Djungelskiva

Skivan igår då, det var som sagt djungeltema och såhär såg jag och madde ut:



Djurgårdströjor, så vi var apor :-D Hur bra som helst, haha! Vart mycket diskussioner om det där under kvällen, några få tyckte det var långsökt, djurgårdare blev arga, vissa fattade direkt utan att vi sa något och andra asgarvade när vi sa att vi var apor! Vi hade även köpt bananer som vi gick runt med, haha. Roligaste var nästan när vakten kom: "Du måste ta av dig den där tröjan. Man får inte ha supportertröjor på sig!!". Vakten visade sig vara bajare och när vi förklarade hur det låg till så fick vi behålla tröjorna på, vi var ju apor? Hallå?

Skivan var väl helt okey, men det blir ju vad man gör det till så jag hade roligt. Riktigt jävla roligt! Träffade massa gamla kompisar, Madde, Victor, Jossan Lundin och en del gammalt Åsö folk. Sen blev jag rätt så förvånad när Sandra och gänget dök upp. Sen slog det mig att Sandras Victor också går i den klassen så det var inte så konstigt trots allt. Och rätt som det var så dök Victor (en jävla massa Victor här!!) upp med "gänget". Sen så var det ganska så roligt att det i princip bara var killar där.
Jag och Madde drack goda drinkar, eller SPRIT som bartendern sa, och dansade hela kvällen. Däremellan passade vi även på att ungås och snacka med alla och dricka lite champagne såklart ;-)
Vid halv två så hade vi fått några nya kompisar och däribland vakten, haha! Så han stog vi och snackade med ett tag och han lärde oss att slåss! Haha han visade hur man skulle slå för att slippa bli dömd för misshandel, alltid bra att kunna eller..? Sen träffade vi även en bloggare från finest och massa annat random folk!

När stället stängde så tog vi en promenad till Mc Donalds och träffade ännu fler gamla kompisar. Väl inne på donken satt hela djungeln så vi tog med oss maten och satt vid Medis. Sen vart det en sväng tillbaka till Ett Ställe en snabbis innan vi promenerade hem igen. En lyckad kväll, helt klart!!

Mal












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0