Ready!

Babes! Jag är redan klar för läängesen, lyckades sy in mitt linne jag köpte igår så nu har jag det och en kjol. Känner mig som en kontorskvinna så det får väl vara min utklädnad om någon frågar hihi ;-)
Jag väntar på Angie nu, hon skulle komma till 21.00 så hon har 2 min på sig haha eller blir det thaitid tro?

Jag kollar iaf lite på idol undertiden som jag väntar och en tjej, Alice tror jag hon heter, hon var så himla duktig! Fick tårar i ögonen när hon sjöng.. Lägger upp det klippet så fort jag hittar det på youtube. Oj va duktig hon var! Och Kevin är så himla duktig, är nog lite småförälskad i honom, men hey, vilken tjej är inte det?

Have fun tonight!
Val

Friday night

Nu har jag ätit middag och jag ska strax börja fixa mig, har en känsla av att det kommer ta miljoner år för mig att hitta några kläder.. but what to do? Tror jag börjar med sminket, det är roligast och sen kanske jag får en uppenbarelse så jag vet vad jag ska ta på mig för det brukar alltid sluta med att halva garderoben ligger slängd över golvet och stolen.. Någon som känner igen sig?

Nu ska jag tagga till!


 
Kanye West & Estelle - American boy



Jag älskar den här låten men den kan verkligen få mig att börja gråta. Så mycket minnen från i somras, speciellt när vår american boy JJ var tvungen att lämna Rimini för att åka tillbaka till Chicago och den här tillägnades honom.

Angelie svarar inte på mina 1000 sms, snart efterlyser jag henne! Sen när jag hittat henne ska vi kanske ses här hos mig(?) och sen ska vi möta Frida på Stureplan för att dra till Sense.
Kanske slänger in ett till inlägg innan jag taggar.. Annas får ni ha en fin fredagkväll!
Love
Val

See ya at Cinderella

Yo wazzup? Haha, nu sitter jag och väntar på Camilla. Allt är klat utom packningen. Borde kanske börja snart med tanke på att båten går kl 18. Fast det är ju inte så mycket man behöver ha med sig som tur är. Och så får vi hoppas att vi har vakterna på vår sida även ikväll eftersom vi inte har någon vårdnadshavare med oss eller vad det är man ska ha. Så får vi även hoppas alla "kändisar" som är med på Färjan jobbar, haha, då ska jag lätt ragga på bartendern! Eller inte, han verkar lite skum. Fast jag har ifs bara sett programmet en gång så jag kanske inte ska säga nåt. Men ni får förvänta er att se två heta blondiner tralla runt i nästa säsong, hoho.

Jag kanske borde gå och slänga ner det sista i min väska så allt är klart. Ni anar inte hur glad jag är över att det typ är vindstilla ute. Men oroa er inte, som jag sa till Valentina: det är ju tjejen som överlever Titanic så vi har oddsen på vår sida! Ha en underbar fredagskväll så hörs vi imorgon när jag är hemma igen.

Puss & kram
Mal


Nails and make up

Jag har precis fixat mina naglar. Nagelbandsfixare, nagelstärkare, underlack, nagellack, ett till lager nagellack och snabbtorkande lack. Jag hoppade ändå över färgfixeringen. Det märks inte va? Haha, jag har hållt på med mina naglar sen jag var liten men de går av rätt lätt eftersom jag inte dricker mjölk så egentligen är det nog onödigt men det är kul! Och för en månad sen på Camillas och Julias födelsedagsfest när vi hade druckit massa bål, ja då lärde jag mig att inte måla utanför, mycket bra. Så nu slipper jag efterarbete och sitter här med mina perfekta lila naglar haha :-)
Tror att det är mycket smart att sitta och knappa på tangenterna också när naglarna inte ens hunnit torka...

När vi ändå håller på med modeblogg fasoner tänkte jag visa en bild från Jennifer Lopez video All I have där hon har grymt snyggt smink. I will keep that in mind när jag trixar inför ikväll. Älskar verkligen sånt där!


LL Cool J & Jennifer Lopez - All I have

Nu ska jag låta naglarna torka ordentlig så de håller sig perfekta till ikväll hihi
Puss
Val


The perfect shoes

Igår blev jag lite kär. I ett par skor, pumps. De var helt perfekta, svarta, glansiga, hög klack och lite platå i fram så man kan dansa runt hela natten och slipper få outhärdligt ont i fötterna. Pefekt! Bara en sak som var fel, minsta storleken som fanns var 37 och jag har 36.. Jag bestämde mig för att prova 37 men de var hur stora som helst, vet inte ens om 36 skulle vara tillräckligt små. Iaf så bad jag tjejen i butiken kolla om de fanns i någon annan av deras butiker i min storlek men det gjorde de inte, helt slut överallt... Det suger att ha små fötter ibland.

Val


Morning

Good morning sunshine! Nej, jag skojade bara.. Det är inte ens i närheten av att vara sunshine ute. Fast jag är glad så länge det inte blåser eftersom vi ska åka Cinderella ikväll. Pratade precis med min kusin och allt kommer gå enligt planerna, woho!

Jag vaknade kl 7 av att grannen under håller på att slipa sitt golv. Vem börjar med det kl 7 på morgonen?! Det låter ju som f*n också. Fast jag har legat kvar i sängen och halvsovit sen dess. Vaknat till och från liksom. Funderar på att gå upp och fixa någon frukost fast det är så varmt och mysigt under täcket. Nu skulle jag behöva den där home deliveryn igen.. Tror ni dom kan komma ända till sängen? När jag blir rik så ska jag anställa en kock som är här 24/7 och fixar nåt när man blir hungrig. Det vore nåt!

Nej nu ska jag gosa in mig i täcket lite till och se klart Bring It On 3 som jag började kolla igårkväll!

Puss
Mal


Sweet dreams

Jag är fortfarande vaken.. Trött som f*n och vill bara sova. Varför är jag uppe? Jo, för Ale, min bästa killkompis, håller mig kvar på msn för.... att jag är så otroligt rolig att prata med och för att han precis upptäckt att han älskar bloggen haha.. Så nu sitter han och kommenterar, det gillar vi! Haha han är rolig, men vi ska ut imorn så nu måste jag verkligen sova! Sorry.

Buenas noches

Val

Don't lie

Mina ögon går i kors. Jag ska alldeles strax gå och lägga mig i min stoooora, sköna säng!  Ville bara säga god natt med en låt som jag verkligen har fastnat för. Tycker den är hur bra som helst, går på repeat här hemma.

Mal


Mario Vazquez - Don't lie

Jag ogillar hösten

Vet ni hur kallt och äckligt det är ute? Fråga mig som gick hemifrån vid 17.. När det är såhär så är hösten värre än vintern. Jag kom hem för 5 min sen och nu sitter jag med lager av kläder och en stor kopp te och försöker få tillbaka min vanliga kroppstemperatur.

Jag har iaf varit i stallet och hopptränat för Marcus, det är alltid lika roligt. Eller innan vi åkte dit var jag och mamma i Farsta och köpte med oss wok från Thai Wok eller vad det heter. Det blev en lång och kall kväll och när vi var hemma vid 23 så gick jag ut med Dennis direkt. Usch, varför klagade man på värmen i Italien och låg i skuggan hela dagarna? Take me back!

Nu ska jag nog gå tillbaka till mitt te för det är lite svårt att skriva med stelfrusna fingrar. Någon som vill komma och värma mig? Sov gott nu allihopa och njut av att ni är inomhus, det tänker jag göra!

Mal


Det var bara 25 gader en dag så vi frös... haha bortskämda?

Chokladpraliner och te

Nu är jag hemma igen. Ok, kom väl hem för ca 80 min sedan så jag har hunnit äta en mycket försenad middag från Taco bar (Mmmm..!) gjort iordning te och nu sitter jag och äter chokladpraliner (Mmmmmm......!!!)
Jag var inte så shoppingsugen när vi åkte men när vi kom dit och jag såg hur stort och fint det var, ja då satte mina tankar igång. Har ni varit i Nacka Forum? Mycket fräscht och kul. Slutade iaf med att jag köpte hårspray, en festtopp och ett par byxor. Sen hann vi inget mer för vi är lite sega av oss och två timmar räckte inte till allt haha..

Val


Strax iväg

Vet ni en sak? Jag skulle suttit i bilen och lyssnat på bra musik, ätit och halvsovit nu. Vi skulle vara påväg till Skåne för att hälsa på några vänner men vi fick aldrig tag i dem och sen tänkte vi att vi skulle åka till huset istället, där vi alltid tillbringar någon vecka på sommaren. I somras var ju jag i Italien en månad och hann aldrig åka till huset så då tänkte vi att vi skulle dit nu i några dagar. 
Det skulle bli snöstorm idag i större delen av vårt Sverige så vi struntade i att åka. Lite synd för det hade varit mysigt men jag har ju Angie kvar här så vi hittar nog på nåt. Tror det blir utgång imorn iaf :-)

Nu ska jag strax iväg till Forum för att kolla in lite nya butiker och sådär, kanske kommer hem med något kul, vem vet.. 

Later!
Val
 

Bilder från igår




Victor my love<3


Mina cocosnötter


Vicky och Mr. J


Sötaste


Mal and Val i rulltrappan


Mal, Vicky, Angie, jag och Mr. J på Laroy


Efter mycket dansande fick jag pain in my feet


Runka?



Mal

Home delivery?

Jag är jätte hungrig och sugen på sushi. Men jag har verkligen ingen lust att gå ut eftersom jag vet hur kallt det är. Och vi har ingen mat hemma.. Eller vi har nudlar som är från nåt skumt märke så dom smakar ingenting. Någon som vet om det finns någon home delivery? För jag orkar inte laga nåt heller. Jag antar att jag inte har nåt annat val än att röra mig från soffan och antingen fixa nåt i köket eller gå ut och köpa nåt i kylan. Vilket I-landsproblem, haha.

En hungrig Mal


Ja tack!

Yesterday night

God morgon! Nu har vi vaknat och nudlarna står på spisen haha.
Kvällen igår var riktigt kul. Det började med att Angelie kom hit och sen åkte vi hem till Mr. J för att föra. När vi kom dit var han, Malin och Victoria där, och hans söta katter som jag blev helt kär i. Efter ett tag kom Isabelle och joinade. Runt tio i tio skulle vi dra vidare och vi fick riktigt bråttom, jag, Angie och Mal sprang ner till tuben och de andra var fortfarande uppe i lägenheten. När tuben kom var de fortfarande inte där så jag sprang in genom dörrarna och kastade mig på golvet och skrek: aaaaaaaj! Min foooooot! Aaaaaaaaj! Tänkte vinna lite tid, jag lyckades övertyga alla att det var på riktig för helt plötsligt stod det tre personer runt om för att hjäpa mig upp och alla skrev: hjälp henne! Hjälp henne då!
Sjukt kul var det när jag satt där med benen utanför vagnen så att de andra skulle hinna men trots mitt duktiga skådespeleri så gjorde de inte det.. Slackers.

Vi tre drog iaf in till stan och mötte de andra i kön. Vi hade det trevligt där inne, dansade och drack drinkar. Jag och Angie träffade folk från vår förra skola, mycket trevligt och så träffade vi folk från Norra, mindre trevligt. Vicky nöp den ena killen i rumpan och vi hade väldigt roligt åt hans reaktion. Tills det att han gick fram och slog Mr. J i magen. Han sa att han inte kunde slå tjejen så han var tvungen att slå honom istället. Sjukt! Mr. J var något coolare och kastade sin drink på killen. Good job!Vi hade iaf vakterna på vår sida så de blev utkastade. HAHA!

Runt två drog som sagt jag och Angie till bussen för att åka till mig. Där träffade vi Zacke och Miriam som nog tyckte vi var rätt sjuka när vi satt och pratade på högsta volym och skrattade åt allt och ingenting. När vi kom hem drack vi te och sen slocknade vi direkt!


Nu sitter vi och äter lunch så jag lägger in bilder lite senare.
Puss
Val

Home

Nu är jag och Ange hemma hos mig. Det blev en galen kväll men vi har haft riktigt kul. Berättar mer imorn och lägger upp lite bilder. God natt! Hoppas ni haft en bra kväll.

Ps. When Angie grows up she wanna have boobies.. HAHA
Val

Ready!

Yoo! Nu är Ange här och vi håller på och sminkar oss för fullt! Risk att bli emos.. höhö.. Nej men det är nice, vi har lite bråttom bara men hon går ju på thaitid och jag på Italien tid så vi är alltid sena.. not good, but what to do? Idag var det inga probs med kläder, tog första klänningen jag kände för så nu är den på och sminket klart. Bara håret kvar sen är jag totally ready!

Nu ska jag vara lite social, dricka te och äta lite godis för att sen dra hem till mr. J. iaf är det tänkt så. Tar med mig kameran (lägger ner den på en gång så jag inte glömmer) och sen läggs det upp lite bilder här.
Puss
Val


Festa inte ihjäl er nu

Nu är jag klar med allt, ska bara packa ner ett par platta skor i väskan i fall att... Tänkte bara önska er en trevlig onsdagskväll innan jag åker till mr J's crib! Så ha en trevlig lillördag allihopa! Festa inte ihjäl er!

Puss Mal 


21 orsaker till att dejta en hästnörd



1) Vi har fyra hastigheter och kan många olika positioner
2) Vi har på oss tighta byxor
3) Vi gillar att bli smutsiga
4) Vi vet hur man rider rejält
5) Vi gör alltid vårt bästa i ridningen
6) Vi älskar att ha kontrollen
7) Vi kan rida i timmar
8) Vi vet hur vi ska behandla stora saker
9) Vi kommer av och på lätt
10) Vi är alltid redo
11) Vi gillar det hårt
12) Vi har ben och ryggmuskler som hjälper oss att klara alla olika positioner
13) Vi gillar att använda piskor
14) Särade ben är våran naturliga position
15) Vi bryr oss inte om vi blir kastade vilt omkring
16) Rutinerade ryttare kan göra det 3 dagar i sträck
17) Vi kan rida stående eller sittande
18) Vi använder ett läderplagg varje ridpass
19) Vi tycker att de snabba & uthålliga är de roligaste att rida
20) Vi är vana vid att ha hårda saker mellan benen
21) Om vi ramlar av hoppar vi upp igen och kör på, hårdare än någonsin.

Mal

Mal is back on track

Nu är jag back on track för gissa vem som klarade teoriprovet imorse? Jag jag jag! No more körkortsteroi, det är nästan så det känns lite tomt.. haha. Nu får vi bara hoppas att jag klarar uppkörningen inom 2 månader så jag slipper skriva om skiten. Men det ska jag väl klara?

Igår pluggade jag verkligen hela dagen förutom när jag var på bio. Den pausen behövdes kan jag säga! Vi skulle se Vicky Cristina Barcelona men när vi kom dit så var det slutsålt. Det som fanns kvar var typ Rallybrudar och High School Musical 3. Mamma och Lotta ville se Rallybrudar men jag och Sofia vägrade. Hon hade inte sett HSM och jag såg hellre den igen än Rallybrudar. Så jag och Sofia gick själva och Lotta och mamma hamnade tillslut på Max Payne (?). Sen när vi kom hem igen var det bara att sätta sig och plugga ännu mer. Men nu är jag klar, freedom!

Ikväll blir det som sagt utgång och innan dess ska jag nog bara njuta av en pluggfri dag. Skulle behöva röra på min feta rumpa och gå och köpa strumpbyxor. Vi får se hur det slutar. Och idag lovar jag att det blir mer än bara ett inlägg från min sida!

Mal


Rom 2008

God morgon (?)

Hey babes, sovit gott?
Jag har precis ätit.. frukost(?) lunch(?).. jaa.. konstiga matvanor får man på lov.. Nu ska jag göra mig iordning och sen får vi se hur dagen blir. Ikväll ska vi iaf ut! Tagg taggad! Lutar väl åt Laroy, har faktiskt aldrig varit där så vi får väl se hur det är. Mr. J ska ju med oss ut for the first time! Det kan ju bara betyda en bra kväll oavsett var vi hamnar ;-) haha tur att vi har honom.

Jag kanske borde börja packa också? Vi har tänkt åka till Skåne imorn och eftersom vi ska ut har jag en känsla att jag inte är pigg på att packa imorn (och nej, jag menar inte att jag kommer ha fjortisbakfylla, jag menar att jag kommer vara trött eftersom det antagligen blir rätt sent). Vi får se hur de går med packningen, vi ska ju inte vara borta så länge så det är nog ingen större fara..

Plågar ni också er själva med låtar som man har massa minnen till? Just nu plågar jag mig med Agnes - Right here, right now. Det är inte låten det är fel på eller nåt sånt  men oj så mycket jag lyssnade på den ett tag, känns läskigt att man kan uppleva alla minnen igen genom en låt. hmm.. Not good. Time to let go

Val


Princess

Jag har haft det riktigt mysigt idag och det känns verkligen att det är lov. Hur skönt som helst! Sova länge på morgonen, fika länge och träffa folk man inte träffar tillräckligt ofta.

Nu har jag precis lagat princessklänningen så nu är den som ny och sötnosen kan ha den på sin maskerad. Önskar nästan att jag hade en själv för då kunde jag vara en söt prinsessa på p-kvällen. Klänningen är så söt!



Liten är jag väl men inte så liten. .


Man kan ju iaf låtsas hihi.. :-)

Val

Ett lov fyllt med plugg

Nu har jag pluggat i två timmar och tänker därför ta en paus och se nya One Tree Hill avsnittet. Trots att det är inne på 6e säsongen är det fortfarande riktigt bra. Serier brukar ju bli konstiga och dåliga efter ett tag när de har visats för länge, t.ex. OC. Som tur är är One Tree Hill fortfarande lika bra som det alltid har varit! När jag sett klart det ska jag plugga ännu mer. Usch vilken tönt jag låter som.. Men det är faktiskt till körkortet vilket gör det lite mer ok. Sen ikväll ska jag på bio, tror vi skulle se Vicky Cristina Barcelona. Jag har hört att den är lite konstig fast det kan man ju förstå med tanke på att det är en Woody Allen film. Men det blir nog bra, det är alltid mysigt att gå på bio.

Nej, jag tror att jag ska göra ett sista prov innan jag sätter igång One Tree Hill. Wish me luck! Vi hörs lite senare och så hoppas vi att jag har något vettigt att skriva då. Som omväxling ;-)

Over and out
Mal

En kastrull i väskan

Hej!
Jag håller på att göra mig iordning för jag ska strax kila iväg till grannen på lite fika. Imorn flyttar de ännu närmare så allt är nedpackat så jag har precis packat ner en kastrull i min handväska utifall att de har packat ner alla sina. Haha, känns lite skumt att gå med en kastrull i väskan men bäst att vara på den säkra sidan.
Runt 14 får vi gäster, himla mycket sånt på senaste tiden haha men det är så trevligt så. Då får jag äntligen träffa ders lilla pojke igen som är typ ett år, han är så söt hihi.



Nu ska jag och min kastrull kila iväg.
Puss, ha en trevlig dag!
Val

Sovsällskap



Jag sover nästan aldrig ensam och de få gånger jag gör det så känns det.. ja ensamt. Jag har alltid den här korven i min säng eller på golvet bredvid. Om jag någon gång går och lägger mig utan honom och stänger dörrarna till mitt rum så vaknar jag garanterat någon gång under natten av att han står utanför och morrar på sitt speciella sätt när han vill komma in. Det är bara att gå upp och öppna dörren och där står han kl 4 hur glad som helst och viftar på svansen. Fast sen måste man skynda sig och komma först tillbaka till sängen för annars är risken stor att man får väldigt lite plats eller inget täcke. Han har en förmåga att ta upp mer än halva sängen. Jag börjar bli trött så nu ska vi gå och sova. God natt!

Mal

Måndag kväll

Hallå allihopa.
Jag har haft fullt upp sen jag kom hem från shoppingen. Jag lyckades få med mig två klänningar, gissa vilken färg? Svart såklart. När jag kom hem satte jag mig och pluggade direkt. Sen åkte jag till stallet och red en stund och när jag kom hem igen satte jag mig i soffan med middag och kollade på Färjan på kanal 5. I säsong två kommer ni att få se två heta blondiner vimsa runt eftersom det är på Cinderella båten de spelar in, haha. Och på fredag åker vi, fan vad galet!

Nu ringde min coola bror, han är på 7 eleven och köper brownie till mig. Ibland är han faktiskt rätt bra att ha ;-) Så jag ska väl sätta mig med min brownie och julmust och plugga ännu mera. Det tar aldrig slut känns det som.. Jag hoppas att jag klarar det nu, pallar inte plugga mer! Tänkte läsa de sista 100 sidorna och sen ta ännu en välförtjänt paus och sätta på en film. Det blir mys.

P.s. Limpiano, jag har mailat Northlanders nu så förhoppningsvis går allt enligt planerna :-D

Mal


Sötnos

Måndag är ingen hit

Qué pasa? Vilken trist måndagkväll, jag är så partytaggad men känns inte som en hit att gå ut på en måndag precis.. Nej, vi tar det på onsdag istället och då ska vi verkligen ut och partaaa! Känns som något alltid kommit i vägen de senaste gångerna så nu är det dags tycker jag! Och det är ju looov så det måste firas, hur skönt som helst och som vi har längtat!

Nu funderar jag på att ta mig ett varmt bad eller kanske titta på en film? Gosa ner mig i soffan med min enorma tekopp låter inte helt fel, tror nog jag kan hitta både det ena och andra onyttiga att tugga på också. Så får det bli!
Puss
Val

När det inte finns nåt att shoppa..

Nu är jag hemma efter en dag  på stan med mina girlies. Vi letade efter lite festligare kläder och maskeradgrejer men vi hittade inte så mycket.. Vi började på söder och hamnade tillslut i Skhlm men det fanns ju inget där heller så vi bestämde oss för att tjocka på donken haha och sen åkte vi hem. Det är alltid sådär när man bestämmer att man ska shoppa, då hittar man ingenting men om man får för sig att man ska spara sina pengar, ja då hittar man alltid massa fina saker. Varför...? Har ni också såna probs?




Nu ska jag gå och leta fram lite sytråd till en princessklänning (nej, det är inte min haha) för jag har lovat att laga den. Jag tycker sånt är kul, jag har t.o.m lagat en fin Armani kostym åt en kund haha, det trodde ni inte va?

Later!
Val

God morgon

Nu sitter jag här nyduschad och med frukosten framför mig. Jag ska snart börja röra mig mot Slussen där jag ska möta Val och Angie för shopping. Jag har verkligen ingenting att ha på mig när vi ska gå ut förutom nåt helsvart och hur kul är det? Hoppas jag hittar något. Sen ska vi kolla på lite saker till p-kvällen också :-) Ni får ha en bra dag!

God morgon
Mal

<3

Jag sitter och kollar runt på massa bilder från alla flickors (och mr J.) födelsedagsfiranden och annat skoj. Helt sjukt va kul vi haft det! Nu får jag liite ångest för efter studenten kommer det här inte vara lika lätt och självklart men vi kommer nog se till att hitta på massa bus ändå ;-)
Ni är underbara!

Puss!
Val

Finns ingen bild där alla är med men här är iaf några av alla underbaringar som förgyller mitt liv <3

Paus i pluggandet

Nu har jag pluggat till körkortet i några timmar. Det senaste provet jag gjorde fick jag gokänt på så det tar sig. Nu har jag tagit en välförtjänt paus och ska nog sätta på en film. Eller om ett tag, ska se den i sängen och jag kan ju inte gå och lägga mig än.. Hallå, det är ju lov? Usch, jag tror faktiskt att jag ska läsa några sidor till först. Så god natt allihopa så hörs vi imorgon.

Love
Mal

Frankie Godoy

Jag ligger bara i soffan och kollar på TV idag. Jag har inte ens orkat klä på mig eller nåt så jag går omkring i min rosa mysdress, mysigt värre! Nu ska jag kolla på "Make me a supermodel" och sen är det OTH och Gossip Girl också så jag fortsätter min dag i soffan haha

Love
Val

Frankie Godoy från Make me a supermodel



Han är bland det sötaste jag sett.. Lätt min favorit! Surprise, surprise? ;-)

Till Val

Det har blivit vår grej att skriva minst en dikt varje vecka

om äcklig mat, Pär, religion och Mecka

Men hur ska det gå nu när jag inte träffar Val varje dag?

det är som att bryta mot vår lag

Jag kan stå ut med skolans äckliga kebab gryta

och alla små ettor som sin näsa måste snyta
Bara för att få vara med henne
som inte är någon vanlig svenne

Och redan på torsdag åker du ifrån mig

inte länge, men jag kommer sakna dig

Det var inte lätt att skriva en dikt utan Val

det behövs två och inte en ensam Mal


Superboy

På ett 7 eleven vid min gamla skola jobbar (jobbade?) det en kille som heter Petter. Eftersom vi hängde där varje dag lärde vi känna honom rätt bra. Sedan släppte han plötsligt en låt och gick under artistnamnet Superboy och blev en riktig sommarplåga. Varje gång jag och Val går till gymmet går vi förbi just det 7 eleven och varje gång berättar jag den här historien. Sist gick vi även in och skulle köpa cola. Tror ni inte att han står där då? Och Val har hela tiden vart lite skeptisk till det här och trott att jag typ hittat på eller överdrivit. Men nu jävlar, jag har hittar honom på youtube. Så here you go!

Tror du mig nu? Haha och känner du igen honom?
Mal


Superboy - Whats that girl doing with that boy

Cinderella

Alla ska åka någonstans nu på höstlovet. Kvar är jag och Camilla och igår bestämde vi att vi skulle göra någonting askul som alla andra skulle bli avundsjuka på. Typ hitta någon rolig halloween fekke eller nåt och sen hitta massa snygga killar där. Så att alla andra liksom skulle ångra att dom åkt ifrån oss. Nu har vi fixat det och allt är bokat och klart. På fredag ska jag och Camull åka Cinderella båten helt själva! Fyfan vad galet det kommer bli! Nu ska ni som åker bort allt få ångra att ni inte stannade hemma ;-)

Mal


What love is

Finally. Hittade precis låten från dansen som jag letat efter i några dagar.. Egentligen heter den What love is så det var därför det var så svårt att hitta den, men här är den. Älskar den.

Val


Mary J Blige - What love is

Ont det gör ont

Jag har så ont i mina tänder att jag dööör! Det har gjort så att jag även har fått världens huvuudvärk. Blää jag vill bara gå och gräva ner mig i min säng vilket jag tänker göra nu. Usch det brukar ju aldrig göra ont, varför gör det det nu? Tur att jag inte drog ut ikväll... God natt everybody!

Mal

I'm sorry

Inget funkar för mig just nu..
Jag har (sen i onsdags kväll) tänkt lägga in en låt här från youtube som vi brukar lyssna på på dansen när vi stretchar nacken. Jag älskar den låten och tänkte att ni skulle få lyssna på den men nej, den finns inte..
Sen kom jag på att jag skulle lägga in en låt som jag älskade när jag var liten och den hittade jag men koden man använder för att lägga in den här på bloggen fungerar inte..
Tredje grejen var att jag nu suttit och gjort en bildserie som jag skulle lägga upp men då var det fel filtyp så det gick inte heller..


Varför? Jag som skulle vara en duktig bloggare.. sorry..
Val

När vi ändå är inne på ämnet "dåliga raggningsförsök"..

Det började med att han bet mig i axeln, sen sa han "I'll eat you up because you're so sexy"
Efter det berättade han att han var gift.
Det var ett av de stördaste raggningsförsöken jag varit med om.

Inte för att jag är pryd eller sådär men seriöst, sånt där är inte charmigt, det är bara sliskigt.. Gör det med stil killar.

What a night!

Gårdagen började som vanligt med läskparty hemma hos Camilla. Det var jag, Linn, Anna och Milo. Vi satt och sjöng till musiken och hade det skitkul. Sen var det dags att börja röra sig mot 90's i oldtown. Under tunnelbaneresan hände det som vanligt något konstigt, den här gången en kille som raggade satan och hans lesbiska gäng. För att göra en lång historia kort så kom vi fram till 90's runt halv tolv tiden. De spelade så jävla rolig musik: Spice Girls, Backstreet Boys, Hanson, Carola m.m. Det gick även runt två transor som hade hinkar med marshmellows som de la i folks munnar. Och såklart så träffade jag som vanligt någon jag känner. Den här gången var det Emil som jag jobbade med förut. Kul kul :-) Vi stannade där tills de tände och stängde. Då drog jag och Limpiano till donken vid Slussen och svullade. När vi sen skulle hem bestämde vi oss för att gå eftersom det skulle gå snabbare. Vi tog varandra i handen och knatade förbi alla killgäng som verkade läskiga. Väl hemma slocknade vi i min säng ganska snabbt.

Hela morgonen har någon typ borrat eller nåt så vi fick väl inte världens bästa sömn.. Vi käkade frukost och gjorde oss iordning och drog in till t-centralen där vi träffade Camilla, Anna och Julia för lunch på John Chris. Det var mysigt och det är där jag spenderat min dag. Dagens roligaste var när korvkiosken rullade iväg, eller hur Anna? Haha.

Nu ska jag gå och hyra film och köpa godis med pappa. Vi ska chilla hemma han och jag. Det ska faktiskt bli riktigt skönt så vi hörs antagligen lite senare.

Mal


HAHA, sexigaste bilden någonsin på mig och Linn!


Galeeet snygga!


90's. Isabelle joinade oss där <3


En liten film inne på 90's

Pizza och cola, that's how we like it

Idag fick jag sådär extrem sug efter pizza (trots att jag typ aldrig äter det i Sverige då jag är mycket bortskämd från Italien) så jag bestämde mig för att gå ner och köpa det och ge närmaste pizzerian här en chans. Efter mycket slit av lattedrickande och TV tittande bestämde jag mig för att orka mig ner, så det gjorde jag. Malins alla historier om pizzabagare fick mig att känna lite motvilja så jag ringde henne undertiden så fick hon följa med i luren. Det slutade med att hon också gick och köpte pizza så vi satt på varsin pizzaria och stöttade varandra hahaha..
Jag var extremt duktig på vägen hem och hade två pizzor, två sallader och en sås och min plånbok på ena armen och telen i den andra. Då tränade jag ju högerarmen och när jag sen fick gå ner igen för att köpa ny cola bar jag den i den andra så då tränade jag min vänstra arm. Jag tränade lixom innan så jag kände att det var min plikt att trycka i mig pizzan och cola!

Nu sitter jag iaf här och har lyckats få i mig halva, låter jättemesigt, jag vet, men det gick verkligen inte att få i mer. Jag som brukar äta så mycket.. Klenis

Proppmätt
Val


What to do?

Jag är så taggad på att dra ut ikväll och är bjuden på en grej i Tyresö där jättemånga från min och Angies förra skola kommer vara. Skulle vara kul att träffa alla igen, speciellt eftersom jag flyttat nu och aldrig ser någon av dem längre. Tror ni inte Angie ska på nåt event och dansa då..? Just idag, och det suger ju..
What to do, what to do?

Alla åker ju bort över lovet också fast jag har ingen koll på datum så jag vet inte vem som åker när men det hade ju varit kul att ses innan alla åker iaf så vi kanske kan styra upp nåt
Vad har ni för planer för kvällen?
Hugs
Val

Raggningsförsök

Gårdagens raggningsreplik nr1: Jag har suttit och kollat på dig ända sen du kom på tunnelbanan!
Gårdagens raggningsreplik nr2: Du blev mycket sötare när jag såg att du hade tandställning.
Gårdagens raggningsreplik nr3: Är ni från östeuropa? Nähe, då är ni från Småland för ni är iaf inte från Stockholm.
Linns raggningsreplik: Bor du här eller?

Nu ska jag och Linn strax göra oss iordning och åka in till stan och möta några andra coola tjejer för en fika. Lägger in bilder från igår lite senare. Have a nice day!

Puss
Mal

Kaosigt värre

God morgon!
Gårdagskvällen blev inte riktigt som vi tänkt oss haha.. Angelie kom hem till mig på kvällen och sen drog vi, skulle till Camilla och föra och sen till 90s var planerna. Riktigt så blev det inte.. När vi kommit till typ Rådmansgatan upptäckte Angelie att hon glömt sitt leg så vi tänkte åka till Tyresö och hämta det men så kom vi på att det skulle ta närmare 2 timmar den tiden på dygnet.. not good. Vi ringde tjejerna och sa att vi inte kunde komma för det blev för jobbigt att sitta och åka omrking för att hämta ett leg och ingen kunde komma in till stan och möta oss för att ge det till henne heller..

När vi precis åkt förbi Gamla stan fick vi en lysande idé, vi skulle gå dit och möta några andra kompisar, iaf för att säga hej. För att göra en lång historia kort så kom vi tillslut (efter att angelie fick alla på tunnelbanan att tappa hörseln, poliskaos och lite annat) till Gamla stan. Först gick vi omrking i typ en halvtimma, förföljda av en snygging, som vi vet vem det är men inte kan komma på namnet på, och hans kompisar och ett annat killgäng. Kullersten och klackar är inte bästa kombinationen och eftersom vi inte hittade dit vi skulle fick vi fråga oss fram men det tog ett bra tag tills vi träffade på några som kunde svenska haha

Tillslut kom vi fram och då träffade vi Stephi, Elin och Carro och deras kompisar, vi stod där och pratade ett tag och sen träfade vi några andra. Vi träffade iaf inte de vi skulle för han svarade inte i telen och efter ytterligare galenskap tyckte vi det var dags att åka hem. Kaosig kväll och min mobil bestämde sig för att kaosa den också så den var helt störd (skärm freeze) i 1h typ, inte så kul när man sitter själv på gullmars..

Val



Jag och Angie en helt vanlig festkväll

04.20

Nu ligger jag och mina babes i min säng och ska snart sova. Fan vad kul vi haft ikväll! Första förade jag, Linn, Camilla & Anna hos Camilla och sen drog vi till 90's. Isabelle joinade senare. Nyss träffade jag och Linn Moses från Afrika som pratade 6 språk. Nej sova var det!! Godnatt!
Mal (& Linn och Dennis)

Time for utgång!

Nu väntar jag på Angelie, undertiden har jag sminkat mig och försöker lista ut vad jag ska ha på mig. Jag tror jag ska vara sådär jätterolig och ha på mig svart (as usual), fast det blir nog något marinblått också, det är ju min favvofärg! Håret är kaoooos så bli inte rädda om ni ser mig haha.. Och sminket blir typ bara påmålat på det från dagen för jag pallar inte göra om det, frääääscht!
Nej vet ni, nu ska jag dricka up mitt vin och ta mig i kragen(?) och leta rätt på alla grejer som ska med till Camilla på förkröket. Nice, nice, tror iofs jag tar min stora väska för det blir så jobbigt att byta..
Och vilka skor ska jag ha? Och vilken jacka?
Ja, ni ser, allt är som vanligt..
Over and out with love!
Val

Lite bilder


Vårt UF företag


Val, skit söt as usual!


Så kommer jag och ser helt undernärd ut, haha


Sen var vi duktiga och var på gymmet!


Så mycket vigare har vi inte blivit trots duktig stretching...


Undra om vi fått några muskler?


Hmm...

Nu ska jag dricka upp min cola och sen hoppa in i duschen och göra mig iordning för ikväll. Tror jag ska bryta mönstret och inte ha svart ikväll!

Mal

Mojito? Si, grazie!

Nej nu börjar det här bli lite tråkigt och jag börjar bli hungrig.. Jag vill hem och äta mamis goda lasagne. Sen vill jag ut trots att jag ska upp tidigt imorn, men hallå, det är höstlov nu!!


 Rimini -08, Darix gjorde bäst mojitos ever!

Val

Barn

Barn är för gulliga ibland! Det kom två små tjejer och knackade på dörren här på jobbet och frågade om de kunde få ballonger. Jag hade tyvärr inga ballonger, önskar verkligen att jag haft det för jag vet hur mycket de älskar heliumballonger. Det gör väl alla? Det gjorde iaf inget att det inte fanns några för de var lika glada ändå och när den ena flickans pappa ropade på henne så var jag tvungen att fråga vad hon hette. Hon hette Valentina och när jag berättade att jag också gör det började hon skratta sådär gulligt som bara barn kan göra. Så himla sött :-)

Tänkte skriva lite om dagen också men Malin har massa heta bilder så ni får nog se dem senare..

Pussar
Val


Onsdagens poetiska, något försenad..

Nu är det dags för ännu en dikt
vi känner nästan att det är vår plikt
Vi sitter på en till lektion
och har tappat all vår motivation
Snart ska chicken kebab fylla våra magar
äcklig mat som alla andra dagar
Det slutar med att vi inte äter
och vi har blivit smalare när vi vårt midjemått mäter
Varför låter ni oss svälta?
det är en fråga vi brukar älta..
Tänk om vi istället fick kort till restaurang
då kunde vi äta på Koh pha ngan
Vad som helst är bättre än det här
som att äta mat som gör att man blir kär
Kanske ett kilo jordgubbar
för att tända på alla heta snubbar
Istället är vi fast med skabbig kebabgryta
om det vill vi allt annat än skryta!
Nu vet Val inte hur hon ska sluta
så Mal får fylla i vår sista ruta!

Fredag

Gor morgon! Jag ska strax springa iväg till skolan. Vi ska fotograferas till vårt UF företag och sen är det religionsprov del 2. har inte pluggat nåt mer men hoppas det går bra! Efter skolan ska jag och Mal till gymmet och sen ska jag iväg och jobba några timmar.. Efter det är det middag hemma med besök och sen ikväll blir det utgång.
Mycket idag men det blir kul!
Och just det, det är den 24e idag va? De betyder att jag fyller år om ett halvår, haha 18,5 idag då ;-) wohoo!

Måste springa till tvärbanan nu!
Ha en bra fredag!
Val


Karin och jag på mitt 18-års firande

Sex and the City

Nu sitter vi och kollar på Sex and the City filmen. Det är min favoritserie och filmen är lika bra, älskar den!


Vi hörs imorn!
Hugs
Val

Zac Efron


Varför varför fick man bara se honom bakifrån utan tröja i filmen?!

Can I have this dance


Åh, vad filmen var bra! Min (och jag tror det var Vals också) favoritscen. Så gulligt!

Mal

Bio

Vår dag i bilder:


Malin var hungrig så vi drog till Kungshallen


kvittot var väldigt roligt när det vek sig..(haha jag vet vi är extremt barnsliga ibland)


it was coldie!


Mal på bion


och jag med våra popcorn...


som Mal först välte ut..


..och sen råkade jag också välta den..



@ Mal´s place

Hello, nu är jag hemma hos Mal. Hon babblar på som vanligt, hör inte allt hon säger men jag nickar och låtsas var jätte inne i allt hon säger, as usual haha ;-)

Skolan idag var faktiskt rätt kul, jag hade räknat med en jobbig dag men det slapp jag, tnx! Och ett stort plus till de i klassen som höll sina tal idag, alla var faktiskt riktigt duktiga och en berörde mig rätt mycket vilket jag var duktig och sa till personen också, man måste ju framföra det positiva också. Men seriöst, det var verkligen riktigt bra och intressant att lyssna på.
Naturkunskapen var iofs inte lika lärorik haha, det började med att jag, Angelie, Linn och Nina  blev ensamma kvar i klassrummet.. Angelie hade en genomgång av biologi (ja mycket snuskigt) med teckningar på tavlan..och efter ett tag orkade vi inte jobba så Nina satte på musiken.. Not good. Det slutade med att Angelie dansade omrking och vi andra garvade, sjöng och allmänt flummade. När vi var mitt inne i en låt kom Irre in och vi började asgarva. Alla utom Angelie som märkte det först efter typ 10 sekunder och därför glatt fortsatte och sen fick skynda att tvätta rent tavlan innan Irre fick syn på konstverken.. HAHA!


Nu ska jag sluta här och vara lite social

Movie time soon! 

Love

Val


Hit me with your best shot

Torsdag idag. Vilket betyder att det är höstlov om en dag. Mer än halva terminen har gått, äntligen! Vi fick våra mitterminsbetyg för någon dag sen och eftersom vi bara har nya kurser kan man inte få ett högre betyg än G. Vad gör det då för skillnad med ett sånt betyg? Man känner sig ju dålig för att man har G i allt. Även om det inte riktigt är så. Jag borde typ bli rektor eller nåt, haha!

Nu är det ungefär 3 timmar kvar tills jag och Val ska på bio, woho. Sen ska jag hem och läsa igenom mina religionspapper igen eftersom vi har den sista delen imorgon. Och jag borde plugga lite till körkortsteorin också. Just det, jag ska ta min 3e och sista Gardasil spruta också. Jag har tydligen fullt upp hela dagen. Men det har aldrig hindrat mig från att blogga!!

Mal

Kudoxa


Kudoxa 07
Jag vill tillbaka dit och då, för en stund iallafall.

Mal

My passion


Jag har mina moments.. Syns det att jag gillar mat?
(Vissa bilder är 1 år gamla)

Godnatt
Mal

Shopping


Hihi lite shopping blev det iaf, bl.a ett par nya Uggs för mina andra var så stora och det funkar ju inte med mina mini fötter, haha tur att jag inte är kille! Grymt mysiga är dem iaf!

Val

Mr J - vår pimp

Precis som alla andra coola stora bloggar vill vi ha en anonym person, en mr X eller en kompis. Fast vår är lite snyggare och lite bättre. Han är ju vår pimp, mr J. Han är alltid med oss och är som vilken som helst i vårt tjejgäng. Vi är 15 tjejer och mr J såklart! Utan honom är vi ingenting.

Mal




Gli azzurri

Hemma nu, ska strax möta upp mami för att gå runt lite i Sickla köpkvarter, ska se om jag hittar nåt fint. Känns som jag inte shoppat på väldigt länge fast det är ju inte sant, köpte faktiskt två kjolar i fredags efter gymmet.. Äh, garderoben behöver alltid påfyllning, får se om jag hittar nåt. Later blir det dace! Love.



Här är kärlekarna i mitt liv <3
Val

Mitt liv är väldigt bra ändå!

Wie, imorgon ska jag och Val gå på bio. Vågar jag säga vad vi ska se? Äh, go for it. Vi ska se High School Musical 3. Och nej det är inte töntigt, man måste ju liksom släppa ut barnet inom sig ibland! Och på fredag ska vi till 90's. Fett najs. Sen verkar det som att det blir en liten trip till Barcelona i april. Nästan hela tjejgänget och mr J. Han är vår pimp. Jag ska skriva ett inlägg om honom senare idag :-) Vem behöver inte en sån?

Nu tror jag att jag ska sova lite innan dansen ikväll. Var lagom kul att ha tandläkartid kl 8 när man egentligen började kl 10.. Men det var värt det! Just det, sova! Vi hörs senare!

Mal


Full like a kastrull


Här har ni nåt att roa er med tills vidare!
XoXo Mal&Val

Jag letar efter den rätta..

..spegeln! Det är svårare än man tror för jag vill ha en helkroppsspegel som ska vara fin och passa in i mitt nya rum här. Än så länge har jag inte hittat den men jag har en på g så vi kan ju hoppas. Tills dess får ni ha lite överseende med mina klädsvårigheter för jag ser ju inte underkroppen haha.
Nu ska jag äta frukost och sen ska jag till vätgas skolan, hoppas man slipper kaoset idag..
puss
Val

Torra Norras schack


Hur vi spenderar våra raster....

Haha, jag antar att det bara är Torra Norra som har byggt ett stort schackspel mitt i trappuppgången? Man kan ju även joina bridge and chess club, vilket jag och Angie funderar på att göra. Not. Och sen står det på tv:n "if you don't have anyone to play with, call Lornby 070 *** ** **". Han är alltså ledaren eller vad man säger för bridge and chess club. Men för ett litet tag sedan hände något riktigt hemskt! De båda svarta tornen försvann och rekorn tog bort alla andra pjäser tills dom kom tillbaka. Vi kunde inte spela på en hel vecka :'( Hoho, ironi! Men nu är dom back on track igen för dig som undrade. Vi är riktigt flitiga schackspelare på våra raster, eh... Nja. Inte riktigt kanske. God natt!

Mal

Pizzabagare

Jag hatar pizzabagare och jag hatar att behöva gå och köpa pizza själv. De skiner liksom upp när man kommer in och slutar inte glo på en förräns man har gått därifrån. Så var det ju även idag när jag skulle köpa lunch. Jag beställde min pizza och satte mig med ryggen mot dem och ringde pappa för att slippa sitta helt själv. När min pizza sedan var klar och jag skulle betala med kort så tog det lite tid.
Pizzabagaren: Den är lite långsam..
Mal: Jo, jag märker det!
Pizzabagaren: Men det gör inget när man har något vackert att titta på! Ibland är det usch och fy och då vill man bara att det ska gå snabbt. Men nu får det gärna gå långsammare..
Mal: Hehe ok...
Pizzabagare: Här, kompispris! Hejdå vackra flicka!
Jag får alltså pizan betydligt billigare och så fick jag 2 klubbor. Jag hatar när folk gör så, varför ska jag få det billigare för? En annan gång frågade en annan pizzabagare om han skulle hjälpa mig att bära hem pizzan. JAG KAN BÄRA DEN SJÄLV!! Som sagt, jag hatar att köpa och beställa pizza. Från och med nu ska jag alltid ha någon med mig. Då skrattar man oftast bara åt det efteråt.

Mal


Fast ibland är det verkligen värt det!

Beslutsångest

Nu har jag lite beslutsångest om en helt oviktig sak, ska jag se Desperate Housewives eller Primo Paolo? Jag älskar Paolo Roberto, han är grym, han är ju också italiensk, just like me.. Risken är iofs att jag får extrem Italien abstinens och blir jätte sugen på maten, italiensk mat är bäst!
Jag tror jag kollar DH och så får jag kolla på Paolo i reklampauserna haha
puss
Val


Middag

Var inte hungrig så det här blir min middag
Val



Fruktsallad


Rosa och fint

Svenska tjej - it's the grej


Haha, är det bara jag som tycker att dom här klippen är sjukt roliga?

Mal

Kaos

Haha ja dagen har ju varit ganska händelserik som Malin berättade, vi går ju i samma klass så jag var med om allt det där också. Fast det var liiite värre för mig för jag hade high heels som alltid och tvingades ta av mig mina pumps och gå i bara strumpbyxor nerför hela den där läskiga brandtrappan! Tänkte bara att ni skulle veta hur synd det var om mig och det blev inte bättre av att jag hade kjol, så gissa hur kul det var när alla som gick där nere kollade upp haha, gå där och visa rumpan lixom!

Tänkte att jag skulle lägga upp en bild från kaoset men jag hittar inte sladden till mobilen, allt blev kaosigt under flytten så jag vet inte var något är.. Kan ju försöka leta reda på den sen om ni vill se. Lite komiskt var det, fast jag blev nog lite chockad av tanken på vad som skulle kunna hänt.

Nej nu ska jag försöka hitta på nåt att äta till lunch, har tyvärr ingen fantasi bara..
Magen skriker!
Måste. Ha. Mat. NU!

Over and out
Val

Vätgasläcka och explosionsrisk

Det har varit en minst sagt händelserik dag idag! Det började med religionsprov som var ett riktigt bra prov (=det gick bra). Sen hade vi filosofi som gick snabbt. Antagligen eftersom vi satt och pratade om vad vi skulle vara på p-kvällen. Efter det så var det menigen att vi skulle ha naturkunskap. Men så blev det inte riktigt. Det var bara vi och Irre där så Angie frågade henne vad man kunde klä ut sig till på bokstaven p.
Irre: Piga! Och pankakemakare.
Haha fett skön. Sen gick såklart brandlarmet igång och eftersom vi var högst upp blev vi tvingade att klättra ut genom fönstret och gå ner för sånna där äckliga brandtrappor. Done and done och precis som resten av skolan får vi stå och frysa och hungra ihjäl ute eftersom vi inte haft lunch än. Men det kändes inte som en brandövning för det tog sån tid. Sen kommer det en polishelikopter fylgandes över skolan och alla börjar skämta om att det brinner. Efter ett tag öppnar lärarna idrottssalen som är i en annan byggnad och man får gå in där. Kändes som värsta filmen/flyktinglägret när alla satt där och trängdes. Det visade sig vara en vätgasläcka i skolan och det var explosionsrisk. Det blev lite segt inne i gympasalen så vi gick ut istället. När vi kommer ut står det 3 brandbilar, en räddningsbil eller vad det nu heter och 2 polisbilar. Kändes ju lagom kul att stå där när det var explosionsrisk så vi fick åka hem. Det gjorde vi och nu sitter jag här med en pizza. Och skolfotona har kommit, måste kolla dom!

Over and out
Mal

stress

God morgon, jag sitter och äter frukost nu, är lite stressad för vi har prov nu på morgonen och då lyckas alltid tuben och allt vara försenat men vi hoppas at det inte händer idag! :-)
Ha en bra dag allihopa!
puss
Val

Buona notte

Haha man kan ju tro att jag och Malin är riktiga pluggisar, coolt! Vi håller fast vid det, MVG rakt igenom ;-) .....I wish!
Jag gav upp pluggandet för ett tag sedan så nu sitter jag istället och fyller på min iPod så jag kan få lyssna på något nytt, härligt! Har nyligen köpt ny data och all musik ville inte följa med över så nu sitter jag och letar efter mina italienska favorit låtar som jag alltid lyssnade på som liten. Tyvärr är det lite svårt att hitta alla och jag kan inte riktigt bränna in alla från CD skivor heller för av någon konstig anledning var vi stora fans av kasettband när jag var mini hahaha. Åh, härliga 90-tal!
Jag har egentligen inget vettigt att skriva nu, jag är riktigt trött så jag säger god natt istället hihi..
Så, God natt på er! <3
Val

Gissa vad jag gör?

Plugga, plugga, laga middag, plugga och äta samtidigt, plugga, skicka in mitt pm som jag gjorde klart, plugga, duscha, plugga lite mera, plugga, plugga, plugga och sen sova. Så har min eftermiddag sett ut och så kommer resten av kvällen och natten se ut. Hoppas att du har haft både en bättre dag och kväll. Tur att vi ligger så bra till i P100 så man kanske kan gå hem för att plugga lite mera. Varför ska allt komma samtidigt?

Mal

Monday

Jag antar att det inte bara är mitt internet som inte har funkat idag? Fast det var rätt skönt för då hade man inget annat val än att plugga. Så jag har fått en hel del gjort och slipper nog sitta uppe sådär sent som man alltid gör en kväll innan ett prov.

Det var en rubrik i en tidning som ligger här hemma som löd "18-åring från Södermalm raggade upp minderårig". Va? tänkte jag, får man inte ragga på folk som är under 18 om man själv är det? Det har jag aldrig hört så jag började läsa artikeln. Där stod det sedan "Mannen hade sex med 12-årig flicka, både hemma hos honom och på toaletten på en biograf. De träffades via nätet och blev ett par som hade sex flera gånger." Så att ragga är samma sak som att ha sex? Eller raggar man på någon så leder det alltid till sex? Jag undrar om personen som har skrivit artikeln aldrig har varit utanför för sin egen dörr förutom när han/hon har gått till jobbet.. Och om de var ett par så måste hon ha varit med på det, varför är det bara killen som det blir problem för? För att han är vuxen nog och borde veta bättre? För om man läste artikeln så var det ju uppenbart att han inte hade tvingat henne till något. Jag tycker att det är lika mycket hennes fel isf och att hon har gjort något lika olagligt som han har gjort.

Så be careful vem du raggar på!
Mal


Plugg



Såhär ser min dag ut
Val

Måndag

Vet ni en sak? En kompis till mig åkte till London igår för att vara där i tre veckor och jobba. Det är en kurs de läser i skolan och jag kan inte förklara hur mycket jag skulle vilja läsa den kursen. Fatta vad kul det skulle vara, sjukt nice i London och såklart skulle det vara ett stort plus att ha med när man söker jobb sen, man skulle nog lära sig rätt mycket.
Jag vill också! men nej, istället är jag fast på torra norra men massa sista minuten grejer att göra, not fair.
Åh, jag gissar att hon just nu sitter på jobbet med starbucks kaffe i handen. Jag vill, jag vill, jag vill! Aja, hon lovade iaf att köpa med sin en starbucks termos till mig, mycket snällt. Men vi får se, kanske åker vi då i början av november som jag skrev om förut men det är inte helt säkert ännu så det är bara att fortsätta hoppas.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och försöka bli frisk till imorn till provet och allt. Just nu mår jag verkligen inte bra. Någon som har tips på hur man blir av med illamående?

Val


40 to go

Det här håller inte. Jag kom igång med pluggandet för ca 1,5h sen. Har bara hunnit läsa 10 sidor och skrivit noga anteckningar till dem. And 40 to go. I det här tempot blir jag aldrig klar, jag som brukar vara rätt snabb, kanske för jag är för trött? Nej nu går jag och sover. Får ta tag i det här imorn, wish me luck.
God natt sötisar, sov gott.
Val

Trosor?


Ursäkta, men kan man ens kalla det där för trosor..?

Mal

Chiara Baschetti

I somras var jag, Malin och Angelie i Rimini i Italien en månad. Det var underbart och jag längtar tillbaka så himla mycket!
Vi träffade underbara människor, både nya och några vi kände sedan tidigare år.

Här är en tjej som vi blev vänner med genom några killar vi känner, Chiara Baschetti

Malin, Chiara, jag och Angelie


Chiara är top model runt om i världen, någon som känner igen henne?








Chiara Baschetti.
Ni kan se mer av henner här

Sega söndag

Det funkar inte att lägga upp bilder så ni får klara er utan..

Jag  är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Men jag vill inte sova heller. Jag borde plugga med guess what? Jag är för trött. Har massa saker jag borde göra: påbörja mitt arbete om fetter i naturkunskapen, plugga till religionsproven i veckan, läsa igenom min reklambildsanalys, skriva mitt svenskatal + pm, göra mitt italienska kompendium etc etc. Och jag vill ha pizza men äter jag det nu så kommer jag inte vara hungrig till middagen. Fan vilka problem jag har alltså, haha.

Jag tror att jag ska sätta på en film. Det är det sista jag borde göra men det enda jag känner för att göra. Förutom att shoppa men jag orkar inte gå ut. Varför är söndagar så sega? Är det ångesten inför den kommande veckan? Jag menar, söndagar under sommaren tycker ju alla om. Åh vad jag önskar att jag är klar med den här skiten. Men snart så. Då ska jag göra söndagar till bra dagar.

Mal

Porrstjärna kanske?

Någon mer än jag som sovit bort halva dagen? Illa.. Nu är ju helgen snart slut och jag har massor att göra, men hey man lever bara en gång, kan inte styra sitt liv efter en massa måsten hela tiden.  Tror iofs att jag, föken jag-pluggar-inte-på-helger ska försöka plugga lite idag.. haha komiskt.....eller?

Typ det enda jag kan tänka på är vad jag ska klä ut mig till på Camilla och Jannikes maskerad. Jag kom bara på en massa sjuka saker igår typ som penis, porrstjärna, Pamela Anderson and so on.. Och tror ni inte att jag fick ett sms av Malin idag då där hon har funderat på samma saker.. haha sjukt! Jag tror iaf att jag ska välja något lite mer orginellt fast jag vet inte vad. Någon som har något bra och kul förslag? Think outside the box..

Om man kanske skulle ta och ta tag i pluggandet nu, snart börjar ju OTH och Gossip Girl. Kanske ska se reprisen av Make me a supermodel också för jag missar alltid det på onsdagar pga dansen och jag älskar ju såna program. Några fler bra program som kan användas som ursäkter för att slippa plugga?

Försök ta vara på den sista lediga dagen innan en stressig vecka
Val


Jag mår bra men inte mina fötter...

Det blir aldrig som man tänkt sig antar jag? Slutade med utgång för min del iaf. Har inte varit taggad på det på hela veckan men när jag skulle åka hem igår fick jag ett sms av Malin som undrade om jag inte ville komma till Huset där dom var. Och det är ju ändå på vägen hem tänkte jag så varför inte? Jag var pigg. Sen till nästa problem, hur hittar man dit? Malin visste inte hur man gick, Linn & Nina som varit där kom inte ihåg, Valentina fick fram adressen men kunde inte förklara vägen och Chrille som också varit där hade sin mobil avstängd. Jag irrade runt hur länge som helst på tomma bakgator, blev jagad av 20 italienare och träffade en full man som sa att jag skulle hälsa till mamma. Sen kom jag på det! Sandra. Hon bor ju där så hon måste hitta? Jag ringde och som tur var svarade hon. Efter ett litet tag hittade jag äntligen dit och väl där var det rätt chill. Var väl inte det roligaste stället jag varit på och hälften såg inte ens ut att vara 16 år. Men sen blev Malin utslängd (haha) pga en rätt komisk sak. Lite pinsamt också. Sen åkte vi till donken i Slussen och när vi väntade på tuben hördes världens duns. Då är det en kille som har ramlat ihop och han var helt likblek och ingen fick kontakt med honom. En kille ringde efter ambulans men då kom det 2 poliser. De vände på killen och då bara satte han sig upp. Haha helt stört, vi trodde ju att han var död. Dom bar iaf iväg honom och sen kom tuben.

Så det blev en rolig kväll. Bion innan var helt sjuk. Började med att en kille typ flög över från ett hus till ett annat. Och sen var det en tjockis som gick runt och sa "pussy pussy pussy" hela tiden. Jag har väl sett bättre filmer men man skrattade iaf. Var mer än komedi än en action som Linn sa. Nu ska jag åka iväg och övningsköra lite med pappa så watch out om du är ute på vägarna ;-)

Mal


Dags att gå och sova?

Sådär ja! Då var man hemma igen. Har haft en trevlig kväll fylld med god mat, (inte lika gott) vin, skratt, onyttigheter och uppvisning av senaste shoppingen (har märkt att jag köpt fler kjolar på två veckor än i hela mitt liv.. typ.) Och inte att glömma så drack vi misslyckad latte. Jag tror att vår kaffemaskin som vi gjorde latte i i torsdags är lite smårasistisk. Jag har nämligen aldrig lyckats med den när jag försökt själv men när mami gör det eller jag frågar henne om hjälp ja då går det minsann! Tydligen var det för lite vatten i och det sa den till henne men inte till mig.. måste vara italienarblodet ..Och eftersom jag är halvitaliensk så vet jag ju hur man gör kaffe för det är ju typ kaffets hemland så det är ju maskinen det är fel på(!) Så det betyder ju att det måste vara kaffemaskinen som är rasistisk. Och tydligen bara mot italienare för mami är ju t.o.m halvnorsk och grejer men det är tydligen ok? Där har ni mina tankar en fredagskväll. Härligt! Varför gick vi inte ut?

Oj, nejmen kolla, nu ringer Mal. Va? Ut? Nu? Jaha och vad var det för fel när jag ville ut? Jävla svikare, du ska allt få gottgöra mig mohahahaha! ;-)

Nighty!
Val

Ready set go

Jag ska alldeles strax börja röra mig in mot t-centralen för att möta Nina och Linn utanför bion. Vi ska se Wanted, hoppas den är bra. Satt och lekte lite med webcamen (haha) här på datorn, när jag ändå är inne på det här med fjortis.. Tänkte ta en bild och lägga upp, men nu är det så att jag är inte så teknisk av mig. Så jag fattade inte hur man tog kort. Tyvärr så får ni inte se hur otrooooligt snygg jag är just nu! Be sad! Ska iaf ta med mig kameran får se om det blir några roliga bilder.

Ha en underbar kväll allihopa, vi hörs kanske senare men antagligen imorgon.

Love Mal


Tatuering!

Nu har jag fastnat framför TVn ännu en gång, det är nämligen High School Musical på kanal 5 och jag vet hur mycket Malin älskar dem så jag måste kolla för att uppdatera minnet lite.. hihi den tredje har ju premiär nu i veckan så gissa vem som kommer släpa med mig på bio på fredag? hahaha

Det gick iaf snabbt att jobba idag och som tur var fick jag besök en timma innan jag skulle sluta. Sabina hade jobbat igår och kom dit för att hämta sina anteckningar hon glömt (läs: för att hon saknade mig så mycket! mohaha). Jag blev så glad att träffa henne och snäll som jag är babblade jag på som vanligt och höll kvar henne haha men det var så längesen vi sågs och förut bodde vi ju ihop höll jag på att skriva men nästan, iaf bara 20 m ifrån. Och vet ni vad hon hade gjort? En tatuering! Den var skitcool och gissa vart den sitter? På rumpan! Så coolt, höll nästan på att smygfota för att visa er men det var ju lite svårt haha.. Jag blev iaf ännu mer sugen på att göra en själv ! Time will tell..

Vi får se hur det blir med utgång ikväll, ska iaf till ett mysigt grekiskt ställe här i sjöstaden och äta en trevlig middag med några andra. Kanske tar med kameran, både jag och Malin har ju en dålig vana att fota mat haha
Löv
Val


Hoppning


Blev lite dålig kvalité i youtube men visst är vi duktiga? Sista hindret är på 1.40

Mal

CocaCola och Oreos

Nu är jag hemma igen. Först var vi i stallet och hoppade lite ute på banan. Jag bad mamma filma, håller på att lägga upp filmen på youtube så ni ska få se sen. Sen åkte vi och handlade och sen skulle jag övningsköra lite. Så vi snurrade runt i Skogås, Trångsund och Farsta. Nu sitter jag hemma och chillar lite med Cola och Oreos. Big love! Sen ska jag väl duscha och börja göra mig iordning för kvällen för sen har jag lovat att hjälp mamma med maten. Ikväll ska jag bara gå på bio medans Val ska gå ut. Men det ska bli nice med en chill kväll, är inte så taggad på utgång. Nu verkar min film vara klar snart, så håll ut.

Take care
Mal


Avundsjuk?

Porsche vs. Range Rover

Haha igår när vi åkte hem från Sickla så såg jag en sjukt snygg bil. En porsche såklart. Den var grym och när mannen i bilen gasade på såg det ännu grymmare ut. Love. Då tänkte jag att man kanske skulle fånga en kille med en porsche men samtidigt som jag tänkte tanken kom jag på lite andra saker.
1. Porsche används ofta som penisförlängare, då vill jag inte ha honom..
2. Priset är så högt att de flesta inte har råd. Hittar man en som har råd är det antagligen en gubbe eller en spoiled brat och jag vill inte ha någon av dem.
3. Han kan ha hyrt den för kvällen, då vill jag heller inte ha honom..

Slutsaten blir då att jag inte vill ha en kille med en porsche, däremot skulle jag inte banga en Range Rover, men den vill jag ju ha för mig själv.

Confusing
Val


Porsche


Range Rover


 


Morning

Har precis fixat i ordning lite frukost och ska strax åka iväg till stallet. Tänkte ta med kameran också om jag inte glömmer den i sista stund så kan jag kanske visa lite bilder sen :-)

Jag har väl egentligen inget vettigt att säga så jag får bjuda på en bild istället.

God morgon
Mal

Är det bara jag som vill ha sommar igen?

@ work

God moooorgon! Jag tror ju iofs inte att så många av er är vakna än men någon mer än jag måste ju vara det(!) Jag är iaf på jobbet nu, sjukt jobbigt att gå upp imorse men nu är jag piggare och sitter och knarkar halstabletter. Det är jättefint väder ute men det var svinkallt! Tur att jag har mina uggs haha
Nej hörrni, nu måste jag göra iordning lite saker för vi öppnar strax.
Vi kan ju hoppas att klockan tickar på snabbt idag!
Later!
Val

Massage

Nu har jag kollat lite på Idol, inget jag följer precis men det är unerhållande och han killen från Malta(?) är så himla duktig och söt. Hejar inte på nån men det vore kul om han vann. Det är ju iofs oftast den som kommer tvåa som det går bäst för, typ Darin som jag var total förälskad i när jag var yngre hihi :-)

Nej nu ska jag inte tjata om Idol för jag har inte ens följt det. Istället kan jag berätta att jag och Malin suttit och kollat upp spa-paket och sådant. Vore så skönt att göra nåt sånt, skulle va grymt!

Vi hörs imorn och är det lika lugnt som det brukar på jobbet så kan ni nog räkna med mycket uppdatering från min sida
God natt puss
Val

Visst ser det mysigt ut?

Fjortisperiod

Jag har suttit och kollat runt massa på datan och hittat lite roliga bilder. Det mesta hade jag tyvärr tagit bort men hittade lite kul. Vem har inte haft en fjortisperiod i sitt liv?



Här är en bild från väldigt länge sedan. I 8an kanske det kan vara. Jag hade färgat mitt hår fint, ni vet sådär som alla hade? Brunt underhår och blont överhår? Haha, jag tyckte iaf att det var jätte snyggt då men nu.. Jag kan ju säga att jag inte skulle göra om det. Och säger inte den fina toffsen rätt mycket?



Sen hittade jag massa gamla konversationer från msn som jag har sparat. Själva konversationen här är väl inte överdrivet kul men kolla mitt namn? Vadå überfjortis? Haha och det roliga är att jag kommer precis ihåg när det är ifrån. Det var efter att min då bästa kompis Frida hade haft sin 13års fest. Och då hade inte jag fyllt år än så jag var alltså 12 år.. Det är ju för fan 6 år sen! Hade man ens msn då? Hittade den under "bilder från gamla datorn" och den här datorn har vi haft i evigheter! Hahahaha, jag dööööör!

XoXo Mal

Fredagsmys

Haha såhär ser min fredagskväll ut, vad gör ni?
Have fun!
Val


Tillslut blev jag sugen på allt möjligt så vi bestämde oss för att skippa middagen och gå direkt på det här :-)

Fredagsunderhållning


Eftersom våra rumpor blev så omtalade så tänkte vi bjuda på en till bild!
Here you go

Fredag

Hey! Hur har ni det? Det är så härligt att det är helg! Veckan har verkligen gått sjukt fort och det är nice för nu är det bara en vecka kvar till höstlovet! Skööönt! Har iofs typ inga riktiga planer för lovet mer än att jag och malin har några alternativ och jag har lovat henne sedan i somras att vi ska på bio och se en film som hon älskar haha.. Det ska iaf bli skönt att bara få vara ledig. Någon som har några roliga planer?

I söndags bestämde jag ju att jag skulle vara nyttig den här veckan och bara äta godis fre-lör. Jag har klarat det utan probs men idag och imorn får jag ju då äta vad som helst men vad tror ni händer? Jag är inte alls sugen! Får väl tvinga i mig nåt haha.. Nej men jag är faktiskt lite sugen på naturgodis och det låter ju kul.......
Ska iaf ta mig en sväng till matbutiken och se vad som faller mig i smaken. Det slutar väl med att vi köper massor och sen typ inte äter nåt av det så blir jag sugen på det i veckan istället.. Hahah någon annan som känner igen sig där?

Puss puss
Val

Tävla i bänkpress?

Nu är jag hemma igen efter skola, snack med rektor och en stund på gymmet. Jag och Valentina har blivit inbjudna till en bänkpress tävling.. Hm, vad säger ni, ska vi ställa upp? Haha årets skämt eller vad!
Glad tjej i receptionen: Är ni starka tjejer?
Mal&Val: Ja, det är klart! (Trodde hon menade att vi tränat duktigt eller nåt)
Tjejen: Då ska väl ni vara med i vår bänkpress tävling?
Mal&Val: Eh, så  starka är vi nog inte.
Tjejen: Jo, klart ni är! Här, ta en inbjudan och gå in och anmäl er. Det är nästa lördag
Mal&Val: Tack...

Vi får fundera på saken. Eller inte. Man ska lyfta sin egen vikt och den som gör rätt flest gånger vinner. Piece of cake ju. Eller? Jag tror inte ens att jag skulle kunna lyfta min egen vikt en gång. Så jag skulle sluta på 0. Blir man diskad då? Det är nog bäst att inte ställa upp och skämma ut sig totalt.

Puss & Kram
Mal


Tror ni jag skulle vinna?

God morgon!

God morgon! Hur mår ni? Jag känner mig pigg och glad, det lär ju vara för att det är fredag hihi. Tyvärr så ser det ut att vara riktigt kallt ute men med min mysiga halsduk och en jacka på så är det nog ingen fara, värre blir det.
Idag ska vi iväg till gymmet som vanligt så nu ska jag se till att packa ner mina grejer och käka nåt för jag måste dra om 10 min.
Ha en fin fredag!
Vi hörs senare
Val

Släpp loss

Vet ni en sak? Jag fick plötsligt massa energi och jag vet preciiiis vad jag vill göra av den! Daaaansaaaaa! Och då menar jag inte koreografi även om jag älskar det. Jag vill gå ut på nåt nice ställe med grym DJ som spelar bästa musiken och bara släppa loss! Tro inte att jag menar att jag vill gå ut och supa ner mig för det behövs inte för att släppa loss när man är med mina girls haha men seriöst, jag vill, jag vill, jag vill! Kan inte imorn, eller borde inte imorn men lätt på lördag! Funderar på att ringa nån och dra ut och va ute hela kvällen och natten, fatta vad nice! Aja, tar tag i det där imorn, hoppas!
Jag känner att jag behöver det för det var fööör längesen, det var inte längesen jag var ute men längesen jag hade den där känslan. Shit va underbart det skulle va!

Natti natti
Val



Min bror som brandman

Jag har precis suttit och pratat med min brorsa ett tag. Vi pratade om vad jag vill göra efter studenten och sen kom vi in på vad han vill göra.
Marc: Jag ska bli bandy proffs, skriva kontrakt med A-laget och sådär... Fast i början måste man ju ha ett jobb bredvid.

Mal: Ja, vad vill du jobba med då? Typ Ica?

Marc: Nej! Jag vill bli typ.... bilförsäljare!
Då brast det, hahahaha! Bilförsäljare? Han? Han som inte kan någonting om bilar och motorer!
Marc: Eller så vill jag bli fastighetsmäklare... Fast... Det är ju så lång utbildning
Då brast det för andra gången. Fastighetsmäklare? HAN?! Ok, det här är kanske inte så kul för er som inte känner min brorsa att läsa. Men han är typ en av de oseriösaste och osmartaste människorna som finns (förlåt, jag vet att du läser!). Och jag skulle aldrig kunna tänka mig honom som fastighetsmäklare!
Marc: Nej, jag vet!! Jag ska bli brandman. Då kan jag sitta på mitt kontor hela dagarna och gymma!
Det roliga är att han hela tiden har varit seriös. Och vad tror han att brandmän gör? Haha, det här trodde jag inte om honom. Fast lite stolt skulle man bli om han blev årets barndman eller nåt i den där kalendern.

Over and out Mal


Vi i Oman i våras

En rätt så lugn kväll

Jag gjorde precis ett av testen till körkortet som jag var nere och köpte förut. Det gick riktigt dåligt. Fast det kanske är för att jag inte ens har öppnat böckerna. Men jag hade iaf mer än hälften rätt.  Det stod att jag skulle ha blivit underkänd med stor marginal och dom rekommenderade att jag genast skulle ta kontakt med en bilskola. Hallå, jag har ju gjort det? ;-) Jaja, jag har ju två veckor på mig och lov så det borde gå!

Ikväll har jag hunnit vara i stallet en snabbis också. Det var mysigt!

Mal


I februari

Latte

Såhär ser resten av min torsdagskväll ut.
Val


Haha behöver jag ens säga att min är den med mest i ? ;-)

Dinner time

Nu har vi precis gjort middag. Det blev pastasallad
Love Val




Klart!

Val & Mal @ Dansen

Innan dansen igår

Körkort

Fan vad risig man ser ut när man vaknar om man somnat på soffan... Jag kollade först på film och sen blev jag så otroligt trött pga alldeles för lite sömn de senaste dygnen så jag somnade. Men jag sov inte alltför länge :-)
Så nu har jag precis kommit hem igen, jag har bland annat varit nere på Körkortshuset och köpt frågor och prov som man kan plugga med hemma. Nu ska jag fan ha det där körkortet, det gäller ju bara att börja plugga också.

Imorgon är det en chill dag i skolan. Jag går från 9.30 - 12.20 och sen ska jag och Val som vanligt till gymmet. Får se vad som händer sen på kvällen, är taggad på nåt iaf. Kanske inte utgång men bio eller nåt? Någon som vill med?

Pok Mal


Gotland 2007, jag som kör
Jag kan ju köra traktor, då borde väl inte körkortet bli så svårt?

Vad händer?

Vad händer? Igår tickade tiden iväg snabbt som bara den och idag känns det som alla klockor i världen har stannat. Antar väl att det blir så när man har tråkigt. Nu är det iofs The Hills på MTV, har inte sett det på ett tag men det är kul så då har man nåt att fördriva tiden med ett tag. Haha jag blir så lätt uttråkad, helt sjukt, så det är tur att TVn finns, känns som jag kollar lite för mycket på TV ibland bara, eller följer för många serier iaf.. i brist på annat..

Morgondagen blir nog roligare, vet bara inte om jag orkar ut, var uppbokad hela förra helgen och jag ska upp tidigt på lördag och vara en duktig flicka och jobba några timmar. Det blir väl kanske en mysig hemmakväll, passar ganska bra när man känner sig lite halvsjuk och allmänt seg faktiskt. Vad ska ni göra i helgen?

Val

Misslyckat skönhetsingrepp

Nu sitter jag och äter lunch. Jag och Malin åkte till stureplan för att sätta oss och plugga italienska på Sandys. Det slutade med att Malin åt, vi försökte plugga och sen gav upp. Jag köpte med mig mat så nu sitter jag och äter en av deras goda mackor och dricker varm oboy framför TVn. Tyvärr vill inte mackan samma sak som jag, d.v.s hålla ihop och ätas upp så jag tog en paus för att skriva lite här undertiden hihi.

På vägen hem på tuben satt en kvinna typ 50+ och målade på läppglans på sina läppar. Inget konstigt med det egentligen utom att hennes överläpp var enorm. Helt klart ett skönhetsingrepp. Jag är inte den som är emot sånt, jag ska ju själv fixa till lite och då blir det till att köpa massa nya..... haha nej nu driver jag bara med er. Lovar!  Men om man väljer att göra det är det väl inget fel med det men jag skulle inte vilja och speciellt inte våga, skulle aldrig tåla smärtan. Och tänk om resultatet blir misslyckat? Som hon på tuben, stackarn, hennes var definitivt misslyckat men som tur är håller väl inte läppjobb så länge? Det jag ville säga var iaf att det såg läskigt ut och att jag tyckte lite synd om henne hahaha

Just det, för er som undrar har jag varit duktig hela veckan och inte ätit något godis, chips, glass och allt det där. Told ya att jag skulle klara det och det var ju kul att några hakade på min utmaning :-)

Val


Back to my sub.

Popping

Äntligen är psykologiprovet över! Det gick faktiskt riktigt bra om man inte räknar med att jag glömde bort i princip alla försvarsmekanismer... oups! Så nu är jag hemma igen, riktigt skönt. Funderar på att sätta på en film eller nåt och bara njuta nån timme av att inte plugga. För sen måste jag börja skriva mitt svenska tal eftersom pm:et egentligen skulle vart inne idag.. oups igen! Men jag skyller faktiskt på läraren som bara gav oss en vecka och ingen lektionstid när vi har massa andra prov. Ska försöka få det klart tills imorgon :-)

Igår när jag gick till tunnelbanan så skulle jag kolla på blinddate-lappen och se vad det var för loser. Men den satt inte kvar! Förstår ni min besvikelse? Tänk om det var mannen i mitt liv. Äh, det kommer fler tåg eller vad säger man? Haha.

Nej nu ska jag göra nåt vettigt (kolla på film/tv typ). Vi hörs lite senare och då ska jag lägga in två bilder på två tuffingar från dansen igår! Vi håller förresten på med popping nu, så jävla coolt. Och tro det eller ej men jag börjar faktiskt lära mig! Och Valentina också, vi är så duktiga!

Mal

Popping

Dans botar det mesta

Jag har kommit hem från dansen nu och mår sjukt bra! Allt som gjorde ont har försvunnit och jag är jätteglad. Så himla skönt! Det är grymt kul på dansen och Kevin är så himla duktig, ni skulle se honom! Längtar redan till nästa vecka.

Egetligen har jag inte tid att sitta här och skriva nu för jag har de sista sidorna i psykologiboken kvar att läsa till provet imorn så nu ska jag gosa ner mig i soffan med mitt te och mina böcker och suga åt mig massa kunskap haha
Puss på er
Val


Dans

Nu ska jag alldeles strax åka till Slussen och möta Valentina på Åke klockan 18. Igår när jag var ute med Dennis såg jag att någon hade satt upp en lapp där rubriken var "Blind date sökes!". Sen  hann jag inte läsa mer för jag insåg väl inte riktigt vad det egentligen stod förräns sent efteåt. Jag blev jätte nyfiken, ville dom bara ha uppmärksamhet eller är det någon som faktiskt är så desperat att han/hon sätter upp lappar på stan? Så nu när jag ska gå måste jag gå förbi lappen bara för att se vad det är. Det kanske man skulle prova? Eller nej, så desperat är jag inte. Än.

Mal


När vi dansade på julavslutningen i skolan förra året.

Dagens poetiska

När jag tittar ut genom fönstret ser jag höst
och när jag tittar ner ser jag mina bröst
Men jag skulle mycket hellre vilja se dig
och känna hur dina händer tar på mig
Istället sitter jag här
och skriver ännu en dikt till dig
Pär!
Klockan 2, du och jag på toan
glöm inte att ta med dig den rosa boan
Varför går tiden så sakta?
jag vill genast dig uppvakta
Du och jag har det så himla bra
att jag bara från min lektion vill dra
Hem till dig för lite kvalitetstid
och ha dig liggandes här bredvid
Att få känna din kropp mot min
nu slutar lektionen och jag är bara din!


XoXo Mal and Val

London?

Just nu skulle jag verkigen behöva massage, jag håller på att få nackspärr tror jag för det gör jätteont. Eller bara åka bort ett tag, det skulle vara avslappnande hihi. Igår var jag och mami typ några klick ifrån att boka en resa till London i november. Jag älskar London och har iofs redan varit där två gånger de senaste 12 månaderna men jag vill lätt åka tillbaka! Vi bokade inte resan igår men idag ringde mami och sa att hon hittat nåt. Har jag tur åker vi alltså till London en weekend i november och shoppar och äter gott och allt det där! Hoppas, hoppas, hoppas! :-)

Val


London feb. 2008

Plugg


Såhär ser resten av min dag ut, hur ser din ut?

Mal

Morning!

God morgon!
Nu har jag precis kommit ur duschen. Jag kunde inte sova mer imorse så jag gick upp tidigare än jag skulle. Jag har ett dagis utanför mitt fönster och jag gjorde misstaget att sova med fönstret öppet.. De låter rätt mycket kan jag lova.
Iaf så är jag uppe nu och inte jätte trött för en gångs skull, bara lite seg. Tyvärr känns det som jag håller på att bli sjuk, halsen gör lite ont, stel i kroppen och allt det vanliga men det har jag inte tid med så det ignorerar vi tycker jag.
Nu ska jag försöka hitta nåt att ta på mig, fixa till mig, äta frukost och dra till skolan, vi hörs senare
Puss
Val

Rimini beach 07.00, så mysigt

God natt

Hahaha jag måste bara säga att Malin är rätt sjuk i huvudet och nedan har ni ju verkligen fått bevis. Jag menar, vem gör sånt? Jo....Malin! Det är iofs rätt skönt att experimentet är gjort för då slipper vi ju höra henne tjata om det. Jag antar iofs att jag imorn kommer få höra saker som "det var så cooolt" och "nu måste jag se till att det kommer upp på google så att alla som undrar får svar!!" Hahaha ja, vad säger man...?

Jag har varit tråkig ikväll och pluggat men jag har faktiskt lärt mig en hel del intressant så det är ju bra, förhoppningsvis hjälper det mig på provet på torsdag också! Just nu känner jag för att hoppa omrking lite eller typ lekbrottas med någon, skulle nog iofs loosa med tanke på min träningsvärk.... inte för att jag är svag eller så(!)

Imorn börjar vi sent så då får ni ett inlägg på morgonen, jag har en sen utekväll/ tidig morgon bild från i somras som jag ska visa er. Efter skolan ska jag vara duktig och plugga lite till och sen ska jag och Malin iväg och daaaansaaa. Jag längtar så mycket! Och ni vet ju vem vår söta lärare är hihi :-)

Nu säger jag god natt!
Sov sött
Val

Mitt ägg

Nu har jag tagit ut mitt ägg ur frysen. Den sidan där det stod att skalet spricker hade fel för mitt ägg var helt och fint. Det var lite segt att kläcka det men det gick tillslut. Och jag hade rätt med en av mina gissningar. Det var segt och såg exakt ut som sorbet. Lite coolt faktiskt och vitan hade ändrat färg till en lite gulare nyans. Men det smälte ganska snabbt, tur att jag hade kameran i handen från början!

Mal


Jag la det i en plastpåse ifall det skulle spricka. Hade ingen lust att städa frysen!


I skalet som sorbet


Haha, en klump med ägg


Delicious? Njaa...

Nostalgi



Jag tror verkligen inte att jag är den enda som kommer ihåg den här låten. Alla tjejer hade nog en förelskelse i någon av de här brorsorna. Och jag insåg precis en sak.. Det är över 10 år sen den kom ut! Det känns som att det inte var allt för länge sedan men det var det ju. Lyssna och njut!

Mal


Hanson för 10 år sedan


Hanson nu. Vad snygga dom har blivit! Han till höger är min, grr

Chok-o-licious

Jag har precis kommit hem efter att ha varit ute med Dennis en sväng. När jag kom upp hade min gulliga bror vart nere på 7 eleven och köpt en coffee cooler till mig! Han hade även köpt Marabous nya chok-o-licious med lakrits bara för att prova. Den var inte alls god, lakrits och choklad är ingen bra kombination.

Jag tittade till mitt ägg (haha) och det har faktiskt inte spruckit än! Så jag ska ta ut det snart och se vad som har hänt. Hörs då.

Mal

Plugg plugg och TV

Jag tragglar fortfarande psykologi men det går verkligen inte bra för tillfället. Det är typ inte svårt och jag tycker det är jätte intressant, på riktigt. Det är bara det att TVn är på, kanal 5 och det betyder Ugly Betty och Desperate Housewives, not good.. Det är lixom lika intressant.

Just nu sitter jag alltså och kollar på Desperate Housewives och jag blir så irriterad på den där dumma lilla ungen Kayla, hon är fan sjuk i huvudet. Ni som inte förljer serien kanske inte fattar vad jag babblar om men ni andra förstår mig nog precis! Jag vill bara hoppa in i serien och.. jag vet inte... slå henne? Störd unge iaf!

Nu börjar det igen, got to go!
Val


Paus i pluggandet

Gissa vad jag har gjort fram till nu? Pluggat! *stolt* tyvärr går det inte så fort för det känns som att alla program på TVn ropar på mig att jag ska titta, t.o.m de jag aldrig kollar på.. det är lite störande men jag kämpar på!

Nej hörrni, nu ska jag ta en paus i plugget och så ska vi laga middag, får se vad det blir för spännande ikväll.

Love
Val

Jag är inte ett stort fan av vintern, snö och kyla men ibland kan det vara så himla mysigt!
Därför tänkte jag att ni kunde få njuta av det här fina vinterbilden från Stöten.

Hihi ser ni den lilla kotten som trillat omkull?

Frysa ett ägg?

Vet ni vad jag har gjort? Jag har bokat tid för teoriprov och uppkörning så nu jävlar ska jag ta tag i det här! Ska skriva teorin på höstlovet och när jag kör upp tänker jag inte säga för då blir det inge kul om jag kuggar.. haha. Fast det tänker jag inte göra men man vet ju aldrig.

Jag har tänkt på en sak rätt länge. Kan man frysa ett ägg? Eller spricker skalet? Och om skalet inte spricker blir det då som sorbet liksom eller hårt som en isbit? Så jag var tvungen att googla det.. Men det hjälpte ju inte särskilt mycket för på ena sidan stod det att skalet spricker och på andra att det går jätte bra att frysa ägg. Och då menar jag inte sånna ägg som tjejer fryser ner för att kunna bli gravida utan ägg ägg. Sånna som man äter, som kommer från höns. Jag tror helt enkelt att jag måste prova för jag har hakat upp mig på det där. Nu ska jag gå och lägga ett ägg i frysen och sen ska jag tell you everything!

Mal


Vem sa att jag är normal..?

One Tree Hill

Jag är hemma från både skola och gym, jag sitter i soffan och One Tree Hill avsnittet är klart! Kan det bli bättre? Så vi hörs när dom 43 underbara minutrarna är slut.  Eller underbara var kanske lite överdrivet...

Mal


Äta anti-rynk kräm?

Äntligen hemma igen! Det var sjukt jobbigt i skolan idag och det var helt mitt fel. Jag mådde skit på filosofin, typ hela värlen snurrade så jag mådde illa så jag var tvungen att lägga ner huvudet på bordet. Jag har typ lågt blodtryck så jag är van men idag var det inte okej! Och som att inte det var nog? Jag har sån j**la träningsvärk i sidorna på rumpan och vi hade två lektioner på tredje våningen= 6st mördartrappor, gissa om det var jobbigt med min träningsvärk... Jag önskar nästan att han från igår på gymmet som typ va rädd för att få hängrumpa inte hade gått ifrån den där maskinen för då hade jag sluppit det. Aja, det är samma sak varje gång och jag glömmer bort det från gång till gång, totally mitt fel.

Nu borde jag gräva ner mig i psykologiboken och efter vad Malin berättat låter det ju riktigt spänande haha ;-)

Först måste jag berätta om en rolig grej jag hittade på msn startsidan idag
Det är nån som heter Knut som pratar om mat som ska ge en intensivare orgasm. Zink, magnesium, kalcium och Q10 (är väl det ämnet som är i anti-rynk krämer som de gör reklam för på TV?) skulle tydligen vara såna ämnen som främjar kärlekslivet. Ska man äta anti-rynk kräm då tänkte jag haha.. men nej, tydligen skulle man äta mat som innehöll de här ämnena. Det har vi ju hört förut fast om olika mat, typ fröna på jordgubbar och ananas. Sen skrev han något om att man skulle äta så naturlig kost som möjligt för att få ut det bästa och det skulle även vara skillnad på folk med olika blodgrupper .
"-De med blodgrupp A tänder på en god råkostsallad och ett glas rött vin, medan människor med blodgrupp 0 går igång på råbiff och öl eller vitt vin."

Själv gillar jag killar.. vilken blodgrupp räknas jag då till?
Haha nej men seriöst, om man hellre äter kött än en sallad och samtidigt föredrar vitt vin, vad är man då för typ? Eller som jag som halvitaliensk som hellre äter pasta? Och finns det inte ytterligare en blodgrupp?

Nej nu babblar jag, nu ropar psykologiböckerna på mig så jag ska vara en duktig flicka.
Val



Told ya so!

I skolan

Nu sitter vi här utanför bibilioteket och ska precis börja med vårt P100 för vi är så himla duktiga hihi! Först måste vi bara skriva lite här...

Jag vill börja med att be om ursäkt till våra kära trogna läsare för att jag inte skrev något inlägg imorse, så förlåt kära läsare! Min bortförklaring är att jag inte hade tid men jag lovar att skärpa mig för er skull.

På tal om läsare så har vi märkt att vi har en hel del trots att vi bara haft bloggen i en vecka. Det är kul och vi vill passa på att hälsa er välkomna. Vi vet ju till och med vilka några av er är ;-) Dock är ni väldigt dåliga på att kommentera men en guldstjärna ger vi till Anna som flitigt kommenterar. Så tveka inte på att vara lika duktig som henne!

XoXo Mal and Val


Vårt P100 handlar om det här paradiset <3

Penisavund

Hur lätt är det att plugga när man är trött och det står såhär:

"Flickors tänkta penisavund bygger på Freuds åsikt att det kvinnliga könsorganet inte är lika synligt och inte erigerar lika tydligt som en penis. För att komma över sin avund bör flickorna, enligt Freud, ge upp önskan om en egen penis och istället rikta in sig på tanken på barn som en symbolisk ersättning för den fallos hon saknar."

Ååååh vad jag önskar att jag hade en penis! Nån som ställer upp på att skaffa barn med mig så att jag kan komma över min enorma längtan efter en?

Mal

UGG

Det visar sig att UGG blev populära i år igen. Som jag sa när jag köpte mina förra året, och alla hade dem ju i London då också. Iaf så kan jag inte bestämma mig riktigt vad jag tycker om dem. Jag menar, de ser så klumpiga ut och de är ganska fula egentligen, men det blir så mycket att de typ blir lite småsöta. Och gud så sköna de är!
Jag invigde iaf mina idag för den här säsongen. Mysigt värre!
Sen åkte vi och handlade jag och mami, jag var lite rädd för att kliva i nåt och få en fläck eftersom de är beiga. Men det gick fin fint! Tills jag skulle kliva ur bilen hemma, utanför porten. Jag vet inte riktigt vad jag gjorde men det var nåt med bildörren så nu är det ett stort fult svart sträck mitt på på den högra. FULT! Så jag måste få bort det och tills dess tänker jag inte använda mina fulsöta små vänner. Nej, tur att vi känner så många såna specialister för det känns som det blir en kall vinter och jag kommer ha användning för dem.. tyvärr

God natt!
Val


Här ligger jag och posar i snön i stöten jan. 2008 med mina ulliga saker på
Mysiga är dem iaf!

Adriana Lima

I lördags gav jag er en av mina favoriter av alla killar. Här kommer en av tjejerna.










Adriana Lima är en av de vackraste tjejerna i världen. Visst håller ni med?



Nu ska jag ta bort sminket och hoppa in i duschen och tvätta håret så jag kan va lite fräsch imorn hihi :-) kanske tittar jag in här en gång till innan jag hoppar i säng också
puss puss
Val


Det är höst

Det finns en fontän på Mariatorget precis där jag bor. Den är helt avstängd under vintern vilket betyder att när den sätter igång igen så är det vår på riktigt. Och nu idag har dom stängt av den och tömt allt vatten! Det betyder att vintern verkligen är på g snart. Blääää!

Jag tänkte plugga lite men när jag kom hem nyss så satt min kära bror fullt upptagen med min psykologi bok. What the fuck liksom? Que pasa? Han är seriöst helt inne i den. Fortfarande! Och då har jag ändå vart hemma i ca 10 minuter. Han är en sån som aldrig har läst igenom en hel bok. Inte en enda. Vad har hänt? Kan han inte lära mig hur man gör för att frivilligt läsa den sega boken?

Catch ya later
Mal


Han hälsar att han inte är min syrra längre när vi har blivit större än Blondinbella... Och att han har rakat av sig håret!

Psykologi

Jag är hemma från min secret date. Fast jag vill inte skriva några närmare detaljer här.. Så om du vill veta får du fråga så kanske jag berättar ;-)

Och till Val: Våra planer fungerade utmärkt, hihi got ya!

Nog om det, jag har faktiskt läst lite psykologi, tro det eller ej! Visste ni att sex problem kan vara undanträngd stuff i ditt omedvetna? Eller typ nåt sånt. Lite scary egentligen för man vet ju inte riktigt vad det beror på förräns man går till en psykolog och på nåt sätt lyckas få fram det.

Jag skulle nog vilja prova att gå till en psykolog och bara prata av mig. Undra vad som skulle hända.. Tänk att få reda på massa saker du egentligen inte visste om dig själv. Det skulle nog behövas! Jag kan bara tänka mig vad som gömmer sig i min lilla knäppa hjärna!

Nu känns det som att jag bara babblar på massa igen, haha. Men faktiskt, någong gång ska jag gå till en sån! Fast jag skulle vilja bli hypnotiserad också, det är ju sjukt coolt. Då skulle jag säkert berätta massa roliga saker. Fast inget av det där lär ju nånsin hända.. Jag känner mig lite för "normal" för sånt!

Mal

Måndag

Halloj! Nu är jag hemma, skolan var ok, jag och Angie redovisade vår bild och det gick riktigt bra! Sedan skulle några andra i klassen redovisa sina bilder, några bjöd på porr och andra på små 13-åriga flickor och ville få det till sexistiskt.. njaaae, där hängde jag inte med riktigt trots att jag inte söp bort mina hjärnceller i helgen..

Efter skolan gick Malin på sin secret date (jag vill inte avslöja mer så vill ni ha detaljer får ni fråga henne) och jag drog till gymmet. Jag var där i typ en timma och var riktigt dukig, jag höll iofs på att skippa "rump-tränar-maskinen" för en kille hade den heeeeela tiden. Till slut gick han och då kunde jag ta över, haha men vad är det med vissa? De är på samma maskin i 100000 år, är de typ rädda att de 1000 första inte hjälpte?....eller?

Nu är jag iaf hemma och nyduschad. Jag borde fixa till mina naglar också ser jag när fingrarna slår över tangenterna, måla på nytt nagellack och fila till dem. Jag borde iofs börja plugga till psykologiprovet som är på torsdag också men jag vet inte........ manikyr :-) eller plugg :-( ?

Later!
Val

Här kommer två bilder till från i lördags

Julia, Anna och Jannike


Mal&Val (och nej, vi är inte höga, vi tycker bara om att se störda ut :-))

Good morning!

God morgon, någon som är pigg i mörkret?
Nu på morgonen har vi 3 timmar KK lekton, rätt jobbigt men förhoppningsvis släpper han iväg oss en timma tidigare igen hihi :) På eftermiddagen har vi Naturk. B, varför känns det som att Irre kommer komma med ett prov och säga nåt i stil med "här, du missade förra gången". Vad gör man då? Måste komma på en plan ut i fall att haha.

Ni får ha en bra dag, jag ska smida planer med Malin!
Puss
Val

Give me a break

Egentligen borde jag ligga och sova nu. Men det gör jag inte för jag är som vanligt inte trött..
Just nu vill jag bara spola tillbaka tiden så att det kan bli sommar igen. Varma dagar, Vappe kvällar med Linn, Rimini, solbränna, grilla och massa annat. Fast samtidigt längtar jag till jul och vinter. Vill bara att det ska hända nåt, känns som att mitt liv står på repeat just nu och varje vecka är densamma. Iaf vad gäller skolan. Jag är nog bara allmänt uttråkad och trött på Norra Real. Det är för helgerna jag lever, det är då man kan göra lite som man vill precis som vi gjorde under sommarlovet. Jag känner för att göra nåt galet, nåt som får en att känna att man lever. Får vänta i 2 veckor till för på höstlovet har jag och Val storartade planer!

Nästa helg vill jag gå ut, jag vill att det ska bli lyckat och jag vill träffa normalt och roligt folk. Jag vill att det ska bli galet, göra nåt som man kanske inte skulle gjort om man varit nykter. Som att åka på efterfest till Hallonbergen och sen ha big probs med att komma hem igen. Eller som att gå direkt från Carnaby ner till stranden kl 6 på morgonen utan att gå och lägga sig. Varför händer sånt alldeles för sällan? Jag vill bara ta studenten nu nu nu så jag kan börja leva mitt liv. På riktigt.

Mal


Idag kom älsklings Dennis och mamma hem från Mora. Det gjorde mig glad!

Dåliga matvanor?

Hello! Vad gör man en söndag kväll? Sitter och råpluggar vet jag att många gör men jag kan helt enkelt inte göra sånt på helger. Jag måste få känna mig fri från skolan på helgerna om jag inte har prov på måndagen såklart för då måste man nog sista minuten läsa lite. Annars lägger jag sånt till vardagar och känner mig istället superstressad då, men det är lugnt, jag klarar det. Och om inte? Ja, vad gör man?

Jag har iaf tillbringat hela min söndag hemma i min rosa mysdress med te och olika ätbara saker, bl.a paj, soppa och små baguetter, godis och just nu grönsaker med dipp. Bra matvanor va? Haha nej jag får väl erkänna att jag har ganska så dåliga matvanor framförallt på helgerna. Inte för att jag orkar bry mig egentligen, jag äter det jag blir sugen på, haha you and me Mal ;)

Nu i veckan iaf har jag tänkt utmana mig själv lite och försöka vara nyttig, inget godis och sånt mån-torsdag + söndag, alltså kommer jag att frossa fre-lör men det kanske är bättre? Aja, jag ska iaf försöka och jag lovar att erkänna om jag skulle fuska men det gör jag nog inte(!) Anledningen till att gör det här är inte för att jag vill gå ner i vikt eller så för det vill jag inte. Det är bara en kul grej  och det skadar ju inte att vara nyttig och om jag klarar det är det ju bra och om inte så whatever. Nu när alla vet om det blir det ju lite svårare att fuska också så det bli som en extra push :) Någon som är med på min utmaning eller är alla redan så duktiga? ;)

Nu ska jag äta upp min snickers, imorn blir det serious stuff!
Val


Bilden är tagen av vår favorit fotograf Camilla

Hur blir en kyckling till?

Nu har jag precis kommit hem igen och sitter och halvglor på parlamentet. Först sprang jag och Jossan runt halva stan för att hitta toffsar! Det fanns ingenstans så vi frågade på ett hm men dom sa att vi skulle gå till ett annat hm. Så det gjorde vi men tror ni vi hittade? Vi frågade igen och tillslut hittade vi dem i en låda på det weirdaste stället.. Mission completed och då ringde pappa och sa att jag skulle äta middag på donken för det skulle dom göra på vägen hem. Men då sa Jossan att jag kunde äta hos dom så jag slapp äta själv.
Under middagen hade vi en hel del intressanta samtalsämnen bl.a. om hur kycklingar blir till. Alla vet att det behövs en tupp och en höna, då säger Chrille roligaste kommentaren.
Chrille: Men hur kommer tuppen in i skalet?
Haha så jävla kul. Fast jag ska inte säga nåt för jag har liksom aldrig fattat hur det där går till.

Sen fick jag skjuts hem och nu sitter jag här. Jag tror vi har Ben and Jerry's i frysen så vi hörs senare!

Mal

One Tree Hill



Jag hade tänkt att blogga lite innan One Tree Hil men det fungerade inte. Nu sitter jag här iaf med min enorma kopp med te och kollar på OTH. Jag har iofs redan sett avsnittet som går nu men det är en av mina favoritserier så det är klart man sitter bänkad!
Nej hörrni, nu har det börjat igen. Got to go!

Puss
Val

Flowerbomb

Åh, det är verkligen en härlig söndag idag! Jag mår bra och mitt humör är på topp utan anledning. Nej, nu överdriver jag en smula men jag har en skön känsla. Jag känner mig lugn och avkopplad och det är så himla skönt, det var ett tag sen jag kände mig så lugn trots att jag har miljoner grejer att göra. Det är avkoppling.

Nu tänkte jag iaf bjuda på en fin bild. Det är en reklambild för Viktor&Rolfs parfym Flowerbomb. Jag köpte den i San Marino i somras och den är underbar, helt klart min nya favorit! Och imorgon bitti ska jag och Angelie redovisa vår analys om den på KK(Kultur- och konstanalys) lekionen. Be prepared ;)

Val


Sthlm Sunday

God morgon Sverige! Jag har faktiskt varit vaken ett tag och jag mår prima, på riktigt :) så sköna söndagar kan vara ibland! Just nu har vi besök, jag skulle vara social tänkte jag men efter att ha suttit med någon timma så kunde jag inte slita mig, det här börjar ju bli riktigt kul. Jag var iaf lite duktig, jag var med när vi gick runt och kollade lägenheten, (vi flyttade för en månad sedan så alla vill ju se vår nya fina lägenhet) och så var jag självklart med och åt äppelpaj. Jag hade ju precis vaknat så det blev min frukost och då var jag ju tvungen att äta den hihi.

Malin har ju fint berättat om gårdagen. Men vad är det för fel på vissa i Stockholm? Vi står på listan, kommer dit och blir placerade i den bättre kön. Nice, det blir en bra kväll tänker jag. Ajaj, luuuuugn nu Valentina, gå inte händelserna i förväg.. Klockan gick och tillslut efter massa tjafs med en mindre trevlig vakt drog vi som sagt därifrån. Jag ska inte gå på repeat nu och upprepa allt Malin skrev men runt 02.00 iaf så drog jag mig mot stureplan för att ta nattbussen hem. Jag hann inte längre än till övergångsstället innan någon boktavligt talat stötte på mig. Jag tittade upp och till min lycka var det ingen jobbig äcklig kille utan det var Angies boyfriend (inte lillkillen från Norra hahah). Så vi mötte Angie och drog till bussen för att åka hem.

Jag längtar tillbaka till Italien, Rimini, sommar, värme, brunbränd, nice folk, LYCKA <3

Ta vara på dagen
Val


Vad säger ni om det här discot uppe i bergen i Rimini? ;)
Baia Imperiale

Att bli utslängd ur en kö

Gooood morgon :D
Uppe med tuppen? Nja.. Vaknade nyss av att någon hade radion i köket på på högsta volym. Det var Rihanna - Don't stop the music så nu kommer jag ha den i huvudet hela dagen. Kul.

Igår hade vi iaf jätte roligt även om det kanske började lite dåligt. Eller först var vi hemma hos Camilla och det var sjukt nice. Sedan åkte vi till Fellows och vad händer? Vi blir typ utslängda. Ur kön! Haha, lite komiskt var det! Och sen upptäcker Anna att hon har glömt sitt leg hemma. Men hennes mamma kom med det så allt löste sig. Vi bestämde oss för att dra till ett billigt ställe för att tagga till. Så vi åker till Viper Room (hahah) där det är gratis inträde och dricka kostar 25:- Vi stannade där ett tag och jag träffade 4 personer som jag inte har sett på år (och Joel the secret doorman var inte där). Sedan skulle vi tillbaka till Fellows men för att göra en lång historia kort så hamnade vi tillslut på donken efter en t-bane resa med göteborgaren. Han hette Glenn och jobbade med att rensa fisk.

Så vid halv fyra var jag hemma igen. Och nu sitter jag här med min frukost och väntar på att klockan ska bli 13.45 så jag kan åka in till stan och möta Jossan. Have a nice day!

Mal


Ready set go! But what to wear?

Jaha, samma gamla visa.. Har jag nämnt att jag alltid har svårt att bestämma vad jag ska ha på mig? Jag vet inte vad det är riktigt, jag har säker större garderob än många andra, den är ju helt full, men jag har lixom ingen lust att ha på mig det jag har. Och hittar jag nåt jag vill ha, ja då är det antagligen i tvättmaskinen, inte ens i tvättkorgen så man kan ta det ändå, utan blött i tvättmaskinen! Jag blir galen! Så nu sitter jag här iaf.. Smink; check! Hår; check! Kläder; underkläder.. Vad f*n ska jag ta på mig? Jag hade en plan, men vart tror ni de kläderna är? Jo, i tvättmaskinen, surprise!

Det löser sig.. men jag blir så frustrerad, och det kan inte vara lätt att bo med mig vid dessa tillfällen haha. Stackars mami, tur att jag var snäll och köpte en present till henne i veckan iaf, då kanske hon förstår att det är mig det är nåt seriöst fel på och inte att jag är sur eller nåt, för det blir jag sällan på min söta mami.

Ha en trevlig lördagskväll och hoppas ni hittat kläder att ha på er ;)
Val


Jag är lixom halvklar..

Lammkött

Kläderna är på, sminket är fixat, håret är plattat och jag känner mig betydligt bättre än en koskit. Jag sitter framför brasan och väntar på att middagen ska bli klar. Pappas kompis Janne är här och när han kom drog jag världens sämsta skämt. Jag har så torr humor..
Janne: Vad gott det luktar (menar maten)
Mal: Ja jag vet, det är jag som luktar!
Janne: Jaså jag trodde det skulle bli lammstek till middag!
Mal: Jaa..?
Janne: Haha lammkött som lammkött eller?

Nu är jag taggat till tusen och efter maten ska alla hem till Camilla på läskparty som vi av någon konstig anledning kallar det. Och om du ska till Sense/Fellows ikväll så ses vi där! Annars får du ha en grym lördagskväll för det ska jag ha!

Puss Mal

Boys, boys, boys

Ojojoj, Malin är på hugget idag!
I vanliga fall brukar det ju bli jag som står för morgoninläggen men nu blev det Malin. Det tackar vi för, jag kör vardagar och du helger, deal? ;)

Jag orkade inte iväg till gymmet idag, istället sov jag bort halva dagen. Vaknade för typ 1,5 h sedan. Iofs kom jag inte i säng förrän halv två heller så det var ju inte såå farligt haha men det var verkligen skönt att sova. Jag hade några riktigt bra drömmar också, en av dem inkluderade Cristiano Ronaldo, my love.

Just nu sitter jag och halvkollar på ett gammalt avsnitt av "A shot at love with Tila Tequila". Det är ganska kul för hon är så sjuk och utmaningarna också. Och killen hon valde är ju inte helt fel han heller haha.

Mycket killsnack nu märker jag, men det är väl som Malin säger: det ligger kärlek i luften.

Con amore
Val


Jude Law är en av mina favoriter


Jude Law och Sienna Miller i "Alfie"

Russian wife

Fick ett mail förut där det stod:
Are you unlucky in finding a perfect wife? Maybe you should try your happiness here and choose a fantastic Russian lady that will love you with all her heart and soul.

Tja, varför inte? Ryssar brukar ju falla för mig!

With russian love, Mal

Early morning

Nu har jag precis kommit hem samtidigt som resten av er går upp? Jag gick upp 6.30 imorse. Frivilligt. Skoja inte att man var trött! Blev hämtat av en kille i stallet (a.k.a. John Travolta från min fest) klockan 7 och sen trailade vi hästarna till Ågesta och hopptränade. Det gick asbra så det var värt att gå upp så tidigt + att jag blir mycket piggare på kvällen då, konstigt nog..

Jag skulle egentligen ha åkt med honom hem också men han skulle rida en häst till och jag pallade inte vänta så jag tog pendeln hem. Kom på vid halv 1 ungefär, samma tid som alla människor ska in till stan. Kände mig som en kobajs i en galleria typ. Alla var tillfixade och luktade gott medans jag satt där och luktade som en blandning av häst, bajs och svett och hade nada smink + ridkläder. Och jag tror att jag hade massa smuts i ansiktet också.. Bredvid mig satt det ifs två pundare som tog all uppmärksamhet ifrån mig! Ena killen pratade om en jätte bra bok han hade läst när han bodde under rålisbron och den andra killen pratade om nåt piller man tog. Han hade tagit det förra månaden och man blev jätte kåt av det. Viagra? Fast först städade man! Kanske nåt man ska ge till sin framtida man/pojkvän?

Mal



Älskling <3

Nighty!

Nu är vi hemma. Mätta och glada, vi åt smördegsinbakad oxfilé med grönsaker och potatisgratäng, till det drack vi riktigt gott rött vin och till efterrätt åt vi hemmagjord vaniljglass (var bara tvungen att göra er lite sugna hihi). Vi hade en urgullig servitör också, han bröt på franska (?) lät inte riktigt så men han kallade mig mademoiselle hela tiden och mami för madame och så duktig är t.o.m jag att jag fattar att det är franska haha. Showen efteråt var rolig också så vi har haft en lyckad kväll :)
Vi lämnade bilen hemma och tog oss istället dit kommunalt. När vi sedan var påväg till bussen för att åka hem så kom det två vita limousiner som stannade utanför Café opera. Jag måste erkänna att mitt hjärta stannade till lite ett tag. Det kunde ju lixom ha varit Zlatan och hans gäng eller Cristiano och hans gäng som klev ut! Men icke, istället var det några små pojkar med backslick. Besvikelse kallas det. Besvikelse.

Imorn tror jag att jag tänker vara lite duktig och orka mig iväg till gymmet med mami, skulle vara rätt skönt. Kanske hittar vi nåt mysigt ställe att äta lunch på också? And guess what!  Jag lyckades komma ihåg att ta med mig psykoloogi böckerna hem så på söndag ska jag plugga, åh va duktig jag ska vara. Nu när jag har skrivit det så blir det ju lite pinsamt om jag inte gör det... not good.

Nu ska jag värma mig med min kopp te som står och väntar på mig. Sedan ska jag hoppa i säng, min stora sköna säng. Love.
Buona notte!
Val



Som sagt, jag ryser

Jag ryser i hela kroppen när jag ser den här videon. Jag är inget jättestort Robbie Williams fan men den här videon är helt galen. Den piggar upp en såhär i höstmörkret och vem vill inte vara den tjejen?

Om du inte orkar se hela så gå fram till 3 min för det är nåt du bara måste se!


XoXo Mal


Give me some love

Så fort man går utanför dörren sitter det par slingrandes runt varandra precis överallt. Oavsett vilken tid på dygnet det är, hur kallt det än är eller hur äckligt vädret än är. Är man på väg ner i tunnelbanan möter man paren som står och kramas i andra rulltrappan. Sitter man på tunnelbanan så sitter det ett par mittemot dig och ser allmänt lyckliga ut. Vill du träffa en kompis kan hon inte för att hon ska vara med sin pojkvän alt. redan har flyttat in hos sin pojkvän. Är du i affären står de och plockar godis till sin myskväll.  Det ligger som ett stort kärleksmoln över hela Stockholm och det går inte att undvika. Så come on give me some love! Jag får väl gå på boyfriend hunt imorn när vi ska ut. Eller så ska jag bli player, jag har inte riktigt bestämt mig än. Tur att jag de flesta av min bf's är singlar!



Så till alla er glada säger jag som min farbror brukar säga:
Hej du glade
här får du en spade
Ta och gräv ner dig
så slipper jag se dig

With love
Mal

See you at Stureplan?

Yo! Vad händer?
Jag kom hem från gymmet för en stund sedan, där vi som tidigare nämnts var riktigt duktiga! Malin får iofs stå själv för fanta och snickers, jag åt faktiskt body check och drack en massa vatten haha :)
Nu har jag duschat och ska strax bättra på sminket och klä på mig, but what to wear? what to wear?

Jag har iaf kommit på en jättebra idé!
Cristiano Ronaldo, the heting, som spelar i Portugals fotbolls landslag (som jag hoppas alla vet!) är ju i Sthlm för landskamp mot Sverige. I Sveriges landslag har vi en annan heting, nämligen Zlatan Ibrahimovic, sen finns det ju några fler hetingar där men han är grejen. Matchen äger rum på Råsunda imorn i början av kvällen och oavsett resultat borde  väl killarna fortsätta ut efteråt för att antingen fira eller dränka sina sorger. Eller? Och vart går alla kändisar? jo, på alla ställen runt Stureplan och eftersom vi kommer befinna oss där imorn tycker jag vi ska spana lite extra och kanske få oss en glimt. Skulle vara sjukt kul!
Hoppas, hopppas, hoppas! :)

Nu måste jag sätta lite fart om jag ska hinna med mitt liv på annat sätt än genom drömmar
Puss!
Val

stureplan
Please?

It's friday

Jag har precis kommit hem från gymmet med Val. Trodde att det skulle bli uppvärmning, stretcha i 45 min och sen kanske några sit-ups för det kändes som en sån dag. Men vi var faktiskt jätte duktiga och det har vi varit varje gång sen vi började träna igen nu i höst. Fast efter åt vi snickers och drack fanta... oj då!

Jag är lite avundsjuk på Valentina som ska ut och äta massa ikväll. Fast samtidigt är jag sjukt trött och ser fram emot en chill kväll framför en grym film med massa gott. För vissa av oss ska ju upp 6.30 imorn. Så om någon känner för att kolla på film med mig, hör av dig :D


Kolla vilka snyggingar vi hänger med på onsdagar. Från vänster: David Tainton, Kevin Tainton och Themba Tainton (vår vikare, typ). Fast vi reserverar oss för att vi kan ha fel då det finns så många snyggingar i den familjen ;)

Mal

Pool och stor frukostbuffé?

Buon giorno! Jag är som vanligt skittrött, har typ hamnat i nåt mönster så jag kan inte sova på kvällarna. Not good.
Nu på morgonen har vi Praktisk marknadsföring, gissa vem som inte gjort sin läxa... haha jag skulle ändå bara ringa ett samtal så det är lätt gjort lite senare.

Efer skolan ska jag och Malin dra till gymmet, får väl se om vi hittar nåt kul pass annars får vi ta över maskinerna haha, hoppas på pass!

Nu sitter mami och kollar hotell. Det blir antagligen det med pool så vi får väl se vad jag och Mal hittar på och så är det stoooor frukostbuffé, då blir Malin glad hihi

Nej nu ska jag dra mig härifrån, blir nog rätt dålig uppdatering från min sida idag men det är ju tur att Malin finns! Teamwork baby, teamwork! ;)

Have a lovely Friday!
Val



Keep dreaming



Jag tror att det är fler än jag som inte skulle banga ett par veckor på den stranden med en svalkande drink i handen. Back to reality, istället är man fast här i Sverige i i alla fall 8 månader till. Förhoppningsvis blir det någon kortare resa på vägen :) Fan, det är bara 8 månader kvar till studenten. Det ska vi väl klara? Sen ska jag aldrig mer sätta min fot i Sverige när det är vinter! Eller jo, det ska jag nog. Vintern har sin charm den med fast det räcker men 1 månad. Max.

Nu ska jag gå och lägga mig och drömma heta drömmar om Steve.. Öh, jag menade att jag ska drömma om en HET kille. Då passade inte Steve in längre, sorry! Fast först ska jag springa upp och ner för alla trappor i huset minst 25 gånger för jag är inte ett dugg trött. God natt alla coola!

Mal


Helg

Jag måste bara säga att jag längtar sjukt mycket till helgen! Och den börjar imorn med massa maaat haha :) Jag ska iväg med mami på Hamburger börs och äta massa gott och kolla på nån föreställning, inte så ofta man gör sånt så det blir kul.

På lördag ska vi ut, nästan alla tjejerna, om inte alla bangar, det blir nog grymt kul! Får väl se vart vi går först, det ryktas om Treat men vi ska vidare runt 23 så det kanske slutar med läskparty hos Malin som förfest som en av alla gånger ;)

Måste komma på vad man ska ha på sig också, mindre kul.. skillnad var det i somras. Vår månad i Italien utan kläder höll jag på att skriva, ok, shorts/kjol och en liten topp eller miniklänning, smink och sedan redo! Nu är det stumpbyxor á la 100 lager och aningen mer smink för att känna sig hälften så fräsch..

Söndagen är reserverad för, plugg(glömmer nog ta med böckerna hem), soooova, handla (och shoppa?) med mami och så ska jag nog försöka orka mig ända hem till våra grannar för att träffa lilla Lo och den lilla nyfödda Elias som jag fått en baby crush on.

Bacio
Val


Rimini 2008


Mal, jag och Angie
En av 1000 kvällar på carnaby, till slut trodde folk att vi jobbade där eftersom vi alltid hängde med personalen i V.I.P delen och fick dessa linnen som är till för personalen och såklart oss, "the swedish girls" hihi :)



En liten del av the real Carnaby staff



Angelie och vår bästis, Gigi the boss


Vuxenpoäng

Jag är fan stolt över mig själv! Jag kom hem från skolan och chillade lite. Sen var jag ute med Dennis i 40 min och när jag kom hem vände jag direkt och gick och handlade. Jag kom hem igen och gav Dennis mat sen började jag laga mat till hela familjen trots att jag är ensam hemma. Jag gjorde ris med kyckling och currysås (nej, inte sån blanda-i-vatten-påse utan egen :D) samtidigt som jag lyssnade på The Voice. Medans maten kokade m.m. tömde jag diskmaskinen och fyllde den igen med allt jag hade använt.
Nu har jag precis ätit framför vänner med min älskling liggandes bredvid mig i soffan. Tror att jag ska fylla en tvättmaskin eftersom jag råkade spilla senap på mina vita kläder igår. Fan vad jag känner mig vuxen idag!

Pok
Mal


Hm, jag glömde visst grönsakerna... oups!

Inga sura miner, vi slapp ju skolmaten!

Dagen blev inte så jobbigt som jag trodde. Psykologin var kul som vanligt och jag och Mal lärde oss lite nytt på italienskan trots att vi båda säkert såg ut lite som frågeteckan när hon pratade om grammatiken. Inte bara när hon pratade om grammatik på italienska utan även på svenska, det är ju kul.. att vår italienska lärare tvingas lära oss grammatik på svenska. Det visar ju en del på att läsa högt inte ger en kunskaper om satsdelar och sånt men det vet ju alla redan.........eller?? 
men hey, inga sura miner, vi slapp ju skolamaten!

Så efter svenska lektionen där vi läste högt (surprise, surprise!) drog vi till Nero och langade diss på ingefärsgrytan(?). Vi åt istället delicious ciabatta och hade det mysigt men vi kunde inte sitta kvar så länge för några andra kom och behövde bord. Trevliga som vi är gav vi upp vårt för deras skull! På vägen från bordet gjorde Angelie något mindre väluppfostrat. Hon stannade och pötligt ser vi hur hon står och passionerat kysser en man på 30+ ! Iaf var det vad jag och Linn såg, vi båda kollade förvånat på varandra och sedan mot Malin och Nina för att få en reaktion. Men där stod även Angelie och de kollade på oss som att vi var helt lost och båda började asgarva. Förstå vår situation?? Och så ryktas det ju att Angie redan en man(pojke?) på norra, den lilla ettan som hårdraggar. Men qué pasa lixom, gifta? Jag är ett stort fan av impulsgrejer men.. just det, lamkött, det var inget..

Hugs
Val

En fin vigsel här kanske?

The new guy

Ok, så här är det. Vi har en hel del ettor i vår skola och det känns som att man ser nya människor varje dag. Vissa utmärker sig mer än andra.

För några veckor sen var jag, Val och Angie på väg till 7 eleven eller konsum. Jag minns inte riktigt. Men iaf, precis utanför skolan står det ett killgäng som börjar hålla på när vi går förbi.
Killarna: Heeeeeej tjejeeeeer!
Vi fortsätter förbi utan att säga nåt alls till dem och fortsätter istället vår egen konversation.
Sedan är det en kille som säger: Är det kallt eller är det bara jag som är sjuk?
Val: Det är nog du som är sjuk!!
Vi kommer förbi dem och börjar skratta lite åt det för kom igen, det där måste ha varit en av världens sämsta raggningsrepliker. Vi var helt säkra på att ingen av dom där gick i vår skola.

Några dagar senare ser vi killgänget igen. I vår skola. Och dom hälsade glatt när dom såg oss. What the fuck tänkte vi men brydde oss inte så mycket mer.. Sedan ser vi killen med den fyndiga raggningsrepliken allt oftare. Och gissa vad han gör? Varje gång man ser honom så raggar han på en tjej. Han är verkligen på alla, tom lärare. Det roliga är att raggningsreplikerna blir sämre och sämre. Den här killen har iaf fattat tycke för Angie.. Så fort vi möter honom i skolan säger han nåt till henne. Det händer ungefär varje dag och senast idag frågade han om de skulle dela stuga på skidresan. Lite senare står jag och Val själva och väntar på att italienskan ska börja. Killen kommer fram till oss och säger (halvt skriker) på blattesvenska "vart är min fruuuu?!" och Val svarade att det inte alls är hans fru utan hennes!! Fan vad kul det lät och vi vek oss av skratt och gick in i klassrummet. Vi har nog alla haft våra stalkers men den här killen känns lite extreeeem. Hört talas om monogami eller? Tagga ner lite yao och time will tell vad du har att säga imorgon.
Over and out.
Mal


Angie - Man kan ju verkligen undra vad han ser i henne.. Not!

Dagens

Vår fantasi har någon tagit
han har på oss slagit
Med noll respekt och hårda ord
tvingas vi nu sitta tysta och ha tråkigt vid vårt bord
Lyssna på klassens boring diskussioner
och alla dessa religioner
Det är nästan så vi längtar tillbaka till matten
för detta ger oss mördrömmar hela natten
När det äntligen är slut så är det den äckliga maten
som serveras på de odiskade faten
Tro det eller ej men det börjar om igen
men detta är inte förrän sen
Alla har då svenska men vi italiano
man blir väldigt sugen på en drink på Vapiano
Fast det kan vi inte göra förräns det är helg
då blir det botten upp och svälj


Nu är det slut
och vi vill bara ut!
Mal&Val

No stress

God moooorgon!
I don't wanna work today, lalala no stress. Haha hörde precis den där låten och detta var det som fastnade.. säger en del om hur jag känner mig den här morgonen? Jag är skittrött, vill bara ligga kvar i sängen och mysa.. Vart tog solen vägen??? Aja, nu är jag iaf uppe och ska precis äta frukost.
So have a nice day

Val

Snopp i örat

Här om kvällen pratade jag med gorgeous på msn. Han sa att han hade lärt sig en ny sak på svenska (han bor i Schweiz). Det han hade lärt sig var "snopp i örat" och jag tänkte ju direkt på Scary Movie filmen när han får en snopp i örat på toan och dör. Men sen började jag undra vem som säger sånna saker? Ok, när vi lär folk svenska blir det ofta kuken i fittan eller nåt liknande men hallå? Det är ju lite vanligare än att man får en snopp i örat. Eller är jag helt ute och cyklar och har missat hela grejen? Fast jag måste erkänna att jag skrattade riktigt mycket när han berättade vad han hade lärt sig. 
Sen fick jag veta att det tydligen är samma sak som wet willy. Min första tanke: vad fan är wet willy?! Så jag frågade lite försiktigt utan att verka helt dum och lost. Wet willy är (för er som inte redan vet) när man blöter fingret och stoppar det i någons öra samtidigt som man säger wet willy! Tydligen gör man så i Sverige också fast man säger snopp i örat. Är det bara jag som helt har missat det här och aldrig råkat ut för det? Fast haha, det kanske jag ska vara glad för!

Love Mal


Gorgeous himself i mitten

Kvällens

Nu är jag hemma från dansen, har duschat och sitter här med start och yoghurt som recover eller brist på annat att tugga på..?

Dansen var iaf jättekul, Kevin var tillbaka så vi höll på med koreografin och byggde på. Förra veckan var han sjuk så vi hade vikarie, vi uppfattade aldrig hans namn men vi misstänkte att han var släkt med Kevin. De hade lite olika stil men det var kul att prova hans koreografi också och även han var ju sjukt duktig. Och ett extra + var hans snygga brorsa (som sedan visade sig vara David Tainton) som kom dit och kollde på ett tag.
Och så idag iaf så frågar Kevin oss vad vi gjorde förra gången. Ingen hinner svara förrän en tjej lite hysteriskt uttrycker vad hon och tyckte.
Tjejen: Jag tyckte det var jättedåligt, asså verkligen, Det var jättedåligt. Vi fick lixom en hel dans som vi skulle göra och han typ kom på den under lektionen. Asså det var asdåligt.
Kevin: Ok.
             Det var min morbror.

Illa där tjejen. Illa.
Hahaha jag och Malin vek oss av skratt och ännu värre när hon typ skull be om ursäkt. Stackarn........eller?

Over and Out
Val

Dagens poetiska

I skolan varje dag vi sitter
vi vill mycket hellre va i London med Britter
Där finns så mycket att göra
shoppa, dricka Starbucks och åka taxi med en som inte kan köra
På Abercrombie fastnar man varje gång
för där kan man shoppa hela dagen lång
Sedan äter man massa italiensk mat
och plågar cameriere med snygghetstjat
På morgonen äter vi också gott
iställer för äcklig frukostkorg vi fått
Och när vi har ätit up
drar vi ännu en gång to Starbucks for a coffee cup
Promenerar gör vi hela dagen
fulla med Starbucks och god mat i magen
Sedan går vi till kinakrog och äter anka
efter vår lyxiga resa med massa shopping känner vi oss väldigt panka


Märks det att vi längtar tillbaka till London?


Snygghetstjat till cameriere


Vår delicious frukostkorg...


XoXo från Mal & Val på Abercrombie

Dance til you drop

Yo, yo, yo! wazzup, wazzup??
Jag har precis vaknat, är alltid så trött när jag kommer hem från skolan trots att jag typ inte gör nåt..

Nu är jag iaf vaken och taggad till 110% inför dansen! Det kommer bli grymt kul! Kevin är verkligen jätteduktig och rolig. Han är tung! ;)

Nu ska jag försöka laga något mat. Vet bara inte vad... mami, this one is on you ;)

Sen bär det iaf av till Slussen för att möta upp Malin på Åke för att sedan dra vidare to the daaaaaaance!

Later!
Val

Dance the pain away

Jag har väntat ända sen förra tisdagen på att få se det nya One Tree Hill avsnittet som skulle komma ut igår. Hela dagen har jag längtat efter att få komma hem och äntligen få se det. Men tror ni att hemsidan funkar eller? Såklat inte. Så nu vill jag bara att klockan ska bli 18.30 så I can dance the pain away!
Mal




Step Up 2: The Streets. Final scene

Min nya vän Steve

Nu har jag precis kommit hem från skolan, vi slutade 12.30 idag. Sista lektionen innan vi slutade var filosofi där vi fick tillbaka våra prov. Typ mer än halva klassen hade bara fått g (ok det där lät lite väl hej-vi-har-inget-liv-och-får-mvg-hela-tiden men ni fattar..). Jag som tyckte det gick rätt så bra men icke. Får ta igen det på nästa prov :)

Jag har en förmåga att dra till mig underliga människor. Så när jag satt på tunnelbanan på väg hem satt det en jätte stor man (bukkis) mittemot mig. Jag försökte undvika honom med blicken för han såg så läskig ut. När t-banan stannade vid Mariatorget gick jag snabbt av och tänkte "puh, han sa inget". Så går jag upp för trapporna i min egna lilla värld och funderar på vad jag ska köpa till lunch eftersom det kändes lite töntigt att äta köttbullar och makaroner tre måltider i rad. Jag hör hur nån bakom mig säger "tjena" eller nåt i den stilen men tänkte att det var nog inte till mig. Jag fortsätter glatt upp för trapporna och precis när jag kommer upp märker jag hur någon snabbt kommer upp bredvid mig. Och gissa vem det var? Jo den läskiga mannen från tunnelbanan. Han heter Steve.

Steve: Excuse me.. Do you know where the arena of Zinkensdamm is?
Mal: (tänker för mig själv att det var tur att han bara frågade efter vägen, så jag svarar vänligt) Yes, just follow this street.
Steve: This street? Is it far?
Mal: Hm, like ten minutes walk from here.
Steve: Haha, that's far! What's your name?
Mal: Malin
Steve: I'm Steve. So... Do you live in this neighbourhood?
Mal: (nooo, nu kom det...) Eh... Yes..
Steve: Nice, I play with my friends every saturday on Zinkensdamm. You can come and watch us (me) play?
Mal: Eh...
Steve: You can take my number just in case?
Mal: You see.. I don't have a phone! I have to go!

Och så springer jag snabbt därifrån. Då kommer jag på att om han splar vad han nu spelar på Zinken varje lördag så borde han veta precis vart det ligger?! Och varför tog han inte då tunnelbanan en station till till stationen som HETER Zinkensdamm?! Gick han alltså av vid Maritatorget för att jag gjorde det och sen låtsades att han inte visste var det låg för att sedan fråga om jag vill åka dit och kolla på honom? Eller spelar han inte något alls? Vissa människor förstår man sig helt enkelt inte på!
Mal

Soligt

God morgon! Sovit gott?
Ännu en solig dag har vi framför oss här i Stockholm men ärligt, det är väl inte bara jag som drömmer mig bort till detta?

Love Val

Rimini
Rimini <3



God natt Sverige


Grr, vems heta rumpor kan det vara?

Koka, hoppryttare eller författare?

Nu har jag precis slängt i mig köttbullar och makaroner (ja, det är typ den enda jag kan laga). Fast det där var egentligen en  lögn för i Rimini i somras stod jag för en hel del av matlagningen. Eller ok, jag stod för typ all matlagning fast med hjälp av min ssuper coola assisten Val! Kokan nr1 och kokan nr2 liksom.
På tal om mat.. Jag har aldrig velat bli kock eller nåt sånt men nåt som jag alltid har velat kunna men förmodligen aldrig kommer lära mig är att hacka lök sådär snabbt och bra som alla kockar gör. Fatta vad coolt att kunna det när man ska laga middag med kompisarna. Bara ta upp kniven och hacka löken på 2 sekunder utan att ens titta på den. Värsta partytricket ju, jag kanske ska bli kock trots allt. Eller förlåt, jag menade såklart koka!

Nu känns det som att jag tappade tråden lite grann.. Jag kom iaf hem för inte så länge sedan, har varit och hopptränat med min häst (om du inte visste så är jag en hästnörd, hästbög you name it). Och jag fick inte middag förrän typ kvart i elva. Och vad betyder det? Jo, jag är inte alls lika töntig och förutsägbar som Val som sitter hemma och kollar på UG och DH som jag btw har lyckats sluta följa :( Lite sad för det är ju så bra.

Nu ska jag gå och lägga mig i min säng och läsa en bok. Haha, juuust kidding som dom säger i Mean Girls när hon blir överkörd av en buss. Trodde ni verkligen att jag läser böcker frivilligt?! Over and Out.

XoXo Mal

Ni måste hålla med om att jag är en riktigt sexy koka? Haha

7/10

Nu är man återigen parkerad här i soffan med mysdressen på, en kopp te och nåt att tugga på. Det är livet och strax är det Vänner på 5an och sen sätter det igång, UB och DH, goodie kanal 5! ;)

Man kanske borde ta sig en dusch också och tvätta håret och bli lite fin? .......eller?
Vi får se hur det blir med den saken.. Jag ska iaf kolla på TV ikväll och det vet jag att Malin också kommer göra hihi för vi är lika coola båda två!

Och när jag satt här och kollade på nyheterna, vilket jag försöker göra varje dag för att verka lite intelligent och uppdaterad så såg jag att det idag är ett år sedan Riccardo Campogiani blev misshandlad till döds. Det är så sorgligt och jag tycker så synd om hans familj. Och så visar det sig att min mami vet vem hans pappa är och vi träffade några andra släktingar til honom när vi var i Rimini nu i somras. Sorgligt är det och jag tycker vi sänder dem en tanke.

Nu blev det lite sorgligt här men det är ju så det är ibland men man måste också komma ihåg att blicka framåt fast det känns jobbigt, kom ihåg det <3

Take care
Val


Koncentrationssvårigheter

Nu sitter vi här i B22 och är precis klara med P100 arbetet för idag. Vi hade en hel del koncentrationssvårigheter i början för det stod en kille precis framför våra datorer och putade ut med rumpan. Jeansen satt då jätte tajt och bara det var kul i sig. Tror ni inte att killen då börjar shaka asset upp och ner? Fan vad kul det var.. Och han slutade ju aldrig!

Nu har det kommit en fisk och satt sig bakom oss så jag ska nog gå och fiska lite. Hoppas han nappar. Not!
XoXo Mal

UPDATE: Nu kom det en till idiot.... Den tredje musketönten ;)

Peace out

Till skillnad från Valentina så har jag redan min mat KLAR vilket betyder att jag inte alls sov sådär länge som hon säger!  Jag sitter här med mina stuvade makaroner med ketchup och eftersom Val redan dragt allt om väder and shit så säger jag god morgon med en bild istället.
Mal


Rimini, Italien 2008

Sunshine

London feb. 2008
London februari 2008


God mooooorning sunshine! Dags att kliva upp! Ja, Malin, det är dig jag syftar på för något säger mig att du ligger och sussar i din säng....
God förmiddag eller nåt säger jag väl till resten av Sverige ;)

Åh, jag har haft så bra drömmar, och nej, inga sexiga drömmar som vår psykologilärare pratade om, inget värt att komma ihåg, inte inatt.. men jag drömde något annat som tillfredställde mina behov. Nämligen att 'Starbucks kom till Sverige, så jag satt där med min Latte och var allmänt lycklig :D Sen gick jag och skaffade den där tatueringen, den var skitsnygg! Haha den drömmen beror väl på att Malin ritade på min arm igår(som på alla andra tråkiga lektioner) men igår liknade det en tatuering, eller snarare påminde om en! Aja, just nu är väl det det närmsta jag kommer min tatuering för jag är skitskraj, tänk om jag tycker det gör så ont så jag bara pallar halva? hahahahaha

Nu är jag vaken iaf, sitter här, nyduschad (intressant va??????) i min rosa mysdress :) och så har jag maten på spisen.
Och anledningen till varför jag inte är i skolan och inte Malin heller är för att vi båda blev så sjuka att vi inte okrade med skolan imorse.... men sen blir vi båda mirakulöst friska så vi kommer dit till 12.30 för att göra vårt P100 med Angelie :) Det är så kul så det vill man inte missa! Det kommer bli grymt bra känner jag på mig! :D

Nu ser det t.o.m ut att börja bli lite trevligt väder, iaf utanför mitt fönster bakom alla byggarbetare som har en tendens att titta in här.. Jag förstår dem iofs för de har nog fått se både det ena och det andra när jag, Linn och Angie busade omkring här när mami var i Spanien så de hoppas väl på mer bus... stackarna..

Nej nu ska jag käka, have a nice day
Val

Here I give you: Mal!



Here I give you.. Mal!
För er som inte känner Malin, säger jag bara: suckers! Och så är jag så snäll att jag ger en liten fin beskrivning hihi.
Mal är en av mina närmsta vänner och vi har riktigt kul ihop, drar inget internt nu Inga ;) Ok seriöst, Mal är rätt galen, speciellt när vi hamnar utomlands eller på andra konstiga resor, vilket som tur är faktiskt sker rätt ofta. Då händer det saker, vi möter udda(?) människor och hamnar i pinsamma(?) situationer, butiker och annat..
Malins (vår) stora passion i livet är mat,  och att prata, såklart! Det mesta som kommer ur hennes mun är små grodor i tajta spets underkläder, ja ni tänker rätt! Grodorna ger mina dagar lite mer glans ;)

XoXo Val


Meet Val, the one and only!



Det här Valentina och vi kom överens om att vi ska beskiva varandra med sex meningar. Sex passar väldigt bra in på Valentina då det dels finns en barbaradocka (eller lovedoll som de även kallas) som heter så och sen är hon (läs vi) väldigt sexistiska så ta allt med en nypa salt ;) Val har även en hund som heter Mose som bor i hennes skåp i skolan. Voff voff, han trivs där. Annars är Val precis som jag; vi gillar att vara naughty och smita från lektionerna men vi brukar inte komma så långt innan vi ångrar oss och går tillbaka in igen... Det måste nog vara för att vi är världens coolaste personer och med Valentina har man ALDRIG tråkigt, mjau!

XoXo Mal


Isprinsessan

Ok, nu sitter jag här, uttråkad men inte trött.. Haha ok jag är skittrött men jag vill inte sova än för då blir det morgon och då har vi prov. Irre tror att vi kan allt om hennes protoner, elektroner och lalala och shyddsglasögon (ja det är felstavat och det är meningen) haha fyfan va vi garvade. Och Mose, vi skulle bygga atomer(?) men jag gjorde en hund.. ja, det säger ju en del.. Jag gör inte provet imorn! Eller finns det någon man kan muta?

Jag vill bara ta på mig ett par skridskor och åka runt på isen som en isprinsessa! Inte för att jag kan åka. Folk gissar ju att jag är som Bambi på hal is utan att ha sett mig med skridskor ens i handen så jag ska nog inte ge dem möjliga bevis.. Fast det verkar fett coolt ju!

Nej, vi hållor oss nog till dansen Malin. Haha på onsdag kan vi ju hoppas att Kev är tillbaka så vi kan ha lite kul och vara lika duktiga som vanligt :)

Snart ska jag sussa, baci
Val


The dikt is här!

Svenska är så tråkigt, varför är jag här?
Jag vill hellre va' med den jag håller kär
Det är ju min prins Pär
åh, varför är jag inte där?
Jag vill träffa dig, men när?!?!
i B31 fast jag är!
Jag vill smeka din rumpa så skär
lika vacker som sommarbär
I skolan jag mig ändå inget lär
mer än att vara sur och tvär!
Jag över min klass svär
de vill bara hålla oss isär
Allt detta på mitt hjärta tär...

-----> The end is här <-----

Made by Val&Mal under världens tråkigaste svenska lektion.. Men det blir ju vad man gör det till ;)

RSS 2.0