The new guy

Ok, så här är det. Vi har en hel del ettor i vår skola och det känns som att man ser nya människor varje dag. Vissa utmärker sig mer än andra.

För några veckor sen var jag, Val och Angie på väg till 7 eleven eller konsum. Jag minns inte riktigt. Men iaf, precis utanför skolan står det ett killgäng som börjar hålla på när vi går förbi.
Killarna: Heeeeeej tjejeeeeer!
Vi fortsätter förbi utan att säga nåt alls till dem och fortsätter istället vår egen konversation.
Sedan är det en kille som säger: Är det kallt eller är det bara jag som är sjuk?
Val: Det är nog du som är sjuk!!
Vi kommer förbi dem och börjar skratta lite åt det för kom igen, det där måste ha varit en av världens sämsta raggningsrepliker. Vi var helt säkra på att ingen av dom där gick i vår skola.

Några dagar senare ser vi killgänget igen. I vår skola. Och dom hälsade glatt när dom såg oss. What the fuck tänkte vi men brydde oss inte så mycket mer.. Sedan ser vi killen med den fyndiga raggningsrepliken allt oftare. Och gissa vad han gör? Varje gång man ser honom så raggar han på en tjej. Han är verkligen på alla, tom lärare. Det roliga är att raggningsreplikerna blir sämre och sämre. Den här killen har iaf fattat tycke för Angie.. Så fort vi möter honom i skolan säger han nåt till henne. Det händer ungefär varje dag och senast idag frågade han om de skulle dela stuga på skidresan. Lite senare står jag och Val själva och väntar på att italienskan ska börja. Killen kommer fram till oss och säger (halvt skriker) på blattesvenska "vart är min fruuuu?!" och Val svarade att det inte alls är hans fru utan hennes!! Fan vad kul det lät och vi vek oss av skratt och gick in i klassrummet. Vi har nog alla haft våra stalkers men den här killen känns lite extreeeem. Hört talas om monogami eller? Tagga ner lite yao och time will tell vad du har att säga imorgon.
Over and out.
Mal


Angie - Man kan ju verkligen undra vad han ser i henne.. Not!

Kommentarer
Postat av: annieee

haha men han har ju en crush på yee-ling också... och typ resten av skolan ;)

2008-10-10 @ 17:01:32
Postat av: annieee

haha men han har ju en crush på yee-ling också... och typ resten av skolans tjejer ;)

2008-10-10 @ 17:02:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0