The start of something new

Helloo. Nu sitter jag i mitt rum bland väskor, skor, skärp och lite annat. Vi fick nämligen för oss att städa ut förrådet (som ligger i mitt rum) och jag hittade en massa kul. Bland annat lite skärp från 80-talet(?) och lite väskor och skor som jag inte sett sen i somras. Nu är de iaf framme och ska användas! Ja, imorn SKA jag ha vårskor på mig, det har jag ju bestämt sedan länge, hoppas solen är framme bara, skulle kännas fint att matcha dem med solbrillor!
Nu är det dags för sängen
Natti
Val

Na na na yeah

Jag vet inte vad det är för fel på mig, igår gick jag och la mig 21.30 och somnade direkt. Jag kanske ska tilläga att jag då sovit i soffan sen kl 21.. Och vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska gå och träna, helt själv på två pass trots att jag blivit erbjuden tacos hemma hos Val. Hjälp mig, någon...? :-P

Puss
Mal

You are the music in me

Hej! Vi är hemma hos mig nu och har precis pluggat lite italienska för vi är såååå duktiga! Eller? Jo det är vi för vi var de enda i skolan idag.. typ. Vi köpte mackor med oss från Il piatto och åt till lunch och så har vi kört singstar i några timmar. Vi har lyckats med toner ingen nånsin hört! Det ni! Grymma var vi iaf!
Nu är det dags för Malin att åka hem men jag håller på och gör så datan blir konstig och reseplaneraren vill inte funka.. jävla SL!



XoXo Val(&Mal)

En ovanlig måndag

Hej!
Som ni säkert märkte så sov jag inte alls mycket inatt. Somnade strax efter 22 och vaknade igen vid 2.30 av att jag var sjukt kissnödig. Intressant, jag vet. Sen efter det så kunde jag verkligen inte somna om. Så jag låg som sagt med datorn ett tag och den stängde jag ner vid 5. Då hittade jag skönaste sovställningen med lagom mycket täcke och var på väg att somna igen. Men nej nej, då hör jag att någon spolar på toan och jag är snabb med att inse att det är mamma och att det är dags att gå upp nu..

Vi åkte ut till stallet och gav alla hästarna och oss själva mat innan det var dags att köra LeMarc till kliniken. Där gick allt förvånansvärt bra, han blev sprutat i bakknät igen och vi var klara på en timme. Två veckors vila till som gäller nu, fast nu får vi gå promenader som är en halvtimme långa istället, wie. Riktigt härligt nu när våren börjar titta fram.
När vi kom tillbaka till stallet så red jag Cheila. Hur mysigt som helst var det, tänk att ridning kan få en så glad. Var ute i vårsolen och skuttade runt. Tack så jätte mycket för lånet!

Sen när vi kom hem igen bytte jag till mjukisbyxor och däckade på soffan direkt! Vi var väl hemma vid 12 kanske och jag sov till 16, kan man faktiskt förstå! Och jag är fortfarande rätt trött, hmm järnbrist?

Vet ni vad jag ska göra nu då? Dun dun dun dun, jag ska iväg till gymmet! Duktigt va? Jag och mamma ska köra ett bodypump pass, så jag vet någon som kommer ha träningsvärk imorgon.
Jaja, nu börjar jag få lite bråttom.

Mal


Ibland så, så får man till bilderna...

pannkakor

Hemma! Vi åkte till Sickla istället för stan och fick med oss ett singstar hem! Och vet ni vad jag hittade?? High school musical till singstar!  Känner på mig att jag och Malin kommer ha riktigt kul med det! :-)


Just nu:




Pannkakor!
Val

Så det så!

Just det. En grej som jag glömde berätta igår. Angelie och Malin var ju hos mig i lördags och Ange hade då med sig lite grejer. När de sedan åkte tog hon med sig grejerna. Men igår när jag skulle ta min jacka och gå iväg till gymmet såg jag en liten påse..



Såhär såg den ut och jag löd texten och kollade in för att se vad sam fanns.
Jag fann då dessa gorgeous shoes!




Jag blev jätteglad och tog det som en lite gåta från Angelie. Alltså, den som fann den han vann den. Jag smsade henne och skrev typ tack, tack,tack!! och hon svarade, swooosh säger det så är de mina igen!
Jag förstår inte vad hon menar för gett och gett kommer aldrig tillbaka!
Visst håller ni med mig?!?! ;-)
Val

måndag

Jag mådde inget vidare imorse så det blev inge skola för mig heller. Jag har världens ont i axlar och nacke, kanske beror på träningen och så mådde jag illa när jag vaknade så jag sov vidare. Nu mår jag mycket bättre och håller på och gör lite lunch, sen ska jag nog möta mami i stan och antingen byta eller lämna tillbaka mina nya skor. Den vänstra sitter helt konstigt tajt och den högra är nästan lite stor. Buhu. Hur får man fötterna att växa?
Dags för lunchie
Val

04.41

Hmm, vad är det för fel på mig? Varför är jag vaken nu och är pigg? Jag ska inte somna runt 22 på kvällen, it's not meant to be.

Mal

Graduation song



Studenten närmar sig, ena stunden kan jag knappt vänta och andra stunden blir jag lite ledsen över det. Kommer ihåg skolavslutningen i nian, när den här låten spelades. Tårarna sprutade på varenda nia i aulan. Det kommer bli så konstigt utan alla människor som man är van att ha runt sig varje dag. Men som dom sjunger "We will still be friends forever" - jag vet det!

Mal

Onödigt tjat

Jag är sjukt trött, fattar inte varför för klockan är "egenligen" bara halv nio.. Fast det är rätt bra med tanke på att jag ska upp dödligt tidigt imorgon och åka med LeMarc till farbror doktor.
Jag är annars rikitgt glad över att jag ska få låna en häst att rida på clinicen för Helena på söndag. Det är allsvenska laget som ska rida och det ska tydligen komma mycket folk och titta, roligt roligt. Och sen ska jag även få låna en annan häst i veckan och rida lite. Åh jag längtar, känns som att det var evigheter sen jag red sist.

Nej usch, jag känner att det är dags för mig att kasta in handduken.. Vi hörs imorgon, nu ska mina tänder bli rena och fina :-)

Mal


Bli frisk snart, fina du

Storyn om hårborsten

Jag har fått önskemål om att skriva storyn om min hårborste och varför den numera ligger slängd lååååångt härifrån.. Först hade jag bara tänkt varna känsliga läsare eftersom det inte är allt för mysigt.

I fredags så hade pappa lite folk på middag här, de åt middag och drack rysk vodka haha. Nog om det, jag var väl hemma vid 1 och var uppe ett tag innan jag skulle gå och lägga mig. När jag står och tar bort sminket så tycker jag att det luktar lite spya.
Mal: Pappa, är det någon som har mått dåligt eller? Har någon spytt?
Pappa: Nej! Det tror jag inte...
När jag är klar så märker vi att det blivit stopp i handfatet och att vattnet inte riktigt rinner. Så pappa tar upp proppen ooch då konstaterar vi att det faktiskt är någon som spytt... Jag borstar tänderna, går och lägger mig och tänker inte något mer på det.
Sen igår så firade vi ju lite födelsedagar här hemma och innan allt folk dök upp så duschade jag, sminkade mig osv. Jag duschar, tvättar håret och fixar sminket helt klart och ska då börja med håret. Jag har under hela tiden som jag sminkat mig kännt att det luktat spya lite till och från men trott att jag inbillat mig eftersom jag visste att någon hade spytt där kvällen innan. Mitt hår är lite tovigt och så, så jag står och drar borsten riktigt hårt i det och borstar ut alla tovor. Sen går jag in i mitt rum och tar för första gången ut borsten ur håret. Jag kollar på den och ser att den är helt nerspydd och inkletad i spya. Jag slänger ifrån mig den, skriker på pappa och springer in i duschen igen. Det var sista gången jag såg den hårborsten... Sen var jag tvungen att (efter jag duschat och tvättat håret igen, såklart) fixa med håret jätte mycket. Sen inbillade jag mig självklart hela kvällen att mitt hår luktade spya. Usch, det var något av det äckligaste jag någonsin varit med om. Fyyyyy!

Så nu tycker jag att ni alla ska lämna en värmande kommentar till mig, för tro mig, det behövs!!

Mal


Efter att jag fixat massa med det...

Söndag

Tänk vad snabbt helgen går, imorn är det måndag igen.. Jag hoppas att ni hade det trevligt igår, vi kollade som sagt på film och hade det mysigt här. Jag, Mal och Ange har fått ett nytt favoritprogram. "Jag vet vad du gjorde förra lördagen", sjukt roligt, vi skrattade så vi fick kramp i magen. Helt galet!

Idag händer det inte så mycket. Jag har varit och tränat och ska snart bänka mig framför OTH och Gossip Girl.
Jag hoppas verkligen inte att snön kommer tillbaka för på onsdag är det ju första april och då ska vårskorna fram.. Vad har jag gett mig in på?
Val

Family

Btw så har jag och Val fått tillökning i vår familj...



Mal

Pizza och singstar

Hej mitt i natten!
Jag har precis kommit hem från Val där vi kollat på film och myst! Körde hem Angie också för det verkade inte gå några bussar (?) och så ville jag inte att hon skulle åka själv. Nu har jag precis tryckt i mig ett halvt paket Ben & Jerry's och har övergått till mitt påskägg som jag fick av mormor idag. Jag tänkte spara det till påsk, det gick ju bra...

Tänkte iaf bjussa på några bilder från igår. Enjoy!

Mal


Jätte pizzorna i Nockeby


Jag åt upp min, som vanligt! Medans Anna inte ens klarade en barnpizza ;-)


Vi tyckte som sagt inte om snön...


Lilla Charlie, så söt så jag dör!


Chill chill

saturday

Hahaha jag kan inte sluta garva åt storyn bakom Malins hårborste och varför den nu ligger i soporna. Nej det var verkligen hemskt och jag ger mitt fulla stöd haha

Nu ska jag göra middag tror jag. Jag är ensam ännu en helg. Mami har ett mer händelserikt liv än mig verkar det som. Ja det är inte lätt, så nu sitter jag här ensam ännu en gång. Och jag når inte mitt godis :-(
Val

RIP

Må du vila i frid, älskade hårborste! Det var på grymmaste sättet du togs ifrån mig, iaf för mig... Du gav mig och Val många skratt och fint hår. Du har varit med världen över, men nu är det slut. Rest in peace!

Mal


Lördag

Hej!
Kom precis hem från stallet och nu har jag lite bråttom. För när som helst kommer mormor och Anders hit och jag ska gärna ha hunnit duscha innan det. Men nu är det så att min kära far står i duschen... Jaja, allt går utom spädbarn och tennsoldater. Som vår fönsterputsare en gång sa till mig som liten, haha.

Lite senare kommer bilder från igår, för jag var duktig och hade med mig kameran! Nu ska jag skynda lite och gå och tjata på pappa.

Puss hej
Mal


Vi tycker inte om snön som kom igår!! Och att jag var tvungen att plocka fram vinterjackan igen :-(

Jag hittade en liten dikt

Jag håller på att städa mitt rum. Rensar bland kläder, underkläder och massa annat för att flytta över lite grejer till byrån och sådär. Helt plötsligt dök den här lilla dikten upp haha, enjoy

Vad är det som har hänt? =O
Har vår lycka vänt?
Varför gör vi inget kul?
Har vi ställt till med så mycket strul?
Det är bara 2,5 månad kvar
och som vi längtat har!
Det blir snart student och sommar
Vi hoppas att alla på vår mottagning kommar
Och på vår skiva, såklart!
Det kommer bli fläkt och fart
det blir antagligen helt crazy
och sen blir det nattmat på Daisy


Märks det att vi är skoltrötta och längtar efter srudenten..?
Nej nu ska jag fortsätta vara effektiv.
Val

Till Mal

Hello. Jag vaknade upp med den här låten på hjärnan. Kanske för att jag och Malin var så grymma på den ;-)



Val

Singstar

Hemma! Det har varit riktigt mysigt ikväll, vi har skrattat och sjungit om vart annat. Det var första gången jag körde singstar (skumt jag vet!) men definitivt inte sista! Nu är jag trött och har ont i magen. Ungefär sådär som när man får kramp av att ha ätit för mycket chips och sånt ni vet? (eller är det bara mig det händer...?) Men så iaf! Lite konstig för jag hann bara öppna chipspåsen i eftermiddags och sen somnade jag.. och nu hos Anna var det ju omöjligt, de köper ju för f*n dillchips! Nej så nu eftersom jag redan har ont i magen tänker jag proppa i mig godis och lägga mig i sängen. Vad annars? Jo lite saft kanske det blir också för helt plötsligt har jag börjat dricka det också, jag som aldrig gillat det.. Ja man ska aldrig sluta bli förvånad.
Med dessa fina visdomsord säger jag god natt.

P.S Annas lilla valp är bedårande men bits som satan (ja han bits) precis som Ceasar. D.S
Gooooood natt!
Val

och så är snön tillbaka..

Nu är det snart dags att ge sig av mot Annas mansion. Ska bli hur mysigt som helst att bara ta det lugnt och träffa alla tjejer och att lilla valpen Challe haha.. Först måste jag sätta lite färg i ansiktet för just nu känns det som man inte skulle hitta mig i en snöhög.. :/ vad hände med italienarblodet?!
Hoppas ni får en superbra fredagkväll!
Val

Year 3000

Jag har haft den här låten på hjärnan i flera dagar nu..!



Tripple breasted women swim around town - totally naked!

Mal

Thank God It's Friday

Hej hopp gummisnopp.
Efter skolan idag så mötte jag Madde i Gamla Stan. Var ett bra tag sen vi sågs nu så vi hade mycket att ta igen :-) Vi satt på ett café i 2.5 timmar och bara pratade. Haha och killen som jobbade där kom och gav oss vatten hela tiden (?) med massa apelsiner i. Blev varm choklad med grädde och en vitchoklad cheesecake, underbart gott. Sen insåg vi att hon äter lunch precis bredvid min skola varje dag så hon kom på den braiga idéen att ta med en lunchkupong till mig så kan vi äta lunch någon dag. Hoppas det blir av för Norras mat dödar en..

När jag kom hem så hjälpte jag pappa att skala massa potatis. Skalade i nästan en timme, är jag inte hur snäll som helst? Han ska ha ferre här så jag ska hålla mig undan ikväll. Har en pizzadate med Linn kl 18 i Nockeby och sen ska vi vidare hem till Anna och köra en Singstar kväll. Kommer bli skönt, är riktigt taggad för en myskväll. Och ni som inte sett mitt sms: kom till Nockeby vid 18 eller till Anna lite senare :-) Det är inte coolt att banga!!

Nu ska jag plocka undan alla kläder som ligger på golvet i mitt rum och sedan köra några låtar på mitt Singstar. Jag måste ju värma upp så jag inte skämmer ut mig själv och resten av mitt lag.

So long suckers!
Mal


I'm back

Hej! Jag har varit fullt sysselsatt sen i onsdags så därav ingen uppdatering. Från och med idag kommer vi inte ha någon bil så vi har tagit de sista dagarna i akt och åkt runt i Sverige Stockholm. Det kanske inte låter som en stor grej men vi är beroende av vår bil haha.. :-P

Iaf, i onsdags var jag och Angelie i stan i flera timmar. Det började på Götgatan i en smyckesbutik där jag kollade på massa hängen från Tomas Sabo för att se att de jag önskar mig är fina i verkligheten för innan dess hade jag bara suttit och ringat in i en broschyr. Alla var lika fina i verkligheten och listan har blivit längre, tror jag valt ut ungefär 20st nu så några ska jag nog lyckas önska mig. Sen drog vi in till stan och gick runt i massa butiker. Sen blev det sen lunch på Sandys också, det sitter aldrig fel. Efter det blev det lite mer butiker och sen hem.


Skorna och skärpet som jag köpte.

På kvällen åkte vi till IKEA och köpte en byrå så hela dagen igår efter skolan höll jag och mami på att montera den. Och på kvällen sysselsatte jag mig med att fylla den och möblera lite i mitt rum.

Nu har jag precis kommit hem och ska laga lite lunch.
Puss
Val

-

Vart tar tiden vägen..? Inte har jag duschat heller, så nu måste jag gå upp tidigt imorgon och göra det. Kul. Bäst att sova kanske.

Godnatt Sverige
Mal

Vi kom, vi såg, vi lekte

Hej babes.
Jag kom precis hem från en mycket givande dag i skolan.. Vi började vid 9 med naturkunskap b. Väl där så skulle man vara i grupper och varje person i gruppen skulle vara en sorts fågel. Varje fågel hade olika näbbar, typ en pincett eller en klädnypa. Sen skulle man hälla ut olika sorters frön på bordet och så skulle man plocka upp så många frön man kunde på 20 sekunder med sin näbb. Jag som fått klädnypan fick typ inte upp några alls och förstörde mest för dom andra eftersom den skvätte runt alla frön istället. Så vi kom helt enkelt fram till att jag inte var någon riktig fågel.. Iaf så skulle man räkna ut medelvärdet på hur många frön man plockat och sen se vem som vann? Eller nåt.. Jag kom sist. Som sagt mycket, mycket givande!

Sen efter det så skulle vi ha religion men där var det eget arbete. Och sen har vi halv studiedag idag så vi har ingen svenska på em heller. Vi åkte alltså till skolan för att leka fåglar och plocka frön, hmm. Men vi fick iaf lite gjort eftersom vi stannade i biblioteket och skrev klart vårt arbete om vetorätten och lämnade in.

Annars så ska jag strax iväg igen och fixa lite grejs. Haha just det! När jag gick av t-banan i Slussen förut så kom det på en väldigt rolig sak och satte sig bredvid Angie och Valie. Jag typ dog av skratt och gick och skrattade för mig själv på Slussen sen. Och när jag satt på en bänk och väntade så kom det två tanter och sa hejdå till mig och en kille bredvid. Nu lät det inte alls kul, men det var det! Det är en såndär ni-skulle-varit-med moment!

Nu känner jag att inlägget börjar spåra så vi hörs later dudes!
Puss & kram
Mal


Med er har man aldrig tråkigt!

Let me see you pop your body

Dansen idag var jättekul, vi var bara 6 st där så vi dansade själva dansen hela tiden. Det går riktigt bra och kul som satan (ja Val, han har jämt kul) är det! Kanske kommer upp en video här nån gång, vem vet...

Nej, jag känner att det är dags för mig att röra mig mot sängen. Måste bara äta nåt först, är galet hungrig. Som vanligt. Och alldeles för mycket har klockan blivit. Som vanligt.

Mal


En bra låt vi dansar till ibland :-)

Shopping

Hej! Nu är jag hemma. Har varit i stan med Angelie i några timmar och shoppat lite. Ett par skor och ett skärp blev det, kan visa det sen för jag hinner inte nu. Vi ska iväg till IKEA och kolla efter bland annat en byrå till mig :-)
Puss
Val

Stallet

Nu har jag precis kommit hem efter några timmar i stallet. Shit vilket härligt väder det varit idag, sånt gillar vi. Dock kunde  det vara några grader varmare.. Var ute på promenad som vanligt. Det kanske inte låter så jobbigt men både jag och mamma får tränigsverk efter de där prommisarna, haha. Och man är helt genomsvettig när man gått klart. Så nu sitter jag i min säng och äter tårta, tyckte att jag var värd det. Ska alldeles strax börja röra mig mot dansen. Hoppas att Kevin är där idag för han vi inte det igår. Och jag orkar inte ha en jobbig vikarie igen..

Haha nu ringde Linn och frågade om jag ville gå ut ikväll.. Men vi bestämde oss för att banga, om hon inte går själv istället ;-)

Jaja, ska äta upp det sista och sedan ta en macka tror jag. Later dudes!
Mal


Tomas Sabo

God morgon! Jag har varit vaken några timmar för jag var så rädd att försova mig haha, lite konstigt men så är det. Igår var jag i stan med mami och kollade runt. Jag har ju en upcoming birthday om en månad så vi skulle kolla lite presenter. Det finns en väska som jag ville ha och mami hade tänkt köpa den så vi gick dit och kollade men tror ni den fanns kvar?! Nej, de hade sålt den sista på förmiddagen.. otur! Men men, vi hade det trevligt och gick och kollade rnt på lite andra grejer så vi kom inte tomhänta hem.

Nu på mogronen har vi suttit och kollat på olika små hängen(?) till ett Tomas Sabo armband. Det är så kul att man kan kombinera det själv exakt hur man vill så nu sitter vi och gör det och de jag väljer kommer jag att önska mig i studentpresent :-) Perfekt.



Nej nu ska jag klä på mig så jag inte kommer försent, ska möta upp Angelie och så ska vi in till stan och roa oss.
Puss
Val

Hahaha jag orkar inte! haha

Hahahaha, nu fattar ni säkert nada. Men oj så kul vi hade åt sånt här i Ryssland. Är kul att det fortsätter lite nu också. Tur att Fager, min danspartner, får permission iaf. Gripen hej, hej hej hej!

Mal

Födelsedagsfirande

Hej hej hallå.
Jag kom hem för en liten stund sen, vi har varit ute och ätit och firat Marcs birthday. Vi åkte ut till Helenelund och åt på Stockholms bästa persiska restaurang. Det var helt sjukt gott och jag kommer inte behöva äta på några månader (tills imorgon). Först blev det köttfärs och oxfiléspett  med ris och massa bröd och olika röror. Sedan delade jag och Andia på två olika persiska efterrätter, bl.a. underbart god glass och nån risnudelsak, haha. Sedan hade vi förberett tårta som vi smugglade in på restaurangen som en andra efterrätt. Vi satt alla med varsin sked och bara åt av tårtan. Som tur är så finns det kvar, så jag vet vad jag äter senare inatt och imorgon till frukost. Riktigt god chokladtårta! Så jag har spenderat min kväll med gooood mat och massa skratt. Min persiska har jag även förbättrat lite ;-)

Nu ska jag alldeles strax lägga mig i sängen och sätta på en film. Det lutar åt att det blir Step Up, 1an. Underbart att vara ledig imorgon och att få sova ut, looking forward to it!

Mal


where are you?

Det verkar vara en konstig period just nu. Alla velar och hälften ljuger, eller undanhåller sanningen. Haha åh, varför ska allt vara så himla komplicerat?
Sommar säger jag bara! Dock är jag lite osäker över hur det bli med det. För bara en liten stund sedan var det snöstorm och nu skiner solen, ungefär som att vädret reflekterar folks känslor eller nåt. Okej nu ska jag inte bli djup eller så men den 1a april ska jag inviga sommarskor har jag bestämt, bara det inte är snö, sen kan det vara svinkallt men de ska fram!
Val

Tisdag

Hello. Vi hade vår redovisning i P100 idag och det gick riktigt bra. Synd bara att vi var så få i vår grupp för det hade varit kul att redovisa för fler, men det var en bra grupp och alla gav oss jättefin kritik så det var kul. På grund av alla P100 redovisningar fick vi sluta tidigare idag och har inga lektioner imorn så det är riktigt skönt. När jag kom hem gjorde jag lunch, det blev klyckling och ris som jag stekte med paprika och gjorde currysås till, haha tänk vad sugen man kan bli på nåt bara av att känna lukten..




Nu pratade jag precis med mami, hon är inne i stan så jag ska möta upp henne om cirka en timma så ska vi kolla på lite olika grejer. Jobbigt bara att jag var så klumpig och började hålla på och kleta i mina kliande ögon så allt smink blev utsmetat och jag var tvungen att ta bort det. Dags at börja äta allergitabltetterna tror jag så man slipper sånt men aja, får väl måla på lite ny mascara innan jag kilar.
Val

Grattis <3

Det är ingen vanlig dag, för det är Marcs fördelsedag, HURRA HURRA HURRA!!



GRATTIS världens bästa!! Och tack för att jag var tvungen att gå upp halv 7 för att sjunga för dig... :-D Det finns en present till dig här sen när du kommer hem. Grattis grattis grattis!

Mal

vänner är för evigt

Hej. Jag har precis ätit middag för jag kom hem strax efter 22.00.. Idag slog det mig hur mycket en vän kan betyda och göra och jag försöker verkligen göra mitt allra bästa.


Du är en av de finaste människor jag känner.

Nu måste jag sova.
Vi hoppas på att morgondagen blir ljusare
Val

Another monday

Jag var precis inne på läskigaste hemsidan någonsin. Jag höll seriöst på att skita på mig och då kom jag bara till steg 6. Tänker inte tipsa om den här, för tro mig, ni vill inte gå in på den! Jag vet nån som inte kommer kunna sova inatt.. Usch!

Så till nåt annat istället. Idag slutade vår sista lektion kl 13 men gissa vilka som satt kvar till strax efter 16 och fixade med det sista till P100 redovisningen imorgon? Fick lite hjälp av Patrik att plasta in det och så så nu är det jättefint. Tror att redovisningen kommer gå hur bra som helst imorgon och vi har ju redan fått en liten hint om vårat betyg och det är vi mer än nöjda med :-)



Nu ska jag smörja in mig med Doves summer glowing eller vad den heter. För jag tänker vägra går runt som ett spöke länge till. Sen ska jag krypa ner i sängen för jag är galet trött.

God natt
Mal

:-*

Every now and then I get a little bit terrified but then I see the look in your eyes.



Mal

Mr Pig

Val: Excuse me, do you have the t-shirt with Musse Pigg?
Expedit: With what?
Val: Musse Pigg!! (Jävla italienare som inte kan engelska, tänker hon..)
Expedit: Mr Pig?!?!
Val: Eeh, Mickey Mouse...

Mal

Shopping

Jag kan inte sova...

Idag var jag och mamma i Farsta C innan vi åkte ut till stallet. Där hittade jag av en slump en klänning som jag ska ha på studenten. Min studentklänning. Det närmar sig.. Så sjukt fin är den och ingen får se den förräns det är dags, hihi. Nu börjar man ju längta ännu mer. Två och en halv månad och en månad till vår skiva. Det är galet.

Annars så blev det lite annan shopping också, hihi. Ett par chinos, jeansleggings, ett linne och en tröja. Lite lagom sådär :-) Det roliga var att jag och mamma köpte allt likadant fast i olika färger! Så nu ska vi bli vår fina. Som mamma sa "vi har vår i luften, vart har ni er?" ha ha ha!

Nej jag ska nog försöka sova igen.. Ska upp om alldeles för få timmar, suck!

Mal


Studentklänningen gömmer sig där i :-D

Söndag

Hello. Det har varit en riktigt rolig dag men oj va slut jag är nu! Man blir lite spänd på nåt sätt när man har ansvar för ett litet barn. Det roligaste var när Lo sa: Valentina, du kan hålla mig i handen om du vill, men nu håller du för hårt. Haha ja men det gick bra, hon är så söt och gör som jag säger. Sen skämde jag nog bort henne lite så hon hade väl inte så mycket att klaga över heller men ändå :-) Underbar unge! Får mig att sakna mina söta sysslingar i USA extra mycket.



Efter bion blev det träning på gymmet och taco till middag. Typ tredja gången den här veckan haha men det är så gott!
Sen blev det soffan, OTH, Gossip Girl, The City och sådär.
Nu är jag helt slut och ska hoppa i min renbäddade mysiga säng.
Livet är härligt.
Val

En lördagskväll

Hej alla glada!
Igår var en riktigt rolig kväll. Jag och Linn började på nya Vappe i Gamla Stan. Kvällens roligaste där var en kille som kom fram till oss och sa "tjejer, är det här det händer? kommer det massa folk hit sen?". Vi ba "eh, det här är en restaurang..". Danne blandade som vanligt delicious drinkar och vi beställde till och med en Flatline (Sambucca, Tabasco och Tequila) frivilligt.. Vi lär oss!
Vid tio så drog vi vidare till Pan's och där mötte vi upp Valentina, Angelie, Anna, Juila, Camilla och Vicky. Det var som sagt sjuka priser i baren så jag och Limpan delade på en flaska vin. Sen flummade vi runt där tills dom stängde. Camilla ville gå till Movitz men alla andra ville till nån typ chillfest vid Odenplan. Jag vet inte riktigt vad jag ville men jag, Linn, Anna och Vicky drog till Odenplan. Väl där tyckte jag och Linn att det var väldigt segt så vi bestämde oss för att rymma, vilket vi har blivit väldigt bra på. Så vi drog till Donken vid Fridhemsplan istället, så galet gott. Och ungefär där slutar kvällen, bara tuben hem typ.

En riktigt nice kväll som vi måste göra om snart!!









Nu håller Marc och Andia på och lagar "frukost" till mig. Man blir riktigt bortskämd när hon är här!
PUSS
Mal

bio!

God morgon! Jag ska precis kila iväg till Lo för att ta med henne på bio. Vi ska som sagt fira hennes fördelsedag i efterskott och se Lilla spöket Laban hihi :-)
Puss
Val

Yeah

Mal says sovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

mojitos


Jag och Ange skulle föra lite här hemma men ingen av oss gillade vinet så vi lever på våra mojitos haha..
Dags att ta på skorna och bli 11cm längre!
Hoppas ni får en bra kväll!
Puss
Val (Ange säger hej hej)

Tårta och drinkar

Såhär fin blev tårtan och både den och kladdkakan uppskattades



I stort sett hela dagen har jag hängt med Sabina och hennes pojkvän. Det var första gången jag träffade honom och han var riktigt trevligt så det känns bra att veta att hon har hittat en bra kille.

Nu är Angelie här, vi drack mojitos med de andra innan de gick och nu har hon och jag precis ätit middag. Nu är det dags att byta kläder och ge sig ut i Stockholms nattliv.
Hoppas på en trevlig kväll!
Val

I'm looking and I'm liking



Mal

Stallet

Dagen idag har spenderats i stallet. Först gick vi runt och drällde, mockade, snackade lite skit och allt sånt. Sen gick jag, mamma, Dennis och LeMarc ut på en liten promenad. Både igår och idag har jag gått i bara tröja utan att ens vara i närheten av att frysa. Det märks att våren är på g.
När vi kom tillbaka hjälpte jag och mamma Lotta att ta hand om lilla Wille.. Vi fixade med hans ben och gav honom en spruta. Tycker verkligen jätte synd om honom, det är ett riktigt sjukstall vi står i.

Nu ska jag städa mitt rum och byta lakan och lite sånt. Inget roligt alls.

Mal


Ute på promenad


Stackars lilla söta Wille

Fan vad pajigt

Efter att jag skrivit igår så plockade jag som sagt upp Frida och vi åkte ut till stallet. Var riktigt härligt väder ute, perfekt för vår lilla powerwalk med hästen.
På vägen till stallet så såg vi en skylt där det stod "lösviktsgodis 3.98:-" så när vi skulle åka hem tänkte vi att vi kunde svänga in där och köpa godis. Men väl där inne så var det jätte äckligt och godiset såg gammalt ut. Vi bestämde oss för att åka till Willy's och lagra upp istället.
När vi kom hem så började vårt sökande efter playstationet och Singstar. Det började med att vi hittade en kontroll, sen hittade vi spelen på ett annat ställe och tillslut hittade vi micarna på ett tredje ställe. Men vi kunde inte hitta själva playstationet och den andra kontrollen. Vi letade hur länge som helst, i hela lägenheten. Vi gick till och med ner i källaren och letade. Men helt borta var det. Efter en timmes letande så ringde vi till mamma, pappa och Marc men ingen av dom visste vart det var.. Vi gav upp och bestämde oss för att köra Mario Party 4 på Nitendo Gamecube istället, för den hittade vi. Riktigt roligt var det så vi satt och spelade och tryckte i oss godis tills mamma kom hem. Då började jag och Frida laga middag, sjukt gott blev det. Pappa och Marc var hemma lagom tills middagen var klar och vi berättade igen om playstationet. Marc går iväg och på 10 sekunder hittar han det. På det enda stället vi inte har letat.. Längst in i hans garderob under hans bandyväska. Så efter middagen satte jag och Frida igång med Singstar. Vi körde våra gamla favoriter och insåg att vi var med på varje highscore lista.

Nog om det, strax efter tio så bestämde vi oss för att gå ut trots allt. Vi gick till Pan's där det är bartömning och gratis inträde. Det var sjukt mycket folk, drygt 640 pers fick vi reda på sen. Barpriserna var inte att leka med, galet billigt! Så där var vi och dansade tills dom stängde. Då tog vi t-banan till Slussen, gick till Donken och sen tillbaka till Slussen för att ta nästa tub hem igen. När vi kom hem började vi spela Mario Party 4 igen, vi spelade till kl 4 innan vi slocknade i sängen. När vi vaknade imorse så fortsatte vi självklart att spela i någon timme innan vi bestämde oss för att gå upp! Mamma undrade om vi var 8 eller 18... Det gör nog jag med!

Det var lite kort om min gårdag :-) Hoppas ni alla hade lika roligt som jag!
Puss
Mal

Eller just det! Här är en film från igår när Victor gjorde en "låt" om vår blogg som tydligen inte var en låt.. Fast han vill inte riktigt erkänna det!


Grattis mami ♥

Det blev ingen riktig shopping igår, vi hittade inte så mycket fina kläder och så så det slutade med att vi kom hem med massa strumpor, underkläder och så köpte mami ett par skor. Och så förälskade jag mig i de här mysiga filtarna så de ligger fint i soffan nu :-)




Nu ska jag hjälpa till att städa lite och göra kladdkaka och tårta eftersom det är födelsedagsfirande här idag!
Grattis mami ♥
Puss puss
Val

Friday

Nu är jag hemma efter att ha ätit lunch med mamma och Maria. Sushi blev det för mig idag och sen glass, jordgubb och melon. Så nu tror jag att jag klarar mig till middagen iaf.

Det blev film igår iaf och det var jordens snyggaste kille med i den. Jag tror jag är kär! Det verkade som att det var hans första och enda film vilket var lite synd för jag hade gärna sett mer med honom. Tror nästan jag ska åka till USA och leta efter honom...
Jaja man kan ju alltid drömma. Nu ska jag gå ner till bilen och köra ut till stallet. Det hade tydligen vart drama där imorse. Hovslagaren hade råkat skära upp hela Willes ben så dom var tvugna att åka till sjukan och sy.. Usch, stackare. Jag ska iaf pocka upp Frida på vägen, så det blir inte så ensamt i stallet idag :-)

Puss
Mal

Lunchtime

Hello. Nu är jag hemma efter en lektion med bokföring, det var faktiskt kul och jag och Angelie var så dktiga. Nu sitter jag och äter wok till lunch, dränkt i soya såklart, det blir godast så och det var inte för inget som Robin alltid kallade mig soyagirl när vi var så haha..
Lite senare ska vi åka till Sickla för att kolla in de nya butikerna som öppnade igår. Sen blir det nog städning inför imorn...
Later
Val

I Wish

God morgon! Jag vaknade precis och nu ska jag väl börja göra mig iordning, otaggat för vi har ju bara en lektion idag och jag har valt att gå på den.

Såhär ska tydligen vädret bli idag och några dagar framåt.

Det ser lite kallt ut för att närma sig slutet av mars..


This looks much better!

Skulle vara grymt nice att dra till Lanzarote istället!
Men nej, skola var det.. drömmarna får stanna hemma.
Val

<3

Sms från Marc:

Kl 17.51
Är du hemma?

Kl 17.57
malin svara! Bäst för dig att du är hemma ikväll för jag har en överraskning

Jag skulle inte byta ut min famlij mot något i världen!

Mal

Buona notte

Jag börjar bli trött för, kanske för jag inte tagit någon powernap idag, hmm.. skrev jag precis det där? Åh, är 18 eller 81? ibland undrar man ju.. Nej men jag är trött, det har varit en lång dag men den kunde inte slutat bättre! Jag är riktigt glad och det känns lovely, det bästa är att det inte krävdes mycket.


Solen har sagt god natt så jag gör samma sak!
Men vi hörs och kanske ses imorn och jag hoppas på samma sak med solen.
Val

God natt

Sådärringa, jag kom hem från stallet för en liten stund sen. Var ute med mamma på promenad med både häst och hund. Det fina vårvädret förvandlades till ett par minusgrader, men efter vår powerwalk var man riktigt svettig ändå. Sen hade vi fodring innan vi åkte hem igen.

Annars så har min helg börjat redan nu. Man fick välja om man vill gå på lektionen imorgon eller göra pappret hemma. Och jag fattade faktiskt vad det handlade om och är redan nästan klar med det. Så det ska bli riktigt skönt med lite sovmorgon imorgon. När jag vaknar ska jag åka in till stan och äta lunch med mamma, som vi brukar på fredagar. Sen ska jag ut till stallet på ännu en powerwalk med hästen. Hallå, jag har hört att det är bra träning? Haha. Sen på kvällen har jag en hel del planer med Frida. När vi var små och coola så kunde vi stå i mitt rum i timmar och sjunga singstar. Alltid samma 2 låtar, hehe.. Så det ska vi börja med imorgon sen så får vi se vad som händer. Vi har en del andra saker planerade också, men än så länge är det hemligt! Som alla kända bloggare skulle säga, "I love my privatelife" hoho.

Nu ska jag nog gå och lägga mig, är svintrött. Funderar på att kolla på en film, men jag vet inte om jag orkar.. I-landsproblem!

God natt alla!
Mal


Frida :-D

tårta istället för shopping

Hey lovers. Idag gjorde vi klart allt i P100 vilket var helt underbart, vi har verkligen satsat 100% på det här så det är riktigt nice.


Bilden till framsidan

 
Efter skolan åkte jag och mami till Sickla för det öppnade massa nya butiker där idag. De öppnade vid 18.00 och vi kom dit vid 16.30 så vi bestämde oss för att strunta i att gå till den nya delen när den öppnade och bara kolla in alla erbjudanden i den gamla först och kolla in det nya en annan dag för att slippa allt kaos ikväll. Det gjorde vi helt rätt i för när vi kom ut från ICA, var det t.o.m fullt på ICA parkeringen och de skyltade till nåt annat stället man skulle parkera på, rööörigt. Vi var nöjda över att slippa den där stressen och fick istället shoppingen till tårta och sånt till på lördag gjort. Det kommer bli delicious!

När vi kom hem gjorde vi taco till middag, trots att vi fick "taco" till lunch i skolan haha.. I just love it, jag kommer bli en liten fajita rulle eller vad de heter, yummy!
Nu har jag precis kommit ur duschen och ska försöka få lite ordning på mitt hår, kan nästan höra hur hårfönen ropar..
Val

In tha bibliotek

Nu sitter vi i biblioteket, igen, och pluggar. Vi slutade för en timme sen men vi håller på att fixa det sista till vår P100 redovisning som är nästa vecka. Jag insåg precis att vi inte har några naturkunskapsprov kvar. Jag har alltså gjort mitt allra sista nkb prov någonsin, underbart. Bara ett eget arbete kvar, men det är ju mycket bättre!

För ett tag sen började det lukta avlopp i hela biblioteket och jag och Val kollade på varandra. Val sa "vafan är det som luktar..?". Men då var det bara Angie som hade rapat, mumsigt höhö!

Nu tror dom att jag är inne på badboll, men nej nej. Jag vet knappt vad det är? Haha, ska nog fixa det sista i ppt nu. Hörs sen snyggingar!

Mal


Vår fina vän från Rimini som är med i vårt P100 :-D

skolan

God morgon alla! Nu sitter jag och Angelie i biblioteket och väntar på att Malin ska komma hit så vi kan göra vår P100 redovisning klar och förbereda lite inför Litteraturen på måndag. Vi är så duktiga!
Vet ni en sak? På ena sidan av vår skola är det solsken och snö och på den andra är det grå himmel och uppehåll.. är inte det konstigt?
Nej nu måste jag gå för det verkar som om vi har religion......? och vi som skulle ha fritt arbet? Kommunikation människor! Det är ett viktigt ord!
Val

-.-

Kommer ni ihåg när bli hög var att gunga högst på skolgården?
När skydd var att bära hjälm?
När det värsta du kunde få från killar var killbaciller?
Pappas axlar var den högsta platsen på jorden och mamma var din hjälte?

Krig var bara ett kortspel
Den enda drogen vi visste var hostmedicin
Bära en kjol gjorde dig inte till slampa
Det enda som gjorde ont var dina skrapade knän
Hejdå varade bara tills imorgon
... Och tänk bara, vi kunde knappt vänta tills vi fick växa upp

Mal


Världens bästa thai



Idag kom Angie hem från Estland. Med sig hade hon varsin liten present till oss, ett läppglans från Make Up Store. Att det kan komma så mycket glädje, kärlek och galenskap ur en sån liten söt människa <3 Hon kom hem med båten imorse, men gick till skolan ändå. Det resluterade i att hon somnade under litteratur redovisningarna, och gav mig och Valentina ett gott skratt när hon fick ryck. Ni vet sånna man får när man håller på att somna. Vilket jag tror att jag borde försöka göra nu..

God natt
Mal



 


Today

Tja snyggingar!
Nu sitter jag här hemma och vräker i mig kexchoklad, hur gott som helst. Har precis ätit lite middag och varit ute med Dennis. Innan det var det dans och det gick riktigt bra. Lite segt bara att vi gick igenom allt från början igen för det hade börjat 4 nya. Vem börjar efter halva terminen? Jaja, det var iaf riktigt roligt idag. Alla är så roliga. Efter dansen så köpte Ella choklad till alla, riktigt gulligt.

Nu ska jag kolla klart på Greys och sen kommer ett till inlägg med 2 bilder från idag.

Pusselipuss
Mal


träning

Hej! Vi hade skola mellan 10.00 och 14.15 idag och efter skolan åkte jag direkt till gymmet. Där träffade vi en personlig tränare men det var inte mig han tränade med utan mami. Medan de höll på att lägga upp och förbättra hennes program gick jag omkring ensam och gjorde mitt. Eller ensam, I wish. Det var tre killar som såg mig och började vissla och hålla på. Jag försökte ignorera dem men sen kom de fram och höll på. Usch, det är inte okej att ragga på gymmet och speciellt inte tre killar på 1.90m som inte ens var intressanta utan bara läskiga..
Nu ska jag dricka te och gosa ner mig i soffan för det är freezing här!
Val


Hahaha



"det luktar sosse om grabben!"

Mal

good morning sunshine!

God morgon! Det är fint väder, solen skiner men det är bara 3 grader än så länge. Jag vaknade upp för en halvtimma sen innan klockan ringde så jag känner mig på topp! :-)
Hoppas ni får en fin dag!
Puss
Val

I don't want to be in your shoes



Du skulle bara veta...

Mal


P.s. Varför har han svart nagellack på den här bilden? Haha, så fult!
Och att vara i just hennes skor, Victorias, skulle jag inte ha nåt emot alls.

Utgång på ingång



"Det gäller att vara aktiv innan man är gammal och grå och småkillar skriker milf!! MILF!! efter en.." Precis, snart kommer den dagen då vi sitter hemma hos varandra och dricker te på eftermiddagen och går hem innan kl 18 för att vi känner oss lite trötta. Vi tar ju liksom studenten snart, hallå oldies?! Man ska passa på när man är ung ;-) Så utgång på lördag blir det. Alla som vill får självklart följa med, dock får ni gärna säga till innan torsdag om det jag (och V) har kokat ihop ska fungera. Än är vi långt ifrån för gamla, eller hur Linn?

Mal

Student, student, studentpresent..

Ja, det är mestadels det som snurrar i mitt huvud nu för tiden. Jag längtar, den 4e juni är inte långt bort och det blir en stor dag. Just nu känns det som att det är massor som ska göras, klänning har jag *pust* sen är det skor och grejer och vilka ska bjudas in och vart ska vi ha mottagningen och hur ska håret och sminket göras och allt sånt där. Inte nog med det, det är ju det här med presenter också.. Jag älskar att få presenter, det är inte det men jag har verkligen problem att veta vad jag ska önska mig. Och det känns ju värdelöst att folk bara ska köpa nåt för köpandets skull, då får jag dåligt samvete. Men jag vet verkligen inte vad jag vill ha. Temat på studenten brukar ju vara skålar, glas, porslin och sånt men jag är kräsen så jag vill hellre välja sånt själv, kanske med ett presentkort? Men det tycker folk är tråkigt och annars är ju alltid smycken populärt men det har jag gott om. Så vad ska man önska sig?

Min största önskan är bara att dagen blir så bra som möjligt, perfekt om man kan säga så. Jag hoppas vi får det grymt kul på flaket, champagnen, ölen, cidern och tårarna kommer spruta och blandas med skratt och sång. Sen hoppas jag att alla som jag vill ha på mottagningen kommer dit. Förutom alla självklara personer jag vill ha där, som mami och dem så finns det två personer jag verkligen skulle vilja ha där, men chansen är liten. Den ena kommer kanske, om jag har tur, för det är så det sägs just nu men man vet aldrig och den andra kommer missa allt, som alltid. Som hela mitt liv.



Nej, studenten ska bli en bra dag! Fylld med lycka.
Val

workey

Hola! Jag vet inte vad som hänt med mig, jag är så sjukt trött så så fort jag kommer hem från skolan somnar jag i soffan, efter att jag fått lite mat i magen såklart haha. Imorgon däremot blir det inte så för då har jag möte med en personlig tränare precis efter skolan så det blir inget soffkalas.

Idag har jag och Malin varit duktiga, vi fixade nästan hela vår redovisning i P100 och det blir grymt! För er som inte vet det så är vårt P100 att göra en resguide till Rimini i Italien. Arbetet har verkligen varit roligt eftersom vi hela tiden tänker tillbaka på vår månad där i somras och kollar på alla gamla bilder för att välja vilka vi ska använda. Det är t.o.m så att jag längtar till på tisdag när vi ska redovisa!


Helt klart en av de roligaste bilderna, om ni kollar noga på flaskan så ser ni :-)
(Vi ska inte använda den i resguiden!)



Nu måste jag skriva det sista på min CV för jag hade glömt bort ett jobb helt, lite coco.. Sen ska jag skicka den till Katarina som ville ha den för att eventuellt fixa ett jobb till mig, sweet.

Val


Inget vettigt

ÄNTLIGEN, har One Tree Hill kommit igen. Har vart uppehåll i flera veckor nu, men nu så är det igång igen! Såg precis senaste avsnittet och det är verkligen hur bra som helst. Det slutar liksom aldrig hända saker och det tycker vi om.

"I'm having this baby.."
"No! We're having this baby"
<3<3<3

Annars så ska jag till stallet snart och kolla på Helena träningen. Jag tror ni har förstått att jag tycker det är så tråkigt att missa allt.. Och clinicen.. Jaja, så länge han blir bra snart :-)

Nu blev det här inte alls ett vettigt inlägg, men men. Så blir det ibland med. Hoppas ni alla har haft en bra dag iaf!
Puss
Mal


@ Torra Norra

Hej :-)
Nu sitter vi i skolan och ska börja skriva vår P100 redovisning. Vi skulle egentligen ha börjat vi halv 11, men då var det brandövning. Igen. Sen var det nåt jävla spån som vägrade gå ut ur skolan så vi fick stå ute och frysa jättelänge. Stackars oss!

Nej nu måste vi börja arbeta. Vi ska bara stirra ut tönten som satte sig med oss vid vårat bord först! Grrrr...

XoXo Mal&Val

-

Jag vill ha en bra dag. En sån dag när man har ett leende på läpparna när man går och lägger sig och det där leendet försvinner inte. Man somnar med det och vaknar upp med samma känsla nästa dag. Jag vill känna känslan "fan vad allt känns bra just nu" och det finns inget, absolut inget som känns jobbigt. Jag behöver en sån dag, när allt bara känns bra. För just nu är det mycket som inte går min väg och jag är trött på det. Riktigt trött!

Mal


Pappa blir rånad ofta

Hahaha, jag måste berätta nåt kul. Höll på och smsade med Andia och så berättade hon om när hon och Marc "rånade" pappa. Hon skrev:

"Haha ja! Har inte du hört om det? Jag och Marc såg honom på gatan och så fick vi (eller rättare sagt jag) för oss att skrämma honom så vi sprang ifatt och sa bu och stötte till honom lite och så sa han på skånska herrgud jag trodde jag skulle bli rånad. Och låt mig påpeka att kl var 5 och vi stod mitt på gatan med 50 andra pers"

Då kom jag ihåg den gången jag såg honom precis innan han skulle gå in i porten. Även det var mitt på ljusa dagen med massor av folk på Mariatorget. Jag sprang ikapp honom till porten och skrek även jag bu! Han tar sin dataväska och är på väg att slå mig, tills han ser att det är jag. Han trodde att han skulle bli rånad och tänkte därför slå ner "rånaren" med väskan...

Så vi har nu kommit fram till att vi borde ge honom en kurs i självförsvar, så ofta som han blir rånad! Och att slå någon med en väska känns ju inte som en jätteframgångsrik metod, som en smart person sa!

Mal

En måndag med paranoia

Hej! Det har varit en lång dag idag men jag och Linn roade oss så gott det gick eftersom de andra girlsen inte var i skolan. Vi leder båda två av paranoia förresten, det konstaterade vi idag, stackars oss. Vi slutade vid 15.00 och efter skolan åkte jag hem, jag höll på att svimma av hunger eftersom jag inte hade ätit sen 7.00 på morgonen så jag kastade i mig mat och sen somnade jag på soffan. När jag vaknade drog jag med mami till gymmet och så var vi där i en timma. Det var sjukt jobbigt och jätte mycket folk, och what's up med att stöna som en galning på gymmet? Inte ok.
Nu har vi precis ätit middag och jag ska hoppa in i duschen och blir lite fräsch.
Hoppas ni haft en bra dag.
Val

Allsvenskan div II

Ellan och Par Example, My och Cariya SN, Bella och Krusmynta, Sofia och Cheila Rose

Fan vad vi är bra. Igår så kom laget 2a bland 14 startande lag. Det är som sagt väldigt tråkigt att inte få vara med och rida, men jag tänker vara där varje tävling och hjälpa till och heja på!

Vi rider allsvenskan div II, vilket innebär att det är 4 st ryttare som startar. 1 rider banan på 1 m och resten rider på 1.10. Först rider man bara en grundomgång, vilket vanligtvis är ca 8 hinder. Sedan räknar man bort den sämsta ryttarens resultat, så det är alltså bara 3 ryttare som ränknas. Då går man först på hur många fel man har haft (man får fel om man rivit hinder, hästen stannade, om man korsar sin egen ridväg alltså lägger en volt. Utesluten blir man om man hoppar fel hinder, ramlar av eller får 2 st stopp under banan) och om det är flera lag som slutat på samma antal fel så blir det omhoppning mellan dem. Då får alla gå in en gång till och rida en omhoppningsbana som brukar vara på 4-5 hinder. Även där är det främst felen som räknas, men sedan är det tiden som avgör. Omhoppningen går väldigt fort med snäva svängar. Övriga placeringar så går dom efter tid, det är alltså bara de lag som har samma antal fel, det lägsta antalet fel,som får hoppa omhoppning. Så det gäller även att rida hyffsat fort även i grundomgången då det kan avgöra din placering ganska rejält.
Igår var det bara 1 lag som slutate på 0 fel, Årsta/Runsten, så de kom på 1a plats utan att hoppa omhoppning. Sedan var det riktigt många lag som slutade på 4 fel, däribland vi, så där avgörs placeringen efter tiden. Vi hade helt klart snabbast tid och kom då 2a.

Ni kanske har förstått lite av det jag försökt förklara nu :-) Så det är så det går till i allsvenskan. Kanske ska säga att det är 3 st tävlingar, varav 1 final. Till finalen är det bara ett visst antal lag som går vidare, de som ligger bäst till. Men det är inte finalen som är avgörande, utan man räknar ihop alla 3 tävlingar så det gäller att prestera bra hela tiden om man vill ha chans till placering.

Mal

Klockrent



Tingeling, tingeling - come on baby shake that thing,
Tingeling, tingeling - let me see your bootystring

Mal

Boys boys boys

Söndag kväll, åh, varför går alltid helgen så fort?? Imorn börjar vi 08.05 och det känns så otaggat men jag ska vara duktig och gå, har vi tur kanske vi får läsa högt haha (internt..)

Avslutar den här söndagen med en låt av den grymma tjejen Lady Gaga



Glöm inte att börja morgondagen med ett léende för en bättre start
Val

Because you mean everything to me!



Mal

15 mars

Gissa vad jag gör? Jo, jag sitter och laddar ner lite låtar från melodifestivalen igår haha.. Känns ju riktigt coolt.. Det sista jag sa igår innan melodifestivalen slutade var "jag skäms för att vara svensk". Linn kom då på att jag inte behöver skämmas lika mycket som henne eftersom jag bara är 25% svensk vilket genast kändes mycket bättre haha.

Förutom det har jag lekt handywoman och kortat av kedjan på mitt namnhalsband så nu, såhär 11 månader efter, kan jag börja använda det! Annars har jag inte gjort nåt speciellt. Vaknade upp med världens smärta i nacken igår så nu har jag några plåster på som gör att det blir bättre och så kollar jag The Hills weekend och tar det lugnt.
Val


Sunday

Hej babes!
Sitter och kollar på The Hills på Mtv just nu, tror jag ska fixa nåt att äta också för jag känner att magen kurrar lite. Alldeles strax ska jag och mamma åka ut till Djursholm och kolla och heja på laget :-) Lite trist att inte vara med, men saker är ju som de är.. Och sen ska vi ut till stallet och spruta LeMarc. På vägen hem hoppas jag på att vi ska åka förbi Maxi och handla lite. Det är nåt av det bästa jag vet, att handla mat. Kanske är jag knäpp, kanske inte men jag älskar helt enkelt mat!

Tiden springer iväg, måste börja klä på mig och så om jag ska hinna!
Ha en riktigt bra dag
Mal

"Jag tror jag talar i nattmössan"

Gripen kommer alltid att vara ett hockey-bockey lag... I alla väder.
Jag ser fram emot återträffen, ja, alla från Ryssland. Tänk att man kunde ha så sjukt roligt, med tanke på omständigheterna. Jag sitter och läser i gästboken på vår hemsida och jag kan inte hålla mig från skratt i ens 1 sekund. Det var ett riktigt härligt gäng och det ryska vattnet verkade inte direkt göra någon skada.

Gung gung gungar - det gungar för mig

Nu fattar ni nog ingenting av vad jag irrar om såhär mitt i natten. Om ni inte var med i Ryssland förstås. Då fattar man precis vad jag menar!

Tack för mig
Mal


Ass hole

Fan vad roligt vi haft åt den här låten nere i Helsingborg. Det låter som dom sjunger "let me see that ass hole".
Vi har lika dålig humor, jag och Veronica!



Mal

Melodifestivalen..

Hello. Nu gick precis Linn för att hinna med sista spåret hem. Hon och jag har tillbringat kvällen här hos mig i varsin soffa framför Malodifestivalen med godis, chips, ostbågar, cola och lite annat. Mycket trevligt.Tyvärr var inte resultatet av melodifestivalen lika trevligt. Vi hejade såklart på Måns men gillade även Alcazar, Agnes, EMD, och Emilia. Sen tyckte vi t.o.m att det skulle vara acceptabelt om H.E.A.T(?) eller Caroline af Ugglas vann, och vad händer?! Jo, efter att juryn hade röstat såg det ju lovande ut för söta Måns, han låg etta och ledde med kanske 20 poäng nånting över den som låg tvåa och sen kommer folkets röster in.. Åh, alltid såhär, jag ska inte kolla på ESC! Men seriöst, vad hände?! Det var ju flera bra bidrag med..
Val

pannkakor


Nu har jag stått och stekt pannkakor i 30 minuter samtidigt som jag pratat i telefon och smsat. Simultanförmågan är det inget fel på så hoppas pannkakorna är goda!
Val

shopping och oflyt

Vår shoppingrunda idag var väldigt trevlig. Jag mötte upp Anna och Linn på centralen strax efter 12.30 och sen gick vi omrkring i lite olika butiker där omkring. Jag är så dålig på att gå runt för jag orkar aldrig kolla ordentligt men flickorna var duktigare så vi hittade lite olika saker. Vi tyckte lite synd om pengarna som skulle bli tvugna att ligga kvar på kontot, de trivs ju såklart mycket bättre som en bra ivestering i till exempel ett klädesplagg eller smink ;-) Sen blev det såklart ett stopp på donken!

Jag köpte presenter till mami som fyller år på lördag så nu har jag det gjort, väldigt skönt! Och sen blev det ett till par jeansleggings till mig. Likadana som de blåa fast de här är svarta och utan dragkedja.



Bortsett från shoppingen har jag haft oflyt idag. Mami ska iväg ikväll så jag är ensam hemma och tänkte då att vi kunde hitta på nåt kul men allt går emot mig. Angelie är i Estland, Malin i Helsingborg, Veronica och Karin är i Idre, Mikaela var upptagen, Anna ska träffa sin bf, Camilla är i Västerås med sin bf, Ale och dem är i Norrtälje, Nina är sjuk, Frida skulle träffa sina systrar, Linn skulle va med sin boy and so on. Ni fattar. Väldigt inte ok!
Men nu fick jag lite tur så jag och Linn ska hitta på nåt (melodifestivalem), thankyou :-)

Hoppas ni får en trevlig lördagkväll!
Val

En sista update

Jag har precis ätit jordens godaste kebab, jag skojar inte! Kungshallarna går inte ens att jämföra med det här.

Imorgon skulle jag ha tävlat på Djursholm. Det är första delen av allsvenskan och det har vi sett fram emot hur länge som helst. Men min älskling är skadad :-( Dom var på klinik igår och han har fått en inflammation på vänster bakknä och är halt i båda fram. Så han blev sprutad i tre ben och ska vila helt i 2 veckor nu. Stackars plutten. Men det viktigaste är ju att han blir frisk, så vi hoppas på att kunna starta nånting fram mot slutet av våren / sommaren :-)

Nu ska jag packa, mitt tåg går om drygt 1 timme och här sitter jag och äter godis och dricker Cola. Jag vill inte åka hem! Det är så mysigt och roligt och braigt här. Och jag har aldrig tidigare blivit mobbad för min "dialekt" men nu blir jag och Veronica det hela tiden. Jag kommer sakna det!

Mal

Fina du

Lördag

Nu ska jag strax spring ner till tvärbanan för att möta Linn, Anna och kanske några till inne i stan och kolla runt i olika butiker. Vi hörs sen!
Val

En kväll i Helsingborg

God morgon, god morgon! Nu har vi precis ätit frukost och sitter och chillar lite. Igårkväll så åt jag, Veronica, Marcus och Melle först Tacos till middag innan Hulken (alla deras smeknamn..) mötte upp oss och vi gick och bowlade. Jag trodde att jag skulle vara helt klart sämst och köra den i rännan hela tiden, men inte! Jag var faktiskt mycket bättre än vad jag trodde och kom till och med 3a första rundan. Jag är nästan stolt över mig själv ;-) Hade man räknat i mål så hade jag vunnit helt klart iaf...
Efter det gick vi tillbaka upp hit och det kom massa annat folk. Vi körde Guitar Hero och kollade massa roliga klipp på youtube. Vid tolv rörde vi oss ner mot Tivoli där alla sa att det var 18, eftersom jag och Veronica är så små! Men nej, 18 var det inte där haha, fast det fixade vi med vakterna som gjorde fina Kingstonpass till oss så vi fick komma in iaf. Vad fan var det liksom? Där stannade vi tills det stängde och stod och dansade som galningar i schlagerrummet. Och som vanligt träffade jag och Vera en hel del skumma människor!
Sen kom vi hem igen och satt och snackade ett tag. Kom i säng runt strax efter 4 och jag var hur trött som helst. Men då skulle de andra två som också flyttat in i "mitt" rum snarka som fan. Till slut somnade jag och here I am. Kommer slockna på tåget och sova hela vägen, helt klart!

Puss
Mal

Happy days

Nu är jag hemma efter en mycket trevlig fika på café 60. Det var jag, Anna, Linn, Camilla, Julia, Nina och Salina. Alltid lika mysigt att träffas sådär :-)



Idag har jag varit glad utan anledning, såna dagar gillar vi, tummen upp.
Och när jag kom hem var min säng nybäddad också vilket bara göra hela dagen ännu bättre.
Dags för mer te och mys i soffan
Val

Beroende..

Som sagt, vi handlade idag och jag tror jag överlever helgen ;-)


Val

Kvällsfika

Helloooo! Jag har helt glömt bort datorn idag, lite skönt med såna dagar ibland.. Idag blev det som sagt ingen skola så jag sov ut ordentliget och sen på eftermiddagen åkte vi och handlade och nu har vi precis ätit middag. Just nu håller jag på och gör mig iordning för klockan 20.00 ska jag möta några av tjejerna för en mysig kvällsfika. Jag är inte alls taggad för att ta mig ut men det är svårt att motså trevligt sällskap och mysfika.
Hoppas ni haft en bra fredag och att ni hittar på nåt kul ikväll!
Puss puss
Val

Just nu



Titta, är han inte sjukt söt? Nu har Veronica duschat klart och vi ska röra oss ner till stan :-)

Mal

Update från Helsingborg

Good morning!
Eller jag vaknade för över en timme sen, men jag tycker fortfarande att det är morgon. Just nu sitter jag i min säng som de så fint fixat till mig här :-D Med lila sidenlakan och allt!
Igår kom jag fram i tid och Vera och Assar var och mötte mig på stationen. Vi tog bussen hem till dom och väl där började vi laga middag. Kyckling med couscous och sås, hur gott som helst. Vi hade livliga disskusioner under middagen, hahaha. Marcus visste inte vad "att bli suktad" eller "du suktar mig" betyder, när vi förklarade sa han bara "nej, man blir frestad heter det". Så kul vi hade åt det och andra konstiga ord som man säger på skånska. Jaja, efter det gick vi till Konsum och köpte chips och dipp och Cola. När vi kom upp igen så kollade vi på slutet av Twilight och sen på Role Models som visade sig vara en barnfilm... Sen kom vi i säng runt 2 och här sitter jag nu. Vera och Marcus kom precis tillbaka med söta lilla Assar från hans promenad så nu ska jag ta och vara lite social.

Ha en grym dag, det tänker jag ha här!
Puss
Mal

P.s. Jag ser Mc Donald's från "mitt" fönster, wiiiieeee!

Torsdag

Jag har ett litet problem. Ska jag gå till skolan imorn eller inte? Vi har bara en lektion på fredagar och de senaste gångerna har vi suttit och textat så jag antar att det är samma sak imorn igen.. Och är det inte det så ska vi göra nulägesanalys och jag ska inte ens göra nåt på den så då känns det onödigt att gå + att mina girls är bortresta båda två, Angelie är i Estland och Malin är ju i Helsingborg och ingen av de andra läser det ämnet så då blir jag ensam..  Tror nog jag stannar hemma..

Ja då är det helg nu då.. Har inga planer alls och eftersom så många är bortresta (inte bara A&M haha) så vet jag inte riktigt hur det blir men hoppas på nåt kul iaf. Eventuellt blir det bio på söndag och då ska vi se Spöket Laban haha, jag och Lo alltså för att fira hennes 5-årsdag :-)

Nu är det gamla repriser av Big Brother på TV400 och jag vet inte varför men jag har fastnat lite i det, igen.. Det är från 2003 och inte 2005(?) som jag hoppats på med Denis Babic, min och Angelies crush..



Världens sötaste och så gullig när vi träffade honom i Skåne hihi

God natt
Val

Vanilj yoghurt och pension

Hej! Jag kom nyss hem från skolan. Jag gjorde naturprovet på morgonen och sen var det muntligt läxförhör i religion. Vi hade italienska sista lektionen och fick göra massa olika övningar, jag älskar verkligen att plugga italienska men det märks också hur mycket man glömmer på ett år. Men nu är vi igång! Efter det köpte jag med mig vanilj yoghurt och åkte hem för den var slut och jag har blivit beroende. Jag tar det och häller i riven cocos, banan och special K flingor. Tur att det finns laktosfri nu för det är så gott!

Nu har vi precis kollat posten och jag har fått det orangea kuvertet. Något bolag har alltså redan börjat tänka på min pension och jag har tydligen redan skramlat ihop några tusen.. That's nice.
Val

Det här med packning

Städat har jag gjort, men packat? Nej nej nej, jag som bara hade hela kvällen på mig... Jag är så dålig!

Mal

Till Val



Mal

mer plugg

Åh, hemma från gymmet, ätit middag och dags att varva ner? Nej, jag kom precis på att jag har prov imorn. Dags att fortsätta plugga..
Val

Helsingborg imorgon

Imorgon. Då går tåget kl 15.06 från Centralstationen. 5 timmar mellan Stockholm och Helsingborg och sen är jag framme. Hos världens bästa. Det har varit så sjukt tomt här sen Veronica flyttade till Helsingborg, men nu har jag dragit tummen ur arslet och bokat en liten spontan trip ner till henne och Marcus som snällt låter mig crasha på deras soffa. Så redan imorgon är jag där! Och dom har planerat hela fredagskvällen med bowling, Tivoli (nattklubb) etc. Det kommer bli hur bra som helst. Sen att vi kommer svulla i massa onyttigt, det är en helt annan sak!

Mal


Hittar ingen bild på V så ni kan få en inte så vacker på mig istället från Ryssland. Är det konstigt att jag saknar det? Lite?

I-lands problem

Jag loggade in på msn nyss och så kom det upp en ruta som frågade om jag ville ladda ner den senaste versionen. Why not, så jag tryckte på ja. Nu fattar jag ingenting på min msn, gah! Allt är helt annorlunda och ja, jag fattar bara inte. Tyckte om den förra mycket bättre!

Mal

onsdag

Vi hade en ganska lång dag i skolan idag trots att vi inte hade några riktiga lektioner. Vi har väldigt mycket fritt arbete nu och idag var vi duktiga igen och stannade kvar och jobbade så nu är vi nästan klara med Litteraturen där vi skriver om futurismen i Italien.. Efter skolan åkte jag och Angelie hem till mig och åt lite och sådär och nu åkte hon precis så jag håller på att göra mig iordning för att gå till gymmet strax.
Val

Msn

Haha, ja som ni märker sitter jag och Malin och babblar på msn.. Mycket underhållande och vi kommer alltid på så bra saker vid såna här tillfällen. Just nu skulle jag inte vilja befinna mig i två speciella personers kläder hahaha, åh tänk om folk visste hur sjuka saker vi kommer på..

Btw så visste jag att det brukar stå på såsburken att den bara håller i ett visst antal dagar när den är öppnad men det stod inget så jag fick ju chansa, man ska inte va dum!
Val


Coco..

Cocobello

Mal: Vad gott det vore med sushi nu...
Val: Åh nej, jag mår illa. Tror jag åt gammal sås :/
Mal: Vad åt du för sås?
Val: Vitlök och örter, asgod!
Mal: Det lät gott!
Val: Men den hade varit öppnad i kanske en månad
Mal: HAHAHAHA
Val: Men den ska gå ut 17 mars... så den borde inte vara gammal
Mal: Cp, då kan du ju inte äta den! Det brukar ju vara "öppnad förpackning är hållbar 4 dagar i kylen"
Val: ...
Mal: Idioto!
Val: Men jag var sugen...

Hahahahahahaha, ibland har man ignen annan än sig själv att skylla ;-)

Mal

Träning, tappsko och snöstorm

Igår var hovslagaren i stallet och slog på LeMarcs sko, frid och fröjd. Ikväll så hade jag hoppträning för Helena som vanligt på tisdagar. När jag börjar värma upp så hör jag hur det klickar igen.. Tror ni inte att andra framskon har lossnat? Så nu satt den löst istället. Träningen gick därför inte så bra, han var spänd precis som på tävlingen och vi hoppade bara lågt. Max, max 1.10. Men vår snälla hovslagare kommer halv 8 imorgonbitti, hon är bäst!

Och nu till en annan sak. Jag tänker precis som alla andra klaga lite på snön. Eller egentligen tycker jag att det lika gärna kan vara snö när det är kallt, det är bara själva snöstormen som jag inte gillar. Och sen att den kommer nu, när alla vårkänslor började komma lite smått, det tycker vi inte om. Att jag behövde rida till träningen ensam för att det inte gick att köra (även om det inte är så långt), det tycker vi inte heller om...




Ibland undrar jag vad man håller på med egentligen...

Mal

Så bra, så bra är den!



Mal

eoo

Malin har ju fint berättat om vår dag och mycket mer än så har inte hänt. Jag tog också en powernap när jag kom hem för det blev lite långtråkigt att försöka lära sig joddla genom att kolla på Oprah, vissa saker kan man bara inte och det har jag accepterat haha.. Nu sitter jag mest och kollar runt på datorn och sen kanske jag borde plugga lite också så jag slipper göra allt imorn..
Val

Todays menu

Home, sweet home. Men vad möts man av? Jo, en faktura på ca 45 000...
Idag började vi kl 8 med prov i skriftlösa folks religioner (därav den dåliga uppdateringen igår). Vi var 4 st som skulle göra provet och fick sitta själva i ett rum. Värsta läget för att fuska, men det gjorde vi faktiskt inte! När jag var nöjd gick jag glatt tillbaka och lämnade in provet. Sen när de andra kom så pratade vi lite om det och jag insåg att man skulle skriva 2 mvg frågor och jag hade bara tagit en... Oups! Men snäll som Rolf är så fick jag gå tillbaka och skriva en fråga till :-) så det kändes riktigt bra tillslut.
Sen fortsatte vår debatt i nkb som började spåra. Sen när gör man abort genom att stoppa upp en kniv i tjejens mage och rör runt lite..? Haha, och efter det så hade vi inga mer lektioner. Men jag, Val och Angie stannade kvar i biblioteket och skrev på vårt arbete om att FN borde avskaffa vetorätten inom säkerhetsrådet. Riktigt intressant faktiskt!

Så ligger jag här på soffan, mätt och belåten. Tror nog att jag ska ta en liten powernap. För tro mig, det sitter aldrig fel!

Mal


När vi inte busar så kan vi faktiskt plugga ibland också! Med Anges mysiga mössa.

snö....

God morgon!
Jag gick precis upp och kollade vädret, det snöar ju!
Ååååh, #l%jkr¤!%#/"&¤t!!!
Val

En gammal goding

Heeeej Kaj! Hallååå Börje!



Mal

plugg

Hej! Hoppas ni mår bra. Jag är otroligt trött och det blir ju inte bättre av att jag sitter och pluggar skriftlösa folks religioner, inte den mest intressanta men det är prov imorn so what to do? Ja, jag har faktiskt inte så mycket mer att berätta. Vi hade tänkt att gå till Lo som fyller 5år idag men de är lite sjuka så vi ska ses en annan dag. Åh, det är galet va snabbt tiden går, hon är redan 5år och lika smart som en 8 åring. Min lilla skatt.
Dags att ta tag i plugget igen
Val

Just my luck



När man har varit upp sen klockan 4 och varit igång hela dagen med tävling, så vill man iaf att det ska gå bra och kännas bra. Då är det inte så roligt när lilla hästen trampar på sig själv i första klassen och sen har ont och inte vill hoppa. Stackarn! Tur att vi har en så snäll hovslagare som kommer och slår på skon imorgon igen.

Mal

Sofia var iaf jätte duktig idag :-D

Alldeles för tidigt

Klockan ringde 04.00 imorse (inatt?). Det är verkligen inte ok nånstans! Och när man vet att man ska gå upp så tidigt så har man jätte svårt att somna. Eller jag har det. Sen blir det inte lättare när man får massa sms och mms om att en person rakat av håret..
Nu är jag hemma, piggare och fräschare än någonsin. Not. Men lika glad för det är jag.. För nu ska jag ut med Dennis alldeles strax och sen ska jag ner till Zinken. Om jag inte somnar på vägen.

Mal

Lördagskvällen

En timma på gymmet, matshopping, "lunch" och några sms senare sitter jag vid datan igen. Bloggen krånglar men jag tänkte iaf försöka lägga upp lite bilder från igår. Vi började med middag hemma hos Daniel, Angies snälla boyfriend, fast han var inte bjuden. Det var alla vi tjejer och Jesper och massa thaimat, chokladfondue (hur det nu stavas?!) med frukt och tårta! Senare kom Daniel hem med typ 10 polare och då blev det lite mer fest. Riktigt trevlig kväll!


Malin, Nina och jag


Sandra och Anna


Efter några timmar lyckades vi med det här!


Tha birthday kid, jag och Nina


Jesper och Vicky (en några veckor i Mexico...)


Den fina tårtan


Angelie och Malin var flitiga


Linn och Anna

Efter middagen slutade som sagt min kamera att fota men jag kanske kan spåra upp lite bilder sen :-)
Val

Off to tha gym

Ciao! Vi ska precis iväg till gymmet nu men lite senare kommer en update om igår och massa bilder. Tyvärr har jag inga bilder från själva festen utan bara middagen men jag kanske kan tjata lite på Daniel, rätt Daniel haha, så blir det nog lite fler. Det var iaf riktigt trevligt och maten och allt var super som vanligt :-)
Later!
Val

-

Jag är hemma. Innan jag vanligtvis brukar gå ut. Det är illa.
Mal


Shopping

Hemma igen! Vi gick omkring i lite olika butiker för jag var i stort behov av en vit BH. Fattar inte vad som hänt, allt har blivit för litet, det är nog träningens fel. Jag trodde man brukade gå ner i vikt av att träna men inte jag! Jag har snarare gått upp lite mer än 2 kilo, hmm.. det måste vara muskler! Sen skulle jag kolla jeans också för även rumpan har ju växt. Jag brukar ha svårt att hitta jeans i vanliga fall då jag har rumpa men smala lår och gissa hur det gick idag då?! Omöjligt! Så jag köpte jensleggings istället, grymt skönt.


Jeansleggings, Linne och en eyeliner/kajal från Make Up Store
+ en vit BH men den fick inte vara med



Sjukt svårt att få den rätta färgen på kort men ungefär såhär

Nu ska jag göra mig iordning för att lite senare möta upp Angelie och fixa inför kvällen
Puss puss
Val


En liten lek

Ska vi leka lite innan jag ska åka till stallet? För jag har en jätte rolig lek. Den heter "gissa-vad-vi-gjorde-på-vår-enda-lektion-igår". Den går ut på att jag lägger upp 2 bilder från igår och sen så får ni gissa vad vi gjorde på lektionen. Ni kan få en ledtråd: det var något man övade på i lågstadiet. Och ha i åtanke att detta skulle lämnas in och betygsättas...





Nu ska jag iväg. Glöm inte Zinken imorgon kl 19. Be there!
Mal

Vad hände igår?

Lite pinsamt är det, att mina enda bilder från igår är på bussen, på toan
och på kebab..
Och att 2/3 är på ätbara saker!







Mal

Vi ses väl imorgon?

Ok, såhär är det. Imorgon (söndag) så spelar min brorsa och Hammarbys P19 lag slutspelsmatch mot Kalix på Zinken. Eller ja, betonggrabbarna spelar på Zunken. Och då vill vi gärna att det ska vara massor med folk där så vi kan bua ut Kalix. Hehe, eller åtminstone heja på Bajen. Så kl 19 imorgon är alla hjärtligt välkomna till Zinken och jag kommer självklart att vara där! Matchen är direkt avgörande om vilket lag som går vidare och det kommer bli hur kul som helst. Jag hoppas att vi ses imorgon! Och pappa hälsar att ni ska klä på er varmt.

Mal

Btw, Kalix är ett hockey-bockey lag....


Forum

God morgon! Jag och mami ska precis åka iväg till Nacka forum men vi hörs sen!
Val

God natt!

Vi kände att det var dags att dra hem när:
- Jag började ha sönder vinglas
- Linda drack blomvattnet
- Killarna drog i varandras pungpiercingar (ja, dom visade allt)
- Vi blev bjudna till en nakenfest imorgon
- En kille satt med handen i en annan killes byxor och sa "vafan du har tre pungkulor, men ingen snopp!"


Nu ska jag sova. Imorgon kommer bilder. På pungpiercingen. Som det dras i. Om ni har tur. Eller jag kanske ska säga otur...

Mal

Fredag

Ciao! Det känns som söndag idag.. Hade bara en lektion i skolan och jag hade ingen lust att göra mig iordning heller så jag körde utan smink. Otroligt skönt så mer sånt mot sommaren när man fått lite nice colour! Italia here we come ;-) Förresten fick jag veta igår att jag flyttat till Italien, kul att jag inte visste det själv bara haha..

Nu kurrar det i magen och jag har varit sugen på taco i en vecka så det blir det!
Hoppas ni får en trevlig fredag!
Jag tror jag stannar hemma men imorn ska vi på middag hos Angelie för att fira henne, vårrullar!!!!! *dregglar*
Val

People always leave...

Sådärringa, nu är jag hemma igen. Först så hade vi en värdelös lektion i skolan, ska visa sen så ni fattar vad jag menar... Sen åkte jag till Gallerian och mötte upp mamma utanför hennes jobb. Vi gick och åt lunch på Piazza Fiore, riktigt gott och italienskt sitter ju aldrig fel! Efter det köpte vi glass som vanligt och gick upp till hennes jobb. Där stannade jag ett bra tag med min glass och min bok. Breaking Dawn, den fjärde boken i Twilight serien.

Annars så håller jag på att kolla på lite biljetter till Helsingborg. Veronica har ju flyttat dit och jag saknar henne nåt enormt, så det skulle vara galet roligt att åka och våldgästa henne lite. Väntar nu bara på att hon ska svara på mitt sms.. Om du läser det här vill jag gärna ha svar så snart som möjligt ;-)

Nej, nu ska jag ta och sätta på en film och chilla lite för sen ska jag börja göra mig iordning. Vi ska hem till Bella som har avskedsmiddag ikväll eftersom hon flyttar till Frankrike på måndag :-( Riktigt roligt för henne, men jag kommer ju sakna henne. Kanske kanske om jag har tur så blir det en sväng till Paris i vår för att hälsa på henne!

Mal


What time is it?

Lunchtime!
Jag ska precis sätta i mig en stor tallrik pasta med saffrenssås och tomater och så kollar jag på HSM 2 haha, har bara sett den två gånger så det gäller att uppdatera sig tills vi ska se den ihop jag, Mal och Ange. Tänkte jag skulle se på svenska för omväxlings skull men jag klarade bara två minuter så nu är det som vanligt med alla röster!



Val

Bedtime Stories

Nu har jag precis landat innanför dörren efter bion! Vi såg filmen Bedtime Stories för ingen av oss orkade med nån avancerad dramagrej och tyckte den verkade kul. Filmen var gullig, verkligen en sån där lätt, lite romantisk komedi och jag gillar Adam Sandler så det var ett plus. Det var även massa andra kända ansikten, bl.a Monica i vänner och Felicity från serien Felicity och massa fler som jag kände till. Jag var inte heller sen på att berätta det för honom så han måste ju verkligen tro att jag är en TV nörd, haha men det är jag väl kanske också? Vi åt en massa popcorn och allt precis som man ska men vi fick bara i oss hälften och nu är jag proppmätt.. Nästa gång kanske det räcker med en liten eller mellan haha
Nu är det dags att sova
Natti natti
Val

Att vakta en cafeteria

Idag efter naturkunskaps provet så hade jag lite tid kvar tills jag skulle till tandis och de andra hade tid över tills nästa lektion började. Så vi gick ner och satte oss i cafeterian, som vanligt. Det var bara vi som satt där när hon som jobbar plötsligt klär på sig och frågar om vi kan vakta cafeterian. Visst säger vi, i tron om att hon bara skulle vara borta i några minuter. För vem lämnar cafeterian med miljoner godsaker och pengar och förlitar sig på 4 ungdomar som man inte har en aning om vilka det är? Iaf, där satt vi och vaktade som bäst när det börjar strömma in folk.. Vad fan gör vi nu? tänkte vi. Så Nina fick ställa upp och hoppade in bakom kassan. Oj vad vi skrattade, men rikigt duktig var hon! Typ 15 min senare hade cafeteriantjejen fortfarande inte kommit tillbaka. Då var det dags att börja röra sig mot lektion och tandis. Jag var dock tvungen att gå, så hur historian slutar kan ni få gissa er till själva. För jag vet faktiskt inte.

Mal




Bio!

Igår när vi var och tränade tyckte jag det var jättelätt så jag höjde vikterna och sådär på typ allt och tog i extra mycket. Gissa vem som har träningsvärk idag..? Jo jag! Så nu har vi precis varit och handlat och jag köpte med mig middag från McDonalds bara för att det är så synd om min stackars kropp haha.. Nu är det dags för mig att göra mig iordning för snart ska jag möta upp en killkompis som jag inte träffat på länge så ska vi gå på bio vid 20.30. Det var längesen jag var på bio så vi hoppas på att filmen är bra, annars är det ju alltid bra med trevligt sällskap.


Ska nog köpa geisha också för jag börjat bli lite beroende efter en hel ask från båten..


Puss på er
Val

Trött

Det blev bara en kort dag i skolan idag hihi, mycket skönt.
Nu har jag precis ätit lunch och ligger i soffan och kollar på TV. Jag är så himla trött att jag knappt kan hålla ögonen uppe längre. Kanske lika bra att ta en powernap så jag inte somnar på bion ikväll hihi
Kramar
Val

<3

En del av mitt hjärta kommer alltid att slå för dig!



Mal

Pizzatime


Det var visst inte bara jag som var sugen på pizza...


En halv pizza senare - jag är proppmätt. Så den som känner sig lite sugen är mycket välkommen hem hit för den sista delen. Dock får du stå ut med mitt sällskap på köpet!

Mal

Dans, ursäkt och andra viktiga saker

Såklart, Kevin var inte där idag. Eller han var där, men gick när vår lektion började... Så vi hade vikare. Igen. Fast det var en riktigt rolig nisse det där. Haha, det är lite svårt att förklara men fan vad vi garvade idag. Och sen när han börjar med värsta dansen.. Hah, vi hann med ungefär första och sista steget av 10 st på 2 sekunder. Tror aldrig jag kännt mig så dålig, men som sagt, fan vad kul vi hade!

Och så över till en annan sak. Här kommer min officiella ursäkt till Andia som visst smakade pappas rabbemos, en tugga. Det får räknas eftersom jag inte åt så mycket mer.. Så jag hoppas att vi är back together igen, för jag gör slut. Ska du lura i Marc att plugga så får du se till att det inte är jag som får sitta med den tröga saken i en timme. Som jag gjort ikväll. Tack vare dig ;-)

Haha, nu ska jag ta och hoppa in i duschen och komma ut som en ny, fräsch människa som ska lära sig att inte ramla nåt mer. För vem halkade när hon var ute med Dennis nyss? Eller ja, jag ramlade inte idag. Jag slog bara i benet i staketet lite, men det är ju inte så farligt.

Mal


Här är en bild som inte har med inlägget att göra, men den påminner mig om hur mycket jag längtar till sommaren. Åååååh! <3

Chocholate makes people smile

Så! Det var riktigt kul idag på gymmet, kände mig så stark och duktig hihi.. Nu har jag precis ätit en stor pastatallrik (+några chokladbitar) också och ska hoppa in i duschen och fräscha till mig. Sen kanske jag borde plugga också...? Jag har inte ens börjat och jag som måste lägga mig tidigt idag för att vara pigg till imorn då provet är redan på morgonen och sen ska jag iväg på bio på kvällen :-)
Ja vi får se hur jag gör, känner inte att jag blir heartbroken om jag failar på provet men det är ju lite onödigt...
Nu: Duschen!
Val

Dance

Hej hopp
Nu ska jag börja röra mig mot dansen snart. Det ska bli riktigt roligt eftersom det inte var någonting förra veckan. Och veckan innan det så hade vi ju vikarie.. Så jag hoppas att Kevin är där idag så vi kan gå vidare lite, för dansen är så cool. Sen ikväll är det plugg som gäller för mig. Fast jag ska bara kolla igenom mina anteckningar lite snabbt, för jag har faktiskt varit duktig och pluggat några timmar på dagen idag. Det är ovanligt...

Mal

om 3 månader smäller det!

Onsdag då, känner att veckorna börjar gå snabbare trots allt vilket är skönt för då är det snart vår! Och om exakt, exakt, exakt 3 månader tar vi studenten. Det har gått så otroligt snabbt ändå, jag minns första dagen i gymnsaiet, jag minns första dagen i gryndskolan och nu står vi här, redo för stora världen. Jag har verkligen blandade känslor inför allt det här. Ena dagen känner jag mig som världens lyckligaste, det är ju det här vi väntat på och nu närmar vi oss mållinjen men samtidigt känner vi ju inte till något annat och hur ska man veta vad man vill göra?
En sak är ändå säkert, jag längtar som f*n till studenten, det gör jag verkligen, och allt som hör till. Gå på studentskivor, mösspåtagningen, sista skoldagen, åka på flaket, mottagningen och allt annat. Sen får vi ta tag i framtiden och de planerna. Det här är ju ändå inte slutet, det är bara slutet på början. Och början av framtiden.


Bara 3 månader kvar!

Nej nu ska jag byta om och dra iväg och träna med Maria snart.
Puss och kram
Val

F*ck you gently

Gott om underhållning hade vi iaf på kryssningen på lovet...


Mal

Break

Jag var helt 100 på att det var igår som One Tree Hill började igen efter sin paus. Men nej nej, det är inte förräns nästa vecka :-( Jag som väntat så... Jag får väl helt enkelt ta och börja plugga till provet imorgon om genetik istället. Fan, One Tree Hill lät ju så mycket roligare!


Jordens sötaste unge!

Mal

God natt

Det värmer i mitt hjärta.
God natt
Val

För jag tycker det är så roligt att ramla..

När jag och mamma var ute på en promenad med Dennis i lördags så fick jag ett sms. Jag tog upp mobilen och skulle läsa, så därför såg jag inte riktigt vart jag gick. Jag går då rakt över en isfläck och gör världens vurpa. Jag landar inte bara på rumpan, utan ligger liksom ner.. Sen var det så halt så jag kom inte upp själv, bambi på hal is! Och mamma är så snäll så hon står och viker sig av skratt och skrattar så mycket så hon inte kan hjälpa mig. Tillslut kommer jag upp och klarar mig lindrigt med ett blåmärke på högersida på rumpan och ett litet sår i handen.

Idag så hade jag hoppträning. Det gick jättebra under hela passet tills mitt sista språng jag skulle göra. Och håller man på med hästar så får man räkna med att ramla av lite då och då, det är ju trots allt ryttarens fel 98% av alla avramlingar.. Iaf, jag hade för dålig fart och så blev det lite fel och jag ramlar rätt in i hindret och river allting. Jag lyckas på nåt sätt landa på hinderstödet, vilket har gett mig en fin svullnad och ett fint blåmärke på min vänstra sida av rumpan.. Sen har jag även fått ett fint blåmärke och en del småsår på andra handen.

Nu kanske ni trodde att jag ramlar klart, men icke. Sen när vi var klara i stallet och skulle gå till bilen... Gissa vem som halkar på en isfläck och ramlar pladask på rumpan? Inte kan det ha varit jag. Så nu sitter jag här, blåslagen och ont i rumpan har jag. Det är saker man får stå ut med när man är klumpig. Tur att vintern (och isen) är slut snart, det ger mig iaf en lite bättre chans att inte slå ihjäl mig!

Mal


Du äger en bit av mitt hjärta

Har ni nånsin haft en känsla att ni hör ihop med en person som ni egentligen inte känner så bra? Jag menar inte vänskap men inte heller kärlek, iaf inte sån kärlek som många tror. Det är mer som ett band som inte går att förklara.
Det mest fantastiska är att båda känner det.
Det var så längesen men kommer alltid finnas där. Jag saknar dig
Valentina

Tisdag

Åh så skönt det är med korta skoldagar ibland. Jag blir helt slut när skolan sätter igång såhär igen. Egentligen tycker man ju att det borde infinna sig extra energi efter lovet, men icke. Mami ringde precis och frågade om hon skulle ställa in bilen i garaget eller om vi skulle åka nånstans. Jag tvekade lite men känner att jag verkligen inte orkar göra nåt så det blir väl en lite sovstund såhär på eftermidagen istället. Ikväll tänkte vi testa på yogapasset här på vårt gym. Det blir nog kul och yoga är så jäkla effektivt, skönt och roligt. Dock känns 19.30 lite sent för då lär man ju vara off för dagen men vi ska försöka :-)
Val


Vuxenpoäng!

Jag sitter fortfarande uppe och gissa vad jag gör? Jo, jag tog äntligen tag i det här med mitt CV så nu har jag suttit och skrivit det. Det är galet att tänka tillbaka på vad man gjorde om dagarna för tre år sen och se att det faktiskt har utvecklat en, ganska coolt. Nu är jag iaf klar och det känns som att det blev bra. Det svåraste är ju delen där man ska skriva om sig själv. Lite svårt att sitta och skriva att jag är på ett visst sätt för man vet ju inte hur andra uppfattar en. Man men, jag tog hjälp av mami och tidigare omdömen så förhoppningsvis stämmer det bra hihi..

Undertiden jag skrev satt jag och lyssnade på lite olika låtar på Youtube och den här är klart bäst, right Mal? ;-)


Från HSM 3

Nu måste jag snart gå och lägga mig om jag ska orka upp imorn
God natt
Val

Rabbemos

Som de flesta av er redan vet (och en del vet det inte alls) så är min pappa från Malmö. Detta innebär att jag får stå ut med diverse (påhittade?) skånska ord och lite annorlunda maträtter. När vi var ute och åt middag och firade pappa förra veckan så började vi av någon konstig anledning prata om rabbemos. Eller ja, rotmos som det heter om man inte har en pappa som använder sina (påhittade?!) skånska ord flitigt. Jag och Marc kom ihåg när vi var små och var i Malmö, eller bara hemma. Det var en mardröm när det serverades rabbemos. Något av det värsta vi visste. Som tur var så var de snälla mot oss och lät oss äta vanligt potatismos, så såå hemska är inte minnena egentligen. Bara minnet av smaken. Men som ni säkert alla vet så var det inte mycket man tyckte om som liten. Så när pappa skulle laga rabbemos häromdagen och vi fick ge det en ny chans så bangade vi såklart inte. Det var bara Marcs flickvän som gjorde det, men det är förståeligt. Jag lassade upp en portion i tron om att jag faktiskt skulle tycka om det, att det nog inte kunde vara så äckligt. Förlåt, jag menar mindre gott. Sen så tar jag rätt mycket på gaffeln och trycker in i munnen. Och i helvete att det smakar mycket bättre nu, samma smak som jag mindes sen barnsben var det. Så tyvärr så blev inte det någon ny favorit. Jag klarar mig helt enkelt utan rabbemos...

Mal


Det finns låtar som väcker minnen...


Cassie - Is it you?


Tracy Chapman - Baby can I hold you

Mal

Så var skolan igång igen..

Nyttig vecka? Vet jag inte vad det är.. Jag sitter och äter Geisha nu, det är så gott och det är inte lätt att låta bli lådan mami köpte på båten, gaah, jag blir galen på mig själv! Men det är jag värd för det var jobbigt i skolan också. Vi fick reda på att vi ska göra två stora arbeten nu och så har vi dedline i psykologi på onsdag, debatt i naturkunskap imorn och naturkunskapsprov (där jag kommer faila) på torsdag. Och så ska vi ju göra provet i religion snart också.. Har jag sagt att det är lite jobbigt att gå sista året i gymnasiet...?

Nej nu ska jag kolla på Two and a half men! Sen är det 90210, det slutade så spännande sist så jag har väntat hela lovet på det här, hopppas bara inte det var säsongsavslutningen eller nåt.
Back to tha Geisha
Val

Oups..



Förlåt mig Fader, jag har syndat.

Mal

Jag skrattar så jag gråter...

..när jag tänker på igår. Först var vi duktiga, tog bilen till stora Ica, handlade, drog våra Ica-kort och kassarna innehöll faktiskt inte bara godsaker utan även bröd, salami, mjölk och sådant. Mycket vuxenpoäng. Sedan skulle vi köpa middag på Subway men det var stängt så det blev hamburgare istället. Dock inte på Donken utan på en riktig hamburgerrestaurang. Lite mer vuxenpoäng. Sedan åkte vi hem och kollade film, då var det ju High School Musical som gällde och det är ju typ en barnfilm så där förlorade vi lite vuxenpoäng.. Sen när vi fick tråkigt bestämde vi oss för att busringa till folk. Det var sjukt kul och vi skrattade så vi fick ont i magen. Stackars killar. Tyvärr tror jag alla våra vuxenpoäng försvann där, vi ligger nog t.o.m på minus nu för hur vuxet är det att busringa? Men vi hade grymt kul och det är det som räknas!


Med er har jag de galnaste och bästa minnena ♥
Pussar
Val

Jag har syndat... (=bloggat dåligt)

Heeeeeeej!
Jag har varit lite off denna helg och det beror helt enkelt på att jag inte varit hemma. När jag har varit hemma så har jag antingen legat i min säng och sovit, eller tagit en snabbdusch på 10 min innan jag sprungit ut igen. När jag inte har varit hemma så har jag framförallt varit i stallet och hårdtränat inför nästa helg, eller så har jag varit ute eller hemma hos Val och ätit massa gott och onyttigt. Fast det vet ni ju redan allt om. Men nu så, nu är jag hemma och har hela kvällen framför mig som ska tillbringas framför Beck och förhoppningsvis med något gott. För det tycker jag att man förtjänar efter många timmar och hårt slit i stallet... Nästa vecka kanske jag borde försöka ha en nyttig vecka? Det fungerar ju aldrig för mig...

Nej, magen kurrar och precis just denna sekund ropar pappa att det är middag. Yum yum yum it's dinnertime!!
Later
Mal <3



Jag bjussar på en fin bild på oss i ettan... Tur att man förändras genom åren, haha.

TV

Idag är perfekta Tv-kvällen så nu ligger jag nerbäddad och har kollat One Tree Hill. Just nu är det Gossip Girl och sen är det The Hills och Calum Best! I love!
Ja, och tror ni inte att jag plockat fram grejerna från igår och börjat käka dem? Såklart. Jag blir galen på mig själv men från och med imorn blir det ändring.
Puss
Val

Sunday

God morgon! Jag kom precis hem, har varit på gymmet med Anna i en timma och nu känner jag mig helt slut!
När jag gick upp möttes jag av det här (vissa grejer står såklart i kylen)



Det känns inte ens frestande kan jag säga så om någon vill ha är det bara komma hit och äta upp det haha...
Nej nu ska jag hoppa in i duschen och bli en människa igen.
Puss
Val

God natt(!)

Gosh, vad hände? Jag skulle ju sova..
Jag sitter och lyssnar på massa sköna låtar och kollar runt på massa bloggar som Angie och Malin pratar om. Jag läser typ inga bloggar så när de maler på sitter jag som ett frågeteckan, men nu har jag iaf kollat en gång..
Dags att sova
Val

Mysig kväll

Jag. Mår. Illa. Vi köpte chokladbollar, cola, chips, dipp, chokladkakor, hamburgare och så hade vi ju kladdkakan... Sa jag att vi var 3 personer?
Galet vad vi har svullat men det syns knappt att vi rört grejerna. Kvällen var iaf mycket mysig, jag, Angelie och Malin åkte som sagt och handlade allt och sen satt vi här hemma hos mig och dissade melodifestivalen för High School Musical 3 haha.. Vi såg iaf vilka som gick vidare och underhållningen i mitten som jag sett fram emot. Det var Darin (som jag gillade väldigt mycket för några år sedan) som sjöng låten "Se på mig" som också var en stor favorit. Han var riktigt duktig hihi



Nu ska jag snart sova
God natt
Val

Yesterday



Det blev lite utgång för mig igår trots allt...

Mal

RSS 2.0