P-kvällen!

Kvällen igår började hos Malin. Vi gick och köpte mat på subway (för då ser man så smal ut...?), kollade lite på TV och sen gjorde vi oss iordning för kvällen. När vi var klara kom Angelie eller rättare sagt Pocahontas. Grymt snygg!
Vi tre tog oss till stället där p-kvällen var och alla trodde typ vi skulle vara prinsessor och grejer så när vi öppnade jackorna och var halvnakna med big boobs fick de sig nog en liten chock haha, mucho fun. Kvällen var rolig och det var väldigt många som faktiskt hade klätt ut sig, t.ex polkagrisar (värdinnorna), power puff pinglorna, prima ballerinor, prinsar, prinsessor, pocahontas, pizzabagare, pappa, präst m.m, skitroligt! Vi dansade en del, pratade och spenderade pengar i baren hihi. Camilla och Jannike hade fixat det jättebra. Det fanns skålar med lappar där det stod t.ex "Leta upp Pär och sätt dig i hans knä och jama" eller "Leta upp valfri tjej och titta på hennes bröst och slicka dig runt munnen genom hela konversationen" självklart råkade jag ut för den haha.. knäppisar!

Vi bestämde oss sedan för att dra vidare till Sense. När vi kom dit var kön ganska lång och det var inte säkert att alla skulle komma in. När jag och Malin började gå därifrån kom en vakt fram till Malin och efter lite snack bestämde han att vi 8 tjejer skulle ställa oss i VIP kön istället för de ville ha in oss. När vi var påväg in kom det ut några blodiga killar för det var tydligen slagsmål och när det dessutom var fel på kortläsaren bestämde jag och Malin att vi skulle dra.

Vi gick till donken och köpte med oss massa mat som vi senare åt i hennes säng och kollade på Hide and Seek. Mysigt värre! :-)


Pocahontas åker tuben for the very first time


Mal & Val goes Pam and Pam's friend Carmen


Blomman & Penelope Cruz




Power puff pinglorna


Pocahontas och Poppare


Pam and her friend


Pizzabagare & Pam's friend


Polkagrisar!


Angelie skulle skriva sin autograf på en mage..


mer polkagrisar


Det var mys hos Malin efter med Dennis tha dog <3

Nu ska jag kolla på One Tree Hill och Gossip Girl!
Puss & kram
Val

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0