Russia, here i come!

Gissa vems brorsa som är så grym att han kom med i landslaget? MIN, såklart. Så nu blir det Ryssland i början av 2009, haha. Undra vad dom äter där? Typ rödbetssoppa sa pappa.. Bantingskur eller vad? Men det blir nog nice ändå!

Idag började vi kl 12 med fika. Det var nice med julmust, lussebullar, pepparkakor och choklad. Sen var det skolavslutning i aulan och det började med några som dansade. Dom var inte så jättebra (förlåt) förutom killarna som var grymma. Sen var det en kille som körde själv och han var så jävla bra! Han körde popping och var tom bättre än Kevin, vår danslärare, vilket är typ omöjligt!
Sen var det en massa människor som sjöng solo, typ 78 miljoner stycken så det blev lite segt efter ett tag. Men Steffi var bäst som vanligt.
Efter skolavslutningen mötte jag mamma utanför hennes jobb och vi gick och åt lunch. Italienskt, delicious. Och nu sitter jag här, var precis och hämtade ett paket på posten. Kanske något att ha på sig ikväll, who knows... För nu är det officiellt jullov!

Puss
Mal

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0