Lördagsmys

Nu kom precis Angelie hit och strax kommer Malin med bilen så vi ska åka iväg och handla lite. Först tänkte jag att vi skulle vara ambitiösa och laga taco här hemma men sen kändes det bara jobbigt, hacka, skära, plocka fram, plocka undan, kladda och allt. Så vi bestämde oss för att köpa middag på donken eler nåt sånt istället, det är ju faktiskt lördag! Lite ambitiös är jag iaf för just nu står en kladdkaka i ugnen hihi :-)
'Nej nu är det dags att dra!
Puss puss
Val

Lördag

Hej! Nu springer vi omrking här och gör oss iordning. Mami ska iväg på födelsedagsfriande på en båt och jag ska göra mig iordning bara för att vakna till lite haha.. Senare kommer iaf Malin hit för att hålla mig sällskap så jag slipper vara själv och för att vi ska ha en extra anledning till att frossa i onyttigheter. Sen får vi se om någon till kanske joinar. Nej nu ska jag faktiskt klä på mig och så för annars kommer jag fastna här..
Val

Friday och lovet är snart slut..

Hello.
Idag har jag och Marc varit och ätit lunch med mamma. Vi åt på Sushi & Wok, jag älskar hur man kan få en tallrik med både sushi och valfri lunchrätt där, så man slipper välja. Sen köpte vi glass och smothie på den där yoghurt grejen och gick upp till mammas jobb och kollade på resor till New York. Min och Marcs övertalningsprocess har startat, hoppas vi lyckas (A)

Ikväll är det träning som gäller för min del. Klockan 20 på en fredagkväll, yep. Vad gör man inte när tävlingssäsongen drar igång nästa helg? Då är det tidiga mornar som gäller för mig.. Vi har ett riktigt bra lag till allsvenskan iår. Så kanske, kanske har vi chans att till och med vinna.

Mal


1a i en 1.10 klass på Ågesta

London ♥

Hello! Idag blir det nog en seg dag för inget blir som jag vill. Mami och Angie åkte precis för de skulle gå och se den nya filmen som baseras på boken av Stieg Larsons bok "Män som hatar kvinnor". Jag har inte läst boken så jag orkade inte följa med så nu sitter jag här och tråkar istället..

Vet ni en sak? För exakt ett år sedan så åkte jag, Malin, våra mammor, Malins mormor, moster och kusin till London! Det var en grymt rolig resa och jag längtar tillbaka extra mycket idag.


Vi bodde på ett litet mysigt hotell med en läskig receptionist som hette Ali Baba


Det här åt vi till frukost varje dag! :-)


Vi shoppade såklart på Abercrombi&Fitch


Vi var ute i solen


Heta bussar som vi såg från varje taxi vi åkte


Vi träffade lite vänner som bor där



Mer shopping och promenader


Hihi, kan det vara Arbercrombie påsar vi håller i igen?


På hotellet


Big Ben


STARBUCKS! där vi hängde varje dag <3


Och såklart vår bästis kameran hihi

Vi hade det riktigt kul, åt gott och shoppade massor!!
Hoppas på en repris snart
Val

Ben & Jerry's

Ni kanske undrar vad jag gör uppe såhär sent? Det gör fan jag också! Nu lockar Ben & Jerry's som står i frysen väldigt mycket... Men jag kanske inte borde äta med tanke på min konstiga mage och att det är rätt sent? Äääääh, BJ's kan aldrig skada! Lite nattmat sitter ju aldrig fel det heller!

Mal
*Springer till frysen*



Såg att det fanns miljoner smaker som inte finns i Sverige... Dom borde komma hit. NU!


Update: Nu vet jag! Det måste vara så man bakar liten kaka :-D Med half baked! Problems solved

Baka liten kaka

Min mage är jätte konstig, gör ont lite till och från och bubblar som bara den. Det är lite jobbigt, så Frida min vän, kollade runt lite på internet hur man ska göra för att få bort det. Tydligen så ska man massera "baka liten kaka". Men vi vet inte hur man masserar "baka liten kaka". Så om du på något konstigt sätt vet det så får du jätte gärna tala om för mig hur man gör!

Mal

Tråk

Gaaaah! Vad gör man mot tändvärk? Det känns som hela min mun är lika stor som på en elefant, nice va? Det dunkar och har sig och jag dricker kallvatten och har tagit Ipren, åh varför kommer det bara sådär random för? Ajajaj!
Nej usch jag kan typ inte ens tänka så jag ska inte skriva så mycket mer men nu vet ni iaf haha
Och förresten undrar jag vad som hänt med facebook, från att vara en sida jag hängde mycket på till att bli något jag typ undviker, det ligger 25  friend requests från random folk som jag inte orkar ta tag i och massa annat skit, vad har hänt liksom?
Val

Kryssningen

Okey, kryssningen då. Det var jag och Frida som åkte, fast vi visste att några andra som vi känner skulle åka. Det var nämligen dom som tjatat på oss att boka. Det visade sig att dom var en sisådär 10 killar och en tjej... Iaf så möttes vi upp i deras hytt runt 22 och satt där ett tag innan vi började röra oss mot Disco Zenith. Där dansade vi som galningar med galningar hela natten.

"Vi har inte efterfest i vår hytt" - hade jag och Frida bestämt från första början och vi gick runt och påminde varandra om det hela kvällen. Ni kan ju gissa vart efterfesten var någonstans? Ni kan kanske gissa vems hytt dörren stod öppen till där folk som vi inte kände kom och gick? Ni kan ju gissa till vilken hytt vakterna kom för att det kördes kundvagnar dit? Jag tror ni kan. Men det var bara för att Frida försvann och för att Micke ville gömma sig på vår toalett som det blev så. Ja just det, Micke bodde i hytten bredvid, vadå random?

Sen så var det en kille som hette Fille. Han däckade vid 20 och höll på att hamna i fyllecellen, haha. Han fick iaf John liv i runt 6 på morgonen så de kom till vår hytt ett tag innan de bestämde sig för att springa lite i korridorerna. Jag och Frida lyckades komma i säng runt 7.30 men inte fick vi sova för det inte. Nej nej, för John och Fille tyckte att det var jätte kul att stå och banka på vår hytt tills vi öppnade. Ungefär 4 gånger sprang dom in och ut. Så mycket sömn fick man inte, men det är ju inte riktigt vad kryssningar är till för heller...

Mal



Grattis old man!



Mal

Lunchtime

Hej! Vi kom precis hem från gymmet som var sjukt jobbigt idag, antar att det blir så efter ett tag och att det släpper sen, hoppas iaf! Innan gymmet åkte vi till Statoil på ett mycket viktigt uppdrag, vi köpte HSM 3, haha som vi längtat..
Nu blir det lunch och sen gissar jag på att vi lägger oss i sofforna och kollar på filmen, mys.

Just det, måste säga grattis till Bosse också, jag kan alla era födelsedagar haha.. Grattis!! :-)
Val

Den som skrev denna måste varit hög...



Haha, känner du igen den Frida? Dagens underhållning (utöver Johns dans och sång) på båten idag!

Mal

*

- Vad har man popcorn i?
- Skål
- Hörde jag skål?
- SKÅÅÅÅL!



Mal

Hemmaaaaa

Hallå hallå hallå västindieeeen!
Nu är jag hemma och hel är jag tom. Men jag orkar inte skriva så mycket nu, tar det om den stund med lite bilder och så. Blir mycket roligare då.

Nu ska jag dricka vatten, intresseklubben antecknar!
Mal

Fika istället för träning

Egentligen skulle jag skriva att jag är slut efter gymmet nu men det är jag inte för vi kom aldrig så långt... Anna kom hit vid 17.00, iklädd gymkläder, jag hade precis tagit på mig mina och mami höll på att byta om. Problemet var bara det att jag en halvtimma tidigare gjorde en kladdkaka som stod i ugnen och var redo att tas ut när Anna plingade på. Hon möttes av doften av mina kladdkaka och jag vräkte ur mig att jag egentligen inte var så sugen på att träna så Anna i sin tur föreslog då att vi skulle vara busiga och stanna hemma och fika istället för att träna. Precis som vi bestämt oss för det kom mami ut i full träningsmundering och var redo att gå. Vi berättade om vår plan och hon var inte så sen att haka på. Så nu har vi alltså suttit här i en och en halvtimma och fikat med te och kladdkaka istället för att träna. Mys!


Den är liksom min grej den där
Val

Onsdag

God morgon! Jag har precis ätit frukost och ska strax göra mig iordning. Om cirka en timma kommer Angelie hit och sen ska vi eventuellt åka inåt stan för att kolla runt lite. Jag glömde nämligen köpa det viktigaste igår, nya kuddar tlll min ögonfransböjare. Det var liksom det som jag skulle ha på Kicks och så slutade det med rouge, läppglans och lite annat haha, coco.. Idag ska jag komma ihåg det, önska mig lycka till..
Ha en bra dag
Val

Fettisdag

This is a very unsporty sportlov för min del. Gah, jag blir galen.
När vi kom hem efter vår dag på stan åt vi semlor och sen åkte vi till Forum för att försöka mätta lite mer av vårt shoppingbegär. Jag köpte inget men jag var ett bra smakråd iaf hihi.. Nu är jag grymt trött, funderar på att hoppa i säng men det känns lite tidigt. Tjockisdag. Åh, nu ropar mami att det är Victora Silvstedt på TV4, det måste jag se haha
Imorn blir det träning!
God natt
Val


shopping och semlor

Hello, nu är vi hemma efter några timmar på stan. Vi åt på Tacobar och sen så blev det lite shopping trots allt. Vi gick runt i ganska många butiker men det är inte mycket jag vill ha som finns ute nu, antar att det kommer ju mer vi närmar oss våren.. Iaf så köpte vi lite grejer på Kicks (som alltid), det var en supertrevlig tjej som jobbade där så vi babblade på med henne och var där rätt länge. Sen hittade jag ett par byxor också, typ rea på rea så jag prövade dem och de satt perfekt. 75kr, och jag som aldrig, verkligen aldrig hittar nåt på rea annars. Men jag är glad, nångång ska väl vara den första :-)


Mörkgrå byxor och ett fint rouge från Nouba


Nu är det dags för semlooor! :-)

Puss och kram
Val

I'm off

Hej hopp.
Nu har vi packat klart, lagom tills vi ska åka.. Vi har gjort fin matsäck också som vi inte ska glömma. Vi är dock lite ledsna över att vår loverboy Hubbe har blivit sjuk och inte kan åka. Noooo :-( Hoho, ironi! Nej, nu måste vi nog börja packa ihop det sista för Marc är och nosar på vår mat i kylen. Vi kan ju inte riskera att han tar den!

Vi hörs imorgon
Mal

Make up time

God morgon! Jag har precis duschat och tvättat håret och ska göra mig iordning för snart ska vi åka iväg och kolla runt lite på stan. Det blir mys och sen gissar jag på att vi köper semlor med oss hem hihi :-) Åh, jag är så shoppingsugen men jag ska försöka låta bli onödiga grejer, typ den där väskan.......
Nej nu ska jag sminka mig, om jag kommer ihåg hur man gör haha, det var ju ett tag sen.




Hoppas ni får en bra dag
Val

Sexdrive

Jag ligger just nu och kollar på Sexdrive. Den är lite rolig faktiskt. Och ibland inte så mysig, som nu, när jag kom till den här senen:



Yummie...
Mal

Uppdrag chokladbollar

Vi åt middag för en stund sen och efter det blev jag så sugen på chokladbollar så jag var tvungen att kila ner till butiken här bredvid. Det var lite pinsamt med tanke på att jag är helt ofixad, går omkring med smutsigt hår och myskläder men äh, man gör vad man måste. Hon lär ju ändå ha trott att det är så jag lever mitt liv med tanke på att jag köpte massa chokladbollar och m haha.. Under tiden pratade jag med Malin och fick då lite svårt att räka så det hela blev mer pinigt haha men nu har jag mina chokldbollar och det är huvudsaken! :-)
Nu är det dags för 90210, love, love, love!

Här skulle det va bild på allt onyttigt och Cosmo som jag roat mig med hela dagen
men det ville sig inte..

Hoppas ni får en trevlig kväll!
Val

Good memories


Remember Val..? ;)

Mal

En härlig start på lovet...

Hur har er första dag på lovet varit? Jag vaknade tidigt imorse och hade så sjuukt ont i magen. Jag la mig på rygg och då försvann det lite. Lyckades somna om men vaknade efter en stund igen. Jag gick ut och la mig på soffan och ända sen dess har jag haft ont till och från. Ibland gjorde det så ont så jag visste inte vad jag skulle göra, var helt säker på att jag blivit magsjuk. Men nu känns det lite bättre och jag har fått i mig ett glas juice iaf. Har ingen aptit överhuvudtaget och jag kan ju säga att jag inte riktigt vågar äta heller. Det är ju kryssning imorn och det vore ju trevligt att må bra då. För åka, det tänker jag göra!

Nu ska jag prova att röra mig ur soffan och ta en prommis med Dennis. Wish me luck!

Mal

Sportigt lov?

Aloha. Vad händer? Vi skulle ju egentligen åkt till Skåne idag men det blev ändrade planer. Snön ligger kvar, mer är antagligen påväg och alla är inte helt friska så vi bestämde oss för att inte åka. Lite synd. Jag ligger iaf här under filten nu och jag har inga planer på att röra på mig heller. Åh jag blir galen, när kommer solen och värmen egentligen?!

Kolla på videon i inlägget under, det piggar verkligen upp haha ;-)

Val


På Torra Norra gör vi såhär

I vår skola, där har vi roligt. För det blir vad man gör det till och det kan ju inte bli mer än riktigt roligt när man är omringad av människor som dessa. Människor som betyder allt för mig!



Mal

Gårdagen

Kvällen igår då, den blev riktigt rolig trots allt! Jag mötte Frida i Högdalen strax innan 23 där vi gick till en krog som heter Engelbrekt. Väl där blev vi bjudna av både polacker och killar från Fridas jobb. Vi satt vid ett bord och polackerna satt vid bordet bredvid. De småsnackade lite med oss men sen säger dom att dom måste gå, för deras kompis kom inte in för att han var för full och dom kände att dom borde åka hem med honom.

Polacken (på riktigt dålig engelska med "härlig" accent): We go now to his home to smoke something. Do you want to come and smoke something with us?
Mal: Hahaha, smoke something?
Polacken: Yes, we have home something to smoke
Frida: What do you smoke?
Polacken: Hasch
Frida: Do you have normal cigarettes?
Polacken: Yes, we have the cigarettes! Do you want to come?

Frida gav upp och vi avböjde vänligt inviten, haha. Ungefär samtidigt öppnade de in till dansgolvet så det var där man hittade mig och Frida resterande timmar vi var där. Det var så roligt och konstigt folk som dansade som jag vet inte vad där. Så vi började härma alla och satte ihop alla fina steg till en koreografi. Riktigt fint var det. Sen underhöll vi oss även med att sno en kille från en bukkistjej som blev arg, haha och då blev det ännu roligare! Och DJ:n underhöll sig med att jaga Frida på dansgolvet som inte kunde fly, höhö, en lyckad kväll helt enkelt.

Sen köpte vi varsin french hotdog och jag hade sällskap på tunnelbanan hem av Tony. Tony verkade ha väldigt dåligt närminne för han frågade allt 2 gånger och glömde bort både vad jag och han hade sagt. Ungefär såhär var det:

Tony: Nämen, äter du korv? Varför äter du korv?
Mal: För att jag är hungrig.
Tony: Jaha, hon här bredvid *pekar på tjejen i båset bredvid* - hon ser ut att behöva lite korv.
Mal: Ja det tycker jag!
Tony: Nämen, äter du korv? Varför äter du korv?
Mal: För att det är gott.
Tony: Jaha, hon är bredvid *pekar på tjejen igen* - hon ser ut att ha svalt nåt!
Mal: Ja, det gör hon. Ska du inte fråga henne?
Tony: Nej.. Vad har du gjort ikväll då?
Mal: Jag har varit i Högdalen. Vad har du gjort då?
Tony: Det säger jag inte!
Mal: Nähe..
Tony: Vad har du gjort ikväll då?
Mal: Jag har varit med en kompis i Högdalen, vad har du gjort?
Tony: Jag och en kompis har haft fest!

Och så fortsatte det, ja ni fattar. Sen babblade han på om allt möjligt, som typ teatersport som han tydligen höll på med.. Ja, man lär sig nåt nytt varje dag!

Mal


Förresten så har jag hört att hon är vig, den där Frida höhöh...

Will you marry me?

Nu sitter jag plötsligt och trycker i mig chips. Jag som kände mig tjock idag, och sen såg jag en bild där jag var smal. Brukar det inte vara tvärtom? Jag vet inte, jag burkar inte bry mig, äh jag är coco i huvudet idag eller om det räknas som imorn? Jag vet inte och nu kommer alla tro att jag har druckit fast jag inte har det, det har ju varit en vit helg för min del bortsett från ett glas vitt igår som var riktigt gott. Det var jag som valde det *stolt*. Men poängen var att jag inte har druckit utan att det är mitt huvud som är upp och ner, iaf innehållet. Nej men så rörigt det blev nu, jag ska fortsätta kolla runt på datan nu, läsa lite bloggar och kanske hitta nåt kul, tveksamt dock.

Nej, tillbaka till mina chips!!
En stor puss
Val

Ge mig värme!

Hello there. Sorry om jag varit lite frånvarande idag men det är så jag känner mig för tillfället, frånvarande från omvärlden. Vid 12.00 gick jag och Maria till gymmet och tränade och sen har jag inte gjort så mycket mer. Känner mig helt tom i skallen och helt deppig för att snön bara vräker ner. Usch, jag orkar inte mer vinter, jag behöver värme.


4 månade och 2 veckor kvar till mitt paradis

Hoppas på att få uppleva värme lite snabbare än så bara, annars vet jag inte vad jag gör.
Val

Sunday

Hallå hallå, jag har varit ute och rännt hela dagen därav den dåliga uppdateringen. Klockan 9 imorse var jag uppe, pigg och glad. Eller kanske inte pigg och glad, men uppe var jag! Jag och mamma åkte ut till stallet i snöstormen och jag red en sväng i ridhuset. Kändes inte så lockande att rida ute kan jag säga...
Sen åkte vi och handlade upp massa gott inför lovet på Ica Maxi, så nu är det fullproppat i både kyl och frys, härligt!
Efter att vi handlat var jag bara hemma i 20 minuter innan jag sprang ner till t-banan med lunchen i handen. Jag träffade Frida i centralen och vi gick runt lite inne i stan innan vi satte oss på bion med varsin Cola för att vi inte orkade gå mer. Vi planerade lite middag och sånt till kryssningen som btw kommer bli grymt kul! När vi kände oss färdiga åkte jag hem och slocknade på soffan. Så nu sitter jag här, mätt och belåten, och unnar mig några Oreos som är doppade i choklad. Jag undrar om jag någonsin har ätit något så gott förut...

Mal


En härlig sommarkväll i september

Vapiano









Efter en kväll på Vappe med 3 drinkar och diverse shots var ska jag nog ta det lugnt ikväll..
Mal

Ändrade planer

Bella ringde mig förut och ville gå ut och ta en öl och bara chilla. Jag var riktigt trött och otaggad men eftersom jag inte träffat henne på länge så sa jag ja. Jag börjar göra mig iordning och så och precis när jag är klar får jag ett sms att hon blivit sjuk. Typ. Det känns ju härligt, lagom tills man sminkat klart sig och hunnit bli taggad... Men min kära Frida, räddaren i nöden, åker in till stan nu för att möta upp mig :-D Eller så skulle vi till ett ställe åt Farsta hållet, vi får se vad det blir! Ska nog klä på mig nu iaf. Ha en grym lördagskväll!

Mal


Ibland är jag riktigt snygg, som nu...

5 bilder till från mässan


Vi smög undan och busade i en korridor


XoXo gangsta Mal&Val


Snart, snart :D


Min älskling!! Både på datan och i mobilen såklart, höhö


Våra soon to be pojkvänner!!

Nu ska jag äta en grymt god macka som Marcs flickvän har gjort till mig. Jag älskar när hon är här och bakar och lagar mat :-D Sen ska jag nog äta lite paj också, ni kan nog gissa vem som har gjort den? Jag börjar bli bortskämd här hemma, and I love it!

Mal

Det kanske ligger i släkten...

I bilen på väg tillbaka till Stockholm så underhöll jag och Marc oss med olika billekar. Ett tag körde vi en där man skulle säga ett djur och sen skulle den andra säga ett nytt djur på den sista bokstaven i djuret innan. Ja ni fattar. Jag sa ett djur, kanske dromedar, där sista bokstaven iaf var r. Vi hade redan kommit på råtta, rocka etc etc. Så Marc satt och tänkte ett tag.
Marc (helt allvarlig): Ragata
Mal: Hahahahaha men Marc!!
Marc: Oj neej, haha, det är ju en maträtt!
Ja, man kan ju undra vad han brukar äta när han ska laga maten själv... Jag fick mig iaf ett gott skratt och vi fortsatte glatt leken. Då hade Marc sagt ett djur, kanske and, och jag skulle säga ett på d. Jag kom inte på någonting och säger på skämt dammråtta.
Marc: Aaah, smart. Då ska jag komma på nåt på a...
Hahaha sen när började dammråttor räknas som djur? Han är så söt, min lilla bror! Det var en riktigt trevlig biltur, iaf på hemvägen!

Mal


Till Motala och tillbaka

Hej.
Nu kanske ni tror att jag har dött eller nåt. Men nej, jag har bara kört bil till Motala och tillbaka. Jag måste vara världens snällaste...

Mal

Ciao

12 timmar sömn var precis vad jag behövde. Nu känner jag mig som en ny människa, nästan iaf. Jag har inte några planer för idag vilket känns rätt skönt. Vi får se hur det blir helt enkelt, jag kanske stannar här hela dagen och myser runt eller så dyker det upp nåt kul som jag hakar på om jag får lust. Time will tell.
Vi hörs
Val

Relax

Fredag! I love! Jag har inte riktigt fattat det än men tydligen är det sportlov nu också, det är riktigt nice! Planerna för lovet är inte kirrade än men vi har tänkt åka till Skåne mån-ons för att hälsa på lite vänner eftersom vi stoppades av snöstorm förra gången vi tänkte åka. Inget är 100% än så annars blir det Sthlm och vänner fullt ut, mys det med! Och det här lovet ska jag verkligen (försöka) ta tag i allt jag tänkt göra, träna (har ju kommit igång bra nu), träffa de jag inte träffar så ofta, skriva lite viktiga grejer som mitt CV till exempel, läsa ut de sista 200 sidorna i min braiga bok osv..

Nu ska jag återgå till mina maltesers, ostbågar, cola, te och pringles :-)
Jag har grymt ont i hela kroppen efter mässan...... Det har varit krävande och jobbigt med oj va kul vi haft det ändå. Så HIMLA kul att träffa massa folk man inte träffat på länge, Tyresöbarn, vänner och andra sköningar och så har vi ju såklart sett lite välkända ansikten.
Val

Friday och lov

Sådärringa, nu är mässdagarna slut. Det känns lite tomt, som alltid när något är slut. Det har varit mycket roligare än vad jag trodde att det skulle vara, fast det känns som att vi hade kunnat göra allt mycket bättre med företaget, om vi visste hur man gjorde... Vi visste liksom inte ens om tävlingarna på mässan där man kunde vinna flera tusen kronor, så vi var inte ens anmälda. Det hade ju inte suttit helt fel med pengar i företaget under tider som dessa! Jaja, det är lätt att veta saker i efterhand. Eller i förhand om man har en lärare som berättar allt som hon borde göra...

Nu ska jag snart gå och handla med pappa, så fort han kommer hem. Jag är en såndär som älskar att storhandla och kan gå i mataffärer i timmar hehe. Ska nog passa på att plocka på mig lite fredagsgottis :-D

Sen ikväll ska vi till Vapiano för några drinkar. Jag är egentligen hur trött som helst efter mässan och är inte särskitl taggad, men vi har lovat Danne att komma dit då det inte har blivit av de senaste gångerna. Kan nog vara rätt chill att sitta när i någon timme eller två och sedan åka hem. Linn den glidaren ska ju upp tidigt imorgon och åka till st Anton så jag tror det passar oss båda med en lugn utekväll. Blir nog inget dra vidare för mig sen, men man ska aldrig säga aldrig...

Jajaja, nu kommer pappa hem vilken sekund som helst så här har ni lite snygga bilder från och innan mässan att njuta av!

Mal













Live från mässan



Dagens destination är Danmark, vinden är just nu måttlig och temperaturen -3 grader. Vi varnar för eventuella stormbyar så det kan gunga lite under resans gång!

XoXo Mal&Val

Mässa hela dagen

Hallå! Det har varit a very long day today. Vi började med Naturkunskap i skolan och åkte sedan ut till Älsvsjömässan där vi tillbringade dagen ändå fram till 20.00. Det var riktigt kul och jobbigt. Montern blev riktigt bra och man kan ju säga att vi syns! Imorn är det dags igen, klockan 09.00 hittar ni oss där så kom förbi om ni har chansen, det finns mycket annat kul också :-)

Det blev en väldigt snabb update men nu känner jag att jag måste äta nåt, har blivit dåligt med sånt idag. Sen blir det sängen för jag är helt utmattad.


Malin, jag och Angelie i vår fina monter

Sov gott!
Val

Våga Vara Egen 2009

På torsdag och fredag är det som sagt UF-mässa i Älvsjö här i Stockholm och vi hoppas att så många som möjligt kommer dit och stöttar oss och vårt företag :-) Mässan kommer att vara torsdag kl 17.30 - 20.00 och fredag kl 9.00 - 15.00. Det är fri entré så det kostar inget att besöka oss! För ni vill väl inte missa chansen att köpa en såhär snygg tröja till ett pris av endast 100 riksdaler?

Har ni övriga frågor eller vill göra en beställning, kontakta oss gärna på [email protected]




Den vänstra är inte längre, utan sitter över en vit klänning ;-)

Over & Out Productions

Mal

Dans och fucking knä

Hej hej hallå!
Nu har jag precis slängt i mig lite käk. Innan var det dans, som vanligt på onsdagar. Kevin var inte där idag, så vi hade en vikarie. Vi dansade en rolig jazzkoreografi till Pussycat Dolls, det var kul även om jag föredrar kev.

Förra året hade jag massa problem med inflammationer i mina knän, framförallt i höger. Igår och idag har jag börjat få känningar igen, dumma knä. Så nu ska jag sova med en back on track linda och sen smörja in det massa och linda det imorgon eftersom vi kommer att stå upp i princip hela dagen. Sen så planerar jag att det ska gå över, för sån här skit är inte rolig. Inte alls.

Nu ska jag ta en prommis med Dennis :-) Så länge bjuder jag på en bild på mig och min sötnos, han var så duktig på hoppträningen igår. Som han alltid är, min älskling!

Mal


I'm back

Även jag är såklart kvar så allt är som vanligt!
Vi kom nyss hem efter en timma på gymmet och nu har vi precis ätit middag. Nu sitter nog mer än hälften av vår klass och pluggar till Religionsprovet imorn och Naturkunskap B debatten men inte vi, hah! Vi ska ju vara på mässan och missar därför provet och debatten har vi redan gått igenom för vi är så duktiga hihi..

Efter skolan mötte jag upp mami och vi tog en sväng på Åhlens city, jag blev kär i en väska från DKNY, den va grymt fin och skulle passa mig perfekt men jag intalade mig själv att jag ju redan har en därifrån och därför inte behöver en till så jag höll mig. Men det är ju bara två månader kvar till min födelsedag så..... haha nej nu måste jag sluta!

Nu ska jag dricka lite te och göra iordning inför mässan imorn. Packa ner grejer och skriva visitkort. Det är inte lätt ska ni veta men det blir bra, det måste det!  Jag fick också min efterlängtade studentmössa idag och den var perfekt, åh vad jag längtar till studenten! Ni får se en bild sen när jag tagit en men jag varnar er, jag ser ut som en sjökapten haha!

Val

Studentmössa



Vet ni? Idag kom våra studentmössor :-D Fan vad härligt det känns, ett steg närmare liksom. Men såklart så var min helt fel, det enda som var rätt var namnet och storleken. Så jag ringde till dom och hon som jag pratade med var riktigt trevlig. Så jag ska få en ny hemskickad i april. Haha så här sitter jag med 2 studentmössor, snart iaf. Mössorna kunde inte komma mer lägligt med tanke på att vi tänkte ha studentmössor på oss på mässan imorgon och på fredag! Glöm inte att komma och hälsa på oss, då blir vi glada!

Mal

Galaxy

Vet ni vad jag ska göra på lovet? Vill ni ha en ledtråd...?



+



+



Mal

Release me

Varför varför varför kan du inte bara låta mig vara?!



Mal

Changes

Hallå hallå hallå!
Som ni säkert märkt så har bloggen varit lösenordsskyddat hela dagen. Klart ni har märkt det, med tanke på alla sms och telefonsamtal som jag har fått idag där folk har undrat vafan vi har gjort så för. Men det var bara för att fixa bloggen så fin som den är nu :-D Det är klart eran favortitblogg inte tänker lägga ner, vad tror ni om oss? Vi är inte svikare! Så nu kommer allt att fungera som vanligt framöver.

Tack och hej, leverpastej
Mal

Noll TV koll

Åh nej! Det är inget Prison Break ikväll! Jag som är TVnörd har tydligen ingen koll.. Det är nåt program om tonårstjejer som vill använda sig av plastikkirurgi. Den ena är överviktig och vill fettsuga sig för att hon inte orkar banta och träna och den andra vill göra silikonbröst för att hon är så smal och inte har så stora bröst. Stackars tjejer, vad är det för fel?
Nu har de iaf bestämt sig för att åka till USA och utföra operationerna där eftersom de är under 18år och såna operationer inte får utföras på minderåriga i England..

Val

90210

Det är 90210 på TV400! Det är så bra och börjar lätt bli min favoritserie. Ni som sett den förstår säkert vad jag menar och ni som inte sett den borde ta en titt :-)
Sen är det ju även Prison Break ikväll med snyggingen Wentworth Miller. Som tur är har vi sovmorgon imorn eftersom några lärare är på Hasseludden på konferens (lyx) så då får man sova några timmar extra, me likey!




Val

Oh boy!



Mal

Måndag

Vi hade ingen svenska imorse och det fick jag sms om från Fronter så jag sov glatt vidare medan de andra gick till skolan i onödan eftersom de inte fått nåt sms, stackarna. När jag precis skulle klä på mig och springa iväg ringde det i telefonen och det var gossip Malin. Haha hon är knäpp men det är underhållande.. Speciellt eftersom folk är sjukt intresserade av andras liv och bloggar och speciellt andras relationer så det är kul att vara en av dem som vet (men håller tyst) haha. 

Ja, sen har det inte hänt så mycket mer, vi slutade tidigare och det var skönt så jag åkte hem och somnade då såklart. Nu ska jag kolla lite TV och sen ska vi väl hitta på någon slags middag.



Kanske borde måla om naglarna också eftersom de fick bli somrigt hallonröda till alla hjärtans dag och det faktiskt bara är februari..


Val

School

Nu sitter jag i skolan och jobbar på med en psykologianalys med Angie. Känns lite onödigt att vara här eftersom i princip alla våra lektioner är inställda... Men det var värt det eftersom jag fick reda på lite gossip på vägen hit ;-)

Mal

Sunday

Härlig söndag! Runt 16.30 kom Jenny hit med sin söta lilla vovve på middag och sen kollade vi på One Tree Hill, det var mycket trevligt. Nu har jag även hunnit se Gossip Girl och väntar på att snyggingen Calum Best ska dyka upp i rutan om en halvtimma. Jag är grymt trött idag så om jag har tur och inte fastnar framför datan eller så så hoppar jag nog i säng efter det och somnar i tid. Skola 08.05 imorn....hääärligt!


Våra fabulöst goda drinkar igår

God natt då
Val

The perfect Valentinas day :-)

Nu är jag pigg och glad. Kom precis hem efter en timma på gymmet med mami och Anna, det känns som jag börjar få in det som en rutin nu och det är ju nice!

Kvällen igår var jättebra. Vi började med middag på ett spanskt ställe. Vi delade på en flaska vitt och åt tapas, grymt gott! Vi stannade ett tag och satt och pratade och hade det allmänt trevligt.







När vi var klara fortsatte vi vidare till Berns som Malin skrivit lite om haha (ibland är det verkligen underbart att vara oss). Vi träffade massa folk, blev bjudna på drinkar och dansade. Vi träffade även våra spanska servitörer från restaurangen som mer än väl kände igen oss haha och sådär flöt vår kväll på. Vid 03 skulle vi följa med dem och äta men vi bestämde oss för att dra hem istället och höras en annan dag.




Hoppas ni hade det lika trevligt som oss, med pojkvän/flickvän eller en vän :-)

Puss
Val

Good morning

Hej hopp, nu ska jag åka och äta sushibuffé med Frida. Yummie!
Mal

Hur man kommer in på Berns

Gå och ställ dig vid gasollampan vid entrén för att värma dig.
Vakt: Får jag se er legitimation tjejer?
Mal&Val: Javisst!
Vakt: Ni är lite unga... Det är 23 här!
Mal: Men vi blir äldre för varje sekund som går!
Val: Och vi har ju ingen tidsmaskin direkt...
Vakt: Hahaha sant, välkomna.
Gå och ställ dig i kassakön.
Vakt: Nej det är lugnt, det är bara att klampa in!
Gå in och hälsa på favoritvakten som jobbar på VIP-avdelningen. Ge honom en alla hjärtans dag present.
Favoritvakt: Listan är full ikväll, men kom förbi lite senare så ska jag försöka få in er.
Gå upp på terassen. Dansa och ha det roligt. Låt dig bjudas på en drink eller två. Bli kompis med kökschefen på Mc Donald's och träffa annat folk. Gå ner till VIPen igen och gå glatt in när favoritvakten släpper in dig. Njut av den skumma musiken som spelas där, bubbelgums lukten och hoppas på att få träffa Carl Gustaf igen.

End of story för sen kommer du inte ihåg mer!

Mal

Konsten att veta när det är dags att ge sig


Weeehoooo


Jag borde nog göra som killen bredvid...

Mal

Surprise



Titta vad som låg och väntade på mig! TACK TACK TACK <3<3<3

Mal

Man kan inte vara smart jämt

Jag är så smart. Jag har suttit och fixat med mina naglar ett bra tag för att få dom snygga och sådär härligt passande rosa till en dag som denna. Sen hoppar jag in i duschen när allt torkat och det går hur bra som helst. Tills jag kommer på den smarta idén med peeling, så jag sätter på mig ett par sånna handskar. Bye bye snyggt nagellack, så det är bara att börja om igen. Det som var så fint...

Mal


Puss på er

Vilken bra alla hjärtans (Valentinas day)
Det började med att jag fick ett sms av Angelie, present av mami, sen ringde Anna-Maria och sen har det fortsatt sådär hela dagen, mycket trevligt. Tack alla ni sötnosar som gratulerat mig idag hihi
Vem behöver en kille på alla hjärtans dag när man heter Valentina? ;-)




Nu ska jag göra mig iordning för kvällen, ringa lite samtal och sådär
Puss på er
Val

<3<3<3

Malin is busy för hon håller på att förbereda sig inför den stora daten ikväll!
Mal

Happy Valentinas day

Igår blev det som sagt utgång. Det började med att vi mötte Karin och dem på en restaurang och sedan skulle de vidare. De skulle iväg och föra så jag och Angelie fick med oss Malin och drog till Chaplins. Där träffade vi lite bekanta haha och sen var det egentligen tänkt att vi skulle möta upp tjejerna igen för att dra vidare men så blev det inte. Kvällen flöt på och vi slutade på Göta Källare. Vi dansade och sjöng och hade det riktigt trevligt och det kändes lite i fötterna sen så vi tog timeout och blev bjudna på fler drinkar istället. Kvällen va riktigt kul men det var synd att vi bara träffade de andra tjejerna så kort.. Vi får ta igen det en annan helg! :-) 

Jag skulle äta Malin till frukost bestämdesdet igår men när jag gick upp va hon inte här så jag gjorde nudlar istället. När jag satt där och åt kom mami med en present eftersom det är alla hjärtans dag idag och även min namnsdag. Det blev en bra början på Valentinas day eftersom jag har en så snäll mami hihi :-)
Nu ska jag leta reda på numret till en mycket bra restaurang och boka bord till ikväll, mer om planerna senare!



Hoppas ni får en bra alla hjärtans (Valentinas day)!
Val

Nu ger vi oss ut

Nu ska jag och Angelie ge oss ut i natten i Sthlm, vi ska först träffa Karin och dem för att ta ett glas medan de äter middag och sedan får vi se vart vi hamnar. Vi tar det som det kommer och annars är det trevligt att bara umgås.
Det är vi och våra skor med 11cm klackar så bli inte chockade om ni se oss i en lång version hihi och önska oss lycka till med fötterna!
Pussar
Val (Angie hälsar)

Friday

Sådärringa, nu har jag precis kommit hem från stallet. Det var riktigt mysigt och härligt väder ute :-) Och lillagubben var fin som alltid! Nu har jag precis gjort lite varm choklad och värmt mat för att försöka bli lite varm igen. Jag tror jag ska kolla på Forgetting Sara Marshall för jag har inget bättre för mig. Colan som står i kylen känns väääldigt lockande....

Later
Mal

Fikadags

Nu är jag hemma från gymmet och det var riktigt skönt att röra lite på sig!
Nu: fikadags!



Puss och kram
Val

Home!

Jag har massa överenergi så jag drar till gymmet nu.
Ciaooooo
Val

Grattis Karin!

Idag är det fredag den 13e februari, vilket betyder Karins födelsedag! Jag ska strax iväg och sen när jag kommer hem ska jag väl vila upp mig inför kvällen för ikväll ska vi fira Karin. Det blir middag på nåt grekiskt ställe fast jag kommer ha ont i tänderna så jag ska bara joina för ett glas. Det bli trevligt ändå för det var så längesen vi sågs. Sen vet jag inte hur vi gör efter middagen, vi har ett ärende haha men sen kanske vi hakar på de från middagen och drar vidare till nåt ställe. Time will tell.
Ha en bra dag så hörs vi sen. Och ett stort grattis till Karin!!
Pussar
Val

"Bröstförstoring i Beverly Hills är som choklad i Belgien"

Nu har Angelie gått och jag är ensam för mami är ute. Booring, jag sitter och kollar på plastikdoktorn 90210. Älskar det programmet fast man kan inte låta bli att sitta och fundera liite över hur man skulle se ut om man gjorde lite ändringar haha nej men jag skulle aldrig kunna göra nåt sånt haha. Nu ska jag återgå till plastikdoktorn och fortsätta fylla min kropp med socker från all cola. Jag bröt också min nyttiga vecka idag men det skiter jag i, halva min kropp är väl gjord av onyttigheter haha och jag var ju faktiskt nyttig några dagar iaf.. :-)


När champagnen var slut fortsatte vi med cola och pizza

Val

Jag är svag för den låten



Mal

Underbara uppblåsbara Barbara

Kollar runt lite filmer på internet och försöker bestämma mig. Hur långt har det gått när det finns filmer som handlar om en man som gifter sig med uppblåsbara Barbara? Hahaha, den blir det dock inte ikväll...



Mal

Movienight

Gah, bloggen har krånglat hela kvällen, enoooojing! Jag har iaf tillbringat kvällen framför Wildchild, haha. Men jag tycker faktiskt att den är bra, slutar väldigt dåligt bara. En bit in på filmen kom Marc och Andia hem och de hade köpt 2 stora Marabou, chips och Geisha. Mmm mmm mmm, så här sitter jag och tjockar mig! Screw att ha en nyttig vecka liksom, det har jag massor med tid över i livet att ha. Om jag inte skulle dö snart med det hoppas vi inte :-P Fast jag skulle iaf dö lycklig och det är väl det som räknas? Inte hur många morötter man ätit, hihi. Jag är sugen på att se en till film, kommer inte på vad jag vill se bara. Funderar på Mitt liv som popstjärna, det var så sjukt länge sen jag såg den. Och så får jag längta tillbaka lite till Roma också :-) Jag har ju nästan en hel chipspåse att äta upp all by myself och det är ju mycket trevligare att göra det till en film!

Puss
Mal


Wildchild

Sushi



Mal

Vi firar

Hello. Skolan idag gick snabbt, vi delade ut biljetter och det gick mycket lättare än jag trodde, det bli nog bra det här, hoppas vi verkligen!  

Just nu är jag och Angelie hemma hos mig. Vi har fikat och nu firar vi. Vi firar allt möjligt och såhär ser det ut. Senare ska vi gå ut och äta middag, det lutar åt grekiskt :-)


Skål!

Hugs
Val

My new shoes

Jag har varit duktig och fixat alla 180 biljetter som ska säljas så nu finns tema och klass med också. Efter det tog jag en titt bland posten och såg att mina skor hade kommit så jag och mami tog oss en promenad och hämtade dem. Jag är förälskad. Riktigt höga och till och med bekväma. Love, love, love!


Nu ska jag försöka sova
Natti
Val

Dance

Sådärringa, nu är jag hemma igen och har slängt i mig lite food! Fastnade framför finalen av Top Model trots att jag bara sett typ ett halvt asvnitt innan.
Dansen var lika rolig som vanligt och koreografin är grymt cool den här gången. Den är lätt men ser svår ut och är bara cool liksom. Jag har ingen aning om ifall den här gruppen kommer att vara med och uppträda i maj men jag hoppas verkligen det för det är så kul. Och juste, haha, idag innan vi började satt jag med 2 tjejer och de pratade om vilket gymnasium de skulle välja och så. Så frågar ena tjejen mig vad jag ska välja (tack liksom!) haha. Jag ba "eh, alltså.. jag tar studenten i vår!".

Nu ska jag ge mitt rum ett försök till, dags för dammsugaren I think. Någon som känner för att komma förbi med en semla btw? Blev galet sugen på det, hmm...

Mal


Sverige - Finland

Matchen Sverige - Finland var riktigt spännande. Eller inte spännande, den var liksom olidlig i slutet. Det stod 0 - 0 riktigt länge och matchen var avgörande för vilket av de två lagen som skulle gå till final. I andra halvlek lyckades Finland göra mål och Sverige lyckas aldrig få till det. När det närmade sig slutet av halvleken trodde vi alla att det var slut, man började tänka på hur man skulle kunna trösta killarna från det här osv. Inte var man glad inte... När det har gått någon minuts övertid inser man att det verkligen är kört. Tills Sverige får en sista hörna. Det är ca 3 min övertid och dommaren säger att Sverige får 1 skott, inte mer. Ingen retur eller nånting. 1 skott!



Jesper Nywertz säger "jag tar den här, jag sätter den!" och det är precis vad han gör. Hur iskallt som helst! Sedan åker han tillbaka till grabbarna och säger "sådärringa, nu skjuter vi straffar!" hahaha. Sedan går han även in och sätter första straffen! Och Sverige vinner på straffarna. Jag har inte varit med om något liknande!

Sista straffen som tar dem till final!

Mal

11/2

Hej. Jag mår fortfarande inte bra och eftersom vi bara hade en lektion idag så bestämde jag mig för att stanna hemma och vila upp mig till imorn. Mitt huvud snurar, jag mår illa och ingenting hjälper så jag hoppas verkligen det går över snart. Jag har ingenting att göra heller, sitter i soffan och kollar på TV och dricker te. Eller en sak kan jag göra. Det var nämligen fel på våra 250 biljetter till studentskivan (igen). Förra gången var det fel tid så då fick vi nya och den här gången står inte tema och klass med vilket jag tycker är rätt viktigt så jag ska väl sätta mig och fixa det.

Val

Wednesday

Hej hej.
Nu har jag varit hemma ett tag, ätit lunch och druckit Cola Vanilla. Så sjukt god, varför försvann den för? Eller den finns ju i vissa affärer men bara i burkar och det blir ju inte ofta man köper. Så nu sitter jag iaf och njuter av min sista som jag importerade från Russia.
I skolan hade vi bara en letkion idag, tycker det blir så segt och onödigt när dom gör så. När man ändå har åkt dit och allt. Men men, det är ju skönt att komma hem tidigt också.

Nu ska jag tillbringa eftermiddagen till att städa (det går inte bra för mig!) och sen åka och dansa. Kevin var sjuk igår så jag hoppas att han är frisk idag för jag är verkligen taggad. Annars skulle det ju itne vara helt fel om David Tainton kom på besök igen ;-)


Det skulle inte vara helt fel med lite värme och färg på kroppen!

Mal

Sådärringa

Nu sitter hyll-jävlen på väggen. Ingen undanflykt till att städa... Eller? Dags att ta tag i grejer och få det iaf lite fint i mitt rum :-)

Later
Mal


The perfect gift.. to myself.

Hallå, hoppas ni mår bra. Just nu känns det som jag håller på att bli sjuk, har mått illa och så hela dagen, mindre bra.. Hoppas det går över för jag orkar inte bli sjuk nu och i helgen händer det massa kul, men det ska jag inte börja babbla om än för det är trots allt bara tisdag fortfarande. Jag sitter och klurar på en present till Angelie men jag vet verkligen inte vad hon vill ha och det är omöjligt att få ur henne vad hon vill ha, men jag har kanske en idé som jag ska spinna vidare på hihi..

Igår köpte jag en present till mig själv som jag hoppas trillar ner i brevlådan till alla hjärtans dag då det faktiskt är min namnsdag, lovely! Det blev ett par skyhöga bruna skor med nitar på och jag hoppas de sitter bra och matchar min skinnjacka, alltid så svårt när man shoppar över internet..

Dags att kurera sig i soffan igen då med lite te
pussar
Val

Davai Russia

Jag måste erkänna. Jag hade riktigt roligt i Ryssland, trots -39 C. Det hände så mycket sjuka saker - 2 ledare blev jagade av ryska tanter med yxor, poliseskort, Gripen, vi blev behandlade som kungar, all inbakad och äcklig mat, tågresorna i bastuvärme etc etc. Och sen att man fått uppleva allt det här med ett riktigt härligt gäng gjorde ju det hela ännu bättre. Grabbarna var även riktigt duktiga dem och tog VM silver i en final som kunde ha slutat hur som helst, riktigt spännande.

Ni får njuta av lite bilder istället för att jag ska sitta och beskriva allt :-)



















































Det var allt från mig. Gripen hej, hej hej hej!

Mal

GRATTIS ANGELIE!

Hej! Nu sitter vi i skolan och ska jobba med Naturkunskapen och vårt grupparbete men vi är inte lika ambitiösa som alla andra så vi bestämde oss för att blogga lite ;-)
Vi ville bara säga GRATTIS till Angelie som fyller 19år idag.
Så GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS vår lilla älskling!!!

XoXo
Mal&Val

Russia

Jag kom, jag såg, jag överlevde.

Mal

I'm bored

Och så har jag hunnit sova och äta, allt är som vanligt. Det händer faktiskt inte så mycket mer här just nu så jag har inget nytt att berätta om. Och nu är jag helt förvirrad, när kommer egentligen Malin och dem hem? Det står måndag i min almanacka där Malin skrivit massa saker som jag skulle följa när hon var borta men tisdag i ett sms jag fick direkt from Russia. Confusig. Vi får hoppas att det är idag för jag börjar bli uttråkad!
Nu ska jag kolla SATC och sen är det 90210 och Prison Break!

Val

Måndag - en ny vecka!

Nu är jag hemma från skolan, vi fick sluta tidigare för naturkunskapen var inställd, jag tackar och tar emot hihi. Igår kunde jag såklart inte sova men jag är ändå inte jättetrött nu, de kanske har rätt, man kanske blir piggare av träning?.. eller?
Nu håller jag iaf på och äter lite mellanmål eftersom lunchen i skolan inte går att äta..


Mjölk med Start Premium med cocos, hasselnötter och frukt, te och en apelsin i brist på banan :-)


Nu ska jag återgå till min mat och uppdatering till Angelie om vårt liv. Det gäller att vara extra tydlig nu eftersom hon fyller tant (19år) imorn! Grattis i förskott Angelie säger jag redan nu så du kan kolla almanackan och minnas din födelsedag och bli frisk till imorn! Grattis i förskott! :-D och krya på dig!

Pussar Val

Träning, check!

Aaaaj! Det var jobbigare än jag trodde att träna. Och värre kommer det kännas imorn men vi var där en timma så det känns riktigt bra. Nu gäller det bara att fortsätta gå lite oftare haha. Så nu bestämmer jag att från och med imorn ska jag vara nyttig igen, undvika godis, skräpmat och allt sånt utom fre-lör. Det kommer nog gå bra fast det där med träningen spricker nog när vi ska tillbaka till tatueraren för att fylla på tatueringarna och då ska man ju inte träna på 5 dagar.. Men äh, det är om typ 2 veckor så det tar vi då.


Såhär ser lilla hjärtat ut nu :-)

Puss puss
Val

Söndag

Jag har precis vaknat så jag kommer inte kunna sova ikväll men det var det värt. Det var så varmt under täcket så jag var tvungen att ligga kvar och somnade då såklart om. Nu har jag iaf precis ätit frukost och vid 14.30 ska vi iväg till gymmet. Det ska bli så skönt att röra på fläsket för nu var det ett tag sen. Det betyder att jag kommer ha grym träningsvärk imorn men det är lugnt, då vet man att det har tagit ordentligt..
Dags för en dusch eler nåt
Val

hihi

Jag tänkte skriva ett inlägg men sen började jag kolla på Ballando con le stelle. Det är italienska Let's dance för de som inte är skillade i italienska. Det är en tjej som heter Valentina som är bäst. Varför är jag inte förvånad? ;-)
God natt på er
Val(entina)

size zero

Haha just det, en grej var riktigt kul idag. Jag och mami gick runt i Tyresö centrum och kollade kläder och grejer medan vi väntade på att de skulle fixa datan. Jag hittade ett linne från Odd Molly som jag kollat på förut så jag bestämde mig för att testa det. Det fanns bara i storlek 0 och jag brukar normalt ha 0 eller 1 i deras kläder så jag tänkte att det inte borde vara några problem. Jag tog på mig linnet och såg till min besvikelse att det var lite för tajt över bysten. När jag sedan skulle ta av mig linnet gick det inte så jag bad mami hjälpa mig. Hon skulle dra upp det och jag skulle göra mig så liten som möjligt men det funkade verkligen inte. Så där stod vi och skrattattackerna avlöste varandra. Sen började jag få lite panik, vad skulle vi göra?
1. Ha sönder linnet och sedan lite diskret hänga tillbaka det utan att någon såg?
eller
2. Köpa linnet och säga att jag gillade det så mycket så jag vill ha det på (så som små barn ibland gör)?
Jag fick verkligen panik men kunde inte sluta skratta och sådär höll det på i kanske 10 minuter.. Sen tillslut lyckades vi få av det och det var en befrielse!
Jag tror min tid som size zero är över.


Jag får nog rikta in mig på ett av dessa istället för de verkar vara lite mer öppna haha

Val




Det är inte min dag idag.

De kunde inte fixa datorn idag, jag är på dåligt humör och stackars Angelie har feber så vi kan inte gå ut ikväll som vi hade tänkt heller. Så det blir till att kolla melodifestivalen ikväll för jag orkar nog inte fixa nåt kul.

Men åh, nu är det ju The Hills, det kanske inte blir så tråkigt trots allt :-)

Val


Dator probs

God morgon! eller dag hihi.. Jag vaknade för ett litet tag sen och har precis ätit frukost. Det blev ordentligt med frukost, mackor, yoghurt med müsli, juice och te. Nu är jag proppmätt!
Snart ska jag och mami åka iväg till Tyresö med min dator, den vill nämligen inte som jag vill och när man ska stänga av den står den och tänker i flera timmar. Det funkar inte att göra nåt annat än att stänga av strömmen för att den ska reagera och så ska det ju inte vara. Hoppas de kan fixa det, eller att man kan byta den till en bärbar? haha det lär ju inte gå men det skulle vara skönt .Det är jobbigt att ha datan stående på golvet eftersom jag inte har nåt skrivbord eller ens vill ha något så jag använder mest den bärbara och den är inte ens hälften så bra.. big probs.

Nej nu ska vi iväg till experterna men vi hörs sen!
Wish me luck
Val

Let's dance

Vi bestämde oss för att stanna hemma ikväll eftersom ingen av oss var taggade. Lite synd kanske men ibland är det skönt att bara inte göra nåt. Eller inte göra nåt, vad pratar jag om? Jag har ju städat en massa och fått i mig en halv chipspåse, massa te och lite choklad och kollat Let's dance haha

Nu ska jag ta mig tillbaka till soffan och kanske svulla lite mer trots att jag är proppmätt. Äh, man är ung så det är bara passa på! Och jag har ju ett gymkort som kanske skulle vilja dammas av lite.. Vi satsar på söndag!


Laila är lätt bäst!

Hoppas ni har en trevlig kväll!
Val

Pluspoäng

Åh vad jag är duktig, jag sitter och för över alla mina bilder, musik och annat på en bärbar enhet så jag har en backup om något skulle hända. Känns bra men det är ju riktigt jobbigt och man har mer skit på datan än man tror..
Snart borde jag kanske ringa Angelie och höra hur vi ska göra ikväll, vi är riktiga segosar på att bestämma. Är inte direkt sugen på att dra ut men det finns en hake så vi kanske borde?

Later
Val

Video

Helgen är här, skönt! I skolan planerade vi för vår monter vi ska ha på UF mässan om två veckor, jobbigare än vad jag trodde men det ska bli kul och jag ska tvinga dit lite folk haha. Vid 11.30 var jag hemma igen och fram till nu har jag städat mitt rum så nu är det jättefint. Lite dammigt men det tar jag sen, huvudsaken är att man ser rummet utan att det ligger kläder överallt som förut.
Nu är det dags för lunch, det blir pasta och... ja, nånting ska jag väl komma på.


Här är en av alla videos från vår roadtrip till Malins landställe förra tors-fre, enjoy haha :-)


Spice girls - Wannabe (om ni på nåt mystiskt sätt inte skulle höra det...)

Puss
Val

Venerdi

God morgon! Nu är det dags att kila iväg till skolan för att ha en lektion. Praktisk marknadsföring, så vi kanske får lite tid att sälja våra tröjor även idag om vi har tur. Efter skolan åker jag hem och sen kanske iväg med min dator som börjat krångla.. Vi får se.
Ha en bra dag!
Val

Snart helg

Imorn är det fredag och jag har inga planer för helgen. Jag borde städa för mitt rum är kaosigt! Men det känns inte ens att det är helg, jag trodde seriöst att det var tisdag idag så mitt partymood har inte riktigt infunnit sig heller. Man behöver ju inte gå ut varje helg heller för den delen men iaf. Nyss fick jag ett sms av Angie som undrade vad jag hade för planer på lördag så nu väljer vi mellan melodifestivalen eller en runda ute. Vi är ju bjudna till båda Chaplins och Berns så man kanske skulle ta sig ut då ändå..?


Antingen melodifestivalen eller..


en favorit i repris

Återkommer med vad vi bestämmer oss för :-)
Val

skola och student

Idag hade vi skola från 9.05-11.20 haha det låter som vi går halvdagar eller nåt sånt skönt men det var en lektion som var inställd.Tyvärr var det lite fel dag för mig för vi hade bestämt att stanna i skolan och sälja våra studentflakströjor över lunchen så det gjorde vi. Det var kul och vi fick några beställningar, tur att vi har så snälla kompisar!


Efter skolan åkte jag och Angie till mötet med de som arrangerar vår studentskiva och hämtade ut biljetterna. Vi hade miljoner frågor kändes det som men vi var klara på en halvtimma. Jag längtar verkligen till studenten, det kommer bli grymt! Nu gäller det bara att ta tag i klassen och fixa med biljetter och gäster och grejer. Inget jag ser fram emot kan jag lova haha men det kommer gå bra, det är ju vi som håller i det!

Puss och kram
Val

Den sista måltiden

Väska är packad, sminket är almost på, passet ligger framme. Kl 10 kommer taxin som ska ta oss ut till Arlanda.

Jag sitter i köket och äter frukost, eller äter och äter... Jag hade gjort iordning 2 mackor en märkte att pålägget gått ut 21/1 09, oups. Tur att jag bara hann ta en tugga! Så ingen frukost för min del, är det ett försmak på Russia? Den sista måltiden får bli på Arlanda helt enketl.

Så nu måste jag gå och fixa det sista. Jag kommer att sakna alla här hemma, hur ska jag klara mig utan er?! Jag lovar att ta hand om mitt lilla hjärta och tänka massor på er!

Puss
Mal

Till Mal <3

God morgon! Strax ska jag äta frukost för att sedan åka till skolan. Jag skulle mycket hellre ligga kvar i sängen hela dagen med det går inte..
Åh, idag åker ju Malin till Ryssland! Vad ska jag göra? Det här håller inte.
Malin, se till att alltid ha på dig massa varma kläder men ibland måste du kolla hjärt-tatueringen på din vänstra fot och tänka på mig och de andra. Lova? Och se till att Marc spelar bra så att vi inte behöver sakna och oroa oss i onödan!
Puss puss puss puss puss
Val


Mal&Val

Det heter näsa, inte nos!

HAHAHAHAHA den här är ju för skön. Berättade om den för några i skolan för ett tag sen om jag inte minns fel... Så nu måste ni se den också! "Min nos håller på att bli jätte kall" ... hohohoho!



Love
Mal

Att packa för massa minusgrader..

... Är inte det lättaste! Men nu är jag i princip klar, resten får jag ta imorgon. Tur att planet inte går förräns kl 13. Och mitt rum börjar se någorlunda ok ut nu. Om man jämför med för nån timme sen.


Som ni säkert vet, eller har förstått, så åker jag till Ryssland imorgon. Min brorsa är med i svenska P17 landslaget i bandy och ska spela VM. Självklart är jag där och fryser rumpan av mig för att hejja på dem! Förhoppningsvis går det bra för dem och förhoppningsvis blir allt bättre än förväntat. Jag menar, Ryssland liksom? Vodka och rödbetssoppa? Vad kan man förvänta sig...
Vi kommer att flyga till Moskva och sedan därifrån ta ett tåg 100 mil till Kirov. Där ska vi bo och det är där VM spelas. Jag har hört att det är jätte varmt på tåget, skööönt det.


Jag kommer antagligen inte att sitta vid någon dator, så det är Val som får sköta all update den här helgen. Jag har ifs skrivit en del ikväll så ni har lite att läsa ;-) Och på måndag ska vi förhoppningsvis vara hemma igen, men man vet aldrig. Förra våren hem från Oman blev ju planet 48 timmar försenat...



Så nu tackar jag för mig för denna vecka, om jag inte hinner skriva något imorgon. Ni får ha en grym helg allihopa så hörs vi någon gång. Det är ingen som vet när ;-)

поцелуй (puss)
и спокойной ночи (och god natt)

Mal

Och jag åker imorgon...

Nu kanske jag borde börja packa? Eller städa?

 


Nu kom Dennis, my love! Sounds mycket roligare att gosa med honom än det där andra...

Later
Mal

Grattis babe



Klockan är efter 00.00 så nu är Frida officiellt 19 år och har gått in i den yngre medelåldern (enligt vår föråldrade psykologibok!).

GRATTIS SNYGGING!!

Det är bara att börja med antirynkkrämerna redan ikväll ;-) Och se till att köpa bra hårfärg som täcker de där gråa hårstråna som plötsligt dykt upp!

Ok allihopa! Tänk er min fina stämma nu:
JAAAA MÅÅÅ HON LEVAA
JAAAA MÅÅÅ HON LEVAA
JAAAA MÅÅÅ HON LEVAA UTI HUNDRADE ÅR
JA VISST SKA HON LEVA, JA VISST SKA HON LEVA
JA VISST SKA HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR!

GRATTIS IGEN!!

Mal

Underbara Angelie

Jag måste ha världens bästa vänner. Tidigare ikväll fick jag ett sms med en sjukt fin dikt från Angelie. Den var så galet bra så jag bara måste skriva den här så ni också kan läsa den!

Att skriva dikter är inte min grej
men nu gör jag det speciellt för dig
Åh min kära Malin
tänk att du äntligen ska får träffa Stalin
Dra iväg till Ryssland och kanske finna en stor fet kvinna
för beundrarna är många dina
Kanske bjuder hon på en rödbeta
men det är inget jag vill veta...
Hoppas din bror spelar och vinner
gör så att alla lag försvinner
Men viktigaste av allt är att du kommer tillbaka
för att fira födelsedagen min med kaka
Nu har min fantasi slutat flöda
så nu ska jag inte längre med denna dikt döda
Spasiba och da svidanja
de kan vara användbara ord i Russia


Taaaaack älskling, du är så söt :-D Riccioooone, jag kommer tillbaka! Tänk på mig när ni äter kalopps på fredag och sen tycker jag att ni ska följa planeringen jag har gjort i Val's kalender åt er. Väldigt noga!

Mal


Finn ett rätt!



Kram Mal

Det går bra för mig..

Jag kanske ska börja packa? Eller...

Mal

Papi papi

Kolla vilken heting som jag har fått efter mig, grr!





Nu ska jag städa mitt rum, bygga ikea möbler och kanske börja packa? Men Made In Sweden började ju precis...
Mal

Wednesday

Hello :-)  Hoppas ni mår bra, det gör iaf jag, nästan. Känner att det är huvudvärk påväg och jag är trött som vanligt men det är ju inget nytt den här årstiden.. Idag hade vi skola från 10.00-14.15 fast första lektionen var inställd. Hatar när det är så på morgonen, och jag menar, hur svårt kan det vara att skicka mass-sms till klassen så vi kan sova en timma? Idag var det inte så jobbigt med tanke på att vi började sent och hade prov lektionen efter lunch så det var ett ypperligt tillfälle att kunna plugga lite. Men ändå. Efter skolan åkte jag hem och sen hade jag en tid hos tandis. Hon är så gullig och sa att tänderna var så fina och att jag ska fortsätta sköta dem så bra. Det firades med att vi åkte till Ica och handlade (mycket onyttigt) och så köpte vi med oss middag från donken som precis öppnat mitt emot haha. Det är ju det bästa de gjort.

Imorn efter skolan ska jag, Angie och Zacke(?) åka och hämta biljetterna till vår studentskiva som äger rum den 21a maj! We like!


Nu ska jag kolla SATC och Top Model.
Sen måste jag tvätta håret och fixa mina naglar, börjar se fuuuult ut!
Hugs
Val

Dedicated to Irrelaring! <3

Nu ska vi studera
men egentligen orkar vi inte mera
Vi ska tydligen på seminarium sen
yo, om rymden! Fett intressant len
Eller inte... måste man gå?
vi kanske smyger iväg då
Och snart är det torsdag vilket vi inte vill
då kommer Malin svälta i landet med äcklig mat och ingen sill
Nu frågar Irre: varför är Svens morfar sjuk?
kanske för hans mage är så mjuk...
Hur ska vi kunna veta?
från och med torsdag kommer Malin till varje måltid endast äta en rödbeta
Gissa till vilket land hon ska åka?
vi hoppas att hon inte med maffian kommer bråka
Därför får hon hålla killarna från alla apelsinflickor
medans Nina nu sms-raggar med förorts Crickor
Allt vi skriver har sin förklaring
eller är vi bara flum, ingen aning!
Men nu borde vi nog sluta
smyga ut och sätta på brandlarmet så vi härifrån kan kuta


XoXo Mal&Val

A typical swedish name - Ikea

Idag har jag och Angie varit på Ikea, massa vuxenpoäng till oss!! Där märkte vi även att ... (virveltrummor!) ett 12 pack Delicatos kostar 12 kr! 12 kr, det är sjukt. Om det inte vore så att jag hade bestämt mig för att inte äta så mycket onyttigt, inget sånt alls på vardagar från och med måndag, hade jag bunkrat upp. Nu skulle jag ifs behöva lite extra värmande fett på kroppen. Hm, jag kanske måste åka dit imorgon igen? :-O

Sen när jag kom hem satte jag mig och pluggade direkt. Pluggade ett tag innan jag märkte att jag behövde sova lite för att orka läsa. Sagt och gjort, jag somnade men sov inte särskilt länge, utan vaknade av att ett gäng främmande killar kom in i lägenheten haha. Sen pluggade jag lite mera. Och lite till, innan vi åt middag. Efter middagen bestämde jag mig för att jag bara måååste bygga ihop byrån jag köpte idag. Jag blev inte klar. Så nu ser mitt rum ut som ett bombnedslag... Men jag tänkte försöka hinna fixa det imorgon. Efter jag packat. Och dansat, hm. Vill ju ha det lite fint när jag kommer hem sen iaf.

Här!

... hade jag tänkt lägga in en bild från idag. Men jag märkte precis att jag glömt min väska i bilen. Hade även tänkt publicera en dikt jag och Val skrev idag, men den ligger och sällskapar min kamera. Ni får waita tills imorgon helt enkelt.

Nu ska jag sova. Eller först ska jag se One Tree Hill, sen ska jag läsa igenom mina pluggpapper och sen ska jag sova. Skönt att vi har sovmorgon imorgon!

Godnatt
Mal


"Sluta jiddra"

God morgon höll jag på att skriva. Det känns nästan så. Skolan började 8.10 och jag kom hem runt 12 och slocknade i soffan och sov till 15.30 sen började jag läsa sidorna till psykologiprovet imorn och nu har vi precis ätit middag. Ja, det är i stort sätt så min dag sett ut. Och jag är fortfarande extremt trött!

Nu måste jag tyvärr fortsätta plugga. Men hey, jag klagar inte, det är riktigt intressant så det är nice. Förresten satte vi datum idag till andra prov som är mycket jobbigare. Och vår klass är ju helt underbar när det gäller att komma överrens. Alla ler och tar hänsyn till varandra medan fåglarna kvittrar utanför fönstret och läraren brister ut i skönsång :-)

Innan jag tar upp boken ska jag kolla SATC och Top Model. Sen är det även min och Malins favourite, Hide and Seek, ikväll men den undviker jag hihi
Val


Gimmie gimmie more



Jag och Valentina ska devidiamo honom! Vad ser han i Rihanna liksom?


Kan både sjunga grymt och dansa grymt - to die for!

Mal

Kvällen

Kvällen försvann. Jag slocknade totalt på soffan och märkte knappt att mamma kom hem förräns hon började skrika på mig att gå upp. Vi åkte ut till stallet en snabbis och det var riktigt mysigt! Sötnosen var så glad idag, gnäggade när vi kom och ville liksom krypa upp i famnen på en :-)
Jag tycker det är så jobbigt med djur som är sjuka eller hjälplösa... En häst i stallet har fått en jätte allvarlig inflammation och om han skulle få någon feber de närmsta dagarna är det kört för honom. Han som är så liten och söt, jag kunde inte låta bli att klappa extra mycket på honom idag och ge honom lite godisar! Som tur var hade han inge feber ikväll när vi åkte hem.

Annars hade jag tänkt plugga lite idag, men har helt enkelt inte haft någon lust. Får ta allt imorgon istället, i sista stund, som jag alltid gör..

Nu ska jag gå och lägga mig så jag har nån chans att komma upp imorgon.

Godnatt babes!
Mal


Vad skulle jag göra utan denna underbara?

Måndag +bilder

Hej! Jag är också riktigt trött, det borde verkligen inte vara tillåtet att börja 8.05 en måndag.. Imorn blir det inte mycket bättre heller då vi börjar 8.10.. Idag har vi iaf visat upp våra studentflakströjor som vi håller på med i UF företaget. Det gick ganska bra, fick några beställningar och tvingade några hihi.. :-)

Såhär såg det ut i lördags!

Malin och jag gjorde oss iordning hos henne som vanligt


Inne på Royal Garden (Victoria)


Sen hamnade vi på donken


och lekte med maten..

Det var alla bilder, glömmer nästan alltid bort att jag har kameran med mig haha
Nu ska jag kollar på The doctors, asbra program. Riktigt intressant trots att jag verkligen inte är lagd åt Natur och vetenskap-hållet hahaha.

Val

Tröttis



Jag är sjukt trött. Måste vila lite om jag ska kunna plugga!

God natt
Mal

*

But I've learned to get revenge, and I swear you'll experience that some day!

Mal

Party vs Kultur

Mal: Pappa, vart ligger Nybrogatan?
Pappa: Vid Dramaten.
Mal: Öööhh...
Pappa: Vid Riche.
Mal: Jahaaa!

Haha, märks det att jag går kulturlinje? Eller...?

Mal

Calum Best


Gaaaah, han är så SNYGG! Jag smälter.
Och väldigt svårflörtad verkar han inte vara heller så......
haha nej men drömma kan man ju alltid göra ;-)

Nu ska jag kolla på The Holiday med, just det, Jude Law!
Val

What you need

Hallå. Jag hade tänkt att gå upp i tid idag och följa med till gymmet runt 12 men när jag väcktes klockan 11 trodde jag det var mitt i natten och fortsatte därför sova. Sen har min dag fortsatt sådär. Jag har också kollat på Girlicious idag igen och sovit lite titt som tätt i soffan. Nu tog precis The Hills slut och nu börjar Totally Calum Best här på MTV. Jag började kolla på det förra söndagen och det var kul och han var grymt snygg! Lite lik min favorit Jude Law hihi :-)


Såhär ser det ut hos oss just nu

Om jag orkar lägger jag upp de få bilder jag har från igår senare annars kommer de imorn
Val

Girlicious

Jag fastnade verkligen helt i Pussycat Dolls - Girlicious, haha. Nu är det final så snart har jag inte längre något att skylla på för att slippa städa. Fast jag har faktiskt varit duktig och städat i pauserna och lite under tiden som jag har tittat. När det är slut, om en kvart, ska jag dammsuga och allt sånt tråkigt. Blä. Men sen när jag är klar med det ska jag kolla på Raise Your Voice, var så länge sen jag såg den. Och sen så ska jag ha lite ångest över att vi börjar kl 8 imorgon också...

Nu är reklamen slut, got to go!

Mal

Leave you alone

Söndag

Jag tänkte börja med att skriva god morgon, men sen kom jag på att morgonen var för ett tag sen... Jag vaknade kl 10 imorse, konstigt nog, men låg kvar i sängen ett bra tag. Sen fastnade jag framför Pussycat Dolls 2 och here I am. Sitter fortfarande och kollar, allt för att slippa städa och plugga? Som resten av min dag kommer att bestå av. Kul.

Nej, jag ska väl börja så att jag blir klar hyffsat tidigt ikväll. Mitt rum är inte speciellt städat just nu...

Mal


God natt

Nu är jag hemma. Kvällen började med en mycket god middag hemma hos Malin och sen blev det utgång. Vi hade det mycket trevligt. Hemvägen var inte lika kul. Jag gick av bussen som vanligt och ungefär ett hus bort från vårt började jag känna mig förföljd av mannen bakom. En sån där otäck känsla som man ska lita på. Jag tog upp mobilen och låtsades prata och skyndade mig diskret in i porten och upp för trapporna. I trapphuset är det glas ut mot gatan och när jag kommit upp för den första såg jag mannen precis vid porten. Som tur var hann dörren stängas och tack och lov har vi portkod. Usch, det var första gången sen vi flyttade hit som jag blev rädd på det där sättet och när jag kom innanför dörren blev jag skakis. Sen såg jag honom från fönstret och han gick aldrig in i porten, kan ju undra varför han gick dit då, otäckt sånt där..
Nu ska jag försöka sova
Val


RSS 2.0