Tänder

Haha, hittade en cd med massa bilder från tandläkaren och kirurgen. Allt för smickrande var dom inte. Vad kan dom vara, 2 år gamla? Herregud, tur att man ändras med tiden säger jag bara!


Iaf, här är mina tänder innan vi började allt. Shit vad dom såg ut! Man ser verkligen att nåt behövde göras, haha. Jag biter ju liksom ihop så mycket jag kan där...

Mal

Min söndag

Idag var jag och provjobbade i nio timmar(!) och det var väldigt kul. Tiden gick fort och de var nöjda med min insats så det var kul. Lite synd var det att jag missade hela den fina sommardagen bara. Efter att jag jobbat klart åkte jag hem och så firade vi mami lite på mors dag. Jag tog med lite tårta och så åt vi en mycket god hummer-pastasallad. Det är riktigt svårt att veta vad man ska köpa i present tycker jag men i år hade jag tur för igår kom Eros Ramazzottis nya album ut så det fick hon av mig så nu går det på repeat :-)

Nu är jag galet trött, det tar på krafterna att springa omkring hela dagen..
Dags för sängen, imorn ska vi förbereda lite grejer till flaket!!
Val


Helgen

Igår så fikade vi och handlade om vartannat. Man behöver massa fika om man dels ska orka handla och sen bära alla tunga kassar ;-) Blev så mycket att vi fick åka två vändor med bilen..
Sen på kvällen så började jag må dåligt igen, huvudvärken kom tillbaka. Vet inte om det är pollen eller vad det är, jobbigt var det iaf. Så det blev en hemmakväll med sova på soffan framför Illusionisten och lite Ben & Jerry's.

Idag gick jag upp och åt frukost på balkongen. Det var hur mysigt som helst och jag älskar denna värme. Var dock tvungen att gå in och städa mitt rum - sånt borde vara olagligt när det är så fint väder. Ni kan ju tänka er hur varmt det blev så tillslut sprang jag runt här hemma i bara bikini.
Sen så åkte jag och mamma ut till stallet och jag red ut med Dan. Skönt att få komma ut lite :-) Vi träffade på älgen som var stor som ett hus, så det fick bli en liten omväg. Sen vart det hem igen och här sitter jag nu. Ska städa lite till och sen ska vi ut och äta morsdag middag på Söder Kisen :-) Ni kan ju gissa vad jag ska hålla på med när vi kommer hem igen? Just det, städa.

Over and out
Mal

Natti

God natt på er mina cupcakes (det är så löjligt att det nästan är gulligt)! Nu ska jag hoppa i säng för imorn ska jag upp 08.00 för att jobba 09.00 - 18.00. Det ska bli så roligt och jag har verkligen längtat (haha man skulle nästan kunna tro att det är en mycket känd blond bloggerska som skrivit det här..) Det ska iaf bli väldigt kul och jag hoppas alla är lika trevliga och gulliga som de jag och Malin träffade i veckan när vi var där. Åh, bara att veta att jag kommer jobba känns otroligt skönt, jag blir galen av att inte göra nånting så mina planer på att bli en rik lyx-hemmafru får jag nog lägga ner.. eller nej, jag kan ha ett eget roligt jobb vid sidan om så använder jag de pengarna och fikar för hela dagarna när jag inte känner för att jobba. Det blir perfect! Nu ska jag bara hitta en man också haha..

God natt!
Val

Lycka!

Aaaah! Jag är så lycklig, vi har precis bokat biljetter till Eros Ramazzottis konsert här i Stockholm i november! Jag vet att det inte är okej att längta till vintern nu när den underbara sommaren precis knackat på, men åh, det här är ren lycka!


Jag har älskat Eros musik i hela mitt liv, det här blir fantastiskt!

Bacio
Val

Ett möte med Reinfeldt och kalas

Nu är jag hemma efter en fartfylld dag. Det började med att jag och mami åkte till Sickla för att byta en klänning och så tog vi en sväng förbi saluhallen, och vad händer? Vi kliver in genom entrén och vår statsminister, Fredrik Reinfeldt, står där och kollar på oss, ler och säger glatt hej. Han var där för att typ kampanja och så hade de ringt dit för att se till att få äta i saluhallen, haha jag säger ju att det är grymt bra mat! Jag blev så glad, vet inte varför egentligen, men jag gillar honom, han är cool och att han hälsade på oss bara sådär var ballt :-)


grymt dålig bild tagen med mobilkameran, men där är han iaf!


Efter Sickla begav vi oss ut till Värmdö där det var tvåårskalas, vi åt korv och tårta och hade det mysigt i solen. Nu har vi precis varit och handlat och ska strax börja förbereda middagen.
Hoppas ni haft en bra dag!
Val

Time to go

Hej hopp.
Kom hem från stallet för ett tag sen så nu har jag duschat och sitter i min säng och dricker Vitamin Defence, riktigt god. Skulle helst av allt lägga mig ute och sola och äta glass idag men istället ska vi till IKEA och sen handla mat och lite så. Det enda positiva är väl att det kommer vara tomt i affärerna....

Dags att dra, hörs senare.
Sitt inte inne idag. Det borde vara olagligt!
Mal

God natt

Nu kom jag precis hem. Det blev utgång trots allt men inte förrän vid tolv för vi kunde inte slita oss från allt godis och allt annat gott hihi.. Vi mötte upp killarna på medis och sedan drog vi vidare till ett annat ställe som jag inte vet vad det heter, där träffade vi även på massa andra Tyresökillar och Sandra med några tjejkompisar, mycket trevligt.

Vi bestämde oss för att dra ganska tidigt för det var inte så bra drag ikväll, eller kanske för bra vilket gjorde det lite segt. På vägen till bussen blev jag lite kär i en söt gaykille från Norge som frågade efter en gayklubb haha, vårt svar blev typ "*dreggel* är inte du för söt för att vara gay?"

Nu ska jag sova, imorn ska jag upp vid 10.00 för vid 12.00 ska vi befinna oss på Värmdö på kalas för Freddie som fyller två år.
Val

Davai Russia

Usch, har fortfarande sprängane huvudvärk så jag ska bädda ner mig i sängen nu och sätta på en film. Och äta jordgubbar! Ska ju upp hyffsat tidigt imorgon så det ska bli skönt med lite sömn.

Just det, jag har glömt att berätta en sak. Min underbara bror har blivit uttagen till observationstrupp inför VM i... dundundun.. Ryssland 2010, med P19 (91orna) landslaget. Själv är ju den lille plutten bara 92a.. hihi! Så om vi har tur (otur?) lyckas den lilla rackaren få med oss på ännu en Ryssland-resa. Heheh!

Mal


Friday night

Jag pratade precis i telefon med Angelie som är påväg hit, hon ska bara göra ett mycket viktigt stopp först och köpa chips och godis, me likey! Senare drar vi kanske ut, några killkompisar ville ha med oss till grönan och det låter väldigt kul faktiskt haha så vi får se om vi orkar rulla ur sofforna lite senare.
Jag måste framför ett tiny klagomål bara.. varför finns det inget bra på TV en fredagkväll?? Men aja, skillnad blir det när Idol drar igång, då kommer vi vara bänkade och rösta som galningar på en viss person! :-)
Val

Jävla pollen

Jag kom hem från stallet med jordens huvudvärk och slocknade på sängen. Tror det är pollen som börjar spöka nu.. Vaknade igen för ett tag sen och har precis tryckt i mig min första cider på balkongen, me like. Har lite olika saker att välja på ikväll, skulle verkligen vilja följa med Val :-) Men tror det slutar med en hemmakväll för min del. För det första känner jag mig inte så bra och sen så har vi massa att planera till min mottagning. Jag och mamma ska åka och handla det mesta imorgon, så det blir både IKEA och Ica Maxi.

Nej nu är det dags för middag!
Later
Mal


Här är en härlig bild på några av killarna i landslaget. Från Västerås i helgen, riktigt roligt var det!

Jag vill

Åh. Det åkte precis förbi ett flak här utanför med skrikande studenter och hög nostalgimusik. Jag vill också... Nu, nu, NU!

Mal

more shopping

Ohyes, ledigt it is! Även jag har shoppat haha, surprise, surprise, dock på egen hand. Jag köpte ett par skor som jag tittade på igår och så gick jag runt i lite andra butiker och bara njöt.


Det blev ett par skor till mig och en present till lilla Freddie som har 2-årskalas imorn.

Nu ska jag försöka få i mig lite mat
Val

Klänning

Här är klänningen jag köpte idag som jag ska ha på kvällen på torsdag :-) Vill dock ha ett vitt skärp så jag får väl lura med mig Val på ännu en shoppingrunda snart.. Och klänningen jag ska ha på dagen får ni se då, moahah.


Vad jag ska se konstig ut på bild nuförtide då. Kolla mitt ben, HAHA!

Mal

Lediga fredag

Underbart att vara ledig en dag som denna! Idag sätts våra betyg, så nu är det ingen mer skola för mig på år. Hur jävla bra låter inte det?! Så jag passade på att fira dagen till ära med att sova ut. Det var nice. Sen åkte jag inte till stan och åt lunch med mamma på Tures (tror det hette så) i Gallerian. Sen gick vi i lite affärer och jag hittade en jättesöt klänning som jag ska ha på kvällen när vi tar studenten. Sen fick även en skön tröja från Esprit följa med hem. När vi shoppat klart var vi bara tvugna att köpa yoghurtglass (som vanligt). Sen tog jag bussen hem och har gosat lite med Dennis i sängen nu. Ska alldeles strax röra mig ut mot stallet och sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda :-)

Puss
Mal


Snart är dagen här!

No diggity



Den här låten är riktigt skön. Så om någon har den på datorn får ni gärna skicka den till mig (A)

Mal

One week left..

Kort dag idag utan lektione, vi fikade på naturkunskapen och hade det mysigt sen tog jag och Malin en shoppingrunda på stan, we like!

Now, off with 'em clothes, on with 'em mysbyxor, jump into bed and eat!
Val

Good morning

God morgon! Jag skulle skriva ett fint godnatt inlägg igår men jag kom inte in på bloggen, suck.. Vi var ju och shoppade igår efter att vi varit och provsmakat massa mat till studentmottagningen och sen hade vi ett möte med Stefan som vi bokade vår studentskiva genom. Det var mycket trevligt och vi blev bjudna på en liten V.I.P fest haha, hoppas bara att vi kan då för det blir nog kul. Efter mötet åkte jag och shoppade lite mer, eller ja, det blev en mascara iaf så det var ju bra eftersom den var lite svår att få tag i.

Nu ska jag klä på mig och kila iväg till skolan, vi ska fika med Irrelicious :-)
Hoppas ni får en bra dag och glöm inte paraply!
Val

Shopping

Jag måste bara berätta om kapet jag och Val gjorde idag. Vi drev runt i Sickla Köpkvarter i väntan på att våran buss skulle gå. Så hade vi 10 min på oss och vi hade egentligen tänkt gå till Duka och kolla lite student saker, men vi ändrade oss i sista stund och bestämde oss för att kolla vidare på lite kläder. Vi gick in och hittade direkt en ascool jacka. Och så såg vi att det hängde en 50% rabatt skylt på den.. Men den hängde bara på en utav jackorna. Och bakom jackorna så hängde det massa vita linnen med likadana skyltar på och så satt det även nya prislappar på dem. Så vi tänkte att det säkert bara var någon som flyttat skylten, men bestämde oss för att fråga personalen iaf. Det var två jättegulliga tjejer och man märkte på dom att jackan inte alls var på rea. Men de sa bara glatt att "äh, vi drar av 50% i kassan åt er!". Jackorna åkte på med en väldigt fart och de var lika snygga på. Så både jag och Val fick med oss godingen hem för endast 349:- (kostade egentligen 700:-), helt underbart. Så nu kommer vi antagligen ha samma jacka i skolan imorn, för den är NICE!!


Vi blundar för mitt stökiga rum va?

Sen så fick jag även med mig ett par skor hem (surprise)...


Haha, ser ut som jag har en halv tå på vänsterfoten :-P Mina fötter må vara fula, men alla tår sitter kvar!

Mal

Promise me

Snart är slutet nära
för Mal&Val att ta förväl av våra nära och kära
Bli inte alltför sad
vi två vill ju inte vara bad
Men för att dämpa er smärta
ha kvar oss i ert hjärta
Vi vill ju bara väl
och vi har våra skäl
Men vi kommer inte att försvinna helt
för det vore ju lite stelt
So wait and see
what our next thing is going to be...

Nu skrev jag den här dikten utan Val
och märkte att utan henne kommer jag aldrig att vara Mal
Vi två hör ihop
tjolohoppsantjop
Så kommer det alltid att vara
och med Ange på släp blir vi 3 i vår skara
Sen har vi Linn och Nina
de två är riktigt fina
Språkarna får vi ej glömma
lova att inte ert hjärta tömma
Nu när vår tid på Torra snart är slut
ja, tiden har gått med ett jävla krut
Lova mig att vi alltid ska hålla ihop
även om någon väljer att flytta till typ Guadeloupe


Lova mig nu! Ni betyder allt för mig.
Mal <3

I'm off

Nu ger jag mig, är galet trött! Och så kan jag inte skillnaden mellan att vara ledsen och arg.
Imorn ska jag upp tidigt för att åka till sjukhuset, spännande.
Val

I ♥ food


Förresten, har jag sagt att jag gillar mamis nya jobb? ;-)

Och det bästa? Jag ska provjobba på söndag.
Val

Igår och idag

Jag lever och det känns. Igår mötte jag upp Carro och Stephi på Treat vid 21.00 och sen var det skiva så jag kom hem vid 04.00. Det var inte lika bra som vår såklart haha men jag hade trevligt och dansade tills fötterna brände i mina 13cm klackar. Härligt värre. Imorse när jag vaknade mådde jag inget vidare trots att jag inte drack så mycket men jag var galet trött och kände mig hängig.. Jag fick ställa in min tid hos tandläkaren och gick upp några timmar senare och kände mig lite bättre. 

Vid 12.00 mötte jag upp Malin på medborgarplatsen och så gick vi och åt lunch på vårt kära Burger King. Sen satte vi oss i solen på torget och pluggade italienska, jag körde barbent idag med shorts och vädret var ju underbart, så mysigt! Synd att jag inte hade kameran med. Efter pluggande i solen åkte vi till skolan där vi träffade vår lärare i italienska för att tenta av italienska steg 3. Vi har läst kursen på distans, d.v.s bara ett fåtal lektioner och så har vi istället läst en varsin bok(!) som vi redovisade idag. Det gick jättebra och jag kommer få MVG, galet stolt! Och jag blev genast much happier.


Tema tidsmaskin


Carro, jag och Stephi, haha jag ser galet brun ut


Stephi, Isaac och Alex

Nu ska jag äta lite middag, är ensam hemma för 435e tisdagen i rad så om någon vill pigga upp mig är det välkommet.
Val

Tisdag

Usch. När jag kom till skolan idag såg jag att skåpen var täckta med lappar. "Tack för din tid på Norra Real, det är nu dags att tömma skåpen.." Lite jobbigt är det med studenten. Helgen som kommer är liksom våran sista helg. Hur sjukt är det inte? Snart springer vi där, vänster varv runt Torra Norra omringade av släkt och vänner. Och jag har till och med insett hur mycket jag kommer sakna kära SK3!

Annars så fick jag en mindre chock idag i skolan. Det börjar ju bli dags för betygssamtal och idag hade vi det på naturkunskap b. Det är ett ämne jag aldrig gillat och som jag trodde att jag skulle få kämpa med att få G i. Hur glad blir jag inte när jag får veta att jag får ett MVG. Jag är fan fortfarande i chock alltså!

Nej nu ska jag ut till stallet =)
Puss
Mal


I våras. Hihi knäppa, söta häst. Kryper upp i knät på en när man ska ta kort =)

Nighty



"Voglio dire che non pensiamo in modo simile, non viviamo in modo simile, ma sentiamo in modo simile... Le nostre anime sono fatte dello stesso materiale."

God natt
Mal

Monday's menu

Hemma! Det var en lång dag i skolan idag och trots det fick vi inget gjort, som vanligt alltså.På psykologin redovisade några och sen fick vi tillbaka proven och en annan lektion i 5minuter och sen var det håltimma i ungefär 2 timmar. Det gjorde iofs inte så mycket för det är ju galet fint väder idag så vi knallade iväg till sleven och köpte coffe coolers och satte oss i en park och njöt av värmen.
Nu har jag lite panik för jag håller på och väljer kläder till skivan ikväll. Temat är tidsmaskin men jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig och garderoben ger inte mycket inspiration. Funderade nästan på att köra "framtiden" och ha samma outfit som på vår skiva men det är inte så roligt.. Nej vi får se, jag fick låna en mycket fin kjol av Linn så jag tror det blir den.

Nu: njuta av värmen och vänta på att mami kommer hem med mat!
Puss
Val

Käkoperation

Jag ska ju göra en käkoperation i höst. Det är för att mitt bett inte riktigt går ihop och sen har min käke växt snett åt höger. Så nu det senaste 1.5 året så har dom hållt på och fixat om mina tänder med tandreglering.. Skitkul, verkligen.. Men iaf, för att mitt bett ska kunna gå ihop efter operationen så måste tänderna vara som ett underbett innan. Och nu ser man verkligen att jag har fått underbett. Såg en bild nyss och insåg det. Fyfan vad jag ser ut!! Jag längtar verkligen till operationen och till den dagen dom ska plocka ut den där jävla tandställningen ur min käft. Jag blir bara fulare och fulare för att kunna bli snygg sen.. Satan vad jag längtar nu alltså. Jag vill vara snygg nu nu nu!

Mal


Bilden är från igår och man ser både underbettet och att käken är sne. Usch och fy för den här bilden alltså!

När måndagsångesten smyger sig på

Vid det här laget tycker man att jag borde prata flytande italienska, men icke. Min hjärna känns som gegga och nu har jag ångest över att jag inte gjort något i religionen, alls.. och vi har prov på tisdag.. Men nej, nu tänker jag vara stolt över mig själv för att jag gjorde typ allt i italienskan så jag är klar istället för att stressa inför nästa grej. Man ska leva i nuet och just nu har jag precis bytt mina lakan så jag slipper glitter och silverfärg i sängen, städat lite och så ska jag mysa i soffan med en kopp te. Precis perfekt en söndagkväll.



Puss på er
Val

Mys



En riktigt fin helg. På många sätt :-)

Mal

storyn om klänningarna

Det var inte kul att plugga för jag fattade inte så mycket. Usch, vad har hänt? Just det, skooooltrött..

På vår skiva i torsdags kom det fram en massa folk hela tiden och berömde våra klänningar. Det är dem som varit vårt hemliga projekt som ni kanske listat ut vid det här laget så det var väldigt kul. Vi tänkte köpa klänningar på American A. men det fanns inga i silver så vi kom på den braiga idén att göra dem själva, vilken vi gjorde!


Vi köpte vanliga vita linnen från Gina T. och klippte av banden för att få den tubformande


sen målade vi dem med textilfärg från panduro


Vi köpte silver och silverglittrig och blandade


sen för att få färgen att tåla vätska och tvätt mm så strök vi dem


självklart från insidan för att inte förstöra dem.


Voila! :-)

Val

söndag

God morgon. Jag vaknade precis och känner mig galet seg, det kanske är för att jag har massa plugg att ta tag i.. Igår hade vi hur mysigt som helst, jag, Anna och Angelie satt på vår stora balkong och drack te, åt glass och pratade en massa. Jag älskar såna kvällar.


myspys


Anna frös lite


och Ange lekte muslin som vanligt haha

Hoppas ni hade en bra kväll igår och att ni får en strålande dag idag
Puss
Val


chillkväll

Nu har jag precis ätit middag och klätt på mig, fast inte i den ordningen haha. Vid 20.00 kommer Anna och Angelie hit så ska vi chilla lite. Jag hade egentligen inte tänkt göra nåt så jag gick omrking här och var hur ofräsch som helst men jag tog tag i mig själv för jag ville ju träffa mina två A :-) Fast smink och sånt skiter jag i så jag hoppas inte de kommer hit fixade och ger mig ångest hah.


Jag har miljoner bilder från skivan så.. :-)


Bästaste på Anki tanki


och Ana banana såklart!


Val

Bye

Nu ska vi strax åka :-) Så I'm off. Och Val, jag ska svara på ditt sms i bilen sen, orkar inte hämta telefonen haha.

Kram
Mal

Lördag

God morgon! Det var verkligen en seg dag igår och det blir inte bättre av att det bara regnar hela tiden men nu börjar jag väl snart komma igång. Jag har inga kul planer idag heller, bara plugg, jag ska nämligen läsa en bok i italienskan som jag inte riktigt är klar med om vi säger så.. Om det slutar regna till kvällen kanske det blir utgång, blev medbjuden till grönan, har inte varit där på miljoner år så det skulle vara trevligt och med rätt folk blir ju det mesta bra. Men vi får se.
Nu ska jag dricka lite te, fick nämligen väldigt ont i halsen efter vår skiva.. Det kan bero på att det skreks och tjoades en del hehe..



Frukosttime it is!
Val

Good night

Home, sweet home. Nu ska jag strax gå och lägga mig, ska ju upp tidigt imorgon. Vi ska åka till Västerås och ha träff med alla från Ryssland. Så ni får gärna ringa och smsa mig massa imorgon. Ni som vet varför, ni vet. Och ni som inte vet, ni kan ringa och fråga. Men det är absolut inte för att det kommer vara tråkigt :-) Tror inte jag kommer blogga något innan vi åker, men jag kommer att ha med mig datorn dit så får vi se om det blir något inlägg.

Skivan ikväll var riktigt nice. Orkar inte berätta för mina ögon går i kors, men kanske imorgon.

God natt
Mal

Today

Shit vilken seg dag. Men vilken kväll det var igår!! Den kommer jag leva länge på. Det var så sjukt jävla lyckat och alla kom och berömde mig och Val hela kvällen. Jag är så glad för att det belv så bra.

Idag så vaknade jag av att Val ringde på dörren och vi gick till banken. Sen blev det direkt till donken där vi satt och segade ett bra tag! Det var nice. Sen gick jag och handlade middag och sen åkte jag ut till stallet. Det går fan inte att rida på honom längre, jag kommer åka av vilken dag som helst. Han är helt galen.

Jag ska strax börja fixa mig igen och gå på Marinas skiva som är på Umbra så det är nära och bra. Ska bli riktigt roligt. Dock suger det att jag måste gå ensam.. :-P

Mal


Vår skiva!!

Vi hade som ni vet vår skiva igår på Engelen och det var grymt, verkligen asbra!

Vid 19.00 var det fördrink för alla som skulle vara med på middagen så den första timman minglade alla runt och hade det trevligt.


Värdinnorna



Vid 20.00 började vi med förrätt och sedan fortsatte middagen fram till 22.00. Det var bra mat och skön stämning. Jag och Malin har de senaste dagarna jobbat med nomineringar till alla i klassen då vi tyckte det skulle bli kul eftersom ingen visste om det. Så precis när alla rätter delats ut tog vi micken och läste upp dem. Alla verkade bli väldigt glada och många var verkligen klockrena så det blev mycket skratt och applåder :-)



Nomineringsdags


Ange vid bordet


Strawberry drinkar fick vi :-)


Sen skulle klassen upp


Ange kan inte hålla balansen


KLASSEN PÅ BORDET!!

Vid 22.00 började eftersläppet och den riktiga feeeeesten!


Sötis Sabina satt ihop med pojkvännen Oscar


Ange, Linn och jag


Mal, Madde och Frida (skönaste!!)


Frida, Ange och jag


Jockelito och Nina


Limpan och Sandra


Sen fick vi champagne :-)

Bästa skivan ever!!
Val

Extreme Super Flip Mode



Mal

Ikväll smäller det

Alltså shit. Klockan är bara 1 och jag vet inte hur många gånger min och Valentinas mobil har ringt.. Och på det har vi fått dubbelt så många sms som samtal. Folk verkar taggade till ikväll, det här kommer bli grymt. Nu ska vi iaf ta bilen hem till mig och så ska vi fixa det sista. Och sminka oss och så såklart. Vi har även sytt lite på våra klänningar morgonen till ära ;-)

Dags att rulla!
XoXo Mal(&Val)

Hallåååå

Hallå i stugan!
Valentina sitter och spanar in min rompaaa, hmm. Vi håller på och fixar massa med skivan, vi har tom kört runt jätte länge och fixat med biljetter. Snälla som vi är. Jag och Lena vill ha godis. Det vill inte Val. Eller det vill hon nog, men hon vill inte gå ut och handla. Meeeen min övertalningsförmåga verkar ligga på topp idag ;-)

Later
XoXo Mal(&Val)

Koooosssseeernaaa



Alltså. Det här är bästa och sötaste reklamen på länge. Det är min och Vals reklam <3

Mal

popcorn

Det är inte bra för mig att äta middag svensk tid. Jag blir så hungrig och sugen på saker på kvällen då. Nuska jag trycka i mig en påse popcorn, heeelt själv :-)


Val

Träning och solning

Idag var det skola till 16.00 eftersom jag var tvungen att göra provet i psykologi som jag missat, ingen aning om hur det gick men jag hoppas verkligen på ett bra betyg så jag kan få MVG i slutbetyg, har lixom räknat med det, hoppas, hoppas!

När jag kom hem åt jag världens godaste laxpudding, det är inte helt fel att mami jobbar med mat nu om vi säger så hihi.. Sen gick jag till gymmet och körde fokus på kondition men så blev jag så taggad så jag gjorde nästan hela mitt vanliga program också. Efter passet vågade jag äntligen testa solariet där och det var nog första gången av totalt 7(?) i hel mitt liv som jag inte förbannade min rumpa när jag låg där. Jag hatar att sola solarium dels för att jag tycker det är lite läskigt och dels för att rumpan alltid är i vägen, men det här var lite annorlunda så det var nice haha.
Nu har jag precis duschat och smörjt in mig och gjort te och smoothie för att ta igen mig. Och så är det ju DH också, love!
Val

Tisdag

Hallå :-)
Först idag så åkte jag till skolan där jag och Val var tvugna att ringa runt till alla i klassen som inte har betalat in till skivan än. Lite irriterande att det är vi som ska behöva ringa, men vi blev snabbt glada igen när vi fick höra massa snälla och trevliga saker.
Sen hade jag tid hos frisören så då åkte jag dit och pratade med banken samtidigt. Det har nämligen dragits pengar från mitt konto, som jag inte har handlar för. Kul. Meeen iaf, håret blev kanon bra, som vanligt. Blev rätt mycket ljusare och så körde vi på guldiga slingor också. Fint är det.
Vid 17.30 mötte jag upp mamma i Gamla Stan och vi gick till Hotel Victory där vi först blev bjudna på varmkorv och öl. Fast jag tog Cola istället, har gått och suktat efter det hela dagen så det var perfa. Klämde i mig tre korvar totalt, yummie! Sen var det spökvandring som gällde och det var riktigt intressant och roligt må jag säga. Historien om Stockholms blodbad och den om pesten var roligast. Så Stockholm Ghost Walk är något som jag rekommenderar!
När den var klar så var det tillbaka till hotellet för fika. Kladdkaka, cheesecake, hallonpaj med vaniljsås och massa kakor. Och när vi gick så fick vi varsin goodiebag fylld med choklad. Så jag kan nog tänka mig att följa med mamma på mer sånna här saker som hon blir bjuden på i framtiden ;-)

Nu ska jag fixa med lite saker till skivan.
Puss
Mal


Vem sa att matte var svårt? :-O

The wild side of life

Right back at ya

Val


Bajs

JAG BLIR SÅ ARG!!! Har för det första försökt blogga miljoner gånger idag. Och nyss så skrev jag ett aplångt inlägg som bara raderades och nu ger jag upp. Vet inte ens om det funkar den här gången.. :@ Ni får klara er utan min dagsom varit fylld med olika debatter.

So long
Mal


Söndag

Plugg och sol på balkongen är det enda jag gjort idag, och kollat OTH och GG såklart. Nu är det dags att fräscha till sig, håret är inte alltför nice just nu.


Här är några bilder från i fredags

shoe change




Mal&Sophia


Ange&jag


Sen kickade Sophia Antonios ass!

Dags för duschen
Val

Dreams are coming true

God morgon. Jag har precis ätit frukost och ska strax börja med allt roligt plugg...
Jag har de senaste nätterna börjat drömma väldigt mycket. Det har handlat om massa olika saker men det läskiga är att väldigt mycket har hänt i verkligheten sen också och jag har lixom fått inspiration från drömmarna till saker jag ska göra där inspirationen inte räckt till (Mal, du fattar). Inatt drömde jag om världens finaste kille men tyvärr var han inte här när jag vaknade, kanske kommer? Ja, Gud, du vet ju min adress. Tack på förhand.
Val



Sometimes

04.08

Vad hände? Det skulle ju bara vara mys framför Eurovision ikväll och sen hem och sova så jag skulle orka upp och plugga imorn. Men nejdå, de som inte var festsugna igår skulle absolut ha med mig ut idag så det var bara att ta fram sminket och göra sig fräsch(are) och möta upp folket. Nu kom jag precis hem efter en helt ok kväll, det var lixom ingen sån där som man tänker tillbaka på och bara längtar tillbaka helt tiden men det tar vi och ser till nästa gång, som vi bestämde.. ;-)

Imorn väntar en lång och ångestfylld dag med plugg så.. yes, plugg it is..
Val

Klubbor

Sova kanske? Nej, nu ska vi äta klubbor. För pizzagubbarna försökte lura dom för att dom trodde att dom var fulla. Tji fick de när dom märkte att Marc och Challe var nyktra. Så då bjöd dom plötsligt på massa saker, som typ klubbor. Och pizzasallad. Men den blev snodd av någon som var full. Och jag fick den äckligaste klubban...

Mal

Kebabpizza

Jag tänkte gå och lägga mig vid 1. Men nej, istället sitter jag nu och väntar på att Marc och Challe ska komma upp med en familjepizza som dom är nere och köper. Kebabpizza är det också! Det börjar bli ljust ute...

Mal

Yesterday

Sådär, nu har alla tjejer lämnat mig. Vi har bara varit hemma hos mig och myst framför eurovision med chirre och dirre. Jag och Val hejade på Tyskland och Turkiet. Vi tyckte inte om Norge förräns vi insåg att han faktiskt var rätt snygg. Och att det är coolt att Norge vann. Norge som Sverige liksom? Vi hänger typ ihop.

Igår började kvällen lite lätt på Chaplins och avslutades på Max. Däremellan hann vi med Ett Litet Hak och Grodan. Mesta tiden spenderades på Grodan. Det var nice. Det var tydligen en jättekänd DJ (vilket jag inte hade en aning om vem det var) som spelade där. Han var från Frankrike och var hur trevlig som helst. Jag och Sophia dansade hela tiden och blev uppbjudna i DJ båset och blev bjudna på Mojitos av den snygga och snälla DJn. Ja, snygg var han också. Sen var det massa annat roligt folk där bl.a. Peder som stod och dansade roligt i baren, Li och en kille från Guatemala som ville köra Tequilarace hela tiden.
När Grodan stängde så undrade DJn och hans producent om vi ville följa med till Solidaritet, men vi sa att vi skulle åka hem. Då ville dom istället att vi skulle följa med till Max och äta. And so we did. Det var roligt att sitta och snacka med dom. Skönt att få prata lite engelska också, det var ett tag sen.
Kvällens bästa var nästan när det kom fram en kille till Sophia och sa "Är det du som är den där Blondinbella?" haha.

Nu ska jag plocka undan lite och sen krypa ner i sängen hade jag tänkt.
Sov gott
Mal


En liten ledtråd...

05.15

God natt. Eller god morgon? Whatever...
Mal

Fredag

Sådär! Nu har jag duschat och fixat mig och jag och Val sitter i soffan med ett glas smultronvin, underbart gott. Det smakar verkligen sommar!
Ikväll ska vi på Rix FM på Cafét, det blir nog nice. Och dagen har mest spenderats i stallet.

Nu kom Marc med mat. Bye
Mal

Fredag

Sola, check! Träna.... Äh, en sak i taget, jag kanske orkar träna imorn, eller inte haha. Nu har vi precis ätit sushi iaf, galet längesen så det var väldigt efterlängtat och gott. Nu ska vi dricka lite te och så och sen måste jag börja göra mig iordning för kvällen. Våra planer är Cafét och kanske Berns, vi får se. Först ska jag iaf hem till Mal och drinka lite gott. Sen får vi se om vi möter upp några fler också, det är bara haka på isf.


Helt klart bästa på Berns i vintras ;-)

Puss puss
Val

Vuxenpoäng till Mal&Val

Usch ni skulle hört mitt utrbott för cirka två minuter sen.. Det var inte kul. Jag hade nämligen bestämt en telefonintervju ikväll vid 20.30 men eftersom jag och Malin var så duktiga och planerade inför vår skiva och höll på med massa saker rann tiden iväg så jag kom hem vid 21.30 och glömde helt bort att jag skulle ringa.. och nu är det för sent. Och imorgon reser hon bort. Helvete! Jaja, inte mycket att göra åt, ville bara säga att jag är dum i huvudet :-)


på mig själv..

Annars har dagen flytit på bra. Vid 17.00 hade vi ett möte med killen som håller i vår skiva, vi gick igenom lite detaljer och sådär, det kommer bli grymt! Vi var även på banken och gjorde en stor insättning och så har vi betalat räkningar, mycket vuxenpoäng till oss!

Val

Mupp

Haha så klockrent när jag läste Vals inlägg nyss. Här har jag stått i en evighet med sminket och 1000 tops (minst) och det ser fortfarande förjävligt ut.. Men inte mycket att göra något åt, tyvärr. Nu ska jag klä på mig och möta Val och sen ska vi till banken :-) Ha en fin dag!

Mal

Reality

Ibland måste vi acceptera verkligheten, det är en sån dag för mig idag. Just nu är jag bara väldigt glad över att det finns tops för i min verklighet blir sminket inte bra idag men det löses lätt med tops. Nu ska jag föna håret och hoppas det blir som jag vill men det är tvek på den haha. Jaja, snart ska jag iaf möta Mal och fixailitrixa lite :-)
Val

Shh..



Mal

liten lördag

Busy day again. Eller inte, har inte gjort så mycket egentligen men nu har jag iaf ringt runt till alla som ska komma på min student och lite sånt, jag har organiserat mig helt enkelt. Ska även fundera ut vad vi ska ha för mat, det bästa av allt!

Imorn är vi lediga och planerna är gymmet, sola och sen ett möte vid 17.00. Åh jag är galet taggad för helgen och sen är ju vår skiva om en vecka, längtar!! This will be fun.


Video från när Malin fyllde 19 :-)

Val

Patrik 1.5 (cm)

HAHAHA jag dör!! Johan Glans och Björn Gustafsson tillsammans, kan det gå fel? NEJ det kan det inte!



God natt
Mal

Tisdag

En dag full av.. ingenting. Skolan är sjukt seg just nu och hälften av lektionerna utgår vilket leder till extra plugg, inte så kul. Just nu är jag extremt uttråkad, jag är ensam hemma och jag ser verkligen inte charmen i det, jag vill ha sällskap! Mami är iaf ute för hon har fått ett nytt jobb, jag är så glad för hennes skull, det känns riktigt bra :-)

Nu ska jag väl äta någon slags middag antar jag, är så seg på sånt när jag är själv haha, jaja vi får se vad jag lyckas fixa. Snart är det dags för Ugly Betty och DH också så det får bli något som går snabbt hihi
Puss på er
Val

Alla dessa skivor

Hej!
Nu har jag precis kommit hem från stallet, red i en och en halvtimme totalt. Vi får fortfarande bara skritta, men guess what? Till helgen får vi börja sätta igång honom igen :-D Så då får vi börja trava och så, wiie!
Annars så har dagen flutit på, träffade Madde en stund innan jag åkte ut till stallet. Alltid lika trevligt.

Den här helgen kommer bli jättebra, bara så ni vet! Jag och Val har planer för både fredag och lördag, så inget kan gå snett nu. Dock undrar jag varför jag längtar mer till lördagen, hmm vad säger du Val...? Haha. Ni får veta mer sen.
Och nästa vecka är vår skiva. Fatta att det bara är en vecka kvar på torsdag. Så hela nästa vecka kommer bli grym den med, för dagarna innan så ska jag och Val hålla på och fixa med saker till skivan t.ex. namnlappar till bordsplaceringen. Val har fått även mig att bli pysslig... Sen är man ju ledig hela dagen på torsdag och fredag. Och sen på fredagkvällen så är Marinas skiva och på lördagen ska jag till Västerås. Nästa vecka blir grym helt enkelt!

Mal


Nina, jag och Val på språkskivan :-)

Vi målar klänningar

Ey loco! Nu håller vi på med våra klänningar to tha skiva, and we're gonna party like it's our skiva!!! Vi alltså, Mal&Val, hos Val. Nu ska vi gå och handla medan vi väntar på att det ska torka, oh yes ni läste rätt, torka! Vi har ju målat dem :-) Sen har vi även kommit på en bra idé, vi tvingar mami att göra thaisoppa, det är vår dag idag!
XoXo
Mal&Val


Sunday

Jag började dagen med en välförtjänt sov morgon innan jag och mamma åkte ut till stallet. Jag red och sen tog vi in alla hästar. Efter stallet fortsatte vi till Ica Maxi. Samtidigt som vi gick runt och storhandlade så åt vi en sen lunch från Mc Donald's, haha. Sen vart det hem till One Tree Hill och Gossip Girl och efter det har jag väl mest bara chillat framför datorn. Håller på och fixar med mina studentinbjudningar som ska ut imorgon. Alltså.. Snart står vi där på flaket... Herregud!

Annars så har vi en sak på g här. Något oväntat. Vet inte hur det kommer bli än, men mamma ska ringa några samtal imorgon. Jag är nästan lite nervös, haha. Men jag hoppas verkligen och det är nästan helt sjukt om det faktiskt blir av. Att bara snubbla över en sån sak sådär.. Ni får veta mer när jag vet mer :-) Moahaha, feel the pain!

Mal


I just can't control myself

Det var galet igår, riktigt kul.
Speciellt på sista stället, musiken var skönast och vi dansade massor.
En av låtarna som spelades var Jackson 5 - blame it on the boogie.
Älskar den låten!




Val


lite sol kan jag väl få?

Idag har jag en segodag, riktigt skönt för jag vaknade med huvudvärk. Nu är den borta men jag är trött och har ingen lust att göra nåt utom just att sega. Jag satt precis och kollade vädret på smhi.se, har börjat göra det väldigt ofta haha.. Men iaf så kommer det inte bli vidare bra väder här de närmsta dagarna men i Rimini skulle det bli hur bra som helst!


Jag längtar alltid dit men nu känns det helt okej faktiskt för jag är så upptagen med allt som händer här hemma. Jag njuter verkligen av livet just nu. Och det känns underbart.
Val

04.10

Jag kom nyss hem från en grym eftermiddag/kväll/natt! Vi började som sagt hos Sophia och hade det jättetrevligt. Det var längesen jag drack så mycket skumpa men jag erkänner, jag är en sucker för det och den var mycket god. Efter Sophia drog vi ut, Jag, Ange och Linn hade lite svårt att bestämma hur vi skulle göra men det slutade med att Linn åkte hem och jag och Ange mötta upp Ale och lite andra killar från Tyresö. Vi började på ett ställe i Gamla stan och jag och Ange var galet trötta men sedan drog vi vidare till ett annat ställe där vi drack lite drinkar och dansade en massa till skön musik. Det blev en riktigt bra kväll! Nu ska jag sova.
Puss puss,
natti, natti
Val

Hela helgen i ett

Tänkte gå igenom min helg lite snabbt, med massa bilder :-)

Fredag
Igår mötte jag upp Nina vid strax efter 22 vid typ Hornstull. Direkt när jag klev av bussen öppnade himlen sig och det började spöregna. Jag och Nina hittade till Långholmen där festen var, men vi hittade inte till själva lokalen.. Vi gick runt i 45 min, sminket rann, håret var helt förstört och genomblött, våra fötter mådde inte bra med höga klackar och min vita klänning hade blivit genomskinlig. Vårt humör var inte på topp precis och när vi äntligen hittade, ja då slutade det såklart regna direkt.
Väl där så hängde vi av oss och Erik hämtade varsin efterrät till oss som han hade sparat. Sen hälsade vi på några bekanta ansikten och sen satte vi oss vid ett bord med några killar. Där satt vi sedan hela kvällen och hade riktigt roligt! Folk kom och gick så man lärde känna en del nya också. Vi dansade aldrig för musiken var sämst. När vi frågade DJn om han inte hade någon Flo-Rida svarade han "aldrig i livet!!".
Vet inte vad klockan var när vi började röra oss hemmåt, men vi hamnade tillslut på en hamburgerrestaurang (?) i Hornstull. Medans vi väntade på maten underhöll jag och Erik oss med att äta chokladhjärtan med pinnar, haha. Sen tog vi tunnelbanan hem och jag har ingen aning om när jag var hemma igen. Somnade iaf ganska snabbt i Marcs rum innan han väckte mig igen och jag gick och tog bort sminket och la mig i min egen säng.


Middag - gaaaalet gott!


En av varje!


Hannes och två killar jag inte minns namnet på..


Eriiiik :-D


Snygg-Nina!!


Erik


Avslutar med denna eh vackra bild på mig...


Lördag
Mamma väckte mig vig halv 10 imorse och jag kan säga att jag var pretty död... Tog mig upp ur sängen efter ett tag för vi skulle ut till stallet. Övertalade mamma till att svänga förbi 7 Eleven på vägen och köpa lite kaffe. Det behövdes!
Ute i stallet så red vi ut i en timme, jag på LeMarc, mamma på Bosse och Lotta på Wille. Mysigt men lite blåsigt.
Väl hemma så var det bara att börja göra sig iordning igen för kl 1 skulle jag möta Marina inne i stan. Vi skulle fika och hamnade tillslut i Gamla Stan. Och fikan byttes ut mot en rejäl lunch, bakpotatis med skagenröra. Jag fick även en biljett till hennes skiva som är dagen efter min. Dom två dagarna kommer äga sönder alla andras skivor ;-) Längtar galet mycket, som vi ska spåra!
Sen hann jag även hem en snabbis igen innan jag skulle iväg. Var så galet trött så jag skulle bara lägga mig på soffan och blunda lite. Jo tjena.. Somnade som en stock med dreggel i mungipan. Hade varit duktig tyckte jag och ställt alarmet så jag skulle hinna med tunnelbanan. Bara det att jag ställt larmet 1 timme för tidigt, smartass.. Så jag vaknar 3 min innan tunnelbanan ska gå, det var bara att ruscha! Hann dock inte (den åkte faktiskt för tidigt också, för jag var där 1 min innan den skulle gå!!) utan förstörde all planering och blev sen. Men snälla som Val, Angie och Linn är så väntade dom på mig i Ropsten och vi tog en senare bana. Vi tog oss ut och hem till Sophia på Lidingö. När vi kom dit hade hon dukat upp med massa god plockmat och chips och direkt så korkade vi upp skumpan. Vi åt och hade det trevligt och jag, Val och Angie gick på lite äventyr i huset. Mest i hennes snygga brorsas rum, hehehe. Där hittade man massa skoj!
Det var vi, några till från skolan och några av hennes kompisar som jag aldrig träffat. Ur högtalarna spelades det nostalgimusik och jag tror vi korkade upp 5 flaskor med skumpa. Riktigt trevlig stämning var det alltså. Och varmt ute så vi kunde sitta på altanen ett tag iaf.
Sen när jag åkte hem så drog alla andra ut. Känner mig fortfarande helt död efter alldeles för lite sömn. Så nu ska jag krypa ner i sängen och sätta på en film. Lutar nog åt Twilight.


Värdinnan Sophia :-)


En del av allt det goda!


Skål


Mongobild på mig, men riktigt fin på Val <3


Ragna, Sofie och Sophia


Korka upp!


Resten av bilderna är hemligstämplade... ;-) hihi


Hoppas alla ni andra har haft en lika trevlig helg som jag! Imorgon blir det plugg, stallet och förhoppningsvis en sväng till pappas jobb. En helt vanlig söndag med andra ord.

Puss och godnatt
Mal

Lördag

God morgon eller nåt. Jag började precis städa mitt rum men slutade ungefär lika snabbt. Det var inte kul men lite hann jag med iaf, kanske gör en kraftansträngning och fortsätter lite senare. Nu funderar jag på vad jag ska ha för kläder ikväll, vi ska vara där redan vid 17.00 så det är väl dags att börja tänka på det nu haha. Men vad tar man egentligen på sig när det är skitväder och vi ska vara ute för ett sedan kunna fortsätta vidare..?
Val

I do want to!

Det blev ingen utgång idag för vi skulle spara det till imorn så jag har inte gjort något alls ikväll. Jag tänkte precis börja fixa mina naglar så de är fräscha till imorn och då ringde telefonen.. Det var Ale som ville att vi skulle träffa dem ute men ingen är på och jag pallar inte åka själv så det blev inget. Men åh, det verkligen rycker i partynerverna och har gjort det hela veckan. Men men det blev inget så nu sitter jag här men nylackade naglar istället för att vara ute och ha kul, it sucks.. och naglarna kommer ändå bli förstörda vilken sekund som helst om jag fortsätter knappra på tangenterna..
It aint easy
Val


Fredagkväll

Nu sitter jag här, nyduschad i morgonrock och slänger i mig jordens godaste tacotallrik. Mmm mm mm. Dagen idag har gått snabbt med skola och stall :-) Sen när jag kom hem tog jag en promenad med Dennis innan jag gick och handlade och lagade middag. Vuxenpoäng till mig.
Vid 22 ska jag möta upp Nina och vi ska vidare till en 18 års fest, det blir nog nice!

Nej hörrni det börjar bli dags att göra sig iordning.. Skriver igen om ett tag om jag hinner!

Puss
Mal

En bra dag

Vet ni vad jag har gjort? Jag har varit och klippt mig, ett sånt där spontanbesök och jag blev riktigt nöjd. Klippte inte så mycket på längden för det behövdes inte men hon klippte upp det en del och gjorde det lite mer U-format i bak. Känns riktigt bra så det är ju skönt, nära och billigt också vilket gjorde det ännu bättre.

Nu försöker jag förhandla om en grej men det går inte riktigt som jag vill, verkar mer vara jag som förlorar på min braiga deal haha, men det är det värt.

Planerna för kvällen är osäkra men något blir det nog, annars skulle jag inte banga en myskväll i soffan framför "Mr & mrs Smith". Imorn ska vi till Sophia på sommardrink, det blir nog trevligt :-)
Puss
Val

Pysseldag

Jag och Malin har varit väldigt busy hela dagen och nu är vi snart klara med ett viktigt uppdrag. Jag kan inte avslöja vad det är tyvärr, vi måste få ha lite privatliv men vi har varit mycket påhittiga och pyssliga. Vi hann även med shopping, en delicious Mal&Val middag, lite TV och singstar. Nu är jag däremot helt ensam hemma och jag har riktigt tråkigt..


En liten del av vår projekt hihi



Sen var vi såklart tvugna att äta chips och dipp


Och efter det blev det middag

Val

We're rich!

Hallå! Nu sitter vi hemma hos Mal och har precis skaffat oss ett nytt jobb. Ni anar inte hur mycket pengar man tjänar! Vårt uppdrag idag gick faktiskt bättre än förväntat och vi klarade oss oskadda hem. Vi har precis varit på banken och satt in vår lön på våra konton, hehe. Vi fyllde på dom lite grann, fast det går nog åt nu när vi ska bege oss ut på en shoppingrunda på stan ;-) Sen ikväll så lämnar vi landet för gott...

XoXo Mal&Val




torsdag

God morgon! Det känns som jag försovit mig men det har jag inte. Nu är det iaf dags för frukost och sen blir det skola till 13.00. Det är som sagt en viktig dag för oss idag men jag håller tummarna för att det går bra.
Val

Hahaha



Hon är knäpp den där thaien, men jag tycker om henne ändå <3
Mal

All tid har sitt slut...



Mal

Nihaaaooow

Igårkväll var det 50 års fest som gällde på Cassi, trevligt var det :-) Jag och Marc hängde i baren och underhåll oss på vårt eget sätt, kan dock inte skriva här med risk för vilka som läser, ehehe! Sen när vi kom hem så sov mormor och Anders i min säng så jag fick sova på soffan. Det tyckte Marc lät jätte kul och skulle absolut sova skavfötter där med mig, lagom trångt blev det. Ibland är han knäpp, min kära bror..

Idag efter skolan var det dans. Fick reda på att det var sista gången så det var lite tråkigt. Vet ju inte om jag kommer kunna fortsätta i höst med tanke på min operation.. Så det är också lite tråkigt.

Nu ska jag fixa lite saker innan jag ska hoppa i säng :-) Jag och Val har en viktig dag framför oss imorgon!

Puss
Mal


Jag, Angie och Val på mösspåtagningen! <3

dinnertime

Nu är jag tillbaka från gymmet. Det var en sån där jobbig omgång som gör att det känns som att axlarna sitter vid öronen och rumpan på ryggen efteråt haha.. Riktigt jobbigt alltså men när jag klev innanför dörren möttes jag av en ljuvlig carbonara doft för min underbara mami va så snäll och såg till att börja med maten så den skulle vara klar när jag kom tillbaka. Nu är det alltså dags för en stor tallrik spaghetti carbonara, mmmm! :-)
Puss
Val

Träning

Ingen vill gå och träna med mig med diverse olika, mycket dåliga, bortförklaringar. Nehe, men vet ni vad? Då går jag själv, så det så!!
Val

jordgubbar och frisörer

Nu har jag precis kommit hem och ätit massa jordgubbar och melon så jag är mycket nöjd. Skolan gick snabbt med filmvisning och diskussioner om vår skiva. Fick även reda på att jag fick MVG i textning i praktiskt marknadsföring så det var väldigt kul.

Jag känner mig väldigt osäker när det gäller att byta frisör. Har gått hos Juan på Sachajuan i några år nu men det svider lite väl mycket att lägga 900 kr för en klippning nu när man snart inte ens får studiebidrag så jag gick till en frisör här i närheten för att kolla priser. Iaf så stod jag där och kollade och när jag skulle gå hemåt kom en man ut från lokalen bredvid och frågade om jag letade efter något. Jag förklarade vad jag gjorde och att jag bor i närheten och sen fortsatte vi prata. Han var spanjor och självklart runt 30+ haha, vad annars? Trevlig var han iaf så jag gav min mail för han skulle skicka en länk och nu när jag gick in på datan hade han redan skickat ett mail med en länk där alla frisörer här i sjöstaden finns haha. Trevlig, men hallå, typ 20+ någon?

Val

Djungelskiva

Skivan igår då, det var som sagt djungeltema och såhär såg jag och madde ut:



Djurgårdströjor, så vi var apor :-D Hur bra som helst, haha! Vart mycket diskussioner om det där under kvällen, några få tyckte det var långsökt, djurgårdare blev arga, vissa fattade direkt utan att vi sa något och andra asgarvade när vi sa att vi var apor! Vi hade även köpt bananer som vi gick runt med, haha. Roligaste var nästan när vakten kom: "Du måste ta av dig den där tröjan. Man får inte ha supportertröjor på sig!!". Vakten visade sig vara bajare och när vi förklarade hur det låg till så fick vi behålla tröjorna på, vi var ju apor? Hallå?

Skivan var väl helt okey, men det blir ju vad man gör det till så jag hade roligt. Riktigt jävla roligt! Träffade massa gamla kompisar, Madde, Victor, Jossan Lundin och en del gammalt Åsö folk. Sen blev jag rätt så förvånad när Sandra och gänget dök upp. Sen slog det mig att Sandras Victor också går i den klassen så det var inte så konstigt trots allt. Och rätt som det var så dök Victor (en jävla massa Victor här!!) upp med "gänget". Sen så var det ganska så roligt att det i princip bara var killar där.
Jag och Madde drack goda drinkar, eller SPRIT som bartendern sa, och dansade hela kvällen. Däremellan passade vi även på att ungås och snacka med alla och dricka lite champagne såklart ;-)
Vid halv två så hade vi fått några nya kompisar och däribland vakten, haha! Så han stog vi och snackade med ett tag och han lärde oss att slåss! Haha han visade hur man skulle slå för att slippa bli dömd för misshandel, alltid bra att kunna eller..? Sen träffade vi även en bloggare från finest och massa annat random folk!

När stället stängde så tog vi en promenad till Mc Donalds och träffade ännu fler gamla kompisar. Väl inne på donken satt hela djungeln så vi tog med oss maten och satt vid Medis. Sen vart det en sväng tillbaka till Ett Ställe en snabbis innan vi promenerade hem igen. En lyckad kväll, helt klart!!

Mal












Pappa sitter i rullstol

Hahaha jag kan inte sluta skratta åt min kära pappa. Just nu sitter han i en rullstol på en flygplats i Finland. Han ska bli körd med den upp på planet och sen ska en ny rullstol hämta honom på Arlanda. Då kan man ju fråga sig varför han sitter i rullstol? Jo, för ca en vecka sen fick han ont i ryggen och både jag och mamma tyckte att han skulle gå till en naprapat och fixa till det. Men han vägrade och hävdade bestäm att det skulle gå över av sig själv! Så igår i Finland så kunde han helt plötsligt inte gå för han fick så ont i benet. Dom åkte till sjukhuset för dom trodde att det var en blodpropp, men nej nej! Istället var det det där ryggskottet som han aldrig gick och kollade upp och fixade. Haha så nu måste han sitta i rullstol. Han är så rolig ibland, min kära gamla pappa ;-)

Mal


Pappa hittade nya kompisar i Ryssland..

Tisdag

I'm back, aningen lugnare. Jag lärde mig en viktig sak igår av en mycket smart vän. Tur att jag har honom för annars hade mitt huvud varit soppa just nu.

Idag hade vi en kort skoldag eftersom det är tisdag och vi inte längre arbetar med P100 så då slutar vi innan lunch. Jag har precis ätit lunch och sittr just nu och dricker min smoothie, funderar på att äta lite mer på kladdkakan som jag bakade igår, vill ju inte att den ska bli gammal ;-)

Idétorka på lunch..

Val

Skiva

Jag och Madde sitter hemma hos mig och diggar Lucas låt och dricker smultronvin, hur gott som helst! Vi sitter utklädda till apor eftersom vi ska på skiva med djungeltema.. Bästa outfiten, helt klart. Så nu ska vi börja röra oss, tänkte sätta oss på en bar här på söder innan. Ha en grym kväll!

Mal

att publicera eller inte?

Jag lider av ångest, kraftig jä**a ångest blandat med ilska. Jag är trött på människor där jag ger 110% och får 0% tillbaka. Det krävs mycket för att göra mig arg, man skulle nästan kunna tro att jag ibland tror på karma för att jag försöker vara så jä**a snäll och inte såra folk.. Jag är inte rädd för konflikter för jag är väldigt rakt på sak men det är svårt att göra mig arg men när jag blir det är det illa. Det är mitt italienska temperament och det är inte kul.
Val

BARA EN MÅNAD KVAR!!

Idag är det prick en månad kvar tills vi springer ut!


Puss
Val

:@

Ååååååh jag blir så irriterad på mig själv! Igår satt jag och skrev ett arbete i fem jävla timmar och när jag blev klar så mailade jag in det till läraren. Så idag i skolan skulle jag öppna dokumentet men då såg jag att jag glömt att bifoga det. Nu tänkte jag maila in det igen, bara det att det ligger på andra datorn som vi inte har "kopplat" in till internet. Och pappa har åkt iväg med våran telenor och kommer inte hem förräns på tisdag. Det suger och jag har ingen aning om vart vi har våra usb-minnen! Mamma, hjälp!!

Mal

Usch och fy

Usch vilken jobbig dag! Jag har pluggat exakt hela dagen... Så nu är jag pretty död. Dags för sängen.
Tjing
Mal

Lättnad

Damn I'm good! Jag är riktigt stolt över mig själv. Jag har skrivit min analys av pingstkyrkan, ett arbete om nervsystemet och ett argumenterande tal till imorn. Nu blev listan plötsligt mycket kortare och jag mår mycket bättre! Härlig känsla. Jag hann t.o.m duscha och tvätta håret och allt så jag faktiskt kan gå till skolan imorn haha.
Nu ska jag sussa, natti natti
Val

Bilder från fredagen

Nu har jag pluggat i stort sätt hela dagen. Eller iaf till klockan 18.05 för sen var jag tvungen att ta paus och kolla på OTH, GG och Tha Hills. Nu skulle jag egentligen fortsätta skriva lite på naturkunskapsarbetet men så hittade jag lite bilder från i fredags, mycket kul haha. Jag mötte Linn och Anna på Gullmars och sen tog vi bussen till Tyresö där vi mötte upp Ange och fortsatte till Tyresö strand till några killar i en sjukt nice villa.


Det var bartömning haha



Ange blev hungrig så jag visade mina skills i köket


Hon blev mycket nöjd haha



Anna with the boy som bodde i huset


Sen ville vi dansa


Linn och Anna posade


och det gjorde Ange och jag med, kanske inte lika snyggt bara haha


Forts. Naturkunskap B och ett argumenterande tal var det ja.. Wish me luck!
Val

Plugg, plugg, plugg

Jaha, då har jag pluggat i cirka tre timmar nu då och tror ni jag kommit någonstans? Jag har snart skrivit en sida om pingstkyrkan.. Jag har helt tappat glöden i skolan och nu har vi mer än någonsin att göra, såklart..

Sektarbete, Religion
Argumenterande tal, Svenska C
Människans fysiologi, Natur B
Läsa en bok, Italienska steg 3
Årsredovisning, Praktisk marknadsföring
Intervjuarbete, Psykologi
Prov (jag var sjuk) Psykologi

+lite annat såklart...

Nu ska jag........ fortsätta plugga!
Val

söndag

God morgon. Det blev ingen utgång igår för någon segade... Nej men det var ganska skönt att vara hemma en kväll iaf och bara ta det lugnt och vräka i sig chips haha, somnade redan vid 23.30. Nu ska jag få i mig lite mat och sen tänkte jag försöka ta tag i allt som ska göras, inte kul.
Så hoppas ni får en roligare dag så hörs vi senare.
Tänkte lägga upp någon bild från i lördags också rån när vi var i Tyresö men jag hade ingen kamera med mig och alla som hade det seeegar haha
Puss
Val

Var ligger landet där man böjer bananerna?

Den här låten har jag gått runt och sjungt på ända sen igårkväll då jag var bjuden till familjen Eriksson för att kolla Så ska det låta. Han var så söt, Mojje, när han sjöng den!!



Jag tänkte att ni också kunde få den på hjärnan :-D

Mal

Student 09

Ååååh, jag håller på och planerar massa inför min studentmottagning. Gästlistan är i princip klar och ligger på ca 50 pers och nu har jag gått över till att kolla olika catering firmor och deras menyer, I love it! Just nu lutar det åt tapas och lite spanskliknanade mat. Tapas är nog något av det godaste som finns!

Annars så har jag spenderat denna lördagskväll på gymmet som i princip var tomt, hur skönt som helst. När jag kom hem belönade jag mig med Cola och Ben & Jerry's och nu sitter jag och trycker i mig lite chips. Beach 09 - here I come..

Nej hörrni, nu ska jag fortsätta med att leta lite adresses och fixa med min inbjudan som kommer att skickas ut lite lagom i sista stund :-)

Kram
Mal


Jag hade ingen passande bild, så tyckte ni kunde få ta del av denna istället!

Lördag

Hello. Det är ingen kul dag idag, jag mår inte bra men jag är inte sjuk, bara depp. Antar att det är för att det är för mycket i skolan och jag har noll motivation, vill bara göra massa kul på kvällarna och det kanske inte är så smarty..

Iaf just nu pratar jag med Ale och vi försöker komma på nåt kul att göra ikväll men det går lite segt och idioten har tappat telefonen i sjön så inga nummer har han och man kan inte ringa hononm så det är msn 24/7 hahaha ;-)

Förresten hittade en bild på mig och Sabina från hennes skiva för exakt en månad sen, shit va tiden går snabbt..

Sabina har jag känt sen 3an då vi blev bästisar första gången vi lekte haha..
Trots att vi inte ses så ofta har vi alltid kul ihop och vi kommer alltid ha varandra.
Här är vi som Hugh Hefners flickvänner haha, spårat.

Val

Underbar låt



Om du vågar lita på vad du känner
Om du säkert vet att det är så
Då får du inte tveka, du kan inte bara gå

Mal

:-)

Hej hopp, jag är hemma men är too busy med att sola på balkongen. Så det så.

Mal

Valborg del 3

På kvällen åkte vi till Anna och grillade och hade det mys. Angelie var grillmästarinna så vi satt ute tills vi var små isbitar och flyttade in till värmen. Sen drack vi te och annat (ingen alkohol för min del) och satt och babblade resten av kvällen. Jag är inget stort fan av valborg, har aldrig varit det utan har mest dåliga minnen.. Min tröja jag fick i födelsedagspresent veckan innan valborg när jag var 10 år blev förstörd så jag blev jätteledsen och för två år sen blev det alldeles för mycket tequila för min del så det var mys att bara ta det lugnt i år.


Ange trixar med grillen


Vicky tyckte det var kallt

Nej nu ska jag börja göra mig iordning för vi ska ut ikväll! Känner för att ha genomskinliga strumpbyxor och fira in att det är maj och snart sommar men jag har ett enormt blåmärke på ena låret tack vare någon... så det blir svarta strumpisar!
Val

Valborg del 2 - mösspåtagningen!!

Efter fikat var det dags för den efterlängtade mösspåtagningen!


Det var fullt med vita mössor på hela skolgården


Efter sången gick alla till Treat


Linn, Anna, Nina


Mal, Ange, jag


Fler studenter

Val


Lantis

Hej hopp!
Igår efter mösspåtagningen så åkte jag direkt upp till landet, därför det inte var mycket skrivande.. Jag ville racea med Chrille och Jossa upp, men de tjuvstartade så det gick inte så bra hehe. När jag kom upp så åt vi lite middag, grillat är bland det bästa som finns! Sen åkte jag, Chrille, Jossa och Tina in till Norrtälje för att köpa godis och en kortlek. Under tiden gick vi och skrattade åt alla lantisar fast vi själva gick runt i gummistövlar.. Sen åkte vi tillbaka och jag blev som vanligt utmanad av familjen Eriksson på Chicago. Vi spelade i 3 timmar innan vi alla blev trötta och skrattade åt allt, tråkigt som roligt. Jag säger bara "aaaah aaaah aaaarrraaaacck" haha! Sen gick jag hem och sov och vaknade pigg och glad imorse. Så idag har jag suttit ute i solen i några timmar och faktiskt fått en hel del färg. Nice nice. Nu ska Jossa komma över vilken sekund som helst, hon har till skillnad från mig lyckats sova borta halva dagen ;-) Och snart kommer Marina och Patrik hit också så mig går det ingen nöd på alls.

Nej hörrni, dags för lunch!
Ha en fin dag
Mal

Valborg del 1

God morgon!
Dagen igår började med skola och sen fick vi för oss att åka och kolla tatueringar för Nina ska göra sin första och vi andra är lite sugna på en till. Vi sprang omkring i några timmar till olika ställen, men ingen gjorde något. Efter vår lilla tur bar det av till ett café på Odengatan där vi satt och njöt av solen.


Vicky


Ange och Malin


Nina


Anna och jag

Efter fikat var det mösspåtagning!
Bilder kommer lite senare under dagen för nu måsta jag ätaaa!
Val

RSS 2.0