, inget vettigt iaf. Jag var seg som jag vet inte vad och det var iskallt i hela lägenheten hela kvällen. Runt halv 8 fick jag sms av Veronica att vi skulle ses i t-centralen för utgång. Jag tog en promenad med Dennis i kylan och sedan hem till en varm dusch och efter det blev jag taggad. Så jag gjorde mig iordning och mötte upp henne, Marcus och Persson i t-centralen. Vi drog först till Donken där killarna åt en andra middag och sedan vidare till Soft, ett riktigt soft ställe höhö. Vi satt där ett tag och hade det trevligt innan vi drog vidare. Jag och Veronica hade sagt från början att vi var på allt och att dom fick bestämma. Det ångrade vi när vi stod utanför Huset kan jag säga, haha. Men vi följde glatt med in för att inte ge oss, envisa som vi är. Där inne träffade vi några fler killar som Marcus och Persson kände så det var nice.
Sedan började vi röra oss mot dansgolvet och vi hade så jävla kul, haha. Det går inte att återberätta tror jag, man måste ha sett människorna. Först var det en tjej som var som i trans. Hennes blick var helt borta och hon stod ensam i sin egen värld mitt på dansgolvet och gjorde skumme rörelser. Kom någon för nära knuffade hon bort personen. Vi tog genast efter hennes rörelser såklart!
Sedan var det en kille med långt hår, hahaha. Han var roligast av alla! Sorry nu kommer ni inte fatta någonting men han lärde mig och Veronica riktigt fina danser. Han var helt crazy, jag skojar inte!! Han var från London och älskade Sverige.
Så där stod sedan vi 4 (jag, Vera, Marcus och Persson) och dansade en blandning av transdansen (ibland med henne), långhårigakillens dans och bara massa löjlig dans som pizzadansen, stekardans etc etc. Jag hade extremt roligt ikväll men jag tycker fortfarande inte bra om Huset. Så hey, det blir alltså vad man gör det till ;-) Man kan inte skylla allt på stället.

Sedan när jag skulle åka hem satt det en gubbe som var helt borta och sjöng på Daddy Cool. Och efter att ha blivit bjuden på diverse efterfester som jag glatt tackat nej till sitter jag nu här i min säng och ska strax sova. Jag ska bara göra mig av med sminket först. Hoppas att eran kväll har varit lika lyckad!

God natt
Mal

God natt

Dags att sova, imorn ska jag jobba några timmar och sen vet jag inte, kanske utgång om jag känner mig på topp hihi.
Natti
Val

Friday night

Mysig dag! Har kollat film, ätit och legat i soffan i stort sätt hela tiden. Det är lov!

Här är två bilder till från igår




Ha en bra fredagkväll, min fortsätter i soffan!
Val

Bilder från igår












PUSS
Mal

Annandag jul

God morgon? Jag har precis ätit frukost och snart ska vi kolla på film, det blir nåt okomplicerat så man kan halvsova, me like!
Julafton var supermysig och jag fick massa fint av tomten, bäst var nog flygbiljetterna till Rimini i sommar så nu längtar jag grymt mycket, craaazy! Vi firar som sagt jul med min gudmor och hennes släkt på Adelsö då vi inte umgås mycket med vår egen. Det är trejde året i rad och vi åt kalkon, klyftpotatis och allt som de äter, ganska skönt med ett break från all julmat för vi har så det räcker och blir över hihi..

Vi kom hem från Adelsö igår och när vi kom hem var det bara att ta en powernap, göra sig iordning och vända för att ta vara på kvällen. Vi skulle såklart ut och röja precis som alla andra. Vi började kvällen hos Malin med galenskap och drinks och sen drog vi ut och träffade massa trevligt folk och sådär. Mycket trevligt.

Dags för film!
Puss puss
Val


Kvällens

Kvällens roligaste var mitt och Linns ragg som stod och log mot oss och flörtade med oss hela kvällen. Sedan bjöds vi även på cider. Det var en tjej.

God natt
Mal

Hemma igen

Hey everybody.
I'm baaaack, bra va? Min jul har varit riktigt mysig hos mormor med släkt och god mat. Nu har jag varit hemma ett tag och hunnit duscha, äta mer julmat och planerat det sista inför ikväll. Vi har lärt oss att det är smart att ha en plan B haha. Har en känsla av att det kommer bli roligt ikväll :-)
Sorry om det blev lite kort nu men nu ska jag gå och göra mig fiiin. Lägger in bilder från jul om jag får tid över innan jag får sällskap här hemma.

Puss
Mal

The big day is here

Det är julafton!



Hoppas ni varit snälla barn och får mycket fina julklappar. Glöm inte att äta överdrivet mycket och såklart 15.00 Kalle Anka, det hör till! Och se till att önska alla ni tycker om en riktigt god jul! Det ska iaf jag göra och jag börjar här!
GOOOOOD JUUUUUUUL!!

bara några få timmar till julafton

Hello, vi har fullt upp här. Vi har lyckats göra massa julmat och självklart ätit massor också, härligt! Jag brjar faktiskt få lite julkänslor nu så det är mys. Fikan idag var mycket trevlig. Vi satt länge med te och annat och pratade om allt och inget, skvallrade och planerade lite grejer. Åh, jag älskar att ha jullov men det är lite jobbigt när vi inte ses varje dag faktiskt, det måste jag erkänna, det är ju för de här tjejerna och mr J. som man orkar skolan! Vi ska ut på torsdag så då ses vi igen så jag klarar mig nog tills dess hihi.
När jag kom hem upptäckte jag oidentifierade julklappar under granen så nu r jag riktig nyfiken, åh, längtar till imorn. Vi ska ut till adelsö till min gudmor och den släkten så firar vi på engelskt vis med kalkon och grejer, riktigt trevligt! Dock kommer jag antagligen inte ha tillgång till någon dator så vi hörs på torsdag.

Nu kom mami på att vi har världens godaste choklad hemma så jag ska springa och hämta den hihi.
GOD JUL, BUON NATALE, MERRY CHRISTMAS, FELIZ NAVIDAD!
Val


God Jul

God morgon / god förmiddag / god dag!
Precis som igår så ringde mitt alarm klockan 8 imorse. Älskar att vara uppe på morgonen när man väl tagit sig förbi kliva-upp-ur-sängen-fasen. Var ute och red med Sara och det var riktigt härligt väder ute, blå himmel och solsken. Det var ett tag sen sist..
Förövrigt så kom jag kom för en liten stund sen och har duschat och slängt i mig lite rester från igår. Jag ska precis som Val möte upp resten vi Medborgarplatsen för en fika, det är inte ok att åka bort över jul och nyår som Anna ska. Ajabaja!

Sen efter det ska vi åka ner tillLinköping för att fira jul hemma hos mormor med släkten. Det ska bli riktigt mysigt och jag kommer ha fullt upp. Det finns dator och så där men jag kan inte lova att jag kommer uppdatera nåt, inte något jag kommer prioritera under julen. Men kanske kanske :-) Annars får ni ha en underbar jul med massa fina presenter. Jag är tillbaka på torsdag igen.

God jul
Mal


Dagen före den stora dagen

God morgon! Man får så annorlunda vanor över lovet och det är så skönt! Jag gick upp runt 11.00 och åt frukost, slog in julklappar och nu har jag precis duschat och så, effektiv! Nu är det dags att hitta lite kläder för om en timma måste jag bege mig mot the fika with the girls, det blir mys :-)

Hoppas ni får en bra dag
Puss!
Val

Rött it is

Åh, det är så mysigt att det snart är julafton. Man känner det där lugnet som är så mysigt. Egentligen är det lite konstigt för imorn kommer bli en galet stressig dag, jag har planer så det räcker och blir över. Prio ett är att fika med Anna vid 13.30 eftersom hon 24 timmar senare beger sig mot varmare breddgrader. Sen är det som sagt miljoner annat som ska göras men jag är luuuugn. Det kan iofs bero på att jag köpte julklapparna idag och slipper oroa mig för det. Och såklart röda underkläder till nyår. Det är nämligen så i Italien att röda underkläder på nyår betyder tur och sen jag började med det kan jag inte sluta, och det ska inte bara vara röda utan nya också och idag fick jag tag på dem. Låter kanske lite skrockigt eller så och ja det är det väl, men rött är sexigt så why not hihi.

Nu ska jag försöka gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen.
Natti natti
Val

Liten fräckis

Mentalsköterskan går in till galna Åke, som sitter på sängen å brummar.
- Vad gör du Åke? frågar hon.
- Jag kör bil, ska till Oslo, svarar han.
- Ok, ha en bra tur då!
Så går hon till nästa rum. Där sitter galna Tom och drar i snoppen för glatta livet.
- Vad i allvärlden håller du på med Tom?
- Jag knullar Åkes fru medan han är i Oslo...

Det här pratade vi om under julbordet, vad brukar ni prata om? Haha.
Mal

Party all night long

Är jag den enda som helt har missat att det är världens party överallt den 25e? Haha, alla ställen har öppet till fem istället och överallt spelar grymma dj's. Jag som tänkte rulla runt hemma fylld med julmat och godis. Men det blir antagligen ändrade planer, man behöver kanske dansa bort all julmat istället? Snackade precis med Limpiano och vi är lite sugna på White Room. Hör av dig om du är sugen på att haka på. Sen vinner ju även den som har sexigast outfit ett presentkort på 2000 någonstans så vi får fixa till oss lite extra. Skoja, det gör säkert så att det kommer springa runt massa bimbos i underkläder haha. Undrar om det finns killar som kör lika fullt ut? Rawr!

Nu ska vi alldeles strax fira lillejulafton och äta julbord. Sakta men säkert kommer julkänslorna smygandes :-)

Mal


Juklappsshoppingen avklarad!

Nu är jag hemma igen efter en runda på stan med Angelie. Det var sjukt mycket folk, kan inte folk vara ute i tid så vi som faktiskt behöver springa omrking nu får lite privacy?? haha daaah. Det var riktigt jobbigt att springa omkring men jag hittade alla julklappar till mami, fick planera om lite men det blev perfekt, hon kommer(måste) bli glad. Vi skvallrade och sprang omkring i olika butiker. Sen tog vi paus i gallerian där vi såg massa folk från norra och Lars Leijonberg och efter det bestämde vi oss för att ge upp och åka hem.

Puss puss
Val

Uppe med tuppen.. nästan

God morgon på er, för jag antar att de flesta av er precis gått upp eller fortfarande ligger och sover? Själv var jag uppe alldeles för tidigt, redan klockan 8. Inte så dåligt va? Åkte ut till stallet och red med Lotta och Sofia, det är faktiskt skönast att vara där ute på morgonen. Sen när jag skulle köra hem så var det världens krock på Nynäsvägen, lite läskigt faktiskt med tanke på att det var fyra bilar som krockade. Och de var de fyra bilarna precis framför mig så jag var den första som inte krockade om man säger så.. Usch, ena bilen var helt kvaddad så jag hoppas att det gick bra för alla.

Nu ska jag alldeles strax röra mig in mot stan och möta Veronica. Vi ska börja med en traditionell svullunch på Bruger King - Whopper, plusmeny med cola, en garlic sås och en hot cheese, king wings, chili cheese och lökringar. Yummie, sen blir det efterrätt och fika på Espresso House som vanligt och sen vet man aldrig vad vi hittar på för äventyr! Vi hörs senare iaf.

Puss
Mal


Sötnos
 

En drink i solen? ja tack!

Iiiiih, det är kallt! Vet inte hur jag ska stå ut till sommaren med denna kyla. Anna den lyckosen åker ju till Vietnam på julafton (och dissar vårt grymma nyår) och får njuta av solen. Synd att Alex glömde packa ner mig i väskan till Egypten, det hade varit nice. Tänk att sitta med en drink i solen nu, det skulle jag inte säga nej till.. Mami känner nån som har ett hotell i Thailand så vi funderade lite på att kanske åka dit över jul men vi tycker det är lite läskigt att flyga väldigt länge så vi bangade det för nu. Men vafan, Anna packar du ner mig? :-)

puss puss
Val

Måndag - jullov!

Good morning sunshines! Jag somnade redan vid 21.00 igår (trött efter en galen helg) och hann inte skriva nåt. Vaknade för ett tag sen men det var så varmt under täcket så jag orkade inte gå upp. Jag är iaf uppe tidigt för att ha jullov så jag hinner nog med mycket idag. Jag och Angelie ska börja dagen med julklappsshopping, har ju fortfarande inte köpt en enda.. Senare ikväll ska vi börja med lite förberedleser inför självaste julafton, typ göra köttbullar och sådär, alltid lika mysigt att förbereda. Och om vi orkar/har tid kanske vi tar en vända på gymmet också, känner att det skulle vara rätt skönt faktiskt.


Malin ville inte va med..


så hon fick en egen hihi

PUSS
Val

Björn Gustafsson

Sitter och tittar på Parlamentet och Björn Gustafsson är fortfarande lika skön. Hur kan man tröttna på honom?!



Mal

4e advent

Hey babes! Det blev som sagt utgång igår för mig och Malin. Vi startade kvällen hos henne med drinks och sen drog vi ut. Vi delade på oss redan på Fellows och hon har ju berättat om sin kväll. Jag stannade som sagt kvar med Stephi och killarna. Sasha fyllde år så vi firade honom. Tyvärr stängde stället redan runt ett så runt halv två (efter att ha väntat på jackor i typ 20 min) så drog vi till Vanilla. Jag tappade bort tjejerna och gick med killarna och stod i kön ett tag. När Stephi och hennes syrra kom hade vi inte gått in än och klockan var runt halv två. De drog in vad jag vet men jag var rätt trött och drog därför med två av killarna som skulle hem. Fick sällskap nästan hela vägen hem sen också så det var mysigt.
Har bara två bilder från när vi va hos Malin och inga bilder ute för jag glömde helt bort att jag hade kameran med mig men jag lägger upp de två senare.
Hinner inte skriva mer nu för min favoritkusin är här och jag ska va lite social hihi.

Puss puss
Val

Det fortsätter...

Hahaha, är det jag som är sjuk?

Mal

Utgång trots allt

Så mycket blev det med min lugna kväll igår, haha. Precis när jag skrivit blogginlägget ringer Stephi och undrar om jag ska med ut. Val skulle med också sa hon och jag kände att jag inte pallade så jag sa nej. När vi lagt på ringde jag Valentina och blev helt plötsligt taggad så klart vi drog ut. Hon kom hem till mig och sen åkte vi vidare in mot stan. Stephi and the crew var på Fellows bartömning så vi tänkte att vi skulle möta upp dom där. Vi kom dit och det var kaos.. Vakterna kollade inte ens leg utan släppte bara in folk. När vi kommer in är den första personen jag möter Veronica, min bästis sedan barnsben. Hon bor just nu i Helsingborg men kom hem igår så det var askul att träffa henne. Dom skulle till Ice och Stephi skulle stanna där/dra till Vanilla och Fellows sög och jag tycker inte om Vanilla så jag drog med Veronica, Milla och Linn till Ice medans Val stannade.
Vi kom in på Ice direkt och fick massa drinkkuponger så det var riktigt nice där. Jag stannade till typ strax efter 2 efter att artigt ha tackat nej till en inbjudan till Solidaritet. Kände fortfarande att jag var sjukt seg efter fredagen och jag skulle upp tidigt så det kändes rätt lockande att dra.

Och nu tror ni säkert att jag precis vaknat? Men nej nej, jag har varit uppe och julbakat hela morgonen med mina kusiner. Jag känner hur mina ögon börjar gå i kors så jag ska nog ta en powernap.

Later
Mal

Dagen idag


Alltså hjälp...

Dagen idag har varit rätt så chill. Jag mötte Frida vid 13 och vi åt sushi på sushistället här bredvid. När vi hade ätit klart åkte vi in till t-centralen för lite julklappsshopping. Nu har jag bara en kvar, skönt. Så vi gick runt där ett tag och skrattade åt gamla minnen... Sedan satte vi oss på ett café och drack varmchoklad med grädde. Tror vi satt där i typ 2 timmar totalt och i slutet kom även Nina och satt och pratade med oss. Halv sex mötte jag och Nina upp Erik och Frida åkte hem. Vi gick till Panini för att äta lite innan bion. Vi såg Yes man som var riktigt rolig även om jag sov den första halvtimmen. Jag vaknade lagom till själva storyn började, haha. Och efter det åkte jag hem och nu sitter jag här, hur trött som helst. Ska nog gå och lägga mig i sängen strax och sätta på en bra film. Lär väl somna efter 5 minuter men det är smällar man får ta efter en kväll som igår :-)

Ni får sova så gott iaf, det ska jag göra!
God natt
Mal

Treat


Jag, Angelie, Nina, Anna och Linn

Mal

Ice


Jag (ser jätteliten ut haha), Vicky och Anna

Haha, in action



Haha Anna fattar varför den här bilden är kul ;-) RAGGAREN! Och han som gick ner i spagat i bakgrunden och så självaste Anna till höger, nice!

Mal

Fredagskvällen

Hello, nu är jag hemma. Vi hade sjukt mycket kunder i butiken hos Jenny idag och det förstår jag verkligen. Vi smygstartade mellandagsrean och det finns så mycket fint där så alla köpte som bara den, riktigt kul!
Nu har vi hunnit äta middag och fikat och jag sitter här med dubbla mjukisbyxor och t-shirt, kofta och munkjacka och fryser arslet av mig. Lena och mami tror att jag håller på att bli sjuk men jag fortsätter neka, jag har inte tid!

Igår fick vi ju jullov och på kvällen skulle det såklart firas! Vi gick till Vapiano där vi tänkte äta middag men för en gångs skull var det proppfullt där så vi bestämde oss för att gå till ett annat stället, efter underhållning i telefon och några promenader hamnade vi tillslut i Kungshallen där jag, Linn och Angie åt mat från Tacobar och de andra försökte förneka att de också är tjockisar genom att äta nåt annat haha.. Vi träffade även Magnus och Stefan som tyckte det var mycket trevligt att sitta så nära mig och Linn då de fick en chans att prata med alla oss trevliga flickor.


Malin och Anna


Nina snackar med Stefan på andra sidan och Linn... posar!


Efter middagen där vi även fick inbjudan till sturebadet drog vi vidare till Treat där det var något segt innan vi gick in. Väl inne träffade vi Camilla och massa andra.


Angie och Anna


Linn, Malin och jag


Efter Treat gick Linn hem och vi mötte upp Victoria. Vi tänkte vi dra till Ambassadeur men det gick inte som vi ville så vi tog plan B och gick till Ice. Vakten hade riktiga probs så det slutade med att Malin, Anna och Vicky gick in där och jag, Nina och Angie drog till Chaplins. Vi skulle möta upp spanjoren för att säga hej en snabbis men det slutade med att han och hans kompis fixade in oss så vi drack drinkar och hängde där resten av kvällen.

Nu måste jag tömma min inkorg i mobilen, den klarar inte mer än 1000 så det plingar till hela tiden, varannnan pling av sms och varannan av att det måste rensas, suck.
Puss puss
Val

God morgon?

Hemma. Home sweet home. Sitter i soffan och dricker julmust och ska alldeles strax byta om från gårdagens partyklädsel och möta Frida för en sushilunch. Det ska bli grymt gott, är sjukt hungrig även om vi lagade korv med ketchup klockan sex imorse, haha. Igår var nice förutom att alla vakter ska vara så jävla dryga! What's up med det? Vill dom visa sin "makt" genom att neka folk utan anledning? Jaja dom tjänar ju inte direkt på det och jag har hört att klubbägarna börjar bli less på sånt så om ni inte sköter er och släpper in folk så har ni nog inget jobb kvar ;-) Sitter jag och säger...


Jag lämnar gårdagen åt Val som har bilder. Nu ska jag springa så vi hörs senare! Jag lovar.


Kram

Mal



Bjussar på en bild med pålle <3

Lördag

God morgon! Jag mår prima, det här är faktiskt nice! Eller prima och prima, min hals är fortfarande inte riktigt ok men inget bakis snack eller så. Jag ska faktiskt iväg och jobba snart, trodde det skulle bli en ledig helg men sen blev det ändrade planer och det är ju bra sådär inför jul. Lägger upp lite bilder från igår och berättar om vår kväll sen.
Puss
Val

Utgång på G

Nu håller jag på att göra mig iordning. Tog inte värsta festkläderna men det är nice ändå, rött inför julen. Tyvärr har jag slängt alla mina hårprodukter utom mitt älskade hårspray så håret får vara som det är, hopefully it will look goood. Annars är allt som vanligt, jag och Malin har lite busiga planer. Vi börjar på Vapiano med middag och sen drar vi vidare till något av alternativen nedan så det blir noh en grym kväll. Hmm.. upptäckte att jag har mascara på mobilen också, aja men då är ju allt normal hehe.

Puss på er!
Hoppas ni får en nice kväll!
Val

JULLOV

Hello, nu kom jag precis hem. Vi hade som sagt skolavslutning idag och vad säger man? Dansa äger sång! Jag gick upp tidigt imorse och åkte till skolan så jag skulle hinna till 11.00. Det var bara det att jag tagit fel på tiden, vi skulle egentligen börja 12.00. Så jag gick till biblioteket för att skriva ut mitt arbete och där träffade jag Anna och co. så jag hängde med dem, mycket trevligt. Jag missade klassens get together för vi satt i matalen och, ja inte åt vi iaf, utan istället babblade vi på.
Efter skolavslutningen åkte jag och Angie till Ale och så träffade vi Ceasar, sötaste ever! Men oj va han bits den lilla bushunden hihi



På promenad


Det var tydligen kul att bita mig i fingrarna haha


Ceasar!

Nu ska jag nog ta en powernap
Puss
Val

Russia, here i come!

Gissa vems brorsa som är så grym att han kom med i landslaget? MIN, såklart. Så nu blir det Ryssland i början av 2009, haha. Undra vad dom äter där? Typ rödbetssoppa sa pappa.. Bantingskur eller vad? Men det blir nog nice ändå!

Idag började vi kl 12 med fika. Det var nice med julmust, lussebullar, pepparkakor och choklad. Sen var det skolavslutning i aulan och det började med några som dansade. Dom var inte så jättebra (förlåt) förutom killarna som var grymma. Sen var det en kille som körde själv och han var så jävla bra! Han körde popping och var tom bättre än Kevin, vår danslärare, vilket är typ omöjligt!
Sen var det en massa människor som sjöng solo, typ 78 miljoner stycken så det blev lite segt efter ett tag. Men Steffi var bäst som vanligt.
Efter skolavslutningen mötte jag mamma utanför hennes jobb och vi gick och åt lunch. Italienskt, delicious. Och nu sitter jag här, var precis och hämtade ett paket på posten. Kanske något att ha på sig ikväll, who knows... För nu är det officiellt jullov!

Puss
Mal

Terrific illusion

Alltså what? Det måste ju vara två pyttesmå människor där i... Eller?



Mal

Alla dessa listor

Gah, nu har jag skrivit upp oss på miljoner listor tills imorgon känns det som..
Vi står på lista till:
Sturecompagniet
Ambassadeur
90's
Ice
Pan's

Eller ok, det var inte så mycket men jag har skrivit upp typ 8 pers på varje lista så det känns mer. Vi har iaf en hel del alternativ till imorgon så det lär ju inte bli tråkigt! Nu vet jag inte vad jag ska göra.. eller skriva för den delen heller. Hm, kanske ska se klart Love Actually som jag började på för ett tag sen. Det vore nice. Annars så hörs vi senare i bästa fall (för er, haha).

God natt, för säkerhetsskull
Mal

The way I are

Åh, nu är jag grymt trött, ska gå och lägga mig och imorn är det sovmorgon också och sen jullov, härligt! Vi har inga lektioner imorn men vi bestämde oss för att gå på avslutningen iaf men bara så alla vet kommer den inte vara lika grym som de två senaste. Och alla vet väl varför de två senaste var grymma?! För vi dansade! Åh, underbara känsla, igen, igen, igen!!


This was the first

Buona notte
Val

Fullt upp

Ciao!
Sorry för dålig uppdatering idag men mitt internet fungerar inte här hemma för tillfället.. Lite segt faktiskt, men vi har ju en dongel (som det tydligen heter enligt svenska akademins ordbok) så det finns ju liksom internet. Grejen är bara att vi är fyra pers som delar på den och min brorsa väntar mail från landslaget så han har första psrio, såklart!

Efter att jag och Val varit i Farsta kom jag hem och jag och Marc kollade på Oprah.. Det var ett program om sex och när 60 åriga kvinnor (tanter?) berättade om deras kk som var 70 blev det för mycket. Så jag bestämde mig för att sova istället vilket var mycket skönare eftersom jag precis som Val gick och la mig alldeles för sent.
När jag vaknade åkte vi ut till stallet och nu har jag precis kommit hem. Värmde på lite lasagne som jag ska äta nu.

Vi hörs senare :-)
Puss
Mal


Vet jag inte vad jag ska ha på mig på fredag kan jag alltid köra på ridkläder. Jag har hört att det är inne nu..

Torsdag

Jag har hunnit med mycket idag men det blev inga julklappar, tvärr, inte för min del iaf. Malin hittade en present till sin papi och så höll vi på att köpa en till hennes brorsa men sen tänkte vi att det skulle va lite för galet så vi la ner den idén haha.
Efter vår tripp mötte jag upp mami och vi åkte och träffade Eros och dem. Vi fikade och så, de åker ju hem imorn och det känns lite jobbigt, de är ju la famiglia lixom.. Och Marcello var underbar idag, sprang omkring och lekte och skrattade hihi, sötnos.

Nu ska jag skriva källförteckning och källkritik eller vad det heter sen är jag done and done med termin ett, sista året i gymnasiet! NICE!

Over and out
Val

Mycket tankar på morgonen

God morgon. Jag somnade runt 2.15 och gick upp för 20 min sen. inte mycket sömn +att jag blev väckt klockan 03.00 för att någon ville prata men jag var nog inte sådär jättekul haha stackarn.. Jag brukar typ svara i sömnen och sen efter nån minut vaknar jag till på riktigt och så kommer jag inte ihåg att det ringt typ och undrar varför jag håller telefon i handen och sen när den andra frågar om jag sov säger jag såklart nej.. but why? Aja inatt tror jag faktiskt jag sa att jag sov för allt annat vore ju konstigt..

Jag är iaf lika trött som vanligt, varken mer eller mindre så egentligen kanske man borde satsa på att stanna uppe på nätterna istället och då sova på eftermiddagen, man får väldigt mycket gjort faktiskt!
Vår första lektion idag är iaf psykologi som jag brukar gilla men igår så skulle vi helt plötsligt ha samtal i grupper á tre och tre och prata om psykologin, nice tänkte jag men nej, Malin och dem berättade att det var som ett muntligt prov där man fick frågor och glev utåpekad! Gaaah, nu?! sånt gillar vi inte! + att när man inte har samtal ska man läsa en text på 12 sidor om stress och besvara tre frågor. Individuellt. Och "de här frågorna skulle varit med om vi hade haft prov". Alltså är det ett prov.. Och jag som gillat psykologin så mycket hela tiden, but this is not cool.

Oj va mycket man kan skriva haha, nu ska jag göra mig iordning och sen iväg och ha de där proven eller vad det nu är. Efter skolan ska jag och Malin iväg till Farsta C. det var där vi kom på att vi skulle starta bloggen. Vi ska käka och julklappsshoppa! Mys! Sen kommer antagligen Eros och dem hit för de åker hem imorn så vi måste säga hejdå, usch, alltid lika jobbigt :-(

Ha en bra dag!
Val

god natt

Haha jag har gjort en Malin. Jag har också stannat uppe och jobbat med mitt arbete så nu är allt utom källförteckningen klart, niceee! Hoppas det blev bra, ska be Anna kolla igenom det imorn också så lämnar jag inte det på fredag, då blir det perfect!

Såhär såg det ut tidigare idag när jag och Mal pluggade matte flitigt i biblioteket
(notera att ingen av oss läser matte haha)
vi är bara extremt smarta och gör det för skojs skull... eller?

mucho koncentrerade


avancerad matte

haha va kul man kan ha

Nu Måste jag sovaaaa!
Natti
Val

Nattuggla

Jag tror aldrig att jag har jobbat såhär effektivt med ett arbete innan. Båda gångerna har jag satt mig runt tolv på kvällen/natten och börjat och det har bara flutit på. Jag jobbar tydligen mest effektivt under sena timmar, good to know till nästa arbete som man ska göra. Det här arbetet är iaf inskickat och klart så nu behöver jag inte oroa mig över det längre.
På fredag är det skolavslutning, NICE! Och jag har planer fram till julafton, typ hela dagarna/kvällarna/nätterna så det är också lite nice. I'm a busy woman ;-) Ska bli skönt att göra vad man känner för och inte känna stress för skola eller tidiga mornar.

Nu ska jag börja röra mig mot sängen, dags att kasta in handduken. Sitter vid pappas data som jag inte fattar någonting av så ni får nöja er utan bild.
Sov gott
Mal

Hemma efter en trevlig kväll

Hemma igen. Vi var på julbord på Villa Godthem och det var bra men jag fick tyvärr inte i mig så mycket som jag hoppades på. Mika tog nog och vann över mig, för en gångs skull och killarna vann ju såklart över oss, men hallå? Vi är tjejer! Vi hade iaf trevligt och jag träffade en kille jag kände, eller egentligen kände vi inte varandra men nu gör vi det, haha lång historia..

Nu sitter jag och håller på med mitt religionsarbete, tänkte försöka göra klart det. Blev utbjuden på drinkar ikväll och var tvungen att säga nej så nu störs jag hela tiden av sms från spanjoren, mycket kul haha.
Besos
Val


Julklappsshopping

Usch vad jag är trött. Det känns lagom lockande att lägga sig under filten här i soffan och ta en powernap. Men tyvärr så känner jag mig själv och kommer antagligen att sova i tre timmar isf. Och eftersom jag vill lyckas somna ikväll så struntar jag nog i powernapen...

Jag kom precis hem, efter skolan mötte jag Bella vid t-centralen för att shoppa lite julklappar. Började med att leta efter skor och jag var väldigt bra på att hitta det allra fulaste (en försvarsmekanism för att inte hitta snygga saker eftersom jag inte kan/vill köpa något till mig själv innan jul?). Tillslut hittade jag tre par i den sista affären vi var inne i som jag helt kärade ner mig i.. Usch vad jobbigt det blev, måste höra med mamma och pappa om de köpt mina julklappar sen. Annars får jag hoppas på att skorna finns kvar efter jul.
Sedan gick vi runt i lite olika butiker med varsin chailatte och jag lyckades faktiskt hitta en julklapp till. Bara tre kvar, credd till mig!
Efter det gick vi till Dieselbutiken på Biblioteksgatan där det var 50% rea på i princip allt idag. Det var nice, men som sagt trist att inte köpa något... Lite senare joinade Maja oss där och vi började röra oss hemåt efter ett tag. Så here I am, tänkte göra det sista på religionen. Snart. Dennis ligger bredvid mig och är hur söt som helst. Vem behöver en pojkvän när man har hund? ;-)

Kram
Mal


Just nu, han ser lite ledsen ut men han är nog bara trött. Lilla gubben :-)

julbord

Hellooo! Jag håller på för fullt med mitt arbete i religion, det är kul! Nu blir jag iofs avbruten för vi ska iväg på julbord eftersom vi inte gick i helgen och mami vill att jag ska va fin. Eftersom jag är en dukktig flicka tar jag på mig stövlar och byter till finare kläder, suck.. haha :-) Åh, det kommer bli sjukt gott och jag kommer typ rulla hem, tur att vi tar bilen!
Puss
Val

Facebook battle

Nu har vi bildat ett lag mot Nina i vår facebook battle, vi äger såklart!
Har inte tid för bloggen nu, måste battla!!!
 XoXo Mal&Val


I got it from my mama

God morgon! Hoppas ni mår bra, jag mår lite sådär men pallar inte va hemma så jag drar iväg till skolan ändå. Hoppas bara det är värt det haha

Jag och mami går omkring och sjunger här så ni får ta del av den låten, bara inte med våra fina sångröster ;-)


vår version går "I got it from my mama, my colours from my papa" haha gissar på att mami gillar att jag färgade håret ;-)

Ha en bra dag!
Val

God natt x 2

Jag fick världens ryck och bara skrev och skrev på mitt arbete så nu är jag i princip klar. Lite finslipning och tillägg av bilder kvar men det tar vi imorgon. Så nu är det dags för lilla Mal att krypa ner i sin stora säng. Vi hörs imorgon, god natt!


Jag känner för en sån där morgon imorgon!

Puss och kram
Mal

God natt

Åh, glömde bort att det inte är Desperate Housewives längre, det var ju säsongsavslutning förra gången.. Istället kollade vi på Primo Paolo (älska!) och sen hamnade vi på nåt program om några killar som hade olika handikapp och skulle strippa som chipendales, underhållande. När det tog slut slog vi om och hamnade på nåt random program om några finska tjejer. De vägde typ 100kg och var lite udda, ni vet, rosa hår, krigsmålning, för små kläder lalala.. Sen började de prata om smala tjejer och konstaterade att smala tjejer inte har ett lika bra sexliv och grejer som de själva har. Jag fattade nada och nu tog det slut, tur det för mitt huvud började bli överbelastat..
Nu är det dags för mig att ta bort sminket och så och hoppa i säng!
Natti
Val


Planer

Gissa vad jag gör? Jag pluggar. Jag måste ju framstå som värsta pluggisen nu, haha. Håller på med det allra sista nu innan jul, nämligen en uppsats om vad buddhister anser om homoäktenskap. Ganska intressant faktiskt men jag har suttit framför en dator hela dagen och nu börjar det bli lite tröttsamt..

Sitter just nu och planerar fredag med Anna. Det blir ju lov då och såklart det ska firas. Vi har en del planer fram till själva utgången. Alltså vilken klubb vi ska sluta på och så, men where to go? Vi har en grym idé som ni får veta mer om, om den slår i verk vill säga ;-) Men det är dock lite osäkert så nu håller vi på och kommer up med en plan B! Hur som helst så känner jag på mig att det kommer bli en bra kväll!

Nu ska jag äta lussebullar med pappa, tjing!
Mal


En liten Buddha to inspire, haha!

Tisdag

Gaah, mitt huvud håller på att sprängas! Vi stannade länge i skolan idag och gjorde klart vårt P100 råmanus, bara slutord kvar nu! Känns niceeee! När jag kom hem somnade jag på soffan och nu har jag precis vaknat och ätit middag. Nu hade jag egentligen tänkt jobba med mitt religionsarbete men jag orkar verkligen inte, känns som jag håller på att bli sjuk... inte så kul.


Igår färgade Nina mitt hår och såhär blev det för er som är nyfikna hihi
Nina och jag



Puss och kram
Val


Update från Torra Norra

Nu sitter jag och Angelie med varsin laptop i knät och väntar på Val som gör prov just nu. Så henne tycker vi lite synd om! På första lektionen imorse var vi till en början 5 pers, det märks att det snart är lov. Vi kollade på film om Dalai Lama och jag och Valentina delade på en lussebulle!
Annars då? Val hade en fin överraskning imorse som hon säkert kommer berätta (eller visa) senare ;-) Ni kommer märka vad det är iaf...
Jag och Angie ska försöka hitta ett bord nu för just nu sitter vi verkligen på fel plats där fel personer går förbi..

Later
Mal

Färgade linser

Färgadelinser har ett erbjudande till alla er som bloggat aktivt i över 2 månader nu. Du får hem färgade linser helt gratis. Det är enkelt, gå in på deras hemsida så står allt där. Såklart jag är på ;-)


Körde på en blå färg. Hoppas det blir någon skillnad så det blir en coolare färg. Kanske något att ha till nyår... Gå in på deras hemsida här!

Godnatt
Mal

Lady Gaga

Jag har läst filosofin, kollat TV och nu sitter jag och lyssnar på Lady Gaga, hon är grym! Och hon kommer till Sverige i veckan! :-)

Pokerface

Bedtime
Val

Rida tjur





Två bilder till från Globen när jag och Frida red tjuren. Vi sög. Först var det typ omöjligt att komma upp på den och sen åkte vi av efter 30 sek. Max. När vi var klara kom det några småtjejer som bara hoppade upp hur lätt som helst och satt kvar i typ 1 min.. De måste ha kört mycket snällare med dem helt enkelt ;-) Jag som trodde att jag hade rätt bra balans ändå...

Mal

Dagens

Engelsmannen, fransmannen och svensken står och diskuterar sexställningar.
- Jag gillar att ligga över så att jag kan se hennes vackra ansikte, sa Engelsmannen.
- Jag gillar att ligga under så att jag kan se hennes vackra bröst, sa Fransmannen.
- Jag gillar att ta henne bakifrån, sa Svensken.
- Men vad ser du då? frågade de andra.
- Ja det varierar, men senast så var det hockey...


Det kan nog stämma, haha!
Mal


En bra måndag!

Hey babes! Jag borde egentligen sitta och plugga filosofi nu men jag var bara tvungen att skriva lite. Malin har ju berättat om vår dag i skolan och jag måste bara säga tack till Nina, Malin och Angie som fick mig att fatta lite i naturkunskapen så jag gick dit och faktiskt skrev provet och försökte lite. Tack flickor!
Efter provet åkte jag och Nina till stan och kollade runt liiite sen åkte vi hem till mig och åt lussebullar, drack te och fixade lite hihi.. :-)
Nu är jag ensam så jag ska passa på att plugga lite innan mami kommer hem för sen vet jag hur det blir, vi börjar babbla, TV program att titta på och massa annat så vi hörs sen!
Pussar!
Val

Kött fyfaaan


En favorit, haha!

Mal

Inte mycket kvar nu..

Igår var en riktigt mysig dag. Jag mötte Nina och Erik vad t-centralen och vi gick runt och shoppade julklappar (och kläder, väskor, kamera, ja allt möjligt till Nina) riktigt flitigt. Fick faktiskt en hel del köpt, vilket är skönt eftersom jag hatar att springa runt och leta efter julklappar när det är smockat med folk och allt är slut. Sedan åt vi lunch på Taco Bar och shoppade lite till.
Jag kom hem och var hemma i kanske 40 min så då jag passade på att plugga lite. Sedan åkte vi ut till Lidingö där vi var bjudna på middag och glögg. Det serverades riktigt god mat och efterrätten var inte att leka med! Vitchokladmousse med riven pepparkaksdeg, yummie. Sen passade min morbror på att visa massa nakenbilder på killar från Lunds Universitet där min kusin pluggar, haha.
När vi skulle åka hem fick jag agera chaufför åt mina drunkies till päron (skoja). Eller jag var så snäll och körde hemm så att de kunde dricka vin till maten :-) Väl hemma igen var det bara att sätta igång med pluggandet igen.. Vilket inte gick så bra men men. Man kunde högst få VG så det skulle ju inte vara överdrivet svårt.

Idag började vi med KKA prov där vi skulle definera vad konst är. När vi kom dit fick vi veta att man fick göra provet tillsammans och sitta vart man ville så det var skönt. Vi blev klara hyffsat snabbt och började då plugga till naturkunskapsprovet vilket jag behövde kan jag säga. Sedan gick vi och åt lunch på Panini istället för chicken kebab i skolan. Det borde seriöst vara förbjudet att severa sånt! Efter det hade vi fortfarande en timme kvar innan provet började så vi gick och satte oss i skolan, pluggade lite, sjöng lite, dansade lite ;-) Haha, riktigt roligt kan man ha ibland! Och provet gick faktiskt bättre än förväntat, om det jag svarade var rätt vill säga... Så nu är mitt sista prov innan jullovet avklarat. Om vi inte ska göra något mer med boken vi läste vill säga. Jag har bara ett arbete att göra i religion sen är jag done and done. Och det är bara drygt en vecka kvar till julafton, kan man längta mer?

Kram
Mal

God morgon

God morgon! Det var längesen jag skrev nåt på morgonen och några tyckte det var dags så here I am'! Jag vaknade för 20 min sen och har inte ens försökt prata för min hals gör grymt ont. Jag skulle egentligen vilja stanna hemma idag och sooova men det går inte för vi har ju två prov och jag orkar inte missa mer. Istället ska jg äta en lussebulla, värma lite vatten med honung och hoppas det går över.

Hoppas ni mår bra.
Puss
Val

Ciaooo!!

Ciaooo!! Nu har jag landat i mitt rum efter en trevlig kväll igår och mysig dag idag. Igår var som sagt jag och Angelie bjudna till Veronica för att fira att även hon blivit stor flicka på 18 år. Vi kom dit, åt middag, minglade runt lite och dansade en del, mycket trevligt. Så kul att hon äntligen blev 18 också, jag skulle aldrig klara av att fylla år så sent, tack och lov är jag ett vårbarn :-)
Jag har inte så mycket bilder från igår då flera systemkameror fanns på plats och jag tröttnat på min som börjat sega..


Först kom vi inte in då musiken redan var på högsta volym när vi kom och det var låst..


Jag hade kul med en pelare


Underbara Karin och söta Camilla


Vi 4.. och födelsedagsbarnet har krona såklart!


Ikväll var Eros + familj och Angelie här. Egentligen skulle Eros lagat mat men istället gick de och köpte pizza och jag och A köpte mat från greken. För att göra en lång historia kort så förklarar vi det med ett ord: Italientid..


Aina och Marcello


Mitt och Angies barn Marreliiitooo (eller var det Eros och Luisas?)

Nu ska jag nog hoppa i säng, upp tidigt imorn för prov och just det, prov...
Baci
Val

If you were a boy

Igår när jag körde till Erika hade jag radion på på hög volym som alltid. Så kommer Beyonce - If I Were a Boy och jag sjunger glatt med. Helt plötsligt kommer det en mans röst som sjunger "if you were a boy".. Wtf tänkte jag, vad är det här? Sen börjar han sjunga "if i were a girl" och jag kunde inte låta bli att skratta lite åt det. Men den versionen var faktiskt riktigt bra, den är med R Kelly. Är det bara jag som helt har missat den?

Mal


-

Jag vaknade precis av ett sms från Nina där hon sa att vi skulle ses i stan vid 11. Klockan var då kvart i.. Men som tur var så hade hon inte åkt hemifrån än för 'hon känner mig så bra' så hon fattade att jag sov. Härligt streassigt annars! Så nu sitter jag här och käkar frukost och ska snart röra på mig. Jag ville bara säga god morgon så hörs vi mer sen under dagen.

Mal

God natt

Tja! Läget? Hoppas att ni inte har däckat än, vilket jag såg flera som gjorde under tunnelbaneresan (kan man kalla det resa?) hem. Jag kom iaf precis hem och sitter just nu och vräker i mig godis. Hur gott som helst! Kvällen har först spenderats hemma hos Erika med massa roligt prat, ännu roligare sms med Mathias (Matches, Matjessill? haha) och lussebullar och godis. Sen åkte jag hem och vände i princip och mötte Bella på Layer Cake. Det slutade med att vi tog en nattligt promenad i ungefär en timme från Stureplan till Gamla Stan. Det var mysigt och vi träffade massa pratglatt folk, konstigt en lördagskväll liksom.. Och nu sitter jag här och har fortfarande inte pluggat så som jag planerat att göra, hmm.. Kanske ska lägga mig i sängen och läsa lite nu, jag har ju ändå inget bättre för mig :-) Sen ska jag soooova för jag och Nina ska starta vår shopping tidigt imorgon. Haha, sorry det där med 'starta' är lite internt! Men men, god natt på er. Vi hörs när jag vaknat helt enkelt!

Puss och kram
Mal

Ready, set, go!

Jag håller med Mal, lev i nuet! Därför bär det nu av till Veronica för middag och firande! wihoo


Ha en bra lördagkväll för det tänker iaf jag ha!
Val

Vi lever nu, inte sen

Jag fastnade framför The Hills efter att Linn gått men det var mycket jag inte fattade så jag tyckte inte att det var såå bra (förlåt alla). Men underhållande var det iaf och mycket roligare än cellen, celldelning och proteinsyntesen... Eller det var faktiskt helt ok men antar att man måste följt det från början?

Så vad händer ikväll då?
Jag ska träffa Erika och vi ska nog bara chilla hemma eller gå på bio. Det ska bli rätt skönt eftersom jag har en hel del att plugga imorgon. Och Nina smsade nyss och frågade om jag vill följa med och shoppa.. Hm, shoppa - plugga? Plugga - shoppa? Svårt val liksom och jag har inte ens börjat köpa några julklappar än så det skulle sitta rätt bra med en runda på stan. Sen på kvällen ska vi bort på middag på Lidingö och där lär det ju inte bli mycket gjort heller. Det skulle vara kul att rida också, hinner man? Haha, jag tror jag får ta det i veckan när skolan börjar lugna sig. För varje veckodag som går så är ju typ 2 prov avklarade och nu är det inte mycket kvar innan lovet. Fast jag och Val ska ifs till Farsta en dag och hitta på bus och sen har jag lovat att träffa Bella.. Håller med Val, fler timmar på dygnet? Äsch, det löser sig. Med lite good planering så ;-) Och om jag skulle dö nu eller bli sjuk eller nåt så skulle jag ångra mig ifall jag hade ägnat hela mitt liv åt att plugga. Man ska ha roligt och inte leva i framtiden. För det har jag lärt mig på filosofin, då är man plötsligt gammal och kommer då att leva på minnena istället. Jag skulle inte vilja leva på att minnas hur mycket jag satt och pluggade varje kväll och aldrig gjorde något roligt, skulle du?

Kram
Mal

Igår

God morgon!
Jag och Linn var good girls igår så idag mår vi priiima :-D Vill ni veta vad vi gör? Vi sitter och tittar på The Hills och fattar ingenting.. haha, är det bara vi två som helt har missat det där?
Igår var iaf lagom party. Vi började som sagt här hemma med choklad och idol. Kevin har varit min favorit från början så det förvånade mig inte att han vann. Han är grym!

Jag, Isabelle och Anna


Kevin <3 ..och Linns huvud!

Sen åkte vi in till Östermalmstorg och mötte Dennis (punkaren, haha) och gick till Vappe. Jag och Linn satt vid baren medans de andra satt vid ett bord bakom oss. Plötsligt dyker det upp två fransmän som börjar prata med oss.. Den ena var tjock och vindögd och den andra hade mc Donalds ögonbryn och getskägg. De ville bjuda oss på drinkar men vi insåg att vi skulle ha dom efter oss hela kvällen då så vi tackade snällt nej. Men de vägrade gå och när vi inte sa vad vi ville ha för drink så bestämde dom att vi skulle ha mojitos och beställde det till oss. Där stod de och snackade på som bara den och vi försökte ignorera så mycket som möjligt. Då kommer Isabelle fram till oss och säger att killarna som sitter bredvid dem (som de pratat lite med) är fransmän och dom undrar om dom ska gå fram till de fula fransmännen och säga att vi är deras flickvänner och att dom ska gå. Jag och Linn var såklart på och efter 30 sek kommer de 'snygga' fransmännen fram till oss, kramar oss och börjar snacka med killarna på franska. Vi sitter där och fattar ingenting men försöker spela med. Helt plötsligt blir den vindögda och getskägget jätte arga och dom står och skriker på varandra. Drama så jag och Linn flyttar till bordet där de andra sitter istället. Sen kommer de 'snygga' fransmänne och sätter sig vid oss (de har pratat med de andra i kanske 30 - 40 min..) och vi frågar hur det går. Det hela slutar iaf med att getskägget bjuder våra fransmän på drinkar så det slutade ju lite otippat, haha.


Jag, Linn och vår ena räddare i nöden, haha!


Vår andra räddare.


Dennis och Anna

Lite senare dök det även upp en friend till Dennis som joinade oss. Vi skulle som sagt gå till Sturecompagniet och vi bjöd med fransmännen som glatt hakade på. Vi rörde oss neråt och ställde oss i kön. Då kommer det fram en vakt till oss som undrar om vi står på listan, vi säger att vi gör det och han släpper in oss. Vid ingången står det en rynkig 'lady' som säger att vi måste betala. Anna och killarna drog in medans Isabelle och Linn inte hade råd. Linn skulle sova hos mig och det kändes inte så lockande att betala 200 :- nu innan jul så jag drog ut igen med dom. Isabelle åkte hem och jag och Linn drog till donken och åt. För att göra en lång historia kort så hade jag och Linn lite fuffens för oss och vi var hemma vid halv 2. Anna och alla killar hade iaf nice på sture har vi fått höra nu under morgonkvisten!


Sliten bild på mig och Linn..

Nu ska Limpiano börja röra sig hemåt och jag ska väl börja plugga om cellen, woho. Hoppas att er lördag inte består av plugg iaf!

Over and out
Mal

It's christmas soon!

One hour to go!
Jag börjar få lite lätt panik, jag hinner inget känns det som. Jag hinner inte köpa present till Veronica men som tur är har jag min Angie som fixar det, en guldstjärna till henne hihi.. Men alla julklappar lixom!! Angie, kan du fixa allt? Inte? Kretsar inte världen runt mig? Har du egna grejer att fixa? jaha, skit också, tillbaka på ruta ett.. Nej men seriöst, jag vet inte vad jag ska köpa heller och nu vet jag ju att mami läser det här, men jag väljer mellan lite olika saker, bland annat champagneglas som jag vet att hon vill ha. Grejen är den att jag inte tycker de är så fina så jag vet inte, time will tell what santa brings.. Det är iaf jätteskönt att inte behöva köpa nåt till en boyfriend, sånt är grymt svårt så det är nice att vara singel for now.


Fler än jag som kommer sista minuten shoppa?
Love
Val

Lucia

Det är Lucia idag och nu är jag på jobbet. Antar att många är bakis efter lussevaka igår?
Egentligen har jag fullt upp hela dagen men vi bestämde oss för att vi inte ska gå på julbordet, dels för att det blir sjukt stressigt för mig och sen lite annat. Så istället för julbord åker jag hem och gör mig iordning och kanske tar en powernap för att sedan åka till Veronica och påbörja firandet! Jag har längtat till den här helgen galet mycket så vi kan ju hoppas allt blir nice. Dock har vi två prov på måndag som hamnar lite i kläm men för en gångs skull(?) tänker jag inte oroa mig för det, jag ska bara njuta av helgen..



När det firades där förra gången

PUSS
Val

Utekväll eller hemma med mys?

Varför välja? Här sitter jag, Linn, Anna och Isabelle i min säng, äter choklad och tittar på idolfinalen :-) Kevin äger!! Vi ska strax börja röra oss inåt stan och möta upp Dennis för att sen splittras och sen mötas på Sture. Komplicerat det här, haha! Men hörrni, ha en grym kväll!

Mal


Ser ni någon som ser ut såhär så är det förmodligen jag...

Idolfinal

Jag är som sagt inte så glassig ikväll. Sitter och myser i soffan framför Idolfinalen med chips och annat onyttigt. Härligt! Både Alice och Kevin är grymt duktiga så det spelar ingen roll för mig vem som vinner men jag tror nog ändå Kevin är favoriten hihi

Hoppas ni har en bra kväll oavsett mys eller utgång!
Pussar
Val

Utekväll

Jag har BIG problems: vad ska jag ha på mig ikväll? Haha, jag brukar veta ungefär vad jag vill ha på mig men nu har jag verkligen ingen aning. Jaja det löser sig.
Ikväll ska jag och Linn först till Vapiano och dricka några glassiga drinkar. Sedan vidare till Sturecompagniet där vi hoppas på att möta upp Anna (och Camilla?) men you never know ;-) Annars brukar det ju spåra rätt ordentligt när det bara är jag och Linn så det kommer bli nice ändå. Och sen öppnar dom ju kontoret idag och flyttar Ambassadeur till Sture så det lär ju vara mycket folk iaf. Sen måste vi ju ta en sväng förbi Ambassadeur och spana in idols efterfest.. hihi! Ikväll åker kameran med, ska INTE glömma den!

Nu ska jag gå och rota lite i min garderob och se om jag hittar något. Annars får det bli naket, haha! Jag tror jag kommer hinna skriva innan jag drar. Men om något skulle hända typ att mitt internet kolappsar så får ni ha en grym kväll!

Puss på er
Mal


Vappe


Sture.. Sen får vi se vart det bär av ;-)

Fler timmar per dygn?

I'm so tired! Snart ska vi åka och handla mat och så till ikväll och sen ska jag verkligen inte göra nåt mer än att ta det lugnt hemma. Min helg bli fullspäckad så jag kommer inte ha tid med någonting alls..

Lördag: 10.00 - 14.00 Jobba
15.00 - ca18.00 Julbord 
18.30 - 23.00 Middag och så för att fira Veronicas födelsedag
00.00 - ? Ut på krogen för att fira

Söndag:
11.00 - 16.00 Jobba hos Jenny
16.00 Träffa kusin + pojkvän
ca 17.30 - ? Middag och så med Eros + familj

Fullspäckat som ni ser men jag ska försöka skriva lite här också
Have fun tonight!
Puss puss
Val

Mal med koll?

Luciatåget började 8.20 imorse, alltså över en timme innan jag egentligen skulle ha börjat.. Så det kändes inte så lockande att gå på det. När klockan ringde var jag ändå sjukt trött men tvingade mig upp för att gå till skolan och min första lektion. Där gick jag på Rehnsgatan i spöregn och blev blöt. Jag kom precis i tid tills lektionen började och går in i klassrummet. Jag står i mitten av rummet och tror att jag är sen. Jag tittar runt och inser att jag inte känner igen någon av de som sitter där.
Läraren: Hej, vad gör du här?
Mal: Har vi inte lektion?
Läraren: Nej det är luciafika fram till klockan 10. Jag är här med min klass.
Mal: Jaha, så vår lektion börjar 10? (klockan var då 9.35)
Läraren: Nej alltså vi har ingen lektion idag...
Kuuul det kändes. Jag som var så trött imorse. Sen inser jag att det inte är någon annan jag känner i skolan då och nästa lektion började inte förräns 11.30. Jag ringer desperat till alla men ingen svarar.. Men sen från ingenstans kom Valentina och Angelie runt hörnet med en påse med lussebullar och då blev jag glad! Och ettorna i klassrummet fick sig säkert ett skratt när jag rusade in där!

Puss
Mal

Luciatåg

God morgooon! Jag gick upp tidigare än vad jag skulle iaf bara för att se flickorna i Luciatåget. De var mycket duktiga och de andra var inte så dåliga de heller..
Nu sitter vi i biblioteket och ska jobba med vårt P100 för vi är såå duktiga! Samtidigt äter vi lussebullar för vi lyckades få med oss några påsar haha man måste vara smart!
Malin missade Luciatåget för hon blev kidnappad av sin säng men nu är hon här och jag är snäll och bjuder henne på en degbulle.
Dags att jobba!

XoXo Val (&Mal)

Coffee

Har det gått för långt när man har med sig kaffet in i duschen?



Mal

Snart helg!

Gaah, varför är det så jobbigt när man ska ut i Stockholm? Alltid så kaosigt med allt och kallt när man ska till olika ställen.. mucho jobbigt. Vi ska ju ut på lördag för att fira Veronica som fyller 18 på söndag och jag vet inte riktigt hur det blir. Jag har fullt upp hela dagen och dagen efter så vi får se. Något ska vi väl lyckas fixa :-) Tror iaf jag stannar hemma på fredag fast det låter lite lockande att dra ut, känns som det var längesen.. Äh, får väl stanna i soffan mad chips och kolla Idol, det är ju final.. låter faktiskt inte så fel haha, tant Val..

Nu ska jag, eh, jag vet inte, har inget att skriva mer haha..
Imorn är det Lucia i skolan, vet inte om jag ska gå bara, det är en timma tidigare än jag börjar, känns inte så lockande att gå upp tidigare än jag ska men we'll see.
Puss!
Val

Stockholm International Horse Show


Horseball - Spanien


Bella i våra heta arbetskläder...


Maja - skön brud :D


Bella på hotellet


Jag tror att det här är Maddes kompis Robin Cool ;-) haha


Sliten fransman tog sig en powernap på läktaren


Och så måste jag bara avsluta med en bild på Movitz på hans hotellrum med sprutgrädden de hade där...

PUSS
Mal

Det blir riktigt italienskt

Aaaah, happy!!
Igår var jag lite ledsen över att jag är fast här i kalla Sverige med allt plugg. Jag längtar tillbaka till Italien så himla mycket, vädret, människorna, maten och allt. Och så idag stod jag inne i badrummet när mami kom hem. Jag tyckte jag hörde Eros röst också men han bor ju i Italien. Jag sprang ur badrummet och så var det han. Så nu är han och familjen här i Stockholm och på söndag kommer de hem till oss och så blir det riktigt italienskt, vilket betyder mängder med italiensk mat, massa folk och såklart il calcio(fotboll)!! Han pratade även om att kanske köpa en restaurang här i Sverige, åh, hoppas! Har saknat dem så mycket.. längtar till på söndag!


Aina (dottern) och jag i somras

Bacio
Val

torsdags fräckis

Så, då var man hemma igen och 2 prov är avklarade. Jag har faktiskt ingenting tills imorgon så resten av dagen tänker jag inte plugga något överhuvudtaget. Inte det minsta. Även om jag har 2 prov på måndag, men det löser vi sen...

Mamma har tagit hem kameran som hon haft med på jobbet så lite senare kommer det upp bilder från Horse Show :-) Nu ska jag fixa nåt att äta så under tiden kan ni njuta av den här fräckisen!

Kram
Mal

En lastbilschaufför plockade upp en riktigt läcker brud som liftade. Efter några mil frågar han henne vad hon heter.
- Juni, svarade hon och såg generad ut.
- Aja, skäms inte över det, sa chauffören. Jag heter Olle Nysnö.
Sedan blev det helt tyst. Efter några mil till så ler chauffören med hela ansiktet och säger:
- Visst hade det varit fint med 25 cm nysnö i juni...


Uppe försent

Vad gör jag uppe? Har precis kollat klart på CSI som jag aldrig kollar på och ätit soppa, lite sent..
På dansen var det grymt kul som vanligt och nu känns det lite tomt.. Längtar till nästa termin!

Jag har även läst ut boken i svenskan som var helt ok men hela bestod bara av dialoger, skumt.. men jag är redo för imorn!
Nu ska jag göra något vettigare. Nämligen, sooovaaaa!
Natti på er
Val


10 december

Irriterande, det har tydligen varit en stor en stor brand vid Mariatorgets tunnelbana så röda linjen is not working. Kuuul det var att gå i spöregnet istället. Hoppas att den börjar fungera snart igen bara!

För övrigt så drunknar jag i plugg... Inte heller så kul! Men för varje dag som går är vi ett steg närmare lovet och nu är det bara drygt en vecka kvar! Så här sitter jag och frossar i lyxig choklad för att överleva kvällen. Nu är det psykologi som gäller vilket jag tycker är både roligt och intressant så det är för en gångs skull rätt kul att plugga. Nobelmiddagen är på i bakgrunden och vad gullig han var som hade skrivit sitt tal på svenska och tackade för skogen, haha.

Dags för mig att återgå till stress och kriser! Hoppas ni har haft en grym dag och inte alltför mycket skola/jobb. Sov gott!
Mal

Shattered glass

Nu måste jag iväg. Vi ska ju dansa och idag är det sista gången, riktigt tråkigt, kommer sakna dansen för det är så otroligt roligt!



Vi hörs sen om inte svenska boken slukar mig hoho..
puss puss
Val

Take me back

Jag lyssnar på låten som Malin la upp igår "I've had the time of my life" och vad ska jag skriva.. it sure was, the time of my life! Samtidigt sitter jag och kollar massa bilder på facebook, alla folk från Carnaby har skaffat facebook nu och det är så kul att se allas bilder därifrån. Det svider lite för jag vill dit nu!


Tillbaka till verkligheten, dags att läsa boken..

Bacio

Val


Konstigt telefonsamtal

Jag tycker att alla kan börja med att gratta mig på namnsdagen ;-) haha, eftersom en hel del otippade personer redan har hunnit göra det!

Jag vaknade av att min mobil ringde kl 5.47 imorse.. Det ringde bara 2 signaler innan det slutade och trött som jag var så orkade jag inte bry mig. När jag vaknade såg jag att det var ett skitskumt nummer som hade ringt.. +88 någonting. Så jag var ju tvungen att kolla runt lite på internet var det var för någonting. Och tydligen så är det en sån där som ringer för att tjäna pengar, för det är inget land som har 0088 som landsnummer.. Tur att jag inte svarade eller ringde upp i sömnen, haha.

Så om någon ringer dig från +88213213608 - svara inte!

Ha en bra dag!
Mal

Youtube

Haha, youtube kan underhålla en i timmar alltså!



Mal

I've had the time of my life

Har ni också låtar som betyder mycket för er? Så fort ni hör dem så kan ni inte tänka på annat än just det som låten står för, för er. Jag har massa sånna låtar..Det kan vara vissa personer eller att låten spelats under ett speciellt tillfälle. en typisk sån låt för mig är I've had the time of my life från Dirty Dancing. Jag är helt säker på att den betyder lika mycket för Valentina och Angelie, eller har jag fel? ;-) Den spelades sommaren 2007 i Rimini när vi var där. Filippo, Dj:n, dedikerade den till alla söta svenska flickor ute på dansgolvet (alltså vi).. Vi var på Life med Pascal, Flavio och Simone (gorgeous) och det var sciuma party. Vi 6 hade verkligen the time of our lives... Jag kan fortfarande börja gråta när jag hör den låten och vill bara tillbaka, dit och då. Allt var så underbart, det går inte att beskriva!


Pascal, Falvio, Simone, Jag, Val och Anglie innan sciuma party, därav de vita kläderna!

När Life stängde drog vi till vårat hotell och smygbadade i vår hottub, haha. Sedan gick vi på stranden och smög ner till duscharna för det där jävla skummet försvann ju inte.. Shit vilka minnen alltså, och som vi frös. Till slut insåg vi att det var varmare att ta av sig de blöta kläderna så där sprang vi runt på Riminis gator mitt i natten i bara underkläder och shorts. Som sagt, vilka minnen!


Och så låten såklart!

Puss!
Mal

TV-kväll

Åh, jag är så trött, orkar inte läsa mer i boken, den är lite seg men väldigt lättläst så det fixar jag imorn.
Nu är det Ugly Betty och Desperate Housewives som gäller! Och såklart en stor kopp te.
Puss puss
Val

Jag ska bli gudmor

Igår var min gudmor här med sin söta hund. Vi pratade massor, kom på idéer till diverse projekt, åt en god middag och fikade. När de gick var jag så trött att jag somnade på en gång inte var jag piggare imorse.
Nu är jag fast vid datan och äter mandariner och choklad trots att jag borde läsa svenska boken men den verkar tråkig..

Och vet ni? Jag ska också bli gudmor! Typ. Min bästa killkompis har precis köpt en hund och han får honom på söndag så nu längtar jag. Så gissa vem som kommer börja hänga i Tyresö igen? Haha, ska nog kidnappa honom för han är så söt! Lilla Ceasar.


Sötaste! Jag tror jag är kär.


Puss och kram
Val

Ryssland?

Jag har precis kommit hem och ska bara slänga i mig några mackor innan jag åker ut till stallet. Det ska faktiskt bli riktigt skönt att rida!
Tisdagseftermiddag = P100 och idag hade vi fullt upp med en dator som bråkade massa så vi kunde inte blogga. Sorry. När den stängde av sig för typ tredje gången gav vi upp... Och det blev ju inte mycket bättre av att vi alla var smått irriterade eftersom vi inte ätit någon lunch (potatis och brunsås, what's up med det..?).

Idag fick även min brorsa veta att han har gått vidare till sista landslagsuttagningen :-D Går han vidare från den här kommer han med i landslaget vilket betyder att vi kommer åka till Ryssland i början av 2009. Jag har aldrig varit där men det är ju alltid bra med nya erfarenheter? Eller? Haha nej men det skulle faktiskt vara lite coolt att åka till Ryssland!



Off to tha stable..
Mal

En måndagskväll

Tja snyggingar.
Vet ni vad jag har gjort? Jag har lyckats ta mig igenom hela filosofin, nu tänkte jag bara läsa igenom det snabbt en gång till i sängen för att vara överambitiös. Jag måste få bra på det här för jag vill verkligen inte ha ett G i slut betyg..

Helt plötsligt har jag fått världens shoppingbegär. Det är så mycket saker som jag är sugen på att köpa men som man inte riktigt kan önska sig i julklapp. För jag vet vad jag vill ha men jag har liksom inte hittat det om ni fattar.. Jag ser bilder framför mig på hur det ser ut och det skulle säkert bli fel fel fel om någon skulle försöka köpa något liknande till mig i julklapp. Jag får helt enkelt vänta tills efter jul då jag både kommer ha tid och förhoppningsvis pengar.

En annan sak som jag har varit sugen på ett tag är att spela The Sims. Jag vet, det är lite töntigt men jag älskade det när jag var liten. Man körde rosebud först och sen byggde man världens hus. Man tröttnade såklart efter ett tag men så småningom kommer det där suget tillbaka, precis som det har gjort nu. Grejen är att jag pallar inte installera allt igen, det är ju typ 8 skivor som tar tusen år. För man måste ju installera alla expansionpack också, annars är det inte kul!

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen tror jag. Blev inte allt för inspirerad av Simone de Beauvoirs feministiska filosofi (även om den inte var extrem) så jag tänker fortsätta att dusch och raka mig under armarna.

Over and out
Mal


Update

Jag druknar i plugg. Det här är inte roligt. Jag har inte tid med något annat än att plugga. Jullovet kunde inte komma mer läglit! Nu måste jag fortsätta läsa om Sartre och Kirkegaard.. Blä, vi hörs kanske senare. Om jag har tid...

Mal

Sachajuan

16.00 blev ändrat till 17.30 el. 18.00 och det fick jag veta nu, då hinner jag ju inte till gymmet idag då.. Händer sånt er också? Nothing to do about it, bara det att jag hade sett fram emot att träna och imorn hinner jag inte och på onsdag är det dans..

Idag har jag iaf varit lite duktig, jag har börjat på mitt arbete i religion, inte börjat skriva än men leta fakta och lägga upp en plan för hur jag ska skriva, mycket duktigt. Jag har även bokat tider på olika saker, ni vet sådär som man skjuter upp hela tiden av ingen anledning. Bästa av allt var iaf att jag bokade klipptid, inte förrän i början av januari då eftersom Juan alltid är uppbokad men ändå. Det ska bli så skönt, funderar bara på vad jag ska göra. Juan får nog bestämma som vanligt, han är bäst! Längtar verkligen!




Puss och kram
Val

Plugga plugga.. Det tar aldrig slut!

Nu har jag precis slängt i mig lite thaimat som mamma och pappa hade köpt hem till middag igår. Hur gott som helst!
Jag skulle egentligen ha åkt ut till stallet och ridit nu men jag har så sjukt mycket att plugga så sötnosen får vila idag. Hoppas mamma hittar någon som kan mocka så jag slipper åka ut för det :-) Jag som hade sett fram emot att rida idag..

Svenska provet vi hade tidigare idag var iaf sjukt svårt, jag fattar inte varför man ska göra så konstiga prov. För det var verkligen ett, eh, annorlunda prov.. Jag fick förhoppningsvis VG men you never know!

Nu ska jag spana runt lite på internet om Jehovas vittnen och Hare Krishna och försöka list ut exakt vad jag ska göra mitt religionsarbete om. Efter det har jag hundratusenmiljoner sidor filosofi att se fram emot. Kul liv va?

Mal


En mojito, precis vad jag behöver!

And it's Monday again..

Vad händer? Jag städar lite för runt 16.00 får vi gäster. Stället (läs: mitt rum) håller på att svämma över av kläder men jag vet inte vart de ska ligga.. garderoben? Undertiden lyssnar jag på Britneys nya skiva, som jag gjort de senaste dagarna, den är grym! 

Jag måste lämna in min iPod också för den håller på att avlida, den har typ skärmfreeze så det går inte att göra nåt, håller den vid liv via respirator(laddar den) så den inte laddar ur eftersom den inte går att stänga av..

Nej, nu ska jag göra mig iordning och undvika det konstiga läppglanset för nu har svullnaden på läpparna lagt sig,
Later!
Val

02.30

Jag är arg på mig själv för att jag fortfarande är uppe och vaken....

Mal

Sent

Undrar ni vad jag gör uppe såhär sent? Det gör jag också.

Vid halv ett mötte jag Isabell vid T-centralen och vi gick runt och kikade i massa affärer. Efter ett tag blev vi hungriga så vi gick och åt på Taco Bar. Så sjukt gott! Sen fortsatte vi till Make Up Store där Bella skulle köpa lite smink.
15.30 började Footloose och vi hade laddat upp med lussebullar och dricka. Hela Globengänget var samlat och vi hade galet mycket att prata om. Det kan hända mycket på en vecka ;-)
Footloose var inte lika bra som förra gången, varken Måns eller Anna Sahlin var ju med. Men det var kul ändå.
När den var slut åkte vi alla (jag, Bella, Frida, Madde och Erika) till Kungshallarna och åt middag. Jag tror att vi satt där i över 2 timmar och planerade lite än så länge hemliga projekt, hihi. Vi får se hur det går med det...
Jag var hemma runt 20.15 och tänkte då börja plugga. Men så fort jag öppnade den där enormt tråkiga boken började jag gäspa och kunde knappt hålla ögonen öppna. Så jag bestämde mig för att ta en liten powernap. Som råkade bli från 20.30 - 23.00... Sen när jag vaknade igen var det piece of cake att läsa sidorna! Jag tror att det kan vara en bra anledning till varför jag inte kan sova nu...

Jag ska väl försöka sova...
God natt
Mal


Den här låten lyssnade vi på idag. Den är så Horseball!

Privatliv någon?

Och så är helgen slut. Visst gick det fort?
Filmen var iaf jättesöt, den hette Bolt och handlade och en hund som blev lurad att han hade superkrafter men egentligen var det bara en TV serie och så fick han reda på det och så. Hur gullig som helst! <3

Nu borde jag plugga men jag orkar verkligen inte, jag är hur trött som helst, skulle kunna gå och sova nu men jag har ju prov imorn, what to do?

Det är bara 10 dagar kvar av skolan till jullovet och det här ska göras innan:
>  Litteraturprov i Svenska B
>  Läsa ut boken Vildanden, Svenska B
   - Prata om boken
   - Skriva om boken
>  Prov i Naturkunskap B, cellen
>  P100 råmanus klart
>  Större läxförhör Filosofi A, existensfilosofi
>  Vetenskaplig uppsats i Religion A
>  Läsa en bok och ta ut meningar med hinduistisk och buddhistisk bakgrund, Religion A
>  Undersökning(?) Psykologi A
+ att det ryktas om att vi ska ha prov i KKA..

Har jag glömt något??

MEN GREEEEAT!!!!!!!
Vadå människor med liv? Gymnasieelever..
Jag. Orkar. Inte. Mer.

Något stressad
Val

strax iväg

Nu ska vi strax iväg. Mami vägrar ta bilen för det bli så jobbigt att parkera inne i stan så vi tar buss och tunnelbana istället, inte coolt. När jag gjorde mig iordning hittade jag ett läppglans i min sminkväska som jag inte använt förut så smetade jag på lite och nu är mina läppar helt uppsvullna. Det var inte ens ett sånt som ska göra dem större så jag vet inte vad som hände.. Snyggt är det men det känns konstigt, hoppas de inte svullnar upp mer för då får jag nog svårt att prata haha



Vi hörs ikväll!
Val

Oups

Jag är rätt bra på att göra bort mig och inte tänka alls ibland. Ett tips bara, öppna inte dörren i bara underkläder om ni inte kollat vem det är..  jag...? nej... varför tror ni jag skulle göra nåt sånt....?

Lite pinsamt..
Val

Disneyfilm känns lagom avancerat

God morgon! Jag sitter i sängen och kollar Idol-reprisen och äter frukost. Först gjode jag gröt men den blev äcklig så nu  äter jag knäckebröd istället, så mysigt med smulor i sängen..
Dagens planer är iaf att gå på förhandsvisning av en film, det är en disneyfilm tror jag och det passar mig perfekt idag, känner inte att jag orkar nåt mer avancerat och sen måste jag ju plugga.. Prov imorn och jag har såklart inte öppnat boken, good girl.

Nej hörrni, nu ska jag fortsätta kolla på Idol.
Puss på er och ta vara på dagen!
Val

Söndag den 7 december

God morgon.
Jag ska strax röra mig in mot stan där jag först ska träffa Bella och kolla lite julklappar. Jag hoppas på lunch också för jag är hungrig... Sen ska vi se Footloose tillsammans med hela Globengängen, det känns som att vi inte har setts på aslänge även om det bara var en vecka sen. Det blir väl så när man är van att umgås dygnet runt i några dagar. Efter Footloose ska vi gå ut och käka middag, det blir nice. Sen måste jag plugga och städa när jag kommer hem så jag hoppas att det inte blir allt för sent bara.
Det var väl i princip hela min dag. Nu ska jag åka så vi hörs lite senare :-)

Puss & kram
Mal


Nu är det Brolle istället för snygg-Måns, snyft!

Natti

Jag borde nog gå och sova nu men istället sitter jag och målar naglarna.. normalt? kanske inte.. Imorn ska vi på bio för att se nån förhandsvisning så det kanske är en bra idé att hoppa i säng och sluta skriva här så jag inte sabbar tangentbordet hehe..

Natti <3
Val

Från mig till dig..

..God natt :-)



Mal

Britney 22.35!

Det är lördagkväll och jag ligger hemma och chillar, grymt skönt. Jag har fixat min klänning utan band så nu har den band, satte bara fast dem i fram så man kan knyta dem i nacken så nu sitter den jättebra. Inviger den som sagt i helgen om det går. Ska på julbord innan vi ska fira Veronica och det känns som att risken finns att den spricker av all julmat haha, nej men vi får se hur det blir.. Nu kollar vi finalen av stjärnor på is och 22.35 är det Britney på TV4!! I like!  
Nu ska jag leta genom kylen efter nåt gott, har tröttnat på ostbågarna..

Hoppas ni har en bra kväll!
Puss & kram
Val

Jag vill bara vara

Jag vill härifrån. Eller rättare sagt, jag vill utomlands. Jag vill åka till något varmt ställe där man bara kan vara för några dagar, 2 - 4 veckor är allt som behövs. Ligga på stranden på dagarna, steka, dricka färgglada drinkar, äta glass och göra spännande utflykter. Äta god mat, shoppa, träffa nytt folk, sitta och ta en öl på kvällarna. Och sen åka hem och komma i säng hyffsat tidigt, kanske sent någon (några, eller alla?) kväll. Upp nästa dag och äta en delicious frukostbuffé och sen börjar allt om igen.
Den som ändå hade tid och pengar... Eller det kanske finns någon snäll jävel där ute som känner för att köpa en resa till mig, all inklusive liksom, på jullovet? Jag skulle absolut inte banga.


Jag vill tycka att det är kallt när det "bara" är 30C

Love
Mal

Lördag

Oj, glömde skriva imorse, skyller på att det är första helgen på miljoner som jag är ledig hela helgen, man bli lätt lite off då. Jag iaf upp runt 11 och vid 13 åker jag, mami och Anna B till Nacka forum, vi kollade i affärer, köpte julklappar, är det bara jag som brukar följa med när det ska handlas julklappar? Jag menar, kan det bli mer rätt än om man är med? Sen får jag ofta något som jag inte vet vad det är också, bara för att lixom men den där spänningen med paket har jag kommit över.. nästan. Vi stannade och fikade också såklart, och sen skulle jag kolla skor. Tror ni det fanns några fina som jag ville ha? Ja. Tror ni de fanns i min lilla storlek? Nej. *suck* Aja, jag är iaf nöjd för jag fick tag i sidenband så jag ska fixa till min klänning sen, finally. Kanske inviger den nästa helg när minstingen fyller stor flicka hihi..

Nu ska jag göra nåt, vet inte vad och det är superskönt. Kanske lägger mig in tha sofa och chillar. Sen får vi se vad jag gör ikväll, har inga förväntningar eller planer, kanske slutar med att jag och Malin ligger och chillar med en stor chipspåse. Inte helt fel men vi får se.

Just det, bilder från igår












Later!
Val

Home sweet home. Typ

Goood mooorgooon!
Haha skoja, jag har faktiskt varit vaken ett tag :-) Men jag kom precis hem så det är anledningen till den sugiga uppdateringen. Sorry. Efter att ha åkt hem i gårdagens partyklädsel var det rätt skönt att byta om till mjukiskläder. Ni vet dom som man har när ingen annan ser? Så nu sitter jag här och äter frukost/lunch/mellanmål och dricker julmust. Delicious!
Idag är jag sugen på en riktig chilldag/kväll. God middag som pappa ska laga, ta en promenad med Dennis och sen ikväll köpa hem chips, dipp, godis, choklad, läsk etc. och sätta på någon bra film/serie. Har jag tur får jag sällskap av någon som står ut med mig... Val, snällaaa? (A) hihi.

Vad ska ni andra hitta på för kul en lördag som denna då? Jag vill ha snön tillbaka!

Kram
Mal

Jag vill inte bli vuxen än

Jag är hemma efter en nice kväll hos Linn och ett försök till utgång som jag, Malin och Angie tillslut struntade i. Jag längtade hem till mina älsklingar Ben&Jerry och de var de första jag tog fram när jag kom innanför dörren, mmm.. Mycket nöjd haha...

Pratade precis med en kille som jag känt i 3 år, oj, tiden går snabbt! Ska inte gå in på detaljer och sådär men vi kan säga att vår relation varit rätt komplicerad och att han gått från att vara en liten pojke i en killes kropp till att blivit vuxen sen vi pratade sist. Hmm.. vet inte riktigt, det känns rätt jobbigt på ett sätt för jag vet inte hur många gånger jag önskat att han ska växa upp och nu när han verkar ha gjort det vill jag ha tillbaka den lilla killen.. det gav mig lixom hopp om att inte behöva växa upp..


jag för 3 år sen..



Måste man växa upp eller kan man kanske kombinera? haha nej jag ska inte skriva mer, jag vet bara vad det resulterar i och så kul ska vi inte ha! Nej, dricka vatten var det.. och stänga av datan och hoppa i säng, låter som en bra idé.

Natti på er
Val


Feel good musik

No stress! Den går het här hemma nu i brist på annat fast jag måste iofs erkänna att jag tycker den är skööön! Jag håller på och gör mig iordning för att dra iväg snart, ska möta Angie runt halv och sen iväg till Limpan (- för god för att motstå haha internt det där men oj så kul, good jobb Nina!).

Jag tänkte på en sak, feel good musik. Jag har typ inget sånt och inte vet jag vad jag ska söka på när jag ska fixa det heller, det är ju inte direkt en kategori som kallas "feel good" och att alla såna låtar finns där, men ni vet väl vad jag menar? Eftersom jag inte hittar sånt så brukar jag mest lyssna på vissa låtar periodvis. Om jag känner mig glad och hoppig, ja då blir det sån musik, och sen förknippar jag den med de stunderna och sådär. Men ibland lyssnar jag på olika sorter och tänker på samma person så då blir det jobbigt sen när jag inte ska tänka på den personen eller så.. jag vet, jag babblar och nej jag har inte druckit. Det är bara min lilla hjärna som är igång. Det jag vill komma fram till är iaf att jag behöver ny musik så om ni har förslag är det mycket välkommet för just nu blir det fel och alla kärlekslåtar, wazzup med det? Me don't like adesso!


Limpan - för god för att motstå
Btw så förknippas den där kvällen hos Mr. J med Madonna såklart haha


Have fun babes
Val

Det stressar att vara stressig

Vi slutar tidigt på fredagar så efter skolan gick jag och Malin ett bankärende, vuxenpoäng till oss! Sen åkte vi hem. När jag kom till tvärbanan hamnade jag längst bak så vid Mårtensdal hade jag tagit mig längst fram i vagnen för att gå av och byta till vagnen framför, ni vet sådär som man gör i tuben? Jag stressar alltid när jag ska någonstans oavsett om jag behöver eller inte.. Iaf gick jag av och sprang fram till dörren längst bak i första vagnen, tryckte på knappen men inget hände.. Så helt plötsligt åker den jä**a banan ifrån mig när jag står där och trycker som bäst på knappen. Great! Stod där, 3 stationer från oss och 8 min tills nästa skulle komma.. så jag bestämde mig för att gå den sista biten hem. På vägen möttes jag också av flera dåliga raggningsförsök (what's up with that?)..

Nu har jag absolut inget att göra på några timmar och det är så skönt. Senare ikväll ska vi som sagt iväg till Linn för att drinka och mysa och sen får vi se hur/var kvällen slutar. It will be fun!

Puss och kram
Val


Stallet

Jag är trött och skulle inte banga en powernap på soffan. Så nu åker jag till stallet istället, hoppas jag inte somnar i bilen.. Gäsp.

Mal

Poem till Jean Jaques? Vem vet...

Val är dålig för hon har inte hämtat sin Siddartha bok
Mal har redan baxat en för hon är lurigare än en snok
Vi är båda extremt duktiga i religion
längst bak i klassrummet har vi intagit vår vanliga position
Bredvid oss sitter en skum kille
han klassas som ett riktigt snille
Nu pratas det om the American Dream
men det enda som locka med America är whipped cream
Gärna på en het Abercrombie-modell
det skulle bli en nice kväll.....
Vår kväll blir ändå nice för vi ska till Linn
där hon är ensam hemma med bror sin
Det kommer bli perfekt med pizza och "läsk"
dricka drinkar och inte röra på vårt fläsk
Sen kanske några flickor drar ut
men vi är mer sugna på idol för snart är det slut
Nej, nu måste vi två ha ett seriöst och secret snack
om kärlek, killar och horor på tjack
Hejdå och tack!
Forever in love with Jean Jaques <3


XoXo Mal and Val

Vrida fram tiden lite?

Det är inte min grej att plugga helt enkelt, tycker det är så sjukt tråkigt. Ni anar inte hur mycket jag längtar efter studenten och sen att kunna göra precis vad jag vill. Är så avundsjuk på Bella som helt plötsligt bestämde sig för att åka till Paris och plugga franska, vilket hon nu ska göra i mars. Eller bara åka och jobba på något stekigt ställe en säsong, göra precis vad man känner för helt enkelt. Idag är det exakt 6 månader kvar till studenten. Ett halvår, det är ju ingenting.. Det ska vi väl klara? Höstterminen bara svischade förbi och det är ju den som är segast. Nu är det inte långt kvar, kämpa!

God natt
Mal


Jobba på Hawaii? Ja tack.

No plugg at all..

Hey! Nu är jag hemma och har precis ätit middag. Jag har fortfarande inte pluggat.. Istället har jag fixat i mitt rum, slängt lite gammalt skit, fixat med bilderna på min data och hunnit en vända på gymmet med mami. Grymt skönt men jag var rätt slut idag efter dansen igår. Förresten märkte jag verkligen skillnad igår på dansen när vi skulle göra armhävningar. Första gången var i september och då tyckte jag det var riktigt jobbigt och klarade inte alla men igår var det inte alls så jobbigt och jag klarade det. Kändes nice kan jag tala om!
Nu ska jag fortsätta fika med lussebullar, choklad och te.
Puss puss
Val

All i want...

Precis som Val så har jag också prov i marknadsföring domani.. På nåt konstigt sätt kan inte jag öppna de dokument som vi har prov på i vår dator. Så idag i skolan var jag tvungen att skriva ut allt och det blev runt 100 A4 som jag alltså ska läsa ikväll. Kul, hur löser vi då detta? Man skulle ju faktiskt kunna börja plugga nu men istället åker jag in till Gamla Stan för en middagsfika med Bella. Det låter mycket roligare!

Later
Mal

Nu kör vi på lite jul. Klippet är från Love Actually, så söt film :-)

Torsdag

Yo! Nu är jag hemma efter en kort men mycket onödig dag i skolan. Jag har verkligen tappat motivationen och det blir ju inte bättre av att man inte gör nåt på lektionerna.. not good.
Nu måste jag fortsätta plugga till marknadsföring/småföretagande provet imorn. Började redan igår och läste igenom llt utom det sista dokumentet så idag ska jag väl läsa det och kanske läsa allt annat en gång till. Då har jag gjort det två gånger för ovanlighetens skll, har hört att sånt ska vara bra men ärligt talat är jag oftast för lat för att göra det. Läser alltid bara en gång och det brukar ju fungera, haha jaa, tänk om man läste två gånger, kanske MVG i allt då eller? hoho..

Jag vill städa mitt rum också, byta till lite juligare lakan och göra fint och sätta upp min spegel men jag väntar nog med det till helgen.. Plugga? Städa och fixa? Eller kanske en fka hos grannen...? Time will tell..
Puss på er!
Val

Någon gång ska jag också rida i Globen...

Det har inte ens gått en vecka och jag saknar redan Globen. Det är svårt att förklara men själva stämingen, folket och allt bara, till och med den äckliga maten... Det är ju liksom ett helt år kvar tills nästa gång.

Nu ska jag alladeles strax köra ut till stallet och rida, det var ett tag sen eftersom jag har varit sjuk. Jävlar vad jag ska träna så ni snart kan få se mig i Globen ;-) och då menar jag inte 'jag ser dig på läktaren mitt emot' utan jag tänker rida. Haha höga förhoppningar, det lär ju aldrig hända. Men man måste ha mål, hallå? Det spelar väl ingen roll hur höga de är, jag måste ju inte uppnå dem...

Mal


God morgon

God morgon! Jag sitter och äter en lussebulle och dricker oboy, riktigt nyttigt haha..
När klockan ringde ville jag inte gå upp, den störde mig mitt i en jättebra dröm, men men, school is calling! Dags för psykologi nu.

Ha en fin dag!
Val

Lördag och söndag

Tänkte fortsätta köra igenom min helg lite :-)

Lördag
Jag tog en välförtjänt sovmorgon till 12 eftersom mitt första pass på Globen inte började förräns 15. Var där lagom till halv två så att jag hann äta. Det brukar normalt vara skum mat men idag serverades det skit god lasagne. Satt med allt roligt folk och berättade om fredagens alla händelser. Som vi skrattade och som man säger 'när man talar om trollen'.. Alla som vi pratade om satt överallt runt oss så det var tur att ingen förstod svenska, haha.
Sen gick jag, Frida och Victor och köpte middag på Ica eftersom det var någon skum lax som inte gick att äta. Vi lyckades gå mitt i pausen och jag kan ju säga att det inte bara var vi som skulle dit och shoppa lite. Vi hade bara en halvtimme på oss tills våra pass började så vi fick äta maten medans vi sprang tillbaka in i arenan.
Sen på kvällen bar det av mot hotellet igen. Vi hade riktigt roligt och sjöng massa karaoke, stackars alla som behövde lyssna.. Och vissa fick ju till det den kvällen, eller vad säger du Movve? Strykrummet nästa ;-)
Vi stannade tills det stängde och sen åkte jag och Frida hem till mig efter ett besök på Donken i Slussen. På tuben träffade vi några småttingar som undrade om vi skulle med på efterfest men vi bangade... Vi var hemma vid 5 och det tyckte vi räckte, haha.

Söndag
Kändes riktigt skönt att gå upp kl halv 8.. Eller inte, mitt första pass var kl 9 och jag kan ju säga att man var lagom trött då. Men jag klarade mig igenom hela dagen bl.a. med hjälp av lite donken mat ;-) Min röst försvann mer och mer under dagen och i slutet kunde jag knappt prata. Kände att en förkylning var på g men det är ju bara Globen en gång om året så jag stannade glatt kvar. Sen lyckades Bella och Frida övertala mig till att gå ut ännu en kväll. Trots att jag mådde som jag gjorde följde jag med till hotellet. Där var det chill, rätt lugn musik och inte så mycket folk. Vi satt och hade det trevligt, drack öl och cider. Vi umgicks och pratade allt folk innan alla skulle åka hem igen och lasta sina hästar. Sen hade vi 3 även en hel del hemligstämplade tjejsnack... hihi! Jag tog en taxi hem med en jätte gullig chaufför och kom i säng runt 2 tiden. Sen tackade jag även gud för att jag stannade hemma från vår enda lektion på måndagen ;-)

Har en del bilder, tyvärr är det inte så många.. Jag lägger upp dem som ser ok ut så fort jag lagt över dem på datorn.
Mal


Circus

Jag älskar att dansa! Det är så kul och jag mår alltid så bra efteråt! Happy!! Tyvärr är det sista gången nästa gång, känns skittråkigt but it's nothing we can do about it. Får se till att ta i extra mycket och ha extra roligt så man klarar sig på det ett tag.

Jag har faktiskt inte så mycket att säga er, tänkte lägga in en låt som skulle passa perfekt men mitt guldfisk minne tappade bort det haha.. Om jag kommer på vilken det var så lägger jag in den senare.
Undertiden kan ni njuta av den här, I like!



Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig
Vi hörs imorn, natti natti
Val

God morgon?

Det här är inte kul. Jag gick upp halv 2 och då fick jag verkligen tvinga mig upp ur sängen för att jag ska fika med Madde. Jag somnade ändå innan 1 igår och jag har aldrig sovit såhär länge förut. Jag hatar att vara sjuk. Kul, nu är hela min dag borta liksom.. Men jag börjar iaf känna mig piggare nu så snart är jag fit for fight igen! Ska bli skönt att få lite luft och att sätta sig på nåt mysigt café och dricka massa gott te.
Sen är det ju dans också, vi får se hur jag gör. Ska nog ta med kläderna för jag är riktigt sugen, men jag är nog ännu mer sugen på att bli frisk också. Jobbigt, jobbigt. 
Jag ska börja röra på mig nu.

Later :-)
Mal

P.s. Anna och Julia, ringer dom er från Ice hela tiden också..? Haha

Hello

Ledigt, I love! Vaknade för 1,5 h sen, tog en dusch och nu har jag precis ätit lunch. Ska iväg och dansa sen och nu ska jag nog försöka plugga lite.. Jag har inte så mycket att skriva men tänkte iaf säga god morgon eller nåt i den stilen hihi..
Hoppas ni har en fin dag så hörs vi lite senare
puss
Val


Nyårslöfte

Ok, nu är jag uppe försent igen men vi har ingen skola imorn. Alla lektioner är inställda, skööönt! Sooova! Jag har släppt det negativa, kan inte vara så så länge, finns för mycket bra i livet för att inte vara glad, man ska uppskatta det man har. Det är min filosofi och den följer jag, och att man inte ska ångra saker för det är bara slöseri med tid, det lärde jag mig tidigt i livet.

Men vet ni? Jag ska faktiskt inte babbla om sånt bara för att klockan är mycket och jag är trött. Nej jag tänkte på en annan sak. Nämligen nyår. Ni vet ju hur jag brukar springa omkring och inte veta vad jag ska ha på mig? No probs till nyår, jag köpte faktiskt en klänning i juni(!) som jag aldrig har använt för den skriker nyår för mig så jag ska ha den. Kläder är alltså inget problem och smink och hår är inget stor grej. Däremot exakta planer är lite osäkra men det löser sig alltid, sålänge vi är med varandra är det lugnt.

MEN jag har tänk på en annan grej angående nyår. Nämligen nyårslöfte. Jag brukar aldrig ha sådant men jag tänkte att nu ska jag fixa ett och det ska vara nåt bra och inte alltför svårt. Inget "jag ska äta nyttigt, supa måttligt och träna regelbundet". För ärligt talat, vem f*n kan hålla sånt i ett år?! Alla har vi väl perioder då vi är nyttiga och tränar mycket och inte dricker en droppe. Sen kommer den där ljuva sommaren och livet förändras, levern är off och man är allmänt lat. Underbart! Sedan går livet tillbaka i rutiner och det kommer alltid avbrott, så är det mina vänner. Det jag försöker säga är att jag ska hitta på nåt bra nyårslöfte, kanske roligt. Ingen aning och fantasin är inte så hög så om ni har idéer kan ni gärna hjälpa mig!

When 2007 became 2008

Camilla och jag


Hattpåtagning


Linn och Angelie


Vid bordet


Nu ska jag sova
Puss på er! Och dröm riktigt sött, det ska jag göra!
Val

Fuck you right back

Jag lärde mig precis något. Hur man gör om en jobbig känsla till aggressivitet. Så jävla skönt!

/Val

Historien om UGGsen

Jag och Valentina åkte ju på ett litet mission för ett tag sen som skulle göra mig lika cool som henne. Jag skulle nämligen köpa lika mysiga UGGs som hon har. När vi kom till Sickla Köpkvarter och hittade den modellen och färgen jag ville ha så fanns den bara i storlek 41 vilket är way too big eftersom jag skulle ha 38... Kassörskan sa att hon skulle kolla om den fanns i andra butiker men den var slut överallt. Inte gav vi upp för det utan vi gick glatt vidare till en affär bredvid som också sålde UGGs. Där hade de bara i färgen Metallic som inte alls var snygg. Då blev vi lite ledsna eftersom vi hade misslyckats med vårt uppdrag och åkte hem.

När jag kom hem ringde det en lampa som vi brukar säga.. Brandos.se blev min räddning och där hade de den färgen jag ville ha i rätt storlek. Blev en modell högre än vad jag hade tänkte från början, men det är ju bara mysigt! Så igår fick jag ett mail om att de hade kommit och idag var jag och hämtade ut dem. De är impregnerade och klara så från och med nu tänker jag joina Val's crew, hihi!

Mal






Take my breath away



Nu ska det fotograferas lite och så ska jag visa mina fina nya ***s! Fast först lite choklad, det behövs när man är sjuk!

Puss
Mal

"Han som bara är"



Mal

Jag har hittat den rätta

Hello. Hur har ni det? Jag sitter i soffan och frossar choklad och dricker te och väntar på att Ugly Betty och resten av programmen ska börja. Just nu är det vänner och jag älskar verkligen Joey, en sån ska man fan gifta sig med, livet skulle aldrig vara tråkigt!
Idag har vi iaf haft en dum dag jag och Angelie, jag vet inte riktigt, men dagen i allmänhet, usch. Som tur var gick det bra på P100 och vi är så duktiga så det är strax klart, sen är det bara bilder som saknas. This is good!

17.15 kom mami och hämtade oss och sen åkte vi till en liten butik med massa kristallkronor och inredning. Kommer ni ihåg att jag sa att jag letar efter den rätta... spegeln? Mami hade hittat en spegel som hon ville att jag skulle titta på så jag och Angie kilade in och kollade. Den var så söt! Perfekt, precis en sån jag vill ha! It's the one och mami sprang in och köpte den så nu kommer mitt rum bli perfect. Bara en plats för datorn som saknas men det tar vi senare..

Hörs senare
Pussar
Val

Vi är så ambitiösa

Sitter i biblioteket och jobbar med vårt P100 ännu en gång. Vi är så ambitiösa! Hinner inte skriva så mycket mer men bara så ni vet så tror jag att jag kommer blir en chokladboll snart för jag äter alldeles för många hahaha..
Vi hörs senare!
Puss
Val

God morgon, eller?

Imorse när jag vaknade mådde jag inte helt hundra, men jag var pigg så jag tänkte att jag lika gärna kunde gå till skolan. Smart som man är. Började såklart må sämre och sämre under religionen och kände mig helt snurrig. Bestämde mig för att åka hem igen och försöka bli frisk. Shit vad jobbigt det var att ta sig hem med tuben, allt snurrade och det kändes som att jag skulle kunna somna gåendes.. Men hem kom jag och somnade i soffan direkt. Nu har jag vaknat efter 3 timmar men mår fortfarande inte så bra. Är sjukt sugen på pizza så jag ska nog gå och köpa det strax. Och sen så har jag fått ett stort paket som jag ska gå och hämta ut, finally! Kan visa er sen vad som finns i det, hihi.

Krya på mig... :-)
Mal

Torsdag och Fredag

Okey, nu kör vi. Här är nästan hela min helg, ska försöka få med så mycket som möjligt. Enjoy!

Torsdag
Torsdagen började med jobb ute på centralen. Vi mötte upp resenärer från alla delar av Sverige och de var så gulliga och hur glada som helst. Sen gick vi och åt luch på Jensens och tänkte på stackarna som satt i skolmatsalen på Torra Norra. Jag och Linn hade rast i typ 4 timmar så vi åkte upp till mammas jobb och drack varm choklad och passade på att sitta ner ett tag.
Sen åkte vi ut till mässan men hade fortfarande rast så vi satte oss i klubben. Där blev vi bjudna på pannkakor och fika och chillade. Sen var det bara att börja jobba igen. Vi stod ute vid bussarna och hjälpte över 2000 bönder att gå på rätt buss så de kom till rätt hotell. Det låter lättare än vad det var... haha.
När vi var klara där åkte jag direkt till Globen och träffade alla. Sen kom Nina och Malin som skulle komma och kolla på genrepet så jag satt med dem och tittade. När allt  var slut drog vi som jobbade och ryttarna till Cockpit där det var ett get together party. Det var lika roligt som vanligt men iår serverade de ingen mat, vilket sög. Jag älskar mat! Åkte hem rätt tidigt och var hemma runt tolv kanske.

Fredag
Jag började jobba ute på mässan klockan 8 och inte blev det bättre när jag försov mig. Vaknade 7.15 men hann ändå. Vi var två stycken som stod och tog emot alla bussar på morgonen och det flöt på riktigt bra. Alla var pigga och glada trots att de inte åkte hem förräns kl 2 kvällen innan.. Hur lyckas de?
När vi var klara med det packade vi upp över 2000 paket ur stora kartonger för de skulle få julklappar. Det var dagens träning och sen var det dags för lurre i klubben! Det var nice. Sen var det bara ut att jobba igen vid bussarna och tågen men det gick snabbt.
När jag slutat kom mamma och hämtade mig och vi åkte till Globen. Jobbade där, kollade på showerna och flummade runt med allt roligt folk. Sen på kvällen kom Anna och Linn och skulle kolla på den sista föreställningen. Vi tänkte gå till hotellet och festa men de var så trötta så de åkte hem. Jag mötte Bella och Maja utanför hotellet och de tyckte att jag skulle stanna med dem och det gjorde jag. Vi hade riktigt roligt där med bl.a. Team Caramel. Sedan bestämde vi oss för att åka in till stan och möta upp fransmännen. Jag och Bella tog en taxi in till Stureplan medans Maja åkte hem. För att göra en lång historia kort var det galet och jag var hemma vid halv 5... Som tur var hade jag sovmorgon dagen efter!

Ni får lördag och söndag imorgon, nu orkar jag inte skriva mer... haha
Mal


Jag var med om en mindre mardöm

Vet ni en sak? Idag var jag med om en av mina mindre mardrömmar.
Jag gjorde mig iordning för att dra till gymmet, packade båda skorna haha och vattenflaska och gav mig iväg. Jag hann tyvärr inte längre än in i hissen. När hissdörren skulle öppnas och jag skulle kliva ut så hände något, den kunde lixom inte öppnas. Ok.. vad gör jag nu? tänkte jag.. En idé, jag trycker på knappen som gör att dörren öppnas. Ingen hände. Jag fick lite lätt panik och tog upp mobilen. Jag hade täckning. Pjuh! Ringde mami, som fortfarande var på jobbet, och berättade att jag satt fast i hissen. Hon sa att jag skulle trycka på en knapp så skulle den åka upp så det gjorde jag. Inget hände. Jag fick panik och till råga på allt så hade jag inte så mycket batteri i telefonen heller. Paniiiik! Mami satte sig i bilen för att åka hem och hjälp mig. Great, jag får sitta i hissjäveln 30 min! Jag har alltid varit rädd att fastna i en hiss så jag brukar nästan aldrig åka hiss ensam och när jag väl gör det, ja då fastnar den! Massa tankar for genom huvudet på mig, först, jag missar träningen.. jag blir snart hungrig.. jag har iaf vatten så jag överlever.. Sen, tänk om de inte kan få ut mig? Tänk om hissen lossnar och störta? Tänk om det börjar brinna!!!! HJÄLP!!!! Jag tryckte flera gånger på larmknappen också och det ringde som satan. Inget hände, ingen kom och hjälpte mig. Jag började ropa för att se om någon kanske var i trapphuset. Icke. Precis när jag skulle ta i och skrika det högsta jag kunde så började hissen röra sig. Den åkte upp till 2a våningen... och dörrarna öppnades! Jag sprang ut det fortaste jag kunde!!!!

Jag ringde mami och sa att jag hade överlevt och tagit mig ut. Sen smsade jag lite folk för att berätta om min hemska upplevelse för att få avreagera mig lite haha.. Efter det drog jag iväg till gymmet och körde hårt i 45 min. Otroligt skönt men aj vad det kommer kännas imorn.

Jag var inte fast så länge även om det kändes så, kanske en kvart? Men usch vilka långa minuter och fy vad rädd jag blev. Jag åker inte den där hissen själv igen. Iaf inte på bra länge!

Puss och kram
Val

Uttråkad

Jag har alltid tyckt att det varit skönt och avslappnande att inte göra nåt eller att vara ensam hemma ibland. Nu är det tvärtom, att vara ensam hemma är tråkigt och att inte ha nåt att göra är stressande. Det här håller inte, jag drar till gymmet istället! Hörs sen!
Puss!
Val

Förkylt

Hej alla.
Hoppas att ni mår bra för det gör inte jag. Jag är så förkyld och har ingen röst överhuvudtaget... Och så är jag lite ledsen äver att allt är slut och att jag vet att det är ett år kvar. Ett helt jävla år! Pratade med Bella om att åka och jobba på Flasterbo Horse Show i sommar men det kommer ju inte att vara samma sak. Vi var ute lite igår också :-) Eller ute och ute, vi tog en öl/cider på hotellet. Hade en jätte snäll taxichaufför som körde hem, skönt det eftersom jag tycker det är lite läskigt att åka taxi själv. Jag tänkte skriva allt om min helg i ett inlägg lite senare, var beredde på att det kommer bli riktigt långt.. Nu ska jag försöka göra nåt åt min förkylning, tips?

Puss
Mal

Första luckan öppnas

Både jag och Malin ber om ursäkt för skitdålig uppdatering igår men ingen av oss hade tid. Busy women haha. Förhoppningsvis är vi inte så stressande samtidigt i fortsättningen så ni kan räkna med flitig uppdatering av oss båda.

Haha god morgon tänkte jag skriva och kollar klockan, den är ju snart halv tolv. Äntligen fick jag sova ut, skönt! Jag har bara en lektion och det är naturkunskap (som jag inte kan alls) så jag stannar hemma, känns så onödigt att åka in till skolan för en lektion.
Globen horse show igår var så himla kul, fast vi gick lite tidigare för en av oss var bakis och jag var bara allmänt trött av allt jobb och fix i helgen. Jag är ingen hästbög som Malin men det var verkligen coolt, allt! Min favorit var i början när 6 eller 7 ponnys kom utspringande helt själva! De sprang omkring i cirklar och andra mönster, allihopa helt synkade, så duktiga och supersöta! Synd att jag inte hade en stor väska med mig för då hade jag fyllt den med morötter så någon av dem kunde följt med mig hem hihi..

Just nu sitter jag och lyssnar på låtar från Britneys nya album, har bara hunnit tre men hon är grym, som alltid.Och idag är det 1a december! I år har jag fått en supersöt chokladkalender av Lena så idag ska jag öppna den första luckan! :-)


Min chokladkalender

Dags för frukost/lunch
Puss och kram
Val

RSS 2.0