onsdag

Det har varit en lugn dag idag med skola och en runda på stan efter och så tänkte jag gå och träna men jag är inte helt frisk än så det får vänta.

Imorn är det exakt 5 veckor kvar tills vi tar studenten och om 3 veckor är vår skiva. Imorn 15.00 har vi mösspåtagning! Galet! Så är det ju valborg också så vi ska hitta på nåt på kvällen.

Här är två bilder till från i lördags kväll/natt




Inte för att kvällen var i närheten av slut där men sen slutade fotandet iaf

Nu ska jag kolla en extra gång att jag tagit fram studentmössan till imorn och sen blir det nog sängen
Val

1000 inlägg

Jag var bara tvungen, det är är vårt 1000 inlägg. Lite coolt!

Mal

Dagen före mösspåtagningen

God natt måste jag nästan börja med att säga när det hunnit bli såhär sent.. Dagen idag har gått väldigt snabbt, först var det skola och sen åkte jag, Val och Angie in till stan och shoppade lite. Jag bokade även tid för att fixa naglarna till studenten, nice! Vi var på jakt efter en sak till vår skiva, men såklart så fanns det inte. Får ta en sväng förbi Slussen någon dag och leta lite i en speciell affär.. Där lär det finnas!
Efter stan så åkte jag hem och åt lite innan jag åkte iväg till dansen. Det gick hyffsat bra idag, mycket nytt och min hjärna var inte helt med på att försöka hänga med. Men roligt var det :-)

Imorgon har vi mösspåtagning! Studenten närmar sig mer och mer, helt galet är det vad fort det går. Tur att jag fick min nya studentmössa med posten igår. Och inga fel var det på den, det tycker vi om! Så nu ska jag fixa mina naglar och lite sånt. Insåg att det var dags när hon på nagelgrejen bad att få kolla på mina naglar. Lite skämmigt eftersom dom såg förjävliga ut! Sedan hade jag även tänkt locka håret lite så det är fint imorgon. Så det är dags för mig att avrunda nu!

Alla i skola: glöm inte mössan imorgon!! (Vi lovade att påminna varandra)

Sov gott
Mal


Slänger in en video från danstävlingen i läroverksfejden. Jag tycker att dom var sjukt grymma och Norra Real borde helt klart ha vunnit! Håller ni inte med? Det är ju våra grabs som dansar, right Val? ;-)

Nighty

Nu är det dags för mig att sova. Jag måste bara berätta att jag, Malin och Angelie fick reda på idag att vi fick MVG på vårt projektarbete om Rimini! Det kändes grymt skönt! Och vi är verkligen värda det. Jag hoppade lite av glädje när Erik berättade det, de som känner honom förstår varför.
God natt
Val

Humor på hög nivå med Madde

Idag har varit en bra dag. En riktigt jävla bra dag. Mitt humör har varit på topp hela dagen och jag känner att jag snart är back on track helt, lovely!

Efter skolan idag så mötte jag upp Madde och vi satte oss och fikade på Espresso House och snackade massa skit. Sedan kom hon på att hon glömt sina badkläder på GIH så det var bara att ta bussen dit och hämta dom. Sedan blev det en liten promenad som slutade i Humlegården. Vi ska på skiva på måndag med djungel tema och vi kom på bästa outfiten någonsin. Ingen kommer ha samma som vi ;-)
Iaf så satte vi oss i Humlegården men blev rätt snabbt uttråkade. Då kom vi på den briljanta idén att släppa ut barnen inom oss och busringa. Och HERREGUD säger jag bara! Det här var något av det roligaste jag varit med om. Vi busringde inte på det gamla hederliga viset, utan vi sa våra riktiga namn och så och hade "glada" nyheter att berätta för människorna vi ringde. Alla blev ju inte direkt så glada, men jag säger som Madde: "Värst var det för Tobbe". Hahaha, stackaren! Och sen en annan:
*****: Hotar du mig?
Madde: Aa!
*Klick*
Och nu ska jag inte gå in på mer detaljer, utan resten stannar mellan mig och Madde. Och några till, hehehe!

Sen åkte jag ut till stallet och red en sväng. Kan säga att han inte är rolig att sitta på nu, helt galen och busig :-) Min lilla älskling! Och nu sitter jag här.. Men känner att det är dags att röra på mig.

Så ha det så bra alla!
Mal


Vi skrämde nog de stackars människorna rätt så mycket... ;-)

Thomas Sabo event

Nu har jag precis kommit hem. Först var det några timmar i skolan, sen stannade vi kvar för att arbeta lite och efter det blev det hem och vända för vi var bjudna på ett Thomas Sabo event. Det var mycket trevligt med bubbel och tilltugg och jag köpte två hängen till. Nu har jag 5 stycken på en länk, allt har jag fått i födelsedagspresent. Armbandet hänger runt handleden sen i lördags och det dröjer nog väldigt länge innan jag byter för jag är helt förälskad i det.




Såhär ser det ut just nu

Val


"Mysig tjej"

Alltså åååååh. Varför är man alltid så sunkig när man springer på kändisar/snygga killar? Var nyss nere på Konsum och skulle köpa mig lite Ben & Jerry's. Där står jag i mjukiskläder med smutsigt hår uppsatt mitt på huvudet och utan smink. Står och hostar och snorar gör jag också. Vem står framför mig i kön om inte Danny? Haha. Men jag får glädja mig med att han köpte massa toapapper och skulle antagligen hem och skita. Kyckling skulle han äta till middag också för er som undrar ;-)

Mal


Sjuk

Hej!
Sitter här hemma och snorar, nyser och hostar. Det suger verkligen att vara sjuk! Igår sov jag hela dagen, därför det blev så kass uppdatering..
Idag stannade jag iaf hemma från skolan, kan säga att det behövdes. Jag hade dock tid hos tandläkaren vid 13.40 så det var ju bara att gå iväg dit när man vaknat. Nästa gång ska vi ta avtryck på tänderna och sen efter det så kommer vi att kunna se lite mer exakt hur lång tid det är kvar till operationen. Scaaary!

Nej nu ska jag krypa ner under filten igen med mitt te och se klart på vänner. Later!
Mal


:-)

Åh, jag är så glad!! Jag läste precis på mammas kusins blogg att hennes syster med man har sålt sitt hus i USA så dem och mina sysslingar kommer till Sverige i juni!! Så himla kul, jag saknar dem så mycket!


familjen :-)
bild lånad av Anne-Lie

Val

Lördagen - mitt födelsedagsfirande

Lördagen då, det var som sagt väldigt trevligt med middag här med 14 tjejer. Vi åt och drack och babblade en massa. Tack till er sötingar som förgyllde mitt födelsedagsfirande! Vid 23.00 bestämde vi oss för att dra ut men det var flera som inte kunde så det slutade med att jag, Angelie, Sabina, Julia, Anna, Camilla och Linn drog till söder. Vi började på Little Persia där det var mycket mysigt. Senare delade vi på oss så det slutade med att jag och Ange mötte upp Franco och Karim och drog till After där vi drack massa drinkar och hade det trevligt. Sen blev det lite mindre kul med bråk och sjukhus och efter det hamnade vi i Tyresö till tidigt nästa morgon.


Mickan och Julia


Happy Julie, Angie och Mal


Mal&Val


Nina och Linn


Camilla, Victoria och Anna


Ange och Linn


Anna och Julia


Sabina och jag


Julia och Linn


Anna och Camilla


Sabina, jag och Angelie

Later
Val


Storyn om polis grejen i lördags

Imorse vaknade jag av ett samtal från polisen för de ville ha lite uppgifter om ett bråk i lördags kväll och i lördags på dagen var det ju jag och Malin som fick vara goda medborgare och ringa till dem. Jag tänkte bara berätta att det som hände på dagen var att mina grannars dörr stod vidöppen i flera timmar och när Malin kom bestämde vi oss för att kolla om någon var hemma och sådär (vi gick inte in i lägenheten för det ska man inte.) Vi stod och ropade och plingade men inget svar fick vi och något nummer hade vi inte så vi ringde polisen för att ta reda på vad vi skulle göra. Vi visste inte om det kanske hade varit ett inbrott eller om någon ramlat och slagit sig därinne medan de skulle hämta nåogt och då lät dörren stå öppen. Vi tänkte också att det kunde vara så att de bara hade glömt att låsa dörren ordentlig och så hade den öppnats.. Polisen kom iaf till slut och tyvärr var det inte två hetingar utan två tjejer.. Vid det laget hade våra grannar kommit hem och kom fram till att det var den 9åriga sonen som hade glömt stänga dörren när han var ensam hemma och gick ut. Inget saknades så det var ju tur och polisen berömde mig och Malin (som kände oss lite löjliga) för att vi varit så duktiga och ringt dem och inte gått in i lägenheten. Det kändes bra att polisen brydde sig men min bild av polisen ändrades redan på kvällen vid ett bråk då jag istället skällde ut dem och saknade förtroende för dem. Så kan det gå och huvudsaken är ju att det gick "bra".

Återkommer strax med lite bilder och roligare text från lördagen och mitt firande!
Val


Ciao

Ville bara säga att vi hade det kul igår med middag och sen utgång. Jag kom hem vid 08.00 imorse så jag är galet trött idag och får bara mer och mer ont i hals och så hela tiden. Inte så kul. Jag kanske uppdaterar lite senare annars kommer bilder och så imorgon.
Ta hand om er
Val


Polis polis potatisgris

Hej mitt i natten.
Dagen började med att jag och mamma åkte ut till stallet och jag var ute och red en sväng. Riktigt härligt att få komma ut i solen! Sedan åkte vi hem och duschade och åt lite innan vi mötte upp Lena för att kolla in Sarabias utförsäljning. Hittade faktiskt en klänning som fick följa med hem, sånt är alltid trevligt. Efter det tog jag och Lena bussen till Hammarby Sjöstad och hon fortsatte ute medans jag gick upp och väckte Val som låg och sov. Vi lagade nudlar och ringde polisen och hade oss, hihi.. Vad var det egentligen som hade hänt? ;-) Det får ni veta senare, moahaha!
När polisen kommit så mötte vi upp Angie och vi började fixa och förbereda inför middagen.

Själva middagen då. Den var asnice med god mat och trevligt sällskap. Lite tråkigt med en del saker bara, men men det löste vi fint tillslut tycker jag. Vi satt och pratade och hade det trevligt annars. Sedan när alla tjejer skulle vidare ut så drog jag hem eftersom jag såklart gått och blivit sjuk igen... Suck. Varför ska allt sånt jämt hända mig? Så nu ligger jag här i min säng, med snytpapper och några piller bredvid mig. Helt slutkörd är jag såklart också. Ska nog ta och sova och hoppas att jag vaknar piggare och bättre imorgon.

Sov så gott
Mal


Vad var det egentligen som hände? ;-D

police

Malin är här just nu och vi har precis ringt polisen, oroa er inte för oss men de är påväg. Lite cool och lite läskigt, vi hoppas på det bästa och att poliserna är snygga. Keep you updated.
Mal&Val

Igår

God morgon.. Jag hade en riktigt bra födelsedag igår och firades ordentligt flera gånger om. Vi började som sagt med pciknick i tanto, vi var 8 tjejer som njöt av solen och hade det trevligt. Sen blev det hem och baka och så kom det gäster, släkt och sådär. När alla gäster gått tog vi en taxi till medis, Malin fortsatte hem och jag, Ange och Franco drog ut och fortsatte fira.


världens mysigaste picknick


in the taxi


after med öl över hela bordet och halva angelie haha

Jag kom hem vid 02.30 efter en jobbig busstur där vi bytte buss två gånger för de var trasiga haha SL..
Tack till alla som gjorde min dag så bra igår och alla miljoner gratulationer på facebook, sms och allt!
Puss
Val

födelsedagsfirande

Tha birthday kid here. Det är redan lite folk här men jag tänkte bara säga att jag har en stålande dag och hoppas allt fortsätter såhär bra. Hur många gratulationer som helst har jag fått och fler trillar in heeela tiden, det värmer verkligen! :-) Nu är det dags för mat och fika, puss puss!
Val

Friday

Hej hej hallå!
Vaknade vid 9 imorse, trots att vi är lediga idag. Ganska direkt tog jag bilen ut till stallet där jag fixade och höll på innan det var dags att bege sig hemmåt igen. Vid 12 mötte jag upp tjejerna i Hornstull och vi köpte med oss mat från ett café. Blev en riktigt god focaccia med mozzarella och kyckling. Vi handlade med oss lite onyttigt från Ica också innan vi begav oss ner till Tanto där vi la oss på gräset och hade pic-nic. Jag hade mina högtalare med så vi låg och lyssnade på musik och så och man börjar verkligen känna att sommaren är på g, det är ju hur varmt som helst ute!

(Bilder från dagen kommer senare, har inte tid nu..)

Nu har jag precis klivit ut ur duschen och sitter och äter lite chips och dricker läsk. Jag och mamma ska strax åka hem till Valentina för lite födelsedagsfirande :-) Blir nog riktigt mys skulle jag tro. Tiden springer verkligen iväg och nu måste jag klä på mig och fixa det sista. Hörs senare, bitches!

Mal


Här är en bild på mig, Angie och Val på Ninas Fiesta Hispana i onsdags. Hon hade sommartema och ville att man skulle ha blommigt på sig (vilket Val missade) så det var bara att rota fram denna tröja i garderoben, haha.


Och en på Erik och Philip som körde köp varmkorv genom att blåsa i flaskorna. En riktigt fin kör... Eller?

GRATTIS ÄLSKLING <3<3

JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR! JAVISST SKA HON LEVA, JAVISST SKA HON LEVA, JAVISST SKA HON LEVA UT I HUNDRADE ÅR! HURRA HURRA HURRA HURRA!!

GRATTIS ÄLSKLING! AUGURI :-D



Välkommen in i den yngre medelåldern du med ;-)

Mal

Happy



Jag vet inte varför, men av vissa saker blir man bara så glad!

Mal

Miss independent

Förresten här är en låt vi satt och pratade om idag, någon som minns den?




Val

Förberedelser

Nu har jag precis ätit lite middag för jag kom hem för bara ett litet tag sen. Vi hade skola till 13.00 och sen åkte jag till Tyresö för att fixa mat till födelsedagsfirandet och när jag ändå var där passade jag på att hälsa på Lena. Vi satt och pratade i några timmar och jag gosade med älsklings katten Mina, hur söt och kelig som helst var hon idag och buffade gjorde hon hela tiden hihi

Nu ska jag börja baka och greja, sen måste jag tvätta håret och fixa naglarna och allt annat.
Val

HIFDIF

Haha, heeelt rätt :-D



Mal

God morgon

Vi hade riktigt trevligt igår hos Nina med massa god mat och allt. Tyvärr mådde jag riktigt dåligt när jag kom hem, det kändes som huvudet skulle sprängas och så skakade jag för att jag frös så mycket. Som tur är mår jag mycket bättre nu och hoppas att det fortsätter så för jag har ingen lust att vara sjuk på min födelsedag imorn.

Och en sak till, jag brukar alltid säga att det alltid är fint väder när jag fyller år och kolla det här:


(Fredag) 24/4 ser ut att bli solig och varm även i år :-)

Nu ska jag klä på mig och gå till skolan
Sista dagen som 18åring..
Val

Fiesta hispana

Onsdag idag då och jag kom till skolan och hade prov på första lektionen, helt ovetande.. Eller egentligen behövde jag inte göra det idag för det finns två tillfällen till men jag chansade och satte ett klockrent VG. Supernöjd är jag för bokföring är lite knepigt och jag har verkligen inte övat så det känns nice.

Ja ännu en födelsedag idag som sagt och jag ska börja göra mig iordning. Och nu är det bara 2 dagar kvar tills även jag går in i yngre medelåldern haha.. Jag har lite blandade känslor men det ska såklart bli kul och mami har varit och handlat en massa grejer idag till fredag då folk kommer och lördag då jag ska fira med tjejerna! Det kommer bli riktigt trångt har jag insett men hur mysigt som helst.

Got to go!
Val


Alla dessa skivor

Igår så var det dags för årets tredje skiva. Riktigt rolig var den och det var ett grymt drag, precis som det ska vara på skivor. Träffade en hel del människor som jag inte sett på väldigt länge och en del som jag inte känner, men som tydligen känner mig hmm.. 
Att gå på alla skivor nu får mig att längta något gaaaalet till våran skiva som äger rum den 21 maj. Rätt sent, men vi har ju något att se fram emot. Och då är det verkligen att fira att skolan är slut för bara 2 veckor senare springer vi ut. Vi ska ha den på Engelen i Gamla Stan, ett riktigt mysigt ställe. Temat har precis blivit ändrat till Extreme Super Flip Mode, vilket betyder att du kan klä ut dig till vad du vill, så länge du flippar. Jag och Valentina har planerat hur vi ska se ut ett bra tag och vi har redan börjat inhandla massa saker till vår outfit som kommer bli grym! Är du sugen på att komma på en av årets hetaste skivor så är det bara att ta kontakt med mig eller Val :-) Du kommer inte ångra dig, hihi.

Nu ska jag alldeles strax börja gräva i min garderob efter något att ha på mig. Vi ska hem till Nina på "Fiesta Hispana" eftersom hon fyller hela 19 år idag. Grattis grattis grattis :-D


Ha en grym kväll alla ni!

Mal



Nina och jag på midsommar

tisdag

Lalala skola hela dagen. Vi kollade på film, som vanligt(?) och så började vi med vårt arbete i religion. Efter skolan åkte jag, Malin, Angelie och Anna till stan och köpte lite presenter till Nina som fyller år imorn och så hittade vi massa grejer till vår skiva också, iiiih! Efter vårt mission drog A&A hem och jag och Mal fortsatte på stan och gick äntligen till min tadläkare och lämnade ett papper som jag skulle lämnat i februari... bra där!

Nu har jag ätit middag och sitter och äter daim i hemlighet haha..
Nej nu är det strax Ugly Betty och DH
Val


En vanlig måndag

Valentina hade nästan rätt, jag hade tänkt gå och träna idag men banken strular lite så mitt kort har inte blivit betalt (?). Någonting, så jag måste fixa det först. Tänkte gå och träna imorgon istället. Eftermiddagen tillbringades då istället med en powernap på min säng, har varit sjukt trött hela dagen. Till och med så att Susanne frågade "Malin, hur mår du?" efter psykologin idag.. Men jag har faktiskt bara varit trött!

Sen på kvällen så åkte jag och mamma ut till stallet och jag red ut med Lotta och Dan. Mysigt även om det var lite kallt.

När jag kom hem igen så började jag faktiskt med min recension av romanen, men gav upp lika snabbt som jag började. Skrev in titel, författare och år. Lite lagom avancerat sådär ;-)

Nu ligger jag i sängen och gör ingen nytta alls. Ska ta och sova nu så jag orkar hålla ögonen öppna imorgon, till skillnad från idag. Ser fram emot lite shopping på eftermiddagen sen!

Puss och kram
Mal


We made you

Eminems nya låt är sjuuukt bra. Bara så ni vet!

Mal


Träning

Vi är båda grymt trötta idag eftersom vi orkade oss upp till svenskan tidigt imorse, därav dålig uppdatering. Skolan var ju lika givande som vanligt nu för tiden (inte alls vill säga..) Men men, nu är det dags för mig att gå till gymmet och jag skulle inte bli helt förvånad om Malin varit där idag också. Vi har ju blivit så duktiga haha
Val

Knäckebrödsdansen

Alltså det här, det toppar allt! Fyfan vilka klockrena killar. Shit vad jag har garvat åt dem. Jag mååååste bara dela med mig till er (som också har missat det). Älskar slutet! Se och njut ;-)

Mal


Min dag

Tiden bara försvinner. Men så är det när man har det bra, som idag. Min dag har varit grymt bra! Vaknade och gick upp vid 11.30 och sen åkte jag och mamma ut till Sandö för att kolla på andra omgången i allsvenskan. Laget kom 3a, riktigt bra gjort och dom är så duktiga. Tagg på att rida och hoppa och tävla eller vad...
Sen åkte vi och handlade i Sickla för vi skulle nämligen fira min födelsedag med släkt idag. Det blev pepparbiff med potatisgratäng, bea-och bbqsås och en asgod sallad. Märks det att jag bestämde mat? Hehe. Efter det vart det tårta från Sergel bageriet och det var fan den godaste tårtan jag någonsin har smakat. Brownie botten med chokladmousse ovanpå, mm mm mm! Så vi hade det trevligt här hemma och jag fick lite mera presenter :-)
När dom hade gått tog jag en prommis med Dennis innan jag sprang upp och började leka med allt jag fått. Sandras present var roligast och den sprang jag runt i ett tag ;-) Kanske kommer censurerade bilder, vem vet..

Nu ska jag sova. Eller snart. Ska bara blogga lite till för er först..!
"God natt"
Mal

(I'm the) Same girl

Haha jag sitter och skrattar åt Ale, han är sjukt i huvudet. Så skickar han en länk och det är låten "Same girl" med R. Kelly och Usher (den passar in på det här). Grejen med låten är att jag är tjejen då som de här killarna sjunger om och efter bara en liten stund sjunger de att hon har en tatuering på foten och på just den länken han skickade har tjejen ett hjärta på foten, precis som jag. Jaja, ni kanske inte förstår det roliga för jag kan inte riktigt förklara här varför han skickade låten och ni måste ha hört den. Men kul är det, riktigt kul, speciellt enligt Ale hahah..



Ooups, nu är klockan redan över elva.. Dags att sova om man ska orka upp till den olagligt tidiga mitt i natten lektionen imorn vid 08.05.
God natt då
Val

Lite väl sent inatt..

Val: Vart är Victor?
Mal: Han är kvar på Pans. Dom skulle dela på 5 vodkaflaskor..
Val: Va, nej dom skulle ju dricka 5 helrör!
Mal: Nej, alltså, vodkaflaskor.
Val: Men han sa helrör till mig!
Mal: Han sa vodka till mig!
Val: Malin.. Vad är ett helrör..?
Mal: Eh, jag har ingen aning...
Frida: Alltså!! Ett helrör är en vodkaflaska! Det är 1 liter vodka. *Puckon*
Mal&Val: Jahaaaaaaaa!

Mal

Födelsedagsfirande på Pans

Good morning sunshine, eller vad det nu är för väder ute.. Jag vaknade för en timma sen och har precis gjort en smoothie som blev min frukost.

Igår var vi på Pans och firade Malin. Det började med fördrink och presentöppning och sen blev det förrätt, varmrätt och tårta! Sen satt vi och chillade ett tag och bara pratade och hade det trevlig och sen blev det dans följt av drinkar på Movitz. Vi hade verkligen en jättebra kväll!


Julia och Victoria


Nina, tha birthday kid och jag


Anna, Nina och Linn


Mal, Val & Ange


Victor fixade tårta


dans



dans

Nu är jag hungrig!
Later
Val

Birthday



Jag har haft världens underbaraste dag, TACK alla ni som var med och firade! Ni är bäst bäst bäst <3

Mal

Home

Nu är jag hemma efter en grym kväll, allt var hur mysigt som helst, maten var god och vi hade det riktigt kul.
Har tagit massa bilder hela kvällen så det kommer upp under dagen.


Jag just nu: Den osminkade (utsmetade) sanningen
Nej nu ska jag fortsätta ta bort sminket och hoppa i säng
Vi hörs imorn
Val

Ja må jag leva!

Tänkte börja inlägget med att säga grattis till mig själv :-D Vaknade vid 10 imorse av skönsång (eller..?) och paket på sängen. Jag fick kläder, pengar och miljoooner presentkort. I like. Sedan åkte jag och mamma ut till stallet och jag fick äntligen rida, hur underbart som helst! När vi var klara där fortsatte vi till Ågesta för en fika och sedan vidare till Farsta C där jag hade tänkt hitta något att ha på mig ikväll. Och för en gångs skull lyckades jag, så nya kläder blir det ikväll :-)

Ikväll så ska det självklart firas. Vi börjar på Pans där jag ska bjuda mina underbara vänner på middag! Sedan kanske vi stannar där ett tag, eller så drar vi vidare direkt. Jag ville inte planera alltför mycket eftersom jag inte vet vilka som ska med sen. Men galet det kommer det bli ikväll kan jag lova!

Nu kommer Val vilken sek som helst så bäst att avsluta detta :-) Festa för mig med ikväll!
Puss
Mal


Fixie trixie

Gah va stressig allt blev idag, jag som hade så gott om tid.. Iaf, jag kom nyss hem från stan där vi fixat lite grejer. Nu ska jag fixa naglarna och börja packa ihop mina grejer för vid 17.30-18.00 ska jag befinna mig hos tha birthdaykid! Hon har grymma planer för ikväll och jag är galet taggad!
Ha en bra dag!
Val

Grattis Mal!!

Idag är ingen vanlig dag för det är Mal's födelsedag!
GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!




Jag ska göra mitt bästa för att göra din dag fabulous!
Puss
Val


S3Bs skiva

Just det, här är de bilder vi hann ta igår på skivan innan kameran la av..


Jag och Angelie


Malin och Linn

Och om det var någon som undrade om min tatuering (några inlägg ner) så är det klart att det inte är en riktg!
Jag målande dit den på fri hand med en spritpenna och tyvärr har den inte försvunnit..
Fortfarande bara en riktigt tatuering på foten men jag planerar nästa, vet bara ännu inte vad det ska bli..
Val

Dagen före Malins stora dag

Nu har jag fixat present till Malin. Känns som att det blev en bra present men helt nöjd är jag inte för när jag hade köpt den kom jag på en till grej att ge vid sidan om så jag sprang omkring i hundra butiker och letade arslet av mig men tror ni den fanns?! Nej, så det blir en home edition variant men Mal kommer bli sååå glad endå! Lova?

Nu har vi precis ätit middag, det blev taco och vin och nu ska jag försöka tvinga mami att se Dirty Dancing med mig, tror jag lyckas ganska bra för jag går och sjunger "I've haaaaad the timeee of my lifeeee" och jag tror inte hon kan motstå min vackra sångröst hehe..
Hoppas ni får en lovely fredagskväll!
Val

Det är fredag!

Imorse var jag och mamma uppe innan tuppen och var hos doktorn med LeMarc. Han är i princip frisk nu, blev sprutad i bakknät igen. MEN imorgon ska jag få rida :-D Vi får alltså börja rida lite nu, även om det bara är skritt i början innan igångsättningen börjar. Vad mysigt det ska bli!

När vi var hemma igen så la jag mig och chillade (läs sov) på soffan ett tag. Det var därför jag inte svarade, alla ni som ringde (a). Och jag måste säga att jag mår väldigt bra nu. Tur är väl det, för det ryktas att någon fyller år imorgon...

Ikväll vankas det bio, mysigt. Försöker få tag på min kära mamma vilket är omöjligt ibland. Bion blir iaf Män som hatar kvinnor, har velat se den hur länge som helst nu. Har hört att den är riktigt bra också. Vi två kör solo ikväll, undra vad det kan bli till middag då.. Är galet sugen på sushi, som vanligt! Så vi får se om jag lyckas övertala mamma till det med.


Nej nu ska jag röra mig ut i den underbara vädret med Dennis. Vi hörs senare snyggingar!


Mal



Snart är vi igång igen!

trött

Jag var riktigt trött imorse när jag gick upp trots att det blev tidig nykter hemgång igår från skivan. Fast jag var galet trött gick jag till skolan för att ha en lektion, ganska duktigt. Nu är jag fortfarande lika trött så jag har precis gjort en fabulous pastarätt som jag ska äta till lunch och så ska jag bädda ner mig i sängen med Sex and The City boxen. Mys!
Val


Tattoo

Gillar ni min nya heta tatuering? ;-)


Precis som hjärtat är den här också designad av mig

Val

Skiva skiva skiva



Dags för skiva nr 2. Och yes, jag ska gå i morgonrock!

Mal

mer bilder

Okej mina matvanor är verkligen spårade nu.. Igår åt jag inget på hela dagen förrän 17.00 och det jag åt var lite av en ostkaka som jag inhandlade på vägen hem från shoppingen. Idag har jag ätit lite mer av den där ostkakan och.. inget mer. Jag är lixom inte hungrig, bara riktigt sugen på chips. Just nu råkar jag veta att det ligger en påse med lättsaltade chips i skåpet och väntar på mig. Vem skulle de annars vänta på? Nej jag hatar att vänta så jag ska inte låta dem göra det.

Undertiden jag roar mig med dem kan ni roa er med lite fler bilder från igår.

Angelie(supporter) och jag. Kolla mitt rivmärke på kinden! Vickys fel hahah..


Anna (skolflicka), Jesper (snob) och Vicky (städerska)


vi



the people

Val

SSP3s skiva

Igår var det dags för SSP3s skiva med S-tema. Den var på Blue moon bar, vilket var asnice, lokalen var hur fräsch som helst och många var uklädda vilket gjorde det hela ännu bättre. Vi hade en bra kväll och kom hem runt 3.00. Nyktra vilket var mycket skönt.




Älskar den! Sandra var såklart mycket kreativ och utklädd till Svenska flaggan


Jag var en skolflicka och Mal var sjuk och svart


dansgolvet var nice


vi hade egen fest i en av sofforna


bästa var nog Zacke som var en solros haha


sen hamnade vi 3 i flaggan


Nina och Jules var sailor och sommar

Sen fanns det inte fler bilder i min kamera men det finns fler i diverse kameror så räkna med att fler kommer upp senare

Nu ska jag fortsätta städa mitt rum, har redan hållt på ett tag och plockat ur diskmaskinen och grejer.
Vi hörs senare och ikväll är det ju ännu en skiva!
Val

Sömnig?

Mina ögon går i kors och jag vill helst av allt bara krypa ner under en filt med en fruit cooler framför en bra film.. Hur ska det här gå? Istället ska jag alldeles strax hoppa i mina latex leggings och resten av outfiten. Jag borde ha klätt ut mig till en zoombie istället. Eller ja, en zoombie med s. Soombie. Eller kanske sömnig eller sjuk..?

Mal


Dags för skiva

Sådär! Nu har jag klarat av första dagen på Norra efter lovet, hittat en studentklänning, tagit en powernap och precis duschat och tvättat håret. Jag ska strax börja klä på mig nåt för några kommer hit innan skivan så vi ska busa lite. Åh, jag vet inte vad jag ska klä ut mig till och det är typ 2 timmar tills vi ska åka, ser lovande ut... eller inte.
Jaja, nu har jag inte tid att sitta vid datan, känner hur hårfönen ropar på mig och kanske lite kläder också..
Val

Sjuka onsdag

Första skivan ikväll då och jag är sjuk, YES! Eller inte.. Jag ska iaf gå en liten stund, dock tycker jag att jag får dispans med utklädnaden. Jag ska iaf vara något på S, men det är kanske inte världens roligaste. Har två saker som mina kläder kan vara så jag ska bara bestämma mig för vilket så är det klappat och klart sen!

Igårkväll så låg jag i sängen och kollade på 2½ men och så var det ett avsnitt när de var sjuka och beställde kyckling- och nudelsoppa. Gissa vem som blev sugen på det... När jag vaknade imorse så hade Andia varit här och lagat just det till mig och Marc som båda ligger här hemma. Hon hade också sett programmet igår och gissa vem som blev glad. Det är bara det att min aptit är som bort blåst. Eller jag blir snarare mätt direkt för jag har ju inte kunnat äta för att det har gjort så svinigt ont. Sen blir det väl inte bättre av att penicillinet gör så att maten hittar ut lika snabbt som den kom in igen.. Jaja, snart är jag nog back on track igen ska ni se :-)

Kram
Mal

Nighty

Hello babes. Efter vårt smoothiedrickande tog vi en promenad till Sickla för att bland annat kolla present till Malin, vi hittade inget men vi har en idé nu iaf så det är bra. När vi hade kollat runt där ett tag åt vi middag på Sandys och sen gick vi in på biografen för att se vilka filmer som gick. Vi bestämde oss helt plötsligt för att göra ett spontant biobesök men kom då på att det var både Ugly Betty och dubbelavsnitt av Desperate Houseviwes så vi skippade det, Tv- slavar som vi är hehe..
Nu är det dags för mig att sova för imorn blir det skola!
God natt
Val

Äntligen en mixer!

Jag mådde inte heller något vidare imorse så jag stannade hemma idag. Jag har legat och sovit i soffan hela dagen framför MTVs "Brooke knows best" och nu känns det mycket bättre.


Mami kom nyss hem med en mixer, tyvärr var den rosa slut så det blev en svart..
Vi har precis gjort smoothies på massa olika frukter och ja, en massa kiwi!
Hoppas att vi slipper allergiska reaktioner som Anna pratar om..
Puss
Val

Dumma hals

Vad är det här för jävla skit jag ska åka på? Var hos doktorn igår och kollade min hals som svullnat upp nåt galet och gjorde (gör) sjukt ont. Han sa att han trodde att det var streptokocker, typ en inflammation i halsen. Men nej nej det provet skulle såklart vara negativt. Då sa han att han trodde att det är körtelfeber och det är det absolut sista jag vill ha nu! Han skev iaf ut penicillin till mig och om det inte blir bättre om någon dag så ska jag gå och kolla upp det igen. Och nu har även Marc fått samma sak så han var där imorse också och fick penicillin. Doktorn sa att vi inte får gå till skolan på några dagar, men wtf?! Skivorna imorn och på torsdag.. Jag SKA gå! Och sen fyller jag ju år på lördag.. Gör mig frisk!

Mal

2 fyllda veckor

Ångest det är vad jag lider av idag för imorn är det back to torra norra som gäller och jag har inte saknat det kan jag säga. Det enda jag saknat är att träffa alla flickorna varje dag men det klarar vi bra utan plugg, läxor, prov och annat. T.ex som vår mysiga fika idag i solen på en uteservering. Men men, det blir en rolig vecka trots allt så det här ska nog gå bra! Först ut är SSP3s skiva på onsdag och redan på torsdag är det dags för S3Bs skiva och samma dag fyller även Victoria år. Den 18e (på lördag) fyller älskade Malin år och den 22a fyller Nina och den 24e fyller ju jag år! Så i princip alla dagar de närmaste två veckorna kommer fyllas med födelsedagsfiranden och annat skoj! Lovely.

Idag för ett år sen var jag och Malin i Roma och såg bland annat Lazio - Siena
Damn I miss that!


Nej nu ska jag nog bädda ner mig i min renbäddade mysiga säng. Hoppas att jag slipper vakna mitt i natten av att någon stjäl en moppe bara för det gjorde jag inatt... jävla idioter som stör min skönhetssömn.
God natt
Val

-



Det här var det sista jag behövde... :-(

Mal

Måndag

God morgon. Jag är inte riktigt på mitt bästa humör och så har jag grym träningsvärk. Men men, så blir det ibland och idag ska jag träffa Anna och några runt 13.00 för att fika, det blir mys och jag gissar på en hel del skvaller också haha så jag lär bli på bättre humör.
Nej nu ska jag hitta nåt att äta trots att vi bara har äcklig påskmat..
Hoppas ni får en fin dag!
Val

ännu en söndag

Vilken seg dag! Jag har verkligen inte gjort något alls, bara kollat en massa på TV nu på kvällen och för att inte somna så äter jag hela tiden haha.. Till slut så började jag rensa mobilen på sms, för jag hatar när det börjar blinka att det är fullt. Så nu har jag bara ungefär 300 kvar och från början var det runt 1000. Duktigt av mig men nu har jag ont i tummen haha. Ja hoppas ni hittat på något lite mer givande.. eller inte.


snart är det här tomt i brist på annat att göra

Val

Ute i solen

Det är så jävla underbart att vara här ute på landet. Vi lever som i vår egen värld och bara har kul hela tiden. Som igår t.ex. Då när vi inte hade något att göra så började vi kasta gris med "kubbpinnnarna". Vi hade tillslut 4 st på 6 pers som gick runt och den som förlorade fick krypa runt ringen vi stod i på alla fya och nöffa som en gris. Sen bytte vi djur och körde typ elefant, hund och apa. Shit vad jag skrattade.
Sen på kvällen så blev jag utmanad på Chicago hos Erikssons innan vi mötte upp resten i vår gäststuga. Det var jag, Jossan, Linda, Patrik, Marina, Marc och Joel. Vid 12 så fick jag, Linda, Jossan och Marina för oss att ta bilen in till Norrtälje för att äta. Tyvärr så var donken stängt så det fick bli pizza på Statoil innan vi åkte hem igen och räddade världen. Det var länge sedan jag skrattade så mycket som jag gjorde igår i bilen!

Nu sitter jag ute i solen och har precis ätit kladdkaka och väntar på att alla ska bli klara med sitt slavgöra. Kratta gräsmattan you know.

Kram
Mal


träning

Vi har precis varit och tränat och jag är helt slut i kroppen. Nu ska jag nog sätta mig på balkongen och äta nåt för det är så fint väder idag igen. Underbart!.



Jag känner på mig att det blir många såhär mysiga promenader i sommar

Val


Natti

Jag är trött och mitt huvud är loco så nu tänker jag sova.
God natt
Val

Årets första jordgubbar

Större delen av dagen har fördrivits på balkongen eftersom det är så underbart väder ute! Egentligen skulle vi gå och träna men vi skjuter upp det till imorn, för vem vill egentligen låsa in sig på ett svettigt gym när det är såhär fint väder? Vi hade köpt jordgubbar också som vi åt med grädde, inte lika gott som de riktiga svenska jordgubbarna på sommaren men de var goda.



Nu börjar solen försvinna bakom ett hus (de borde riva det där huset!!!) så jag förflyttar mig till... soffan tror jag det blir.
Hoppas ni har en fin dag i solen
Val

God morgon

God morgon! Jag har sovit riktigt länge idag vilket känns väldigt skönt. Nu har jag precis ätit frukost/lunch, det blev varma mackor. Drömde t.o.m om dem så det var nice.. Nu ska jag strax göra mig iordning och sen ska vi dra till gymmet. Ska nog äta lite godis också, det är ju påsk!
Val

Galet

God morgon, god moooorgoooon! Lalalalalala!
Nu har jag och Madde varit vakna i nån timme, mest mitt fel eftersom jag inte kunde sova längre. Igårkväll så var vi ute, första gången för Madde för hon fyllde 18 i förrgår. Det var heeelt galet! Jag skojar inte. Vi var på Infinity där det beställdes in rosé, asbolut vodka flaskor och champagne. Tills jag blev utslängd utan att ens ha gjort något. För att det stod en kille som jag inte ens kände på tjejtoan som jag bad gå ut. Patetiska idiot. Så vi var tvugna att gå, men där tog inte kvällen slut. Vi (Mackan) ringde polisen i en timme och jagade alla poliser vi såg och tjallade massa på Infinity, haha. Sen fick vi billig och gratis korv och sen gick vi och drack kaffe och åt godis hos svenska kyrkan. Sen för att göra en lång historia kort så blev Mackan tagen av polisen och åkte iväg i polisbilen. Tills han rymde. Och så försvann Lukas. Men honom hittade vi sen komma bärandes på en bänk (?). Och sen hände det massa annat kul ute och jag och Madde var i sägn runt 5 här hemma :-)

Jag ska städa lite nu och fixa ordning mig och sen ska jag och Marc ta bilen upp till landet där resten av helgen ska tillbringas. Så jag vet inte hur ofta jag kommer uppdatera, men som ni vet, I'll be baaaaack!

Mal


Idag

Långpromenad it was, hur mysigt som helst! Sen när jag kom hem var det god mat med räkor i någon sås och riktigt gott vin till. Och så är Lena här just nu också och de sitter och mobbar mig för att jag pratar för mycket och massa grejer haha, ja allt är som vanligt.

Här är lite bilder från vår mysiga promenad



jag älskar Stockholm på sommaren


en turist (?) erbjöd sig att fota oss när vi tog paus


på båten

Nej nu ropar de på mig om nånting med singstar...
Puss
Val

Långpromenad



En lååång promenad blev det för oss på lååångfredagen :-D

Mal

Hej och hå

Kvällen igår lite snabbt. Den såg ut som så  att Fager och co kom till oss vid 18.30 och vi åt jättegod lasagne. Sen satt vi och pratade massa Ryssland minnen och kollade på vår film från Ryssland, haha. Vad det ryska vattnet kan påverka en... ;-) Sen gick jag, Fager jr, Frida och Marc ner till bowlinghallen här nere och bowlade. Först var det Stockholm mot  Vänersborg och då vann såklart Stockholm. Sen var det tjejerna mot killarna och då vann ju killarna... Roligaste var ju när jag skulle köra och så flög klotet bakåt istället för att hålet var för stora, haha!

Nu sitter jag och trycker i mig en vårrulle, dock inte ens i närheten av så god som dom hos Angie. Och alldeles strax ska jag möta Val och vi ska ut i det fina vårvädret. Kameran åker med idag :-)

Vi hörs senare
Mal


Normala, det är vad vi är hon och jag!

today is a funny day

Hello! Jag håller på och gör mat nu, samtidigt som jag pratar med en massa folk och klär på mig och grejer. Simultanförmågan är det inget fel på! Tänkte bara berätta att jag och Malin ska till stan (för alla andra är bangare haha) och njuta av det fina vädret.
Hoppas ni får en bra dag!
Val


Torsdag

Vaknade upp imorse, utvilad och pigg. Det behövdes efter en kryssning som denna.. Andia hade redan gått upp och höll på att fixa frukost till mig och Marc, hur bra är inte hon? Riktigt gott var det som vanligt också.
Sen åkte jag ut till stallet och mockade och red Wille. Sen var det hem igen och in i duschen innan jag, Marc och Andia åkte till glasshuset. När vi var nere i Mariatorgets tunnelbana så fick Marc för sig att han skulle köpa kaffe i en såndär kaffeautomat. Han hade bara 2 kr, så han fick 10 av mig. Han betalade och så fick han en mugg, men inget kaffe! Så han ringde till Selecta.. Det hela slutade iaf med att han ska få 12 kr hemskickade på posten.

Efter glasshuset så åkte vi hem igen och Fagers från Vänersborg kom på middag! Trevligt var det, men mer om det sen för nu måste jag fixa lite.

Puss
Mal


boink

Nu sitter jag och äter godis från mitt fina rosa påskägg. Jag är egentligen inte sugen men det är påsk så vad gör man inte hehe..

Förresten hade vi ju en challenge på båten och ja, jag tror kanske att det var Ale som vann.. Eller asså, ja.. han höll sig vaken längst och allt men det är fusk för killar är mycket tåligare än tjejer haha så det blev nog typ lika, vicky förlorade iaf ;-) Men jag vann iaf vår andra lilla challenge. Vi i vår hytt, jag, Malin, Ange och Frida skrev små lappar med grejer man skulle göra, typ sätta igång allsång, låtsas vara lesbisk, krascha en hytt, få ett telefonnummer och sådär. Under kvällen så var det typ ingen av oss som kom på att göra våra utmaningar men jag tog en killes telefonnummer (skulle få 3) och sa gav jag Franco läppglans (skulle sminka en kille) så jag vann! Hahaha..


Ungefär samtidigt som vi höll på att komma på grejer hoppade korken ur flaskan och träffade Angelie utan att någon av oss rörde den.
Så kul och ingen av oss kunde sluta garva eller fatta hur det gick till, stackars A.

Tillbaka till påskägget!
Val

Kryssningen

Yes vi lever! Lite osäkert var det igår haha men jag somnade 21.00 och vaknade runt 09.00 så nu är iaf jag snart på topp igen.
Alla vi tjejer möttes upp på donken i Slussen i tisdags runt 17.00 och käkade middag och så där. Sen tog vi bussen till båten där vi mötte Ale och de andra.


Det var soligt som satan

Fräschingar innan


Väl på båten gick vi till taxfreen och köpte lite och direkt började festandet. Vi var nog mest i olika hytter men hann med en runda på discot också såklart. Grym stämning och sköna människor.


Jag, Mal, Ange och Frida i vår hytt. Grym gruppbild haha


Linn och Issa


Mal och Angelie


Frida, jag, Vicky och Nina


Hahaha Malins love


Smarta som vi är skrev vi hyttnumret på handen


Malin, Linn och Frida taggar


Vi kom i säng runt 04.00 men vid 09.00 var jag och Malin trötta på att försöka sova så vi gick upp och köpte cola och ölkorv till frukost. Grymt gott!!



Efter någon timme när vi fått upp de andra så var vi några stycken som bestämde oss för att fortsätta festa för att fördriva tiden haha


Med killarna på cigarr klubben


Malmö och Ale(som också fick vårt hyttnummer på handen, som ni ser)


Franco och jag


Dagen-efter-festen flyttades ut i korridoren när städerskan kom haha

Val

-

Vi lever, tror jag.

Mal

I'm off

Nu ska jag strax gå. Har packat ner kameran och ska försöka ta massa bilder :-)
Ha det så jättebra så hörs vi imorn!
Puss puss
Val

fix fix

Mina planer gick inte alls som jag tänkt mig. Jag skulle hålla mig vaken länge igår och sova länge idag men nejnej. Jag somnade vid 01.00 och vaknade runt 09.00! Sen kunde jag bara inte somna om så jag har hållt på och fixat mina naglar och lite sånt och kollat på The Hills idag för att få tiden att gå och självklart skrivit en liten packlista, det gör jag alltid haha..
Nu är det dags för duschen
Val


Tisdag

Hallå!
Nu sitter jag och äter lunch och dricker smoothie. Man blir verkligen beroende av det på sommaren! Jag gjorde en till Marc också innan och väckte honom med den på sängen, är jag inte bra ibland?

Igårkväll så lyckades jag och mamma lura med oss pappa och Marc till stallet så vi klarade av fodring och promenad på bara lite drygt en timme. Sen vart det hem till glass som vi var tvugna att locka dom med ;-)

Jag ska alldeles strax åka ut till stallet igen. Sen blir det hem och packa och duscha och allt sånt för kl 17 ska vi mötas alla på Donken i Slussen. Och sedan därifrån ta bussen till Värtahamnen. Det här kommer bli kul, riktigt kul!

Jag ska försöka skriva en sista gång innan vi åker, men jag kan inte lova något.
Ha en grym dag alla och njut av solen och värmen!

Pok
Mal



måste. vara. vaken.

Jag försöker hålla mig vaken länge ikväll/natt för jag måste sova länge imorn så jag orkar vara vaken hela natten och morgonen mellan tisdag och onsdag på båten. Jag får ångest, jag kommer ju somna på dansgolvet.. Nej skärpning, jag ska vinna the big challenge, känner mig inte alls nervös....
Val

mina nya älsklingar

Åh vad jag är glad, jag springer nämligen omkring här i mina nya skor jag fick av mami i för tidig påskpresent. Jag är helt förälskad i de här skorna. De är likadana som de jag lånade av Angelie och de är så gorgeous! Vi trodde de var slut i min storlek men mami lyckades på nåt sätt få tag i ett par. Åh de är så snygga, tack, tack, tack, du är bäst!


Imorn ska jag ge tillbaka Angelies nu när jag har mina egna älsklingar :-)
älskar att de är 13cm höga!

Val

Härlig start på lovet

Vilken underbart bra start på lovet! Jag vaknade strax efter 9 imorse och då hade jag fått ett sms av Linn som undrade om jag ville träffas och fika. Vi möttes upp i Slussen strax innan 11 och gick till Kungsan och sen vidare till Donken på Norrmalmstorg där det blev lite cheeseburgare. Sen gick vi till Stureplan och köpte varsin latte och gick och satte oss på en bänk i Humlan och lyssnade på musik och solade. När vi kände oss klara där så gick vi till stadsbiblioteket vid Odengatan och sedan vidare till Odenplan där vi utförde lite ärenden, haha. Sen tog vi tuben tillbaka till t-centralen och gick till Kungsan och la oss på gräset och solade. Hur underbart som helst. Efter typ en timme så bestämde vi oss för att röra på oss igen. Vi gick genom Gamla Stan och upp och tillbaka till Slussen där vi skiljdes, Linn tog tuben hem och jag gick sista biten hem. Klockan var då strax innan 16 så vi har varit ute i 5 timmar och bara njutit av vädret, lovet kunde inte ha börjat bättre!

Även vi hade lite kändis-spotting; Bobby och Linda Rosing på Odenplan ;-)

Kram
Mal


Började dagen med en galet god jordgubbs/mango/banan smoothie!


I Humlegården


Mys i Kungsan


Var tvugna att sukta Anna som satt inne och jobbade.. ;-)


Uuuuunderbart väder


Lite mongobild, men man såg inget i solen. Så det så!

träning

Det var inte jättekul att gå till gymmet idag när det är strålande sol ute men jag gjorde det ändå. Hann med lite kändisspotting också, det var Jonathan från Let's dance (blondinbellas partner) och hans flickvän. Annars var det typ helt tomt så det var skönt men det var riktigt jobbigt idag, kunde bara tänka på att solen skulle komma till balkongen haha, vilket den precis gjort! Nu är det alltså dags för en dusch och sen ska jag sätta mig på balkongen och njuta av värmen och hitta nåt att äta på..
Val


Tjockis Mal

Jag är verkligen sämst. Jag förstår inte hur jag kan se ut som jag gör, jag borde rulla fram. Nyss blev jag lite hungrig och jag kunde inte bestämma mig för vad jag ville ha. Så det blev både en pirog och en pizza och ett stort glas Cola. Ja precis, klockan 1 på natten. Och sen så äter jag någonting onyttigt varje dag, jag kan helt enkelt inte hålla mig ifrån det. Sen är mellanmål och kvällsmål väääldigt viktigt för mig.. Jag kan äta 4 st om dagen. Och när jag har tråkigt, vad gör jag då? Jo jag äter något, även om jag inte skulle vara hungrig. Till och med i stallet går jag runt och äter hela tiden, det har gått så långt att folk säger att varje gång man ser mig där så äter jag på något. Meeeen att äta is my passion och jag får väl tacka gud (eller mamma och pappa för bra gener) för att jag har så bra.. sånt där.. vad heter det, förbränning? Ni vet vad jag menar!

Nu ska jag sluta sluddra och se klart min film.

Puss och god natt
Tjockis Mal

Lördagskvällen

Ok, igår då. Först var det som sagt middag hemma hos Sandra där det var riktigt trevligt. Det bjöds på mat, vin, drinkar och Bailey's. Sen vid 22 när det började rundas av så mötte jag upp Frida i t-centralen. Vi tänkte gå till ett billigt ställe och jag har två Toxic kort och ingen av oss har varit där tidigare så vi tänkte att vi lika gärna kunde gå dit. Vi hade lite problem med att hitta, tills vi träffade ett gäng från Dalarna. Dom bjöd på vin och visste vägen trots att dom heller aldrig varit där, pinigt! Vi kom in, tog en öl och sen dansade vi precis hela kvällen. Haha vilka människor det finns på dansgolv alltså. Ska inte gå in på några detaljer, men det var värt att nämnas...

Iaf så träffade vi Simon där, Fridas syssling och granne (?) som även var med på kryssningen på sportlovet, och några till. När vi skulle gå så skulle Simon och Seth gå samtidigt så vi fick sällis med dom. Det var bara det att Seth var jätte full. Verkligen jätte full. Vi gick och pratade om att han skulle hamna i fyllecell och han höll i Frida och Simon så dom skulle också hamna där. Så tog Frida tag i mig med.
Simon: Malin ska också med in i cellen!
Seth: CELLULITER!!
Sen började Frida förklara att om man är under 18 så hamnar man på Mariapol och blir magpumpad och om man är över 18 så hamnar man i fyllecell.
Seth (asglad): Jag ska bli pumpad!
Haha, herregud vad killen gav oss skratt på hemvägen.

Vi skiljdes i t-centralen och snipp snapp snut så var sagan slut. En helt ok utekväll, dock var väl Hirschen inte ett jättebra ställe.

Mal


Här är en bild som jag och Angie tog på toan hos Sandra.. Hon ville ha större muskler så vi tog hjälp av Mr Muscle, he he he!

challenge

Nu sitter jag och har precis fixat en challenge med Ale. Det handlar om vem som super ner vem på kryssningen på tisdag och alla vet ju att det blir jag som vinner! visst kära läsare ;-) Ja annars händer det inget, det är dåligt väder och jag blir gaaalen av att inte ha en bil, usch!

Förresten av jag lite seg. Det är först nu jag fattat att det är lov! Jag kommer sakna vår hund Mose i skåper, hoppas han inte blir stulen bara för det försvann 25.000 kronor för några dagar sen ur ett skåp (jag vet, varför ha dem kontant i skåpet?!) Men men, Lilla Mose är cool, han klarar sig :-)



Jag har aldrig sagt att jag är bra på Naturkunskap men söt är han

Nej nu ska jag hitta på nåt innan jag somar av uttråkning
Val

Sunday

God morgon!
Vaknade för ett litet tag sen och blev faktiskt positivt överraskad av vädret eftersom jag hade drömt att det snöade.. Anyway, jag ska slänga i mig lite frukost/lunch för vid 12 ska vi åka ut till stallet. Ska först rida Wille, promenera med LeMarc och fixa allt. Sen ska vi åka till Ågesta med Carrie där jag ska rida clinic för Helena Persson. Roligt roligt.

Måste fixa nåt att äta nu, vi hörs sen om allt igår och med lite bilder från min mobil :-)
Puss
Mal

Tjejmiddag

Vi har varit på fördelsedagsmiddag hos Sandra ikväll som fyllde år förra helgen och det bjöds på mycket god laktosfri (bara för min skull) mat, hur gott som helst och verkligen riktigt gulligt att allt var fixat så jag tålde, tack! Vi hade väldigt trevligt, drack drinkar och pratade massor. Precis vad jag kände för ikväll. Några drog vidare ut men jag var inte så taggad så nu är jag ensam hemma igen som alla andra helger haha..
Nu ska jag göra lite te och bädda ner mig framför nån film, det enda som saknas är.. ja någon som värmer mig.

Här skulle det sitta minst en bild men både jag och Mal glömde kamera
 så vi får vänta tills vi fått de andras..
(skärpning!).


Puss
Val

Good music

Tänkte bjussa på den här låten som Vera hade lagt upp i sin blogg. Måste erkänna att jag nästan gillar den bättre i den här versionen. Och det är grymt kul att höra sånna låtar akustiska. Den är bra, bra, bra!



Och btw så saknar jag dig, bästa vän. Du måste komma hit snart, jag klarar mig inte utan dig alltför länge. Kommer du ihåg "jag bor i ett radhus i förorten" ? Och våra simturer i vattenpölarna för att slippa vara i parken? Det var tider det.



Mal

ut och njut

Sooool! Ja jag gör också som alla andra och njuter av solen idag. Strax blir det fika för vi fick precis besök. Sol, sol, sol, sol, sol!! Jag känner mig kär!
ps. jag är väldigt handy för nu har jag fixat upp datan på byrån, hur bra som helst haha 5 av 5!
Val

Sol sol sol

Har precis slängt i mig en underbart god smoothie och nu tänker jag som alla andra inte sitta inne! Så vi hörs senare, ut och njut av vårsolen.

Mal

Bio

Hej hej hallå.
Jag kom precis hem, känns som att jag sprungit runt hela dagen och bara varit hemma jätte kort.
Efter stallet mötte jag som sagt upp mamma och vi var och tränade. Sen var det hem och in i duschen innan jag skulle möta Madde. Vi gick till Donken och åt middag innan vi mötte upp hennes kompis David och två av hans kompisar som jag inte kommer ihåg vad dom hette. Vi var och såg Fast and Furious, sjukt bra var den. När vi precis hade kommit in i biosalongen så var det två platser bredvid mig som var tomma. Jag och Madde satt och skämtade om att det skulle komma två heta killar och sätta sig där. Två killar kom det, men snygga... Det var dom inte! Och så satt han som satt bredvid mig och lutade sig över på min stol hela tiden. Haha, och så sa dom massa konstiga saker hela tiden. Jajaja, kan iaf verkligen rekommendera filmen för er som sett dom tidigare. Och slutet var ju bara hur klockrent som helst!

Nej, nu tror jag att jag ska gå och hämta lite choklad som pappa hade med sig hem idag <3<3 är han inte bäst?! Sen blir det väl en film i sängen för jag ska sovaaa ut imorn.

From Mal with love


3 härliga timmar i solen

Hey babes. Idag har vi verkligen varit duktiga jag och mami, vi gick från Sickla udde till Luma och så tog vi båten över till andra sidan och sen gick vi till skanstull och tillbaka. Vi var ute och promenerade i nästan 3 timmar och det var hur härligt som helst. Speciellt på båten med solen som värmde. Sen blev det middag från greken och mys i soffan med te. Nu har jag precis gjort en smoothie och så ska jag kolla på de gamla avsnitten av Big Brother 2003(?). Jag hade en dröm om Danne som var med och nu har jag fått en liten hang up haha, måste kolla.


kiwi och banan med apelsinjuice

Hoppas ni har en fin fredag!
puss
Val

Sunny friday

Hej hopp!

Jag kom precis hem efter en galet god lunch på NK med mamma. Blev en focaccia med kyckling, färskost och soltorkadetomater. Och världens sallad. Och en Cola, såklart!
Nu ska jag alldeles strax åka till stallet och ta en promenad i det vackra vädret. Måste säga det igen: älskar det! Sen blir det hem igen och vända och möta upp mamma utanför Worldclass och gå på ett powerpilates pass. Efter det blir det hem för middag och antagligen bio ikväll med Madde och några till. En riktigt härlig dag om jag får säga det själv.

Fick förresten ett sms från pappa förut: "Mission completed, lala inköpt". Vilken tur att man kan få fram sina önskemål genom bloggen. Så det blir att äta massa god schweizisk choklad i helgen. Med smoothies, för jag och mamma var äntligen och köpte en mixer. Kompis det går bra nu...

Love,
Mal


did we break up or what?

Jag kom hem runt 02.15 inatt och av llite olika anledningar somnade jag inte förrän 03.30 men duktig som jag var steg jag upp imorse och gick till skolan för att ha en lektion och lära mig mer om bokföring. Ibland imponerar jag på mig själv. Nu är det dags för lunch sen ska vi nog ta en promenad i det fina vädret. Det märks att sol och värme gör folk glada, härligt!
Val

Lyckad kväll

Nu har jag nyss kommit hem och tryckt i mig en pannkaka. Kvällen var lyckad men tyvärr glömde jag ta med mig kameran.. Ska försöka få lite bilder av Veronica och Sabina så lägger jag upp de här sen :-)
Dags för sängen, fast jag fastnade precis på msn...
Val

Sexy sexy sexy

Fick ett litet ryck nyss och började fixa med ansiktsmask, olika krämer etc. Lite såhär på nattkvisten. Nu känner jag att jag verkligen måste sova, har mycket att göra imorgon!

Mal


Halvnakna killar i stallet

Eftermiddagen och kvällen idag har spenderats i stallet. Hade sällskap av Madde i telefon medans jag gick en halvtimmes promenad med LeMarc. Älskar vädret ute!
När vi kom tillbaka så hade jag och Lotta sjukjour i stallet, haha. Vi hjälptes åt att ta hand om alla sjuka och skadade hästar, gav medicin, tvättade sår och gav sprutor. Helt sjukt hur många skadade hästar vi har i stallet nu.
Sen drällde jag runt där ända fram till efter kl 21. Jag hade kvällsfodringen ensam idag så det var en del att fixa med. När jag kom hem sen hade världens bästa bror köpt sushi till mig som väntade i kylen.

Sen en sak. Vi har en kalender i stallet, ungefär som en med massa snygga fotbollskillar i, bara det att det är ridkillar. Och jag kan ju säga att dom är allt annat än snygga, dom som är med. Sitter och posar med piskor etc. Vi har haft riktigt roligt åt den, men roligast är nog Dan. Dan the man. Jag vet inte hur många kommentarer han har skrivit på tavlan om den. Och lika roligt är det varje gång.

Mal


Tjejer! En ny månad och 2 fräscha grabbar! - eeehhh...???

Payback's a bitch!

Hahahaha, herregud... Vilken mupp som gör värsta hemsidan om bruden som dumpa honom. I don't want to be in her shoes! Fy fan. Och så kan jag inte låta bli, såklart.

http://www.sexy-lena.com/?uid=258379

Mal

Hefner and I



Snart klar, men usch jag kan inte andas när jag sitter ner.. korsetten trycker ihop hela rubbet haha.. Aja, ska man vara Hefner's girlie så får man väl räkna med det.. och nej jag ska nog inte gå och showa mina bleka ben (som iofs ser rätt bruna ut på bilden).. Tror det blir tunna svarta strumpbyxor och Angies gorgeous skyhöga svarta skor, jag kommer ha sååå ont imorn!
Val

första skivan

Oj vilken nödvändig dag det var i skolan idag... not! Och påsklunchen var inte ens god men jag åkte dit ändå och hade det kul med Malin och Frida och Eva. För alla andra bangade, typ. Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret och göra mig fräsch till ikväll för då är nämligen årets första skiva för min del. Det är Sabinas skiva och temat är kända par. Hon har fint bestämt att hennes kille ska vara Hugh Hefner och vi ska vara hans flickvänner, haha Sabina...
Dags att fräscha till sig.
Val


Till pappa

Pappa! Köp med choklad hem :-D Littaaa lala iaf <3<3

Mal

Döda mig

Blääää, jag avlider!! Jag och Frida sitter och ruttnar i datasalen! Varför? Jo, imorse var vi här i tid. Det var bara det att vi inte hade någon lektion. Och det var bara vi och Beata här. Då blev Irre arg på oss för att vi är här (?) what liksom?!? Sen så har vi ingen religion, tydligen, som är nästa lektion. Det betyder att vi inte har någon lektion förräns kl 12 och det är svenska som inte alls känns nödvändigt. Men ändå sitter vi kvar och jag har precis lurat hit Val så hon kommer väl snart och joinar vår lilla outsider klubb. Och sen är det påsklunch, yummie!

Mal


I wanna f*ck you!

Hej!
Dansen idag gick kanon, konstigt nog kändes inte all träningsvärk av när jag väl rörde på mig. Tror dock att jag har överansträngt/sträckt/jag-vet-inte-vad min vänster arm för den gör jätte ont. Jaja, ännu ett tecken på att jag tränat för lite kanske.. Men nu så!

Annars så var det något jag tänkte skriva men det har helt flugit ur mitt huvud, hmm. Så ni får ta och klara er utan det. Ett tag iaf.

Just det, en annan sak. Fan vad vi skrattade på dansen idag, när Kevin satte på låten här under. Och varje gång dom sjöng fuck you så sprang han och skruvade ner volymen och sa "ajabaja". Hahah, fast just det. Jag ska ju faktiskt välja gymnasium snart... Så jag är kanske inte så stor trots allt ;-)



God natt, suckers!

Mal

kvällspromenad

Ja det märks att det är vår nu. Jag kom precis hem från en långpromenad med Mikaela. Vi gick en timma längs vattnet nästan ända bort till Gullmarsplan. Riktigt härligt var det med frisk luft och vi hade inte setts på jättelänge så det var extra kul. Nu är det officiellt vår. Mot sommaren blir det många promenader som den här, mycket bättre än att sitta framför TVn och halvsova.



Sofia kyrka och lite annat på södersidan

Nu blir det en stor kopp te för att värma mig lite, för lite kallt var det faktiskt.
Val

Inte bra, inte bra

Jag har så ont i min kropp så ni förstår inte. Att jag tränade igår med gjorde det ju verkligen inte bättre!! Jag kunde knappt sätta mig upp ur sängen imorse när mamma kom in med vatten till mig, haha. Och jag som ska dansa ikväl, aj aj aj. Fy vilken smärta, men jag känner att jag är på gång nu. Ja med träningen alltså. Tur att det är så nära och med massa roliga pass. Up next blir afrikansk dans eller booty + core imorgon eller på fredag. Jag har ju faktiskt en häst att ta hand om också :-)

Och så till dagens i-landsproblem. Jag blev sjuuukt sugen på B&J's nyss så jag tänkte gå och ta lite. Trodde vi hade det hemma, för vi hade massa nyss och mamma åt ju igår. Men den var dead and gone, såklart. Men då hade jag redan blivit sugen på nåt sött så jag kollade runt lite i skåpen. Hittade fruktcoctail som jag inte alls ville ha egentligen men bestämde mig för den ändå, för jag hittade inget annat. Tar ut den och ser att den gick ut för över ett år sen, fresh. Så jag kollar i kylen igen och hittar gröt så jag tänkte att jag får ta lite sånt med massa socker så kanske det hjälper. Men den gick ut för en vecka sen. Och jag orkar verkligen inte gå ut och köpa nåt. Så det fick bli ett glas påskmust. Jag som verkligen ville ha glass...

Mal

vår!

Jag har precis landat innanför dörren. Vi hade bara en lektion idag i skolan och jag hann lära mig en del faktiskt så då kändes det inte så onödigt haha. Efter skolan mötte jag upp mami på slussen och sen gick vi till Medborgarplatsen och åt lunch på Burger King och sen promenerade vi vidare och kollade på Tomas Sabo grejer. Vid ett hade jag tid hos tandläkaren och efter det tog vi en tur i Skrapan där vi bland annat köpte lite fler skivor till singstar och sen gick vi till Åhlens. Himla mycket promenerande blev det men det var så härligt i det fina vårvädret. solbrillorna var på men inte vårskorna, det var lite för kallt imorse och de är inte de bästa promenadskorna så jag skyller på det.
Nej nu vill jag lura någon, det är ju faktiskt första april.. Ska bara försöka komma på nåt kul, så se upp!
Val

Hej hej hej



Var ju bara tvungen att dela med mig...

Mal

RSS 2.0